Σελίδα 118 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123128168218 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Δεν θελω να στη χαλασω αλλα μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα. Οταν εχω 500+ ευρω κρατησεις υπερ ανεργων και οτιδηποτε αλλο εχουν φανταστει τοτε ναι μαλλον βαζω και γω το χερακι μου...παραπανω απο εσενα οπως νομιζεις. Εσυ φιλε μου μπορεις ανετα να αποκρυψεις εισοδηματα...να μην ζητησεις η κοψεις αποδειξη...κι αλλα τετοια ωραια. Εγω οτι πληρωθω... Κρατειται απευθειας. Δεν μπορω να κρυψω τιποτα. Επισης σς σταση πληρωμων εγω προσωπικα μια χαρα θα εχω καποιες απολαβες. Τωρα μην το πας στο προσωπικο. Ενταξει δεν γουσταρεις ΤΙΠΟΤΑ οσο αφορα την αστυνομια. Δεν με νοιαζει. Απλα τα πραγματα.
    Βάζεις το χεράκι σου (στο σύνολο αναφέρομαι διευκρινίζω γι άλλη μια φορά),ναι....στην τσέπη μας όμως.Τώρα αυτό που λες "ΤΙΠΟΤΑ" σε σχέση με την αστυνομία,διαφωνώ και δηλώνω δημόσια πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν στο σώμα υπήρχαν πολλοί σαν και σένα..(κρίνω πάντα από τις απόψεις που διατυπώνεις εδώ μέσα)
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Δυστυχως η αστυνομια κρινεται κυριως απο τις πραξεις των ομαδων Μετρων Ταξης. Ματ... Υμετ... Δραση.
    Δεν μπορω να σου πω πως θα αντιδρουσα αν ημουν σε καποια απο αυτα.
    Αυτα για να μην κρινομαι οπως λες βαση γραφομενων... Αλλα των πραξεων μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Για τους Βουλευτες που λες... Δυστυχως ετσι ειναι. Αυτα ψηφισανε. Τι θες να κανω εγω δηλαδη και η συναδελφοι μου? Καταλυση πολιτευματος?
    Λιγο να σοβαρευτούμε...
    Θα μου επιτρέψεις να το θεωρήσω λίγο υπεκφυγή αυτό. Προφανώς και η κατάλυση του πολιτεύματος δεν είναι λύση αλλά από την άλλη σιχάθηκα να βλέπω το Μπαλάσκα μονιμα στα πρωινά πάνελ να εγκωμιάζει την κυβέρνηση και να επιμένει ότι όλα ειναι καλά. Όταν ο ΥΠΠΟ οδηγεί την αστυνομία σε τέτοιες συμπεριφορές και από κάτω κάποιοι να σιγοντάρουν, δεν φταίνε μόνο οι βουλευτές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Edit: Μη μου φέρνεις την Ιταλία σα παράδειγμα,γιατί στη Γερμανία μια χαρά όλα ανοιχτά είναι(πλην εστίασης που λειτουργεί μόνο take away),οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς μάσκα στο δρόμο και δεν τους κυνηγάνε επιβάλλοντας γελοία πρόστιμα που υπερβαίνουν πολλές από τις συντάξεις εκτελώντας "εντολές"...
    Όχι παντού, σε πολυσύχναστα σημεία η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική με συχνές περιπολίες της αστυνομίας.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Ντάξει, έχετε ξεφύγει τελείως.....

Σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, εκτός απο αντιπαράθεση για την πανδημία, εκτός απο αντιπαράθεση για το αν η κυβέρνηση έχει πάρει σωστά ή λάθος μέτρα κατά αυτής, πάμε να αποφασίσουμε και πώς θα μοιράσει τον προϋπολογισμό του κράτους και αν έκανε καλά που πήρε 100 παπιά και αν είναι σωστό να ψηφίζει κανείς ή όχι...

Και όλα αυτά σε ένα θέμα με όνομα κορωνοιός...

no πολιτικά ε?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε σεις, δε το επαναφέρετε σιγά σιγά το θέμα?
    Εντάξει έχει και τις πολιτικές του διαστάσεις ο ιός, αλλά το έχετε κάνει λάστιχο το θρεντάκι.
    Sent from me using a computer.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    το έχετε κάνει λάστιχο το θρεντάκι.
    Καλυτερα απο το να κανουμε λαστιχο το τσουτσουνι μας..

Υ.Γ.
    Στον Λεο πεστα που το κλεινει, το ξανανοιγει, το ξανακλεινει και εχει χασει την μπαλα..
    (βασικα, παντα αμπαλος ηταν αλλα δεν ειναι της παρουσης..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις, δε το επαναφέρετε σιγά σιγά το θέμα?
    Εντάξει έχει και τις πολιτικές του διαστάσεις ο ιός, αλλά το έχετε κάνει λάστιχο το θρεντάκι.
    Ωραια ας πουμε για κορωνοιο. Δε παιζουμε κανα στοιχηματακι με τα κρουσματα? Πονταρω σε 2389 σημερα και ανακοινωσεις πετσα για το αν επιτρεπεται ο συνωστισμος στη φατνη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Motojojo.. Ο Μπαλασκας και οι λοιποι πρωιναδικοι ειναι καριεριστες δημοσιοσχεσητες. Δεν ξερουν πως ειναι το εσωτερικο ενος περιπολικου. Μην πω πιο βαριες λεξεις...
    Επισης συνδικαλιστες. Δεν εχουν δουλεψει καθολου οσο καιρο ειναι εκλεγμενοι. Αστο..

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Ωραια ας πουμε για κορωνοιο. Δε παιζουμε κανα στοιχηματακι με τα κρουσματα? Πονταρω σε 2389 σημερα και ανακοινωσεις πετσα για το αν επιτρεπεται ο συνωστισμος στη φατνη.
    Πόσα ποντάρεις?Εγώ λέω 5€ σε περισσότερα από 2800 "κρούσματα" , 10€ σε ανακοίνωση λουκέτου σε δημόσια ουρητήρια και τουαλέτες και 5€ επιβολή προστίμου στους 3 μάγους με τα δώρα λόγο μη τήρησης αποστάσεων κατα την προσέλευση στη φάτνη.Α, και 10 ευρώ στην Παναγία γιατί έβγαλε τη μάσκα να μυρίσει τον κρίνο..
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Πόσα ποντάρεις?Εγώ λέω 5€ σε περισσότερα από 2800 "κρούσματα" , 10€ σε ανακοίνωση λουκέτου σε δημόσια ουρητήρια και τουαλέτες και 5€ επιβολή προστίμου στους 3 μάγους με τα δώρα λόγο μη τήρησης αποστάσεων κατα την προσέλευση στη φάτνη.Α, και 10 ευρώ στην Παναγία γιατί έβγαλε τη μάσκα να μυρίσει τον κρίνο..
    2389 φιλε και ο χαρδαλιας θα κανει ανακοινωσεις για απαγορευση της ζωης. Γενικα θα μας βαλει σε μια καταψυξη την εχει ετοιμη και θα βγουμε οποτε θελει .

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Υπαρχει κοσμος που χαθηκε απο τον ιο...
    Λογικα θα χαθουν κ αλλοι κ οσο παει γεμιζοντας τις ΜΕΘ θα χαθουν επισης κ αλλοι ανθρωποι εκτος ιου..
    Αλλα δεν θελουμε καραντινα γιατι μας ψεκαζουνε κ μας λενε ψεμματα.
    Παγκοσμια συμπαιγνια ωστε να μην βγαινουμε βολτες κ να μην γιορταζουμε τις εθνικες εορτες κ.ο.κ

Κριμα για ανθρωπους με υποκειμενα νοσηματα (για τους υγιεις ας πουμε οτι δεν εχουνε θεμα κ κουτσα στραβα θα την σκαπουλαρουν) που γινονται θυματα μερικων ''φωστηρων'' .
    Απορω δικους τους ανθρωπους δεν εχουνε? Δεν ανησυχουν μην πεθανουν?

Παιξτε στοιχημα κ με τους νεκρους ρε οχι μονο με τα ''κρουσματα''.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    νεα στοιχεια
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 125383448_3364368290265808_8496079241188888211_o.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    νεα στοιχεια
    Κόβεται το σεξ?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    επιτέλους κάτι που δεν με στοχοποιεί

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    επιτέλους κάτι που δεν με στοχοποιεί
    Εννοείς ότι δεν το εξασκείς πλεον?

Κανόνες δημοσιεύσεων