Έχεις δίκιο, φταίει το κράτος.
Φταίει που δεν μπορεί να βγάλει 10εκ εξατομικευμένους νόμους, και άλλες 10 εκ εξατομικευμένες εξαιρέσεις.
Το ίδιο κράτος που θεωρεί πως ο κόσμος αποταμιεύει χρηματα για να τα ξοδεψει μετα. Ειπώθηκε όντως κάτι τέτοιο?
Ας αποταμιεύσει ο κόσμος και σπέρμα τότε για να τους ..... μετα.
Οι ελεγχοι περιλαμβανουν καποια στανταρ μπλοκ σε κεντρικους δρομους για ελεγχους για χρηση μασκας και μετακινησης. Απο κει και μετα οπως καταλαβατε δεν κυνηγαμε κανεναν.
Το μεγαλύτερο "προβλημα" ειναι οτι τα περισσότερα σκηνικα με προστιμο ειναι μετα απο επιτοπου καταγγελια η κληση στο 100. Μην ξεχνατε οτι ειμαστε και πρωταθλητες στη ρουφιανια.
Απο την στιγμη μου θα γινει καταγγελια τοτε δυστυχώς οφειλουν οι συνάδελφοι να κοψουν προστιμο.
Εγώ κατοικώ στον Πειραιά. Και εγώ και η σύζυγος δουλεύουμε στον Πειραιά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
Η πεθερά μπορεί να κρατάει το παιδί μόνο κάποιες μέρες της εβδομάδας. Η μάνα μου είναι στη Μεταμόρφωση. Κάποιες μέρες ανεβάζω το παιδί Μεταμόρφωση και μετά κατεβαίνω στον Πειραιά για δουλειά.
Πως διάολο θα το κάνω τώρα? Τί κωδικό θα βάλω. Βεβαίωση εργοδότη σαφώς και έχω, αλλά αναγράφει Κεντρικός τομέας και Πειραιάς για μετακίνηση...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Δυστυχως την εξειδικευση δεν την γνωρίζω. Για ερώτηση σου σχετικά με αυτο παρε ενα την τροχαια πειραια που ειναι επιφορτισμενη με αυτα και θα σου πουνε ακριβως.
Εγω θα εστελνα το 4 και θα πηγαινα κανονικα (Επισης το απογευμα για παραλαβη του παιδιου).
Αν με σταματουσε καποιος θα του ελεγα η γυναικα μου δουλευει κ παω να βοηθησω την μανα μου που δεν μπορει οποτε πηρα κ το παιδι μαζι αφου δεν μπορει καποιος να το κρατησει.
Η παροχη βοηθειας δεν εχει καποιο πλαισιο ως προς τι μπορεις να κανεις η που να πας.
Ride(s) the wind of change...
Η εννοια ρουφιανιά ειναι σχετικη,και αναλογη του γεγονοτος, και της αισθησης τηρησης του νομου.Π.χ.αν εισαι στην Γερμανια ερχομενος σαν τουριστας με την μηχανη απο Ελλαδα και σταματησεις με την μηχανη γιατί στο απεναντι πεζοδρομιο ειδες μια εκθεση με ανταλλακτικα και αξεσουαρ, και βγαλεις το κρανος και μετα κανεις 50 μετρα ξεκρανωτος για να πας στην εκθεση καβάλα στην μηχανη, κανει νοημα μια γριά 80 χρονων στον αστυνομικο δειχνοντάς σε ,και ερχεται ο αστυνομικος και σε γραφει.Φαντάζεσαι ποτε μιά τετοια φαση στην Ελλαδα.Ουτε η γρια θα σε κατέδιδε,ουτε ο αστυνομικος θα σε εγραφε.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Αυτά ίσως κάποτε....
Πλέον "χαλάσανε" και οι γερμανοι (και οι αστυνομικοι τους)![]()
https://www.euronews.com/2020/11/11/...b-virus-spread
Στειλτε τους τον Τσιοδρα λεμε.
Ride(s) the wind of change...