Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το πιο πιθανό είναι να πάω και σε άλλο μηχανικό όπως μου πε και παραπάνω ο φίλος....έτσι και αλλιώς τόσους έχω αλλάξει ένας ακόμα τι έγινε...
Ελπίζω να με φουρκέτα για το σασμάν και για τις θερμοκρασίες κάνας εσθητηρας που μου πε και ένα παιδί πιο πάνω...
Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας να στε καλά...
Λάβετε υπόψιν σας, ότι το 2006 CBR1000RR , ΔΕΝ εχει ηλεκτρικό θερμοστάτη, όπως είχαν παλιότερα οι μοτοσυκλέτες.
Το βεντιλατέρ ενεργοποιείται από την μονάδα κεντρικού ελέγχου του κινητήρα, η οποία διαβάζει θερμοκρασία ψυκτικού και αυτή αποφασίζει με κάποιον αλγόριθμο, πόσο και πότε να δώσει εντολή στο βεντιλατέρ να δουλέψει.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εν το μεταξύ μια παρένθεση για τα λάδια που είπα πιο πριν ότι ήταν Τέρμα ρευστά αλλά κατάμαυρα όταν τον ρώτησα γιατί γίναν έτσι τόσο γρήγορα μου πε γιατί το λάδι λέει είναι καλό και ότι έτσι πρέπει να γίνεται γιατι κάνει δουλειά και ξεπλένει τον κινητήρα αν τα έβαζα και είχαν το ίδιο χρώμα όταν τα έβγαζα θα ήταν μάπα το λάδι μου είπε ...ισχύει κάτι τέτοιο ???τα λάδια που μου βάλε ήταν motul 10-40 αλλά την συγκεκριμένη συσκευασία δεν την βρήκα πουθενά στο ίντερνετ όσο και αν έψαξα...όλα αυτά που εύρισκαν ήταν διαφορετικά κουτια
Θα πάω σε κάποιο αντιπρόσωπο της honda να μου πει με ανησυχεί ότι όταν σταματάω μετά από πίεση ανεβαίνει και 2-2 τα νούμερα (98-100-μετα μπορεί 103 και όλα αυτά σε ελάχιστο χρόνο)στα φανάρια να φανταστείτε το σβήνω γιατι εκτοξεύεται συν ότι και εν κίνηση ανεβαίνει επεισης αρκετά γρήγορα...
Μόνο από κρύο λειτουργεί κανονικα
Όσον αφορά τα λάδια ναι, θεωρητικά σωστά στα είπε. Μαύρα βγαίνουν.
Δηλαδή μετά από κάθε γρήγορη βόλτα επιστρέφοντας στο σπίτι σβήνεις σε κάθε φανάρι που σε πετυχαίνει;;; Πολύ αγχωτικό μου ακούγεται
Δεν είχα σκοπό να γράψω και σπάνια γράφω αλλά με αυτά που διαβάζω είπα να σε βοηθήσω σε μερικά πράγματα.
Καταρχήν όλα που θα σου πω είναι φιλικά.
1. Επειδή μου φαίνεσαι δεν έχεις ιδέα από μηχανικά τουλάχιστον.
2. Δε κυκλοφορούμε μηχανή που παρουσιάζει θέμα με τις θερμοκρασίες γιατί θα πάθουμε μεγάλη ζημιά και θα πρεπε να το ξέρεις. Αν έχεις θέμα οικονομικό σταματά να τη κυκλοφορείς μέχρι να μαζέψεις λεφτά γιατί αλλιώς την οικονομία που κάνεις θα τη πληρώσεις ακριβα. Η κατοχή μεγάλης μηχανης έχει και συντήρηση. Δεν είναι μόνο πλύσιμο βενζίνη.
3. Είναι γνωστό από πολλούς ότι το αντιψυκτικό το ορίτζιναλ της χοντα είναι πολύ καλό. Έχει 8 ευρώ το λίτρο και καλό θα είναι σε πρώτη φάση να το αλλάξεις με αυτό. Είναι έτοιμο αραιωμένο.
4. Δεν αλλάζουμε κινητήρα επειδη μας το είπε μάστορας.
5. Πας σε εξουσιοδοτημένο για τέτοια θέματα. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε καραγεωργο μεταμόρφωση. Εγγύηση σα δουλειά και ότι σου πει η κάνει.
6. Τα λάδια όταν τα αλλάζεις εννοείται μετά από χιλιόμετρα θα είναι μαυρα
Το αντιψυκτικό είναι αυτό https://www.hondabikes.gr/eksoplismo...%BA%CE%BF-hond