Παιδια καλησπέρα ... Νεος στο φορουμ...
Έχω ένα cb650f μοντέλο του 2018 ... και θέλω την γνώμη σας για μια μετατροπή που σκέφτομαι να κάνω ...
Πήρα το θάρος να ρωτήσω γιατί διάβασα μια ανάλυση για τις εξατμίσεις τους εγκεφάλους κλπ ...
και την βρήκα πολύ εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα ...
Θέλω να βάλω στο μηχανάκι μου ένα τελικό και {ίσος} ένα ελεύθερο φίλτρο {αν δίνει κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα} ... Ο λόγος που σκέφτομαι να κάνω αυτή την μετατροπή είναι γιατί πιστεύω ότι το μηχανάκι είναι πολύ φιμωμένο και δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε ... Ενδεικτικά αναφέρω ότι μετά τα 190 χιλιόμετρα {κοντέρ} αρνείται να ανεβάσει άλλο ... και γενικά στις ψηλές στροφές {έχω την εντύπωση} ότι ζορίζεται ...
Παλαιότερα [2006} είχα ένα σουζουκι bandit 650 {καρμπιρατέρ} που εντελώς στοκ έβλεπα με αρκετή ευκολία 230 χιλιομετρά στο κοντέρ ... Σκέφτομαι λιπών ότι ίσος θα μπορούσα να το ξεφιμωσω λίγο αν αυτό είναι εφικτό ... Όσο αφορά την αξιοπιστία της μοτό την έχω σε προτεραιότητα και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να μου βγάλει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον ...
Γιαυτο τον λόγο και χρειάζομαι τις γνώσεις και τα φώτα σας καθώς ενο κατανοώ το θεωρητικό κομμάτι αρκετά καλά πρακτικά δεν έτυχε ποτέ να κάνω κάτι παρόμοιο... Οπότε θεώρησα πιο ασφαλές να ρωτήσω εσας για το αν μια τέτοια παρέμβαση θα βοηθούσε καθόλου την κατάσταση η θα καταστρέψω ένα μηχανάκι που αγαπώ πολύ ....
Υπόψιν ότι την μοτοσικλέτα την αγόρασα καινούρια και αυτή την στιγμή που σας γράφω έχω 8000 χιλιομετρά ....
Είναι εντελώς απροβλημάτιστη και έτσι θέλω να παραμείνει ... Δεν ξέρω αν ζητάω κάτι ανέφικτο ελπίζω πως όχι ...
Αν πάλι δεν γίνετε κάτι θα προτιμήσω να κρατήσω το μηχανάκι ως έχει ...
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων και συγνώμη αν κούρασα ...
Να είσται πάντα κάλα ...![]()