Σελίδα 107 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 75797102103104105106107108109110111112117157207 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.591 έως 1.605 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δική μας ήταν?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot from 2020-11-11 23-18-16.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	422679
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Screenshot from 2020-11-11 23-18-16.jpg‎  
    Sent from me using a computer.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Έχεις δίκιο, φταίει το κράτος.
    Φταίει που δεν μπορεί να βγάλει 10εκ εξατομικευμένους νόμους, και άλλες 10 εκ εξατομικευμένες εξαιρέσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Το ίδιο κράτος που θεωρεί πως ο κόσμος αποταμιεύει χρηματα για να τα ξοδεψει μετα. Ειπώθηκε όντως κάτι τέτοιο?

Ας αποταμιεύσει ο κόσμος και σπέρμα τότε για να τους ..... μετα.

Μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1605036918525.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	36,3 KB 
ID:	422680

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Οι ελεγχοι περιλαμβανουν καποια στανταρ μπλοκ σε κεντρικους δρομους για ελεγχους για χρηση μασκας και μετακινησης. Απο κει και μετα οπως καταλαβατε δεν κυνηγαμε κανεναν.
    Το μεγαλύτερο "προβλημα" ειναι οτι τα περισσότερα σκηνικα με προστιμο ειναι μετα απο επιτοπου καταγγελια η κληση στο 100. Μην ξεχνατε οτι ειμαστε και πρωταθλητες στη ρουφιανια.
    Απο την στιγμη μου θα γινει καταγγελια τοτε δυστυχώς οφειλουν οι συνάδελφοι να κοψουν προστιμο.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εγώ κατοικώ στον Πειραιά. Και εγώ και η σύζυγος δουλεύουμε στον Πειραιά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
    Η πεθερά μπορεί να κρατάει το παιδί μόνο κάποιες μέρες της εβδομάδας. Η μάνα μου είναι στη Μεταμόρφωση. Κάποιες μέρες ανεβάζω το παιδί Μεταμόρφωση και μετά κατεβαίνω στον Πειραιά για δουλειά.

Πως διάολο θα το κάνω τώρα? Τί κωδικό θα βάλω. Βεβαίωση εργοδότη σαφώς και έχω, αλλά αναγράφει Κεντρικός τομέας και Πειραιάς για μετακίνηση...
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Δυστυχως την εξειδικευση δεν την γνωρίζω. Για ερώτηση σου σχετικά με αυτο παρε ενα την τροχαια πειραια που ειναι επιφορτισμενη με αυτα και θα σου πουνε ακριβως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Εγώ κατοικώ στον Πειραιά. Και εγώ και η σύζυγος δουλεύουμε στον Πειραιά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
    Η πεθερά μπορεί να κρατάει το παιδί μόνο κάποιες μέρες της εβδομάδας. Η μάνα μου είναι στη Μεταμόρφωση. Κάποιες μέρες ανεβάζω το παιδί Μεταμόρφωση και μετά κατεβαίνω στον Πειραιά για δουλειά.

Πως διάολο θα το κάνω τώρα? Τί κωδικό θα βάλω. Βεβαίωση εργοδότη σαφώς και έχω, αλλά αναγράφει Κεντρικός τομέας και Πειραιάς για μετακίνηση...
    Υποτίθεται ότι και αυτά θέλουν να κόψουν.
    Έχω διαβάσει για μία άδεια ειδικού σκοπού αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Δές μήπως σας καλύπτει.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος

Εγω θα εστελνα το 4 και θα πηγαινα κανονικα (Επισης το απογευμα για παραλαβη του παιδιου).
    Αν με σταματουσε καποιος θα του ελεγα η γυναικα μου δουλευει κ παω να βοηθησω την μανα μου που δεν μπορει οποτε πηρα κ το παιδι μαζι αφου δεν μπορει καποιος να το κρατησει.
    Η παροχη βοηθειας δεν εχει καποιο πλαισιο ως προς τι μπορεις να κανεις η που να πας.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Οι ελεγχοι περιλαμβανουν καποια στανταρ μπλοκ σε κεντρικους δρομους για ελεγχους για χρηση μασκας και μετακινησης. Απο κει και μετα οπως καταλαβατε δεν κυνηγαμε κανεναν.
    Το μεγαλύτερο "προβλημα" ειναι οτι τα περισσότερα σκηνικα με προστιμο ειναι μετα απο επιτοπου καταγγελια η κληση στο 100. Μην ξεχνατε οτι ειμαστε και πρωταθλητες στη ρουφιανια.
    Απο την στιγμη μου θα γινει καταγγελια τοτε δυστυχώς οφειλουν οι συνάδελφοι να κοψουν προστιμο.
    Η εννοια ρουφιανιά ειναι σχετικη,και αναλογη του γεγονοτος, και της αισθησης τηρησης του νομου.Π.χ.αν εισαι στην Γερμανια ερχομενος σαν τουριστας με την μηχανη απο Ελλαδα και σταματησεις με την μηχανη γιατί στο απεναντι πεζοδρομιο ειδες μια εκθεση με ανταλλακτικα και αξεσουαρ, και βγαλεις το κρανος και μετα κανεις 50 μετρα ξεκρανωτος για να πας στην εκθεση καβάλα στην μηχανη, κανει νοημα μια γριά 80 χρονων στον αστυνομικο δειχνοντάς σε ,και ερχεται ο αστυνομικος και σε γραφει.Φαντάζεσαι ποτε μιά τετοια φαση στην Ελλαδα.Ουτε η γρια θα σε κατέδιδε,ουτε ο αστυνομικος θα σε εγραφε.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αυτά ίσως κάποτε....

Πλέον "χαλάσανε" και οι γερμανοι (και οι αστυνομικοι τους)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Αυτά ίσως κάποτε....

Πλέον "χαλάσανε" και οι γερμανοι (και οι αστυνομικοι τους)
    ισως εχεις δικηο ,η φαση εγινε το 1994
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    ωπα-ωπα, νατα-νατα,ο ερωτας, o ο βηχας και το........ δεν κρυβονται.
    Κάτσε να μας πει και το νόμισμα
    Να χει λέει 1 εκατομμύριο... ιταλικές λιρέτες

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    https://www.euronews.com/2020/11/11/...b-virus-spread
    Στειλτε τους τον Τσιοδρα λεμε.
    Ride(s) the wind of change...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •