Μπράβο ρε φίλε! Χαίρομαι διπλά γιατί πήγαν κάπου που θα πιάσουν τόπο!
Σου εύχομαι από εδώ και πέρα όλα δεξιά.![]()
Εύχομαι καλή αξιοποίηση των χρημάτων! Έχοντας περάσει αυτά που αναφέρεις, είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις συνετές επενδύσεις.
Άρα ο τίτλος του νήματος πρέπει να συμπληρωθεί ως εξής:
"Πώς επιλέγεις μοτοσυκλέτα, αν έχεις κερδίσει το Τζόκερ;"
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 12/12/2020 στις 12:57.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές αλλά γράψτε μου εσείς στην θέση μου τι θα αγοράζατε....
Ακόμα και 99.999€ να έχεις κερδίσει, δεν είναι ποσό σε επίπεδο που να σου εξασφαλίσει οικονομική ευμάρεια για πολλά χρόνια. Προσωπικά θα κοιτούσα να τα επενδύσω κάπου, π.χ. σε αγορά κατοικίας ή κάτι άλλο. Σίγουρα θα έκλεινα πρώτα οικονομικές τρύπες/υποχρεώσεις, αλλά δεν θα έδινα μεγάλο ποσό για μοτοσυκλέτα.
Πιστεύω ότι ευτυχισμένους μας κάνουν περισσότερο οι άνθρωποι, μετά η εργασία και τέλος τα αντικείμενα. Οπότε θα έβλεπα τα χρήματα σαν ένα τρόπο να αισθάνομαι λιγότερη ανασφάλεια για το μέλλον και θα προσπαθούσα να μην ξοδέψω μεγάλο μέρος τους στην αγορά και τη συντήρηση ενός οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, η τύχη σου θα επιφέρει άνεση σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, αντί να λες "κέρδισα, έκανα μία τρέλα και τέλος τώρα".
Η μόνη διαφορά σε σχέση με αυτά στα οποία συζητούσαμε, πριν μπει η παράμετρος του Τζόκερ, είναι ότι θα κοιτούσα για καινούρια μοτοσυκλέτα.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 12/12/2020 στις 13:09.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αν δεν έχεις υποχρεώσεις/τρύπες να καλύψεις, πάρε αυτό που σ' αρέσει περισσότερο/αυτό που πάντα ήθελες.
Ειμαι με οτι ακριβως ειπε ο νεοσσος
Ειναι ποσο που θα σου δωσει μια ανασα και μια ευκαιρια να τα δεις τα πραγματα πιο αισιόδοξα. Δεν θα πρότεινα ατασθαλια και yolo φαση.
Για δίκυκλο για να σου φύγει η καψα θα πρόκρινα την ιδεα να παρεις δυο ετσι για την αλλαγη(βεβαια με την πρoυποθεση οτι εχεις καπου χωρο και οχι πανω στο πεζοδρόμιο) με μπατζετ 3-4 χιλ και για τα δυο, μεταχειρισμένα φυσικα (περιπτωσεις οπως το bandit 650 που εφυγε στα 1600e)
Ενα 125-250 και ενα 500-650 να εχεις να παιζεις και οποιο βαρεθεις σε καποια φαση το στέλνεις.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...4998722-indian
Κανε στην ακρη να περασω αποψε θα σε ξεπερασω... Που λεει και η Λαίδη
Ελπιζω να μη τρολλαρει ο φιλος και πραγματικα χαιρομαι που το διαβαζω. Συναδελφε σε καλη μερια, μιας και ειναι ετσι τα πραγματα παρε κατι που να γουσταρεις αλλα μην το παρακανεις (πχ να παρεις μια κανουργια ντουκατι ξερωγω). Τα υπολοιπα καλυψε τις αναγκες σου παρε κανα σπιτι δωσε ενα μικρο ποσο να ξεκινησεις κατι δικο σου ισως, εσυ τα ξες καλυτερα απο μας .