Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 182

Θέμα: Ποιός βλάκας να ήταν;

δεν επέστρεψα
    πες τα ρε στέφανε

εντωμεταξύ δεν είναι μόνο η ΑΥΤΟΜΑΤΗ δικαιολόγηση επειδή κάποιος είναι μηχανόβιος (βρε δεν πα να είναι ο πιο μαλάκας μαλάκας)

είναι ότι κάποιοι προσβλήθηκαν και ότι θήγω τους... σούπερσπορ (έκανα το λάθος και είπα "Ρόσσι" - δηλ. τι θα έλεγα... για χωματερό στις στροφές του Αρτεμισίου; )

και επειδή δεν μου αρέσει να ακούω και ότι κρίνω χωρίς να κάνω αυτοκριτική (λες και όλοι όσοι πετάχτηκαν να μιλήσουν τους έχουμε ακούσει να κάνουν), ενώ είμαι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ εδώ μέσα που έχουν πει για τον εαυτό τους τις μαλακίες τους, εγώ θέλω αν πάθω κάτι (φτου φτου) ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ (εμφανώς), ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ (βέβαια σε μένα θα το κάνουν... έχω BMW και είμαι και ο NLS)... ΟΧΙ αυτόματα να φταίει ο άλλος... (όπως για να θυμηθούμε και τα λίγο παλιότερα, έφταιγε αυτόματα και μόνο ο γέρος με το τρακτέρ επειδή οι άλλοι στον επαρχιακό πήγαιναν με 200+)...

αυτά είναι παπαριές και με χαλάνε

αυτά... έγινα κακός και για σήμερα, αύριο πάλι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Και έτσι είμαστε πάλι εκεί που ξεκινήσαμε..

Αφού λοιπόν θέλει το ίδιο μυαλό και τις ίδιες γνώσεις να φορτώσεις μία βαλίτσα στη σχάρα του αυτοκινήτου με το να φορτώσεις δύο σαμάρια στη μοτοσυκλέτα, μπορούμε να κλείσουμε το post με τον ατυχή αυτόν παραλληλισμό και να μείνει ο καθένας με τις εντυπώσεις του.
    Θάνος..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

KALA ...

KAMIA MERA THA FOYNTARO ....

ME TA SYMPERASMATA POY BGAZOYME EDO MESA....ORES ORES ANAROTIEMAI ... KOITAO PSHLA NA DO AN O OYRANOS EINAI AKOMA EKEI....

RE MPAS KAI XYPNHSA SE ALO PLANHTH SHMERA;

MPOROUME NA KATSOYME NA TSAKONOMASTE 3-4 MERES.....XORIS KAN NA EXOYME ENA SOBARO LOGO!!!

DE GAMIETAI...KALO PASXA!:hypnotize

EISASTE ESEIS ....ALA EIMASTE KAI EMEIS...

Ρε νικολα τι να σου πω αγορι μου τι να σου πω ουτε σαλιο δεν αξιζεις ευτυχως που κουραζω λιγο τις επαφες του πληκτρολογιου μου αλλα μεχρι για εκει σε χω.

Ρε παιδακι μου δεν παρεξηγηθηκαμε αλλα εγω θα ηθελα να ηταν εδω ο τυπακος που βριζεις δημοσιως και καταφανως η ακομα καλυτερα να τον εβλεπες αυτοπροσωπως να δω ποιος θα εκανε την κοτα μετα (κοκοκο!!!)

Τωρα για τις στροφες και τα ρεστα και τις αποψεις σου επ αυτου τις γραφω να μην σου πω που και παρεξηγηθουμε.

Τωρα εισαι πολυ μακρυα για να μας κρινεις ειτε σαν ανθρωπους ειτε σαν μοτοσυκλεττιστες και μην κατουρας εκει που γλυφεις.....κοινως ειμαστε το μοναδικο μοτοforum που σε ανεχεται μην λοιπον μας ζοριζεις και πολυ και δεν θελουμε και ιδιαιτερο κοπο για να αναθεωρησουμε την αποψη μας για μια ακομη φορα!!!!!!!!

Ολα λοιπον οπως καταλαβες τα γραφω ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:

"ΟΧΙ αυτόματα να φταίει ο άλλος... (όπως για να θυμηθούμε και τα λίγο παλιότερα, έφταιγε αυτόματα και μόνο ο γέρος με το τρακτέρ επειδή οι άλλοι στον επαρχιακό πήγαιναν με 200+)..."

Αλλα το κανεις σαν το bikenet παλι ρε ........... καλα δεν ντρεπεσαι λιγο να χεζεις πανω στο μνημα ενος νεκρου!ναι ρε εκανε λαθος και το πληρωσε με τη ζωη του εσυ τωρα το ζορια τραβας!!!
    Δεν εχεις τσιπα πανω σου

Αντε κανεις και αυτοκριτικη αντε γιατι το διαβαζω και μου ανεβαινει ακομα το αιμα στο κεφαλι......

δεν επέστρεψα
    οκ με τη σειρά

1) αν δεν με έχεις ούτε για το σάλιο που θα ξόδευες να μου μιλήσεις, μην το κάνεις

2) μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό - τα ίδια θα έλεγα - ΔΕΝ είμαι γνωστή κότα, τα κοκοκο μην τα προκαταβάλεις μεγάλε - δεν με ξέρεις για λες τι θα κάνω αν

3) ποιός μίλησε για στροφές; εγώ ανάφερα ΠΟΥ έγινε και πως πήγαινε ο τύπος (και γι'αυτό τον είπα Rossi... συγνώμη κιόλας Βαλεντίνο Hornet)

4) "σας" κρίνω; μπα ποιούς;

5) το μοναδικό που με ανέχεται; ποιό ακριβώς δεν με ανέχεται; μήπως λες χοντράδες;

6) σε προκαλώ να σταματήσεις να με ανέχεσαι και να αναθεωρήσεις "για μια ακόμη φορά" (να δω τι θα γίνει δηλαδή... πέθανε και η γάτα μου και ποιός θα κλαίει τώρα)

7) (για να πάμε στην ταμπακέρα) ΔΕΝ χέζω το μνήμα κανενός νεκρού - ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... τότε που είχε γίνει είχαμε δυο διαφορετικές καταλλήξεις... το φταίνει και αυτοί (και μάλιστα σε μεγαλύτερο ποσοστό) και το δεν φταίνει ή δεν μας νοιάζει αν φταίνε... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ καταλλήξεις, το πρώτο που πάει είναι το κρίμα για τις δυο ζωές και το κρίμα για αυτούς που μένουν... όμως ΑΝ ο γέρος είχε πεθάνει (και τρακτέρ; και γέρος; ε πάει πολύ) γιατί με τη διάλυση που έφαγε από τα άπειρα που πήγαιναν τα παιδιά, θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί και αυτός, ΔΕΝ θα ακούγαμε τα αντίστοιχα... από το κάποτε που ακούγαμε ότι ΜΟΝΟ οι μοτό φταίνε, έχουμε φτάσει να μην φταίνε ΠΟΤΕ για ΤΙΠΟΤΑ... μάλιστα όσο πιο μουράτη μηχανή ΤΟΣΟ λιγότερο φταίνε... σόρρυ ρε συ φίλε... με αυτή τη λογική ΔΕΝ θα πάω ποτέ και μην σπαταλάς το σάλιο σου σε μένα

απαντώ σε αυτό:
    "Δεν εχεις τσιπα πανω σου"
    με αυτό:
    "Τωρα εισαι πολυ μακρυα για να μας κρινεις ειτε σαν ανθρωπους ειτε σαν μοτοσυκλεττιστες"

για να μην πω κάνα χοντρό σε στυλ "είσαι λίγος για να με κρίνεις" που το θεωρώ και παπαριά (σαν αυτές που κατακρίνω)

όμως μπορώ να πω ότι με ξέρεις ελάχιστα για να λες τέτοια πράγματα

ελα τωρα που δεν καταλαβαινεις κιολας.....!!!!!!

Αλλα ποιος σου ειπε οτι θα ασχοληθω αλλα μαζι σου η οτι σε εκρινα το κανεις εσυ πολυ συχνα με αλλους.

οπως το εκανες στο bikenet για το μακαριτη τον χρηστο
    οπως πεταξες εδω μαλακια σε εμας για προσφατη κατασταση και στα χωσε σε προσωπικο αλλος και μετα τα εσβυσες

Μην μας κανεις τωρα την αθωα περιστερα και την παρεξηγημενη παρθενα αμα θες να υποστηριξεις αυτα που εγραψες να το γραψεις ευθεως

Ενταξει απο εδω και μπρος θα τα πουμε σε αλλο τονο γιατι σου ειπα σαλιο δεν...αλλα απο εδω και περα δεν σε βλεπω να πολυγραφεις εδω μεσα πλεον..

Και ναι αυτο ειναι απειλη !

δεν επέστρεψα
    παπαριές

αυτή η απάντηση πάει σε όλα (στο τι έκανα, στο τι το παίζω, στο τι θα κάνω, στο τι θα κάνεις) - τα πολλά λόγια είναι φτώχια, κάνε ότι νομίζεις

άμα νομίζεις ότι τρομάζω από απειλές, λάθος κοιτάς

άντε άμα είναι να φεύγω (πιο απότομα από όσο σκόπευα) να χαιρετήσω κιόλας

να φύγω εγώ η... βρωμιά και κρατήστε άλλους "καλύτερους"

καλά ταξίδια σε όλους σας

Αντε μπραβο!!!!!Επιτελους....

ANTE NLS..

TA LEME ..RE...

EMEIS OI ''KALYTEROI'' SE XAIRETOYME.....

O NLS....FEYGEI.....O GIANNHS O PERPATHTHS ERXETAI....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ANTE KALA TAXIDIA NA EXEIS KAI ESY!KAI PANTA ORTHIOS!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    παπαριές

.............

άντε άμα είναι να φεύγω (πιο απότομα από όσο σκόπευα) να χαιρετήσω κιόλας

.......

καλά ταξίδια σε όλους σας
    Ε αφού σκόπευες να φύγεις γιατί μας τα έκανες μπαλόνια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS

άντε άμα είναι να φεύγω (πιο απότομα από όσο σκόπευα)

.
    .
    Α ! Δηλαδή είχες βάλει και ημερομηνία λήξεως ε ???
    .
    .
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

tora ti

EGINE RE PAIDIA;;;

PHRE MIA APOFASH O PAPOUS KAI META BGHKANE OLES OI KILOTES OI TRYPIES NA TOY TH POYNE KAI AYTOI;

TORA EXO KAI AYTON MAZI MOY KAI DE MASAO KAI ETSI;;TORA APOKTHSATE STOMA KAI MILATE;;PRIN DE MPOROYSATE NA BGALETE XOLH;;

TOSO KAIRO DE SAS BLEPO NA TOY TH LETE OMOS..TORA E;;ME TA ARXIDIA ALOYNOY;;EE;;

KOTOYLES....KRYMENOI PISO APO THN OTHONH SAS E;;;

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

KRATA GERA NLS.....O FASISMOS DE THA PERASEI!!!

Y.G.....AKOY EKEI KILOTES TRYPIES...POIOS TON AKOYEI TO NIKO TORA...OXOU..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: tora ti

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    EGINE RE PAIDIA;;;

PHRE MIA APOFASH O PAPOUS KAI META BGHKANE OLES OI KILOTES OI TRYPIES NA TOY TH POYNE KAI AYTOI;

TORA EXO KAI AYTON MAZI MOY KAI DE MASAO KAI ETSI;;TORA APOKTHSATE STOMA KAI MILATE;;PRIN DE MPOROYSATE NA BGALETE XOLH;;

TOSO KAIRO DE SAS BLEPO NA TOY TH LETE OMOS..TORA E;;ME TA ARXIDIA ALOYNOY;;EE;;

KOTOYLES....KRYMENOI PISO APO THN OTHONH SAS E;;;

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

KRATA GERA NLS.....O FASISMOS DE THA PERASEI!!!

Y.G.....AKOY EKEI KILOTES TRYPIES...POIOS TON AKOYEI TO NIKO TORA...OXOU..
    Ποιός έβγαλε χολή;

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!

Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (ΕΔΩ ΓΡΑΠΤΟΥ)!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ!!!

ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΙΩΣ DELETE!!!

ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ......

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΣΩΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝΕ ΜΙΑ!!!!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

RE ..

XTMPAMIES...

MPAS EISAI KOYMOYNISTHS RE TSOGLANI;;;;

POIA DHMOKRATIA RE;

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός μπορεί να μου πει για μποτάκια γύρω στα 100 ευρώ casual
    από BILLY FILTH στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 06:23
  2. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι..
    από dreamer_19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:45
  3. Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 18:31
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 09:22
  5. Ποιός θέλει να γίνει εκκατομυριούχος?
    από Motoulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 18:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF