βλεπω σιγα-σιγα τα κοκορακια να μπαινουν στο κοτέτσι.![]()
βλεπω σιγα-σιγα τα κοκορακια να μπαινουν στο κοτέτσι.![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Τι να υποθέσουμε για τα κωλόχαρτα δηλαδή;;;
ΛΑΛΑΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ
Ρε παιδιά καλημέρα.
δεν ξέρω που αλλού να βάλω το ερώτημά μου οπότε είδα κορωνοϊός και μπήκα..έχω διαβάσει την συζήτηση, δεν επιθυμώ να πάρω θέση και ζητώ συγγνώμη αν αλλάξω προσωρινά την...ατζέντα.
ερώτηση λοιπόν γιατί στην τροχαία μου τα μασάνε και με παρέπεμψαν στην πολιτική προστασία οπού εκεί εδώ και μια βδομάδα δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα..
θέλω λοιπόν να πάω το μηχανάκι μου στον μάστορα (ηλεκτρολόγο). Ο μάστορας ειναι ανοικτός κανονικά κομπλέ και μου λέει έλα όποτε θες.
η απόσταση που θα διανύσω ειναι από κέντρο προς Αγ. Δημήτριο, το μηχανάκι θα φορτωθεί σε τρέιλερ και θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο (δεν έχει πινακίδα ειναι κατατεθειμένη στην εφορία).
οπότε σκέφτομαι ότι ειναι σχεδόν στανταράκι οτι ενδεχόμενο μπλόκο στη θέα ενός αυτοκίνητου με φορτωμένο το εντουρο πίσω θα θεωρήσουν ότι πάω να κάνω την κ..λα μου στο βουνό άρα θα με σταματήσουν για ελεγχο.
λέω να συμπληρώσω στη σχετική φόρμα κινήσεως (πάλι φαντάροι γίναμε ρε) το πεδίο που λέει οτι πάω σε κατάστημα που δεν μπορεί να στείλει τα αγαθά στο σπιτι μου...ακουω και διαβαζω οτι δεν υπάρχει θέμα με τα συνεργεία...λέτε να έχω κάνα θέμα;
έχει κάνει κάποιος παρόμοια κίνηση στο τωρινό ή προηγούμενο λοκντάουν;
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Με τον κωδικο 2 μπορεις να πας σε συνεργεια και αντιπροσωπείες μοτοσυκλετας η αυτοκινήτου
"To do is to be" - Nietzsche
"To be is to do" - Kant
"Do be do be do " - Scooby Doo
Αντίστοιχες διαδρομές κάνουν αρκετοί φορτωμένοι με ποδήλατα προς αντίστοιχα καταστήματα.
Έχε μαζί κάποιο αποδεικτικό κυριότητας, τα στοιχεία του καταστήματος που πας, φόρα μάσκα και στα μάτια και προσποιήσου σεβασμό αν σε σταματήσουν..
Έτσι κι αλλιώς ο μηχανοκίνητος αθλητισμός (όπως και η ορειβασία / αναρρίχηση) επιτρέπεται.
Μιλάς για διαφορετικές έννοιες, η ευγένεια καθρεπτίζεται, ο σεβασμός κερδίζεται.
Αν έχεις σεβασμό προς εσένα δείχνεις σεβασμό προς τους άλλους. Αν ο άλλος δεν δείχνει σεβασμό απλα δεν ανήκει σε εκείνους που θέλεις στον κύκλο σου . Οπότε στην προκειμένη περίπτωση σέβεσαι εκείνον που αντιπροσωπεύει το κράτος. Από εμάς βγαίνει ο σεβασμός . Δεν βγαίνει μόνο αν δείξει ο άλλος.
Ο Σεβασμός είναι μια από τις αρχές που έχουμε πάρει απο το σπίτι μας . Η τον έχεις ή όχι
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Προβλημα δεν εχεις με τον covid και την φορμα του.....Αυτο ειναι το σωστο...!!
Προβλημα εχεις με την μετακινηση του οχηματος απο το μερος που εχεις δηλωσει ακινησια οταν καταθεσες πινακιδα ( ασχετα εαν ειναι στο τρευλερ η οχι.....)
Εκει αφηνεσε στην καλη προθεση του χωροφυλαξ...!