Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 207

Θέμα: Πως επιλέγεις μοτοσυκλέτα αν

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Ο Πέτρος πχ το εννοεί με την έννοια του ότι μπορείς και το σκίζεις παντού και είναι κι ελαφρύ, άσε που είναι ταμάμ για Ρύσιο και λοιπά πιστακια.
    Για εμένα δεν υπάρχει επαφή Ninja 400 με SV 650, δες τι μπορεί να κάνει το SV στο motoamerica (εννοείται έχουν βάλει πολλά δολλάρια, αλλά σαν βάση είναι καταπληκτικό μηχανάκι)
    Εγω καταλαβα για δρομο μια στο τοσο που θα βγαινει βολτα.
    Απο αυτα που ανεφερε σιγουρα SV.
    Βεβαια εγω θα επελεγα αλλα μοτο για τετοια φαση.
    Superduke/Tuono/Hyper...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    νομιζω οτι σε μια τετοια συζητηση επιλογης θα επρεπε να υπαρχουν τα δεδομενα των ετησιων χλμ και του χρονικου οριζοντα κατοχης
    αλλος αλλαζει μηχανη καθε χρονο αλλος την παντρευεται
    αλλος κανει 20000χλμ το χρονο κι αλλος 3000
    αν σκοπευει κανει να αλλαξει συντομα το καινουριο θα φερει μεγαλη χασουρα
    αν κανει καποιος πολλα χλμ εντος τα 4Κ ειναι ρουφηχτρες
    οι παραμετροι ειναι πολλες
    παιζει και η φαση δεν μασαω απο λεφτα οποτε θα παρω οτι μου κανει κλικ χωρις πολλα πολλα

Παλαιό μέλος
    Μάγκες πήγα και το είδα το sv. Είναι στα 6.200 με διπιστονη δαγκάνα και 7.000 με τετραπιστονη δαγκάνα εμπρός. Αν υπολογίσουμε μια νέα σέλα και μια σχάρα που να μην το ασχημαίνει αισθητικά ανεβαίνουμε κάνα 250 τουλάχιστον...

Η μηχανή αυτή αισθητικά φωνάζει ή ότι την σχεδίασε κάποιος που δεν αγαπα την μοτοσυκλέτα ή έγινε με βάση την σκέψη... ξεπέταχτε το γιατί πρέπει να σχεδιάσουμε το νέο Swift... Δηλαδή έχουμε έναν γαματο κινητήρα ας βγάλουμε ένα roadster χωρίς να πολύ ασχοληθούμε γιατί θα μειώσουμε τα κέρδη των μετοχων.

Κοντόφθαλμη λογική. Προσωπικά το sv δεν με ενδιαφέρει. Δεν το θεωρώ ευκαιρία μιας και δεν είναι όμορφο αλλά ούτε και χρηστικό. Τώρα αν βγει καμία προσφορά του στυλ - 1000 ευρώ για ξεστοκαρισμα τότε ναι είναι ενδιαφέρον.

Υγ Χαλαρώστε με την ροπακλα. Αν αυτο είναι το ζητούμενο παίρνω tdm

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    επιλέγεις το ποσό των χρημάτων που θέλεις να “κάθεται” και σιγά σιγά να χάνεται και μετά προχωράς με την αγορά της μηχανής που σου γουστάρει περισσότερο εντός αυτού του budget.

Εννοείται ότι προχωράς γιατί ισχύει το παρακάτω:
    Ο Χάρης μου έδωσε την ποιο πρακτική συμβουλή.
    Σορρυ αν σας στεναχωρήσα με το sv. Καλή μηχανή αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα οπτικά. Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα να την αγαπήσεις κάνοντας χλμ η να το μετανιώσεις εξίσου.

Παλαιό μέλος
    Αν δω ότι ζορίζομαι στην επιλογή θα αγοράσω κάτι μικρό κούτα ή κάτι από το καλάθι (όπως zr7, cbr600)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Ο Χάρης μου έδωσε την ποιο πρακτική συμβουλή.
    Σορρυ αν σας στεναχωρήσα με το sv. Καλή μηχανή αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα οπτικά. Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα να την αγαπήσεις κάνοντας χλμ η να το μετανιώσεις εξίσου.
    Να μας στεναχωρήσεις που δεν θα αγοράσεις SV δεν παίζει, εκτός κι αν κάποιος ζει από τα μερίσματα οπότε πάσο
    Για εμένα το SV είναι όμορφο ακριβώς λόγω απλοϊκής μορφής. Κινητήρας,ρόδα, πλαίσιο άντε και μια ουρά.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Ε όχι και να μας στεναχώρησες, κουβέντα κάνουμε. Πάντως αν στο πλάνο υπάρχει και σχάρα/μπαγκαζιέρα ίσως να κοίταζες σε τίποτα πιο τουριστικό ώστε να μην χτυπάει πολύ στο μάτι. Στο Ninja 400 δλδ θα έψαχνες για μπαγκαζιέρα;

Παλαιό μέλος
    Στο ninja όχι, αλλά το ninjaki είναι έρωτας οπότε το παίζεις ότι δεν σε νοιαζει. Στο sv η givi τουλάχιστον έχει τριπλή μπαγκαζιερα και προσθέτει πολύ στο μάτι στην μηχανη.Εννοείτε ότι δεν θα έβαζα ποτέ σκληρές πλαϊνές βαλίτσες αλλά μόνο μαλακές, αν και οι σκληρές που δείχνει η givi μοιάζουν σουλουπωμενες και όμορφες. Βέβαια το να βάλεις τριπλή μπαγκαζιερα σε μηχανή με τόσο μικρό ντεπόζιτο είναι ένα θέμα για προβληματισμό.

Moderator
    Η Givi δίνει όλες τις επιλογές ναι. Tο top case φαίνεται παράταιρο σε ένα μικροκαμμωμένο μηχανάκι όπως το SV. Οι πλαϊνές 35/37άρες πλαστικές βαλίτσες είναι πιο εμφανίσιμες. Παρ'όλα αυτά εφόσον το Ninja είναι έρωτας θα πρέπει να πάει στην πρώτη θέση προτίμησης

Παλαιό μέλος
    Κοίτα χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στη givi (υπάρχουν πολλές αξιόλογες όπως η καppa πχ) εγώ μόνο αυτήν κοίταξα. Στις μακέτες (μακέτες πρέπει να είναι οι φωτογραφίες που δείχνει τα δείγματα) φαίνονται πολύ ταιριαστές και προσθέτουν πολύ στο sv. Ένα μικρό top case ας πούμε μέχρι 30l και δύο μικρές πλαϊνές, ας πούμε μέχρι 30 και εδώ πάλι (για να μην γίνει το μηχανάκι τουριστικός καρναβαλος) Σου δίνουν 90 λίτρα που είναι υπεραρκετά για σόλο ταξίδι με σκηνή η με διπλό ταξίδι χωρίς σκηνή και με γεμάτη την πιστωτική κάρτα. Το ντεπόζιτο μου φάνηκε ιδιαίτερα μικρό για οποιοδήποτε tank bag.

Moderator
    Η Kappa είναι αξιόλογη όντως και προσφέρει κάμποσες επιλογές. Πχ με ένα μαγνητικό tank bag 24lt δεν πιστεύω ότι θα έχει θέμα (έχω ένα οικονομικό της Kappa από το '13 και κρατάει μια χαρα). Περί βαλιτσών τώρα, θα πρότεινα στα ταξιδάκια/βόλτες να έχεις μόνο τις δυο πλαϊνές 37λιτρες + το tank bag κι έτσι έχεις εύκολα 98 λίτρα διαθέσιμα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αν δω ότι ζορίζομαι στην επιλογή θα αγοράσω κάτι μικρό κούτα ή κάτι από το καλάθι (όπως zr7, cbr600)
    Mια που το nickname σου αναφερεται σε Kawasaki, το ZR7 που ανέφερες ειναι πολύ αξιόλογο και το βρίσκεις πολύ φτηνα.
    Εχει βέβαια τα ίδια φρένα με αυτα του SV πριν του βαλουν τις 4πιστονες αλλά ψιλοδιορθώνεται αυτό.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Mια που το nickname σου αναφερεται σε Kawasaki, το ZR7 που ανέφερες ειναι πολύ αξιόλογο και το βρίσκεις πολύ φτηνα.
    Εχει βέβαια τα ίδια φρένα με αυτα του SV πριν του βαλουν τις 4πιστονες αλλά ψιλοδιορθώνεται αυτό.
    Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στο car, ίσως ενα να αξιζει και είναι χανιά, τα υπολοιπα κακοποιημένα
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    https://www.car.gr/33764777
    Αυτό σίγουρα θέλει τουλαχιστον λάστιχα
    5 ταχυτο, 8 βαλβιδο, καλό μπροστινό φρένο, μαλακές αναρτησεις

Πως σας φαίνεται;

Κλασικό ujm σαν το xj900 diversion. Που και αυτό ήταν μια υπέροχη μηχανη. Τώρα έχει χαθεί από τις αγγελίες.
    Τελευταία τροποποίηση από mia_zoi_kawa; 09/12/2020 στις 20:20.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    https://www.car.gr/33764777
    Αυτό σίγουρα θέλει τουλαχιστον λάστιχα
    5 ταχυτο, 8 βαλβιδο, καλό μπροστινό φρένο, μαλακές αναρτησεις

Πως σας φαίνεται;

Κλασικό ujm σαν το xj900 diversion. Που και αυτό ήταν μια υπέροχη μηχανη. Τώρα έχει χαθεί από τις αγγελίες.

Για μένα προτιμότερο το Ζ750s αν πας σε αυτο το στυλ.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2015, 15:36
  2. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:
    από SeNNinhA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 10:56
  3. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 23:05