Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 86

Θέμα: Πρόβλημα με cbr 1000rr 2006

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giorgos.boun
    Τι του λετε του ανθρωπου?
    Ο ενας πουλα την για ανταλλακτικα ο αλλος υπολογιζε πανω απο 2000. Βγαλατε ολοι συμπερασματα... χωρις παρεξηγηση...

Πηγαινε οπως σου ειπαν καποιοι απο εδω σε εναν σωστο μηχανικο με το καλο οταν τελειωσει αυτο που ζουμε και θα την συμμαζεψεις σιγα σιγα...
    Μια ταπεινη συμβουλη απο μενα (δεν γραφω αλλα διαβαζω πολυ).
    Προσπαθησε να φιλτραρεις αποψεις εδω μεσα και ρωτα συγκεκριμενα παιδια (εισαι καινουργιος το καταλαβαινω), ειναι παντα προθυμοι να σε βοηθησουν να κανεις την σωστη επιλογη συνεργειου ή οτι αλλο θες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Ο ένας κι ο άλλος είναι το ίδιο προσωπο!!!
    Δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να αναστήσει χιλιαρι ρημαδι σε μαστορους ανθρωπος χωρίς μόνιμο και σοβαρό εισοδημα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giorgos.boun
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Ο ένας κι ο άλλος είναι το ίδιο προσωπο!!!
    Δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να αναστήσει χιλιαρι ρημαδι σε μαστορους ανθρωπος χωρίς μόνιμο και σοβαρό εισοδημα;
    Δεν μπορω να ξερω τι ανασταση θελει και ποσο ρημαδι ειναι. πχ αν θελει κινητηρα και εχει και ραγισμενο πλαισιο οχι δεν μπορει.

Δεν ξερω αν ειναι σοβαρο ή οχι το εισοδημα του. Οτι βγαζει μπορει να θελει να τα ριχνει στο μηχανακι του. Δεν το ξερω ουτε με νοιαζει. Ο ιδιος το ξερει μονο.

Αυτο που λεω ειναι να παει σε εναν σωστο ανθρωπο να του πει θελει αυτο και αυτο. Κανει τοσο. Θα κανει το κουμαντο του. Εδω σιγουρα θα του πουν. Πολυ καλα εκανε και ρωτησε (φτανει να κανει τις σωστες ερωτησεις).
    Και σιγα το εξωτικο μηχανημα. Βρωμαει ο τοπος. Δλδ πες μου τι διαφορες εχει απο ενα 600? σχεδον καμια.

Αρα του λετε δεν μπορεις σκοτωσε το και παρε παπακι. Οκ και το παλικαρι θα μας ακουσει...

Το παληκάρι θα κάνει ότι θέλει και καλά ναναι....
    Η συζήτηση είναι αν μπορεί να συμμαζευτει ένα χιλιαρι 15 ετών με δύσκολη ζωή ,προϊστορία σοβαρών βλαβών,πρόβλημα στο σασμαν, χτυπημένο μπροστινό και πιθανή φλατζα...
    Από κάτοχο που δηλώνει άνεργος
    Αυτό....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Να πω και γω το μακρυ μου..Καταρχην 1000αρι μηχανακι φυσικα και θα ανεβαζει θερμοκρασιες μεσα στο κεντρο της πολης και την κινηση..Οχι θα ανεβαζει,θα βραζουν τα @@ σου..Τωρα για το αν ανεβαζει πολυ και γιατι δεν ξερω..Σε πορεια ομως θα πρεπει να πεφτει γυρω στους 70?Καπου τοσο..Για το θεμα σασμαν επισης δεν ξερω.Διαβασα οτι εισαι ανεργος..1000αρι πιστας που θες να το κυκλοφορεις και ανεργος δεν πανε μαζι..Ουτε ΧΤ οχι 1000αρι..Μεχρι παπακι,παραπανω δυσκολα..Και μιλαμε απλα να το συντηρεις οχι να θελει επισκευη κιολας.Καθε 6000 θελει αλλαγη λαδια,καθε δευτερη αντε 3η θελει και φιλτρο λαδιου,καθε 24.000 θελει ελεγχο βαλβιδες,καθε 5.000 θελει πισω λαστιχο,κτλ κτλ..Τι θελω να πω.Η καυλα και τα γουστα πληρωνονται..Γι αυτο βλεπεις παπια να πουλιουνται 1000 ευρω μεταχειρο και με 2500 βρισκεις μεταχειρο πιστας..Το ενα ομως θα εχει ετησιο κοστος 200-250 ευρω και το αλλο αστο...Τελη-ασφαλεια μονο κανουν 250...Βαλτο μεσα και μην το κυκλοφορεις.Αυτο που προεχει ειναι να βρεις μια δουλεια πρωτα.Οταν βρεις και μαζεψεις ενα ποσο στην ακρη παντο να το κανουνε.Να ξερεις τι καβαλας χωρις φοβο μην παθει τπτ,να εισαι ασφαλης και συ και οι αλλοι και να το χαρεις.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.boun Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορω να ξερω τι ανασταση θελει και ποσο ρημαδι ειναι. πχ αν θελει κινητηρα και εχει και ραγισμενο πλαισιο οχι δεν μπορει.

Δεν ξερω αν ειναι σοβαρο ή οχι το εισοδημα του. Οτι βγαζει μπορει να θελει να τα ριχνει στο μηχανακι του. Δεν το ξερω ουτε με νοιαζει. Ο ιδιος το ξερει μονο.

Αυτο που λεω ειναι να παει σε εναν σωστο ανθρωπο να του πει θελει αυτο και αυτο. Κανει τοσο. Θα κανει το κουμαντο του. Εδω σιγουρα θα του πουν. Πολυ καλα εκανε και ρωτησε (φτανει να κανει τις σωστες ερωτησεις).
    Και σιγα το εξωτικο μηχανημα. Βρωμαει ο τοπος. Δλδ πες μου τι διαφορες εχει απο ενα 600? σχεδον καμια.

Αρα του λετε δεν μπορεις σκοτωσε το και παρε παπακι. Οκ και το παλικαρι θα μας ακουσει...
    Δεν ξέρω αν διάβασες από την αρχή τα λεγόμενα του παιδιού αλλά ως τώρα πρέπει να έχει δώσει κάνα 1000€,το ότι έχει φθηνή αποκτήσει δεν σημαίνει οτι έχει κ φθηνει συντήρηση κ ας μην είναι ξωτικό μηχάνημα.. είναι μηχανή επιδόσεων με ότι συνεπάγεται αυτό στην συντήρηση..Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα μάστορα να έχει τόσο ζήλο ώστε να το επαναφέρει σε μια ας πούμε καλή κατάσταση..Κ εγώ μηχανή 12ετιας έχω αλλά το 80% των εργασιών γίνονται από μένα..Αν δεν πιάναν τα χέρια μου θα αγόραζα καινούριο η ελαφρώς μεταχειρισμένο γιατί με τα περισσότερα μεταχειρισμένα μοιράζεις λεφτά στους μαστόρους..Την έχω δει πολλές φορές την ιστορία από άλλους κ από προσωπική εμπειρία..Να τον βοηθήσουμε θέλουμε όχι να τον τρομάξουμε..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν διάβασες από την αρχή τα λεγόμενα του παιδιού αλλά ως τώρα πρέπει να έχει δώσει κάνα 1000€,το ότι έχει φθηνή αποκτήσει δεν σημαίνει οτι έχει κ φθηνει συντήρηση κ ας μην είναι ξωτικό μηχάνημα.. είναι μηχανή επιδόσεων με ότι συνεπάγεται αυτό στην συντήρηση..Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα μάστορα να έχει τόσο ζήλο ώστε να το επαναφέρει σε μια ας πούμε καλή κατάσταση..Κ εγώ μηχανή 12ετιας έχω αλλά το 80% των εργασιών γίνονται από μένα..Αν δεν πιάναν τα χέρια μου θα αγόραζα καινούριο η ελαφρώς μεταχειρισμένο γιατί με τα περισσότερα μεταχειρισμένα μοιράζεις λεφτά στους μαστόρους..Την έχω δει πολλές φορές την ιστορία από άλλους κ από προσωπική εμπειρία..Να τον βοηθήσουμε θέλουμε όχι να τον τρομάξουμε..
    Παιδιά καλησπέρα ...να πω και γω την άποψη μου έχω δουλειά (και αρκετά καλή για μένα τουλάχιστον που με τα βίας τελείωσα το λύκειο ως τουριστας) καθαρίζω 800 το μήνα και από σπαστα μεροκάματα που βρίσκω ανά καιρούς ανεβαίνω κιαλλο απλά ειμουν αδηλωτος και τώρα με το λοκ ντουν έχω μένει με @@στο χέρι τώρα έκανα αυτόν τον καιρό κάνα ψιλομεροκαματο σε χωράφια το μόνο που έπαιζε τέλος πάντων αυτή την περίοδο μια και το πρότυπο από ντελιβερι που μπορούσα να βρω επεισεις αυτήν την περίοδο....λάδια φίλε αλλάζω κάθε 3000 εγώ προσωπικά και φίλτρο λαδιου μαζί..εκτός αν είμαι ψιλοστριμογμενος το φίλτρο μπορεί να το πάω στην δεύτερη αλλαγή λαδιών δηλαδή στις 6000 αλλά πιο σπάνια αυτό συνήθως μαζί το θέμα είναι ότι μου άλλαζαν ένα κάρο πράγματα χωρίς να Χρειαζοντε ενώ η κάθε ζημιά παρέμενε και το μηχανάκι το κυκλοφωραγα γιατί πρώτον πήγαινα στην δουλειά δεύτερον βόλτα ταυτόχρονα μόνο όσο κράτησε το θέμα με τα ηλεκτρικά το είχα σχεδόν ακουνιτο 2 μήνες περιπου...σκέψου το πήρα 47000 δεν ξέρω αν αληθεύει τόσο έλεγε και το ΚΤΕΟ έλεγε 45 κάτι....
    Σκέψου το έχω 1 χρόνο περίπου (σε 2 βδομάδες κλίνω) έχω κάνει 30.000 χιλιάδες χιλιόμετρα και μακρινά τα πάντα... Συν ότι μου έλεγαν να αλλάξω το άλλαζα είτε επιτόπου αν τα είχα είτε το συντομότερο δυνατόν απλά όπως είπα και πιο πάνω με το που με έβλεπαν ότι δεν ξέρω με βαζαν άλλαζα κιαλλα χωρίς να υπάρχει λόγος και αν τα άλλαζαν και αυτά δεν μπορώ να το ξέρω....σκέψου όταν μου άλλαξαν τον ανωρθωτη μου είπαν ότι φωραγε ανωρθωτη από Άφρικα και ότι το μηχανάκι είχε πολλές πατέντες απάνω προκειμένου να πουληθεί όσο όσο 3.000 το είχα πάρει και απλά έλεγα να το μαζέψω σιγά σιγά....βέβαια ο μηχανικός που μου τα πε αυτά όταν του είπα να μου δείξει τον παλιό ανωρθωτη μου τον έδειξε σε φώτο και μου είπε τον πέταξε....θα παραθέσω και βίντεο σε λίγο με την θερμοκρασία να δειτε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Φίλε κάπου στα 1300 και κάτι ειμαι και δεν με νιαζει αυτό τα δίνω γιατί μου αρέσει η μηχανή...αυτό που πονάει είναι ότι δεν κάνω δουλειά μου και δεν βγάζω άκρη....
    Για αυτό με την πρώτη ευκερια θα πάω από τον μηχανικό που μου είπε ένα παιδί πιο πάνω και βλέπουμε

Παλαιό μέλος
    **. Όταν λέω αυτή η μηχανή γιατί το έγραψα λάθος αυτή η κατηγορία ηθελα να πω για το γκάζι της και ότι άλλο συνεπάγεται αν ήθελα κάτι πιο ήπιο θα το ΧΑ πάρει και με λιγότερα λευτα....
    Τώρα για τα άβολα που λένε εμένα δεν με ενοχλεί έχω κάνει 300 και χιλιόμετρα με 2 στάσεις και τρεις σάκους στην πλάτη τινγκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Μπαίνει ο άλλος να ζητήσει βοήθεια και εμείς το βγάζουμε το μηχανάκι του παλιο και για ολική. Τι να πω ......
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Αν εχεις δουλεια τοτε αλλαζει το πραμα απλα κανε λιγο υπομονη να τελειωσει αυτη η μαλακια με το λοκνταουν και θα το συμαζεψεις.Λαδια φιλτρο νομιζω αλλαζεις πολυ γρηγορα το μανιουαλ πρεπει να λεει ανα 6.000 και φιλτρο λαδιου ανα 18.000,οχι οτι θα παθει κατι εννοειται.Αν μπορεις παντο αθηνα το μηχανακι μονο εκει εχει μαστορες πιστευω.Και κατι ακομα προαιρετικο βεβαια αν θες το κανεις..Παρε ενα παπακι με 600 ευρω για τα πηγαινε-ελα στη δουλεια και οταν γυρνας στο κεντρο.Εχε το 1000 μονο για μακρινες βολτες και κανα ξεχαρμανιασμα.Δεν ειναι για να γυρναει με 40 1η 2α μες το κεντρο το 1000.Και μην σκεφτεσαι οτι ''δε με παιρνει να συντηρω 2 μηχανακια"..Τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο το πηγαινε ελα στη δουλεια σου κτλ με το παπακι που με 5 ευρω κανει 150 χλμ το χρονο ειναι γυρω στο 1000αρικο με 1200 ευρω οικονομια.Τα λεφτα αυτα μπορεις να τα ριχνεις στο 1000 και θα ειναι αριστο.Ενα 1000 για καθημερινο βγαινει μεγαλο το κοστος του στον εναν χρονο.
    Τελευταία τροποποίηση από billyka; 05/12/2020 στις 15:03.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Μπαίνει ο άλλος να ζητήσει βοήθεια και εμείς το βγάζουμε το μηχανάκι του παλιο και για ολική. Τι να πω ......
    Φίλε μου κοίταξε να δεις οι γνώμες είναι γνώμες ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει προσπαθώντας να βοηθήσει και φυσικά δεν παρεξηγώ και μια γνώμη..τις πληροφορίες που μου δίνεται συλλέγω και προσπαθώ να βγάλω και γω συμπέρασμα το πιο πιθανό είναι με το που καταφέρω και το φτιάξω να μαζέψω και κάποια λευτα και μετά να το πουλήσω απλά θέλω να είναι λειτουργικό και να ξέρω να πω σε αυτόν τον ανθρωπάκο που θα το πάρει εις γνώση του με πολλά χιλιόμετρα τι παίζει ακριβώς με το μοτόρι....όπως εγώ θέλω να πάρω κάτι και να είναι εντάξει έτσι και ο επόμενος το ίδιο θέλει για αυτό φροντίζω όταν δίνω κάτι να είναι εντάξει...εμπασι περίπτωση έτσι λειτουργώ εγώ και το προηγούμενο μηχανάκι που είχα cbr600f όταν το πήρα είχε μέχρι και τρόμπα από αυτοκίνητο απάνω όταν το δώσω ήθελε μόνο καθρέφτες τίποτα άλλο....συγκυρία κάτι πιο καινούργιο θα με πιο αξιόπιστο αν και με την γκαντεμια που με δέρνει πάλι σε κάνα ριμαδι θα πεσω
    Τελευταία τροποποίηση από panagos; 05/12/2020 στις 15:43.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    δλδ εσυ το κοβεις για καινουριο κι αριστο;
    τον βοηθαμε αν του πουμε ριξτου αλλο ενα χιλιαρικο πριν το πεταξεις;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Αν εχεις δουλεια τοτε αλλαζει το πραμα απλα κανε λιγο υπομονη να τελειωσει αυτη η μαλακια με το λοκνταουν και θα το συμαζεψεις.Λαδια φιλτρο νομιζω αλλαζεις πολυ γρηγορα το μανιουαλ πρεπει να λεει ανα 6.000 και φιλτρο λαδιου ανα 18.000,οχι οτι θα παθει κατι εννοειται.Αν μπορεις παντο αθηνα το μηχανακι μονο εκει εχει μαστορες πιστευω.Και κατι ακομα προαιρετικο βεβαια αν θες το κανεις..Παρε ενα παπακι με 600 ευρω για τα πηγαινε-ελα στη δουλεια και οταν γυρνας στο κεντρο.Εχε το 1000 μονο για μακρινες βολτες και κανα ξεχαρμανιασμα.Δεν ειναι για να γυρναει με 40 1η 2α μες το κεντρο το 1000.Και μην σκεφτεσαι οτι ''δε με παιρνει να συντηρω 2 μηχανακια"..Τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο το πηγαινε ελα στη δουλεια σου κτλ με το παπακι που με 5 ευρω κανει 150 χλμ το χρονο ειναι γυρω στο 1000αρικο με 1200 ευρω οικονομια.Τα λεφτα αυτα μπορεις να τα ριχνεις στο 1000 και θα ειναι αριστο.Ενα 1000 για καθημερινο βγαινει μεγαλο το κοστος του στον εναν χρονο.
    Φίλε ισχύει το σκεφτόμουν αλλά ήθελα πρώτα να μαζέψω την μηχανή και το ΧΑ σαν επόμενη κίνηση.....
    Βασικά αντί για παπί εγώ σκεφτόμουνα κάτι μέχρι 350 κιβικα για μετακινήσεις μέσα Αθήνα για δουλειές και ότι άλλο μέσα κέντρο και μετά από δουλειές ξεκαβλωμα με το street ....

Μέλος
    Θα κάνει καινούργιους φίλους άμα το κρατήσει..
    Μηχανικούς στο επάγγελμα...
    Ο καθένας έχει την άποψη..Εγώ είπα ότι είναι παλιό, γιατί 14χρονων μηχανή την θεωρώ παλιά αντικειμενικά..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεος με CBR 600RR 2006
    από Manolo12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2020, 16:45
  2. προβλημα με CBR 600 F4
    από reaperxtk στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2014, 14:12
  3. πρόβλημα με Cbr 1000F
    από dg1 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2006, 16:36
  4. Cbr 1000rr 2006
    από ruyjin στο forum Νέα