Σελίδα 110 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 1060100105106107108109110111112113114115120160210 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.636 έως 1.650 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    βλεπω σιγα-σιγα τα κοκορακια να μπαινουν στο κοτέτσι.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Η εννοια ρουφιανιά ειναι σχετικη.. .
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    .. . Μην ξεχνατε οτι ειμαστε και πρωταθλητες στη ρουφιανια.... .
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20201113_090012.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	422740

Τι να υποθέσουμε για τα κωλόχαρτα δηλαδή;;;
    ΛΑΛΑΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από axelpap Προβολή μηνύματος
    Τι να υποθέσουμε για τα κωλόχαρτα δηλαδή;;;
    Ο,τι με τόσες πίτσες που τρώνε, πάει το χέσιμο σύνεφο.................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Υποτίθεται ότι και αυτά θέλουν να κόψουν.
    Έχω διαβάσει για μία άδεια ειδικού σκοπού αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Δές μήπως σας καλύπτει.
    Δεν μου δίνουν άδεια ειδικού σκοπού.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Ρε παιδιά καλημέρα.

δεν ξέρω που αλλού να βάλω το ερώτημά μου οπότε είδα κορωνοϊός και μπήκα..έχω διαβάσει την συζήτηση, δεν επιθυμώ να πάρω θέση και ζητώ συγγνώμη αν αλλάξω προσωρινά την...ατζέντα.

ερώτηση λοιπόν γιατί στην τροχαία μου τα μασάνε και με παρέπεμψαν στην πολιτική προστασία οπού εκεί εδώ και μια βδομάδα δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα..

θέλω λοιπόν να πάω το μηχανάκι μου στον μάστορα (ηλεκτρολόγο). Ο μάστορας ειναι ανοικτός κανονικά κομπλέ και μου λέει έλα όποτε θες.

η απόσταση που θα διανύσω ειναι από κέντρο προς Αγ. Δημήτριο, το μηχανάκι θα φορτωθεί σε τρέιλερ και θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο (δεν έχει πινακίδα ειναι κατατεθειμένη στην εφορία).

οπότε σκέφτομαι ότι ειναι σχεδόν στανταράκι οτι ενδεχόμενο μπλόκο στη θέα ενός αυτοκίνητου με φορτωμένο το εντουρο πίσω θα θεωρήσουν ότι πάω να κάνω την κ..λα μου στο βουνό άρα θα με σταματήσουν για ελεγχο.

λέω να συμπληρώσω στη σχετική φόρμα κινήσεως (πάλι φαντάροι γίναμε ρε) το πεδίο που λέει οτι πάω σε κατάστημα που δεν μπορεί να στείλει τα αγαθά στο σπιτι μου...ακουω και διαβαζω οτι δεν υπάρχει θέμα με τα συνεργεία...λέτε να έχω κάνα θέμα;

έχει κάνει κάποιος παρόμοια κίνηση στο τωρινό ή προηγούμενο λοκντάουν;
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Με τον κωδικο 2 μπορεις να πας σε συνεργεια και αντιπροσωπείες μοτοσυκλετας η αυτοκινήτου

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά καλημέρα.

δεν ξέρω που αλλού να βάλω το ερώτημά μου οπότε είδα κορωνοϊός και μπήκα..έχω διαβάσει την συζήτηση, δεν επιθυμώ να πάρω θέση και ζητώ συγγνώμη αν αλλάξω προσωρινά την...ατζέντα.

ερώτηση λοιπόν γιατί στην τροχαία μου τα μασάνε και με παρέπεμψαν στην πολιτική προστασία οπού εκεί εδώ και μια βδομάδα δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα..

θέλω λοιπόν να πάω το μηχανάκι μου στον μάστορα (ηλεκτρολόγο). Ο μάστορας ειναι ανοικτός κανονικά κομπλέ και μου λέει έλα όποτε θες.

η απόσταση που θα διανύσω ειναι από κέντρο προς Αγ. Δημήτριο, το μηχανάκι θα φορτωθεί σε τρέιλερ και θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο (δεν έχει πινακίδα ειναι κατατεθειμένη στην εφορία).

οπότε σκέφτομαι ότι ειναι σχεδόν στανταράκι οτι ενδεχόμενο μπλόκο στη θέα ενός αυτοκίνητου με φορτωμένο το εντουρο πίσω θα θεωρήσουν ότι πάω να κάνω την κ..λα μου στο βουνό άρα θα με σταματήσουν για ελεγχο.

λέω να συμπληρώσω στη σχετική φόρμα κινήσεως (πάλι φαντάροι γίναμε ρε) το πεδίο που λέει οτι πάω σε κατάστημα που δεν μπορεί να στείλει τα αγαθά στο σπιτι μου...ακουω και διαβαζω οτι δεν υπάρχει θέμα με τα συνεργεία...λέτε να έχω κάνα θέμα;

Στείλε sms με κωδικό 2 και ενημέρωσε το μάστορα να είναι έτοιμος για τηλεφωνική ταυτοποίηση σε περίπτωση που σου γίνει έλεγχος.Εγώ αυτό θα έκανα...Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο..."τα σκάτά αν τα σκαλίσεις,μυρίζουν" λέει ο λαός.
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Αντίστοιχες διαδρομές κάνουν αρκετοί φορτωμένοι με ποδήλατα προς αντίστοιχα καταστήματα.
    Έχε μαζί κάποιο αποδεικτικό κυριότητας, τα στοιχεία του καταστήματος που πας, φόρα μάσκα και στα μάτια και προσποιήσου σεβασμό αν σε σταματήσουν..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Έτσι κι αλλιώς ο μηχανοκίνητος αθλητισμός (όπως και η ορειβασία / αναρρίχηση) επιτρέπεται.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    προσποιήσου σεβασμό αν σε σταματήσουν..
    Να είμαστε το ίδιο ευγενικοί στους μπάτσους όπως και σε κάθε άλλο εργαζόμενο χωρίς να προσποιούμαστε, δεν παίζει;

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Μιλάς για διαφορετικές έννοιες, η ευγένεια καθρεπτίζεται, ο σεβασμός κερδίζεται.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Να είμαστε το ίδιο ευγενικοί στους μπάτσους όπως και σε κάθε άλλο εργαζόμενο χωρίς να προσποιούμαστε, δεν παίζει;
    οταν ειναι και εκεινοι ευγενικοι, σαφως και παιζει.. αμα ομως ειναι αγενεστατοι, δε θα ανεχομαστε αυτη τη συμπεριφορα επειδη ειναι μπατσοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Μιλάς για διαφορετικές έννοιες, η ευγένεια καθρεπτίζεται, ο σεβασμός κερδίζεται.
    Αν έχεις σεβασμό προς εσένα δείχνεις σεβασμό προς τους άλλους. Αν ο άλλος δεν δείχνει σεβασμό απλα δεν ανήκει σε εκείνους που θέλεις στον κύκλο σου . Οπότε στην προκειμένη περίπτωση σέβεσαι εκείνον που αντιπροσωπεύει το κράτος. Από εμάς βγαίνει ο σεβασμός . Δεν βγαίνει μόνο αν δείξει ο άλλος.
    Ο Σεβασμός είναι μια από τις αρχές που έχουμε πάρει απο το σπίτι μας . Η τον έχεις ή όχι
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά καλημέρα.

Προβλημα δεν εχεις με τον covid και την φορμα του.....Αυτο ειναι το σωστο...!!

Προβλημα εχεις με την μετακινηση του οχηματος απο το μερος που εχεις δηλωσει ακινησια οταν καταθεσες πινακιδα ( ασχετα εαν ειναι στο τρευλερ η οχι.....)

Εκει αφηνεσε στην καλη προθεση του χωροφυλαξ...!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF