νομιζω οτι σε μια τετοια συζητηση επιλογης θα επρεπε να υπαρχουν τα δεδομενα των ετησιων χλμ και του χρονικου οριζοντα κατοχης
αλλος αλλαζει μηχανη καθε χρονο αλλος την παντρευεται
αλλος κανει 20000χλμ το χρονο κι αλλος 3000
αν σκοπευει κανει να αλλαξει συντομα το καινουριο θα φερει μεγαλη χασουρα
αν κανει καποιος πολλα χλμ εντος τα 4Κ ειναι ρουφηχτρες
οι παραμετροι ειναι πολλες
παιζει και η φαση δεν μασαω απο λεφτα οποτε θα παρω οτι μου κανει κλικ χωρις πολλα πολλα
Μάγκες πήγα και το είδα το sv. Είναι στα 6.200 με διπιστονη δαγκάνα και 7.000 με τετραπιστονη δαγκάνα εμπρός. Αν υπολογίσουμε μια νέα σέλα και μια σχάρα που να μην το ασχημαίνει αισθητικά ανεβαίνουμε κάνα 250 τουλάχιστον...
Η μηχανή αυτή αισθητικά φωνάζει ή ότι την σχεδίασε κάποιος που δεν αγαπα την μοτοσυκλέτα ή έγινε με βάση την σκέψη... ξεπέταχτε το γιατί πρέπει να σχεδιάσουμε το νέο Swift... Δηλαδή έχουμε έναν γαματο κινητήρα ας βγάλουμε ένα roadster χωρίς να πολύ ασχοληθούμε γιατί θα μειώσουμε τα κέρδη των μετοχων.
Κοντόφθαλμη λογική. Προσωπικά το sv δεν με ενδιαφέρει. Δεν το θεωρώ ευκαιρία μιας και δεν είναι όμορφο αλλά ούτε και χρηστικό. Τώρα αν βγει καμία προσφορά του στυλ - 1000 ευρώ για ξεστοκαρισμα τότε ναι είναι ενδιαφέρον.
Υγ Χαλαρώστε με την ροπακλα. Αν αυτο είναι το ζητούμενο παίρνω tdm
Αν δω ότι ζορίζομαι στην επιλογή θα αγοράσω κάτι μικρό κούτα ή κάτι από το καλάθι (όπως zr7, cbr600)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Στο ninja όχι, αλλά το ninjaki είναι έρωτας οπότε το παίζεις ότι δεν σε νοιαζει. Στο sv η givi τουλάχιστον έχει τριπλή μπαγκαζιερα και προσθέτει πολύ στο μάτι στην μηχανη.Εννοείτε ότι δεν θα έβαζα ποτέ σκληρές πλαϊνές βαλίτσες αλλά μόνο μαλακές, αν και οι σκληρές που δείχνει η givi μοιάζουν σουλουπωμενες και όμορφες. Βέβαια το να βάλεις τριπλή μπαγκαζιερα σε μηχανή με τόσο μικρό ντεπόζιτο είναι ένα θέμα για προβληματισμό.
Η Givi δίνει όλες τις επιλογές ναι. Tο top case φαίνεται παράταιρο σε ένα μικροκαμμωμένο μηχανάκι όπως το SV. Οι πλαϊνές 35/37άρες πλαστικές βαλίτσες είναι πιο εμφανίσιμες. Παρ'όλα αυτά εφόσον το Ninja είναι έρωτας θα πρέπει να πάει στην πρώτη θέση προτίμησης![]()
Κοίτα χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στη givi (υπάρχουν πολλές αξιόλογες όπως η καppa πχ) εγώ μόνο αυτήν κοίταξα. Στις μακέτες (μακέτες πρέπει να είναι οι φωτογραφίες που δείχνει τα δείγματα) φαίνονται πολύ ταιριαστές και προσθέτουν πολύ στο sv. Ένα μικρό top case ας πούμε μέχρι 30l και δύο μικρές πλαϊνές, ας πούμε μέχρι 30 και εδώ πάλι (για να μην γίνει το μηχανάκι τουριστικός καρναβαλος) Σου δίνουν 90 λίτρα που είναι υπεραρκετά για σόλο ταξίδι με σκηνή η με διπλό ταξίδι χωρίς σκηνή και με γεμάτη την πιστωτική κάρτα. Το ντεπόζιτο μου φάνηκε ιδιαίτερα μικρό για οποιοδήποτε tank bag.
Η Kappa είναι αξιόλογη όντως και προσφέρει κάμποσες επιλογές. Πχ με ένα μαγνητικό tank bag 24lt δεν πιστεύω ότι θα έχει θέμα (έχω ένα οικονομικό της Kappa από το '13 και κρατάει μια χαρα). Περί βαλιτσών τώρα, θα πρότεινα στα ταξιδάκια/βόλτες να έχεις μόνο τις δυο πλαϊνές 37λιτρες + το tank bag κι έτσι έχεις εύκολα 98 λίτρα διαθέσιμα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
https://www.car.gr/33764777
Αυτό σίγουρα θέλει τουλαχιστον λάστιχα
5 ταχυτο, 8 βαλβιδο, καλό μπροστινό φρένο, μαλακές αναρτησεις
Πως σας φαίνεται;
Κλασικό ujm σαν το xj900 diversion. Που και αυτό ήταν μια υπέροχη μηχανη. Τώρα έχει χαθεί από τις αγγελίες.
Τελευταία τροποποίηση από mia_zoi_kawa; 09/12/2020 στις 20:20.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE