Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 207

Θέμα: Πως επιλέγεις μοτοσυκλέτα αν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Εντάξει παιδιά με συγκινησατε και θα είμαι ειλικρινής...

Ύστερα από μια δεκαετία οικονομικών καταστροφών, ατυχημάτων, χωρισμων, αγωνίας για το που θα κοιμηθώ την άλλη εβδομάδα, δεκατετραωρων βαρδιών πάνω στο παπί, αυτοκτονικων ιδεασμων και αυτολυπησης..

Κέρδισα ένα πενταψηφιο πόσο στο Τζόκερ....
    το πενταψηφιο ειναι απο 10000 εως 99999.μην μας κρατας αλλο σε αγωνια
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Εντάξει παιδιά με συγκινησατε και θα είμαι ειλικρινής...

Ύστερα από μια δεκαετία οικονομικών καταστροφών, ατυχημάτων, χωρισμων, αγωνίας για το που θα κοιμηθώ την άλλη εβδομάδα, δεκατετραωρων βαρδιών πάνω στο παπί, αυτοκτονικων ιδεασμων και αυτολυπησης..

Κέρδισα ένα πενταψηφιο πόσο στο Τζόκερ....
    Μπράβο ρε μάγκα!

Καλοφαγωτα να είναι!

Παλαιό μέλος
    Μπράβο ρε φίλε! Χαίρομαι διπλά γιατί πήγαν κάπου που θα πιάσουν τόπο!

Σου εύχομαι από εδώ και πέρα όλα δεξιά.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Εύχομαι καλή αξιοποίηση των χρημάτων! Έχοντας περάσει αυτά που αναφέρεις, είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις συνετές επενδύσεις.

Άρα ο τίτλος του νήματος πρέπει να συμπληρωθεί ως εξής:

"Πώς επιλέγεις μοτοσυκλέτα, αν έχεις κερδίσει το Τζόκερ;"
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 12/12/2020 στις 12:57.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Καλοφάγωτα να 'ναι, μπραβο!

Παλαιό μέλος
    Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές αλλά γράψτε μου εσείς στην θέση μου τι θα αγοράζατε....

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές αλλά γράψτε μου εσείς στην θέση μου τι θα αγοράζατε....
    Ακόμα και 99.999€ να έχεις κερδίσει, δεν είναι ποσό σε επίπεδο που να σου εξασφαλίσει οικονομική ευμάρεια για πολλά χρόνια. Προσωπικά θα κοιτούσα να τα επενδύσω κάπου, π.χ. σε αγορά κατοικίας ή κάτι άλλο. Σίγουρα θα έκλεινα πρώτα οικονομικές τρύπες/υποχρεώσεις, αλλά δεν θα έδινα μεγάλο ποσό για μοτοσυκλέτα.

Πιστεύω ότι ευτυχισμένους μας κάνουν περισσότερο οι άνθρωποι, μετά η εργασία και τέλος τα αντικείμενα. Οπότε θα έβλεπα τα χρήματα σαν ένα τρόπο να αισθάνομαι λιγότερη ανασφάλεια για το μέλλον και θα προσπαθούσα να μην ξοδέψω μεγάλο μέρος τους στην αγορά και τη συντήρηση ενός οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, η τύχη σου θα επιφέρει άνεση σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, αντί να λες "κέρδισα, έκανα μία τρέλα και τέλος τώρα".

Η μόνη διαφορά σε σχέση με αυτά στα οποία συζητούσαμε, πριν μπει η παράμετρος του Τζόκερ, είναι ότι θα κοιτούσα για καινούρια μοτοσυκλέτα.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 12/12/2020 στις 13:09.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Το μόνο που έχω να πω είναι πως αν δεν είσαι σίγουρος για την αγορά που θα κάνεις, εγώ θα κοιτούσα τουλάχιστον να είναι μοντέλο που θα μπορέσω να το ξεφορτωθώ σχετικά εύκολα και χωρίς σοβαρές απώλειες αν τελικά δε με καλύψει. Παλιά χιλιάρια συνήθως δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Κάποιος άλλος θα πει Yolo βέβαια...
    Το παίρνω πίσω. Ό,τι ονειρευόσουν να πάρεις.
    Όχι επειδή τα λεφτά ήρθαν απ το τζόκερ, αλλά για τις δυσκολίες που είπες ότι πέρασες.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Αν δεν έχεις υποχρεώσεις/τρύπες να καλύψεις, πάρε αυτό που σ' αρέσει περισσότερο/αυτό που πάντα ήθελες.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ακόμα και 99.999€ να έχεις κερδίσει, δεν είναι ποσό σε επίπεδο που να σου εξασφαλίσει οικονομική ευμάρεια για πολλά χρόνια. Προσωπικά θα κοιτούσα να τα επενδύσω κάπου, π.χ. σε αγορά κατοικίας ή κάτι άλλο. Σίγουρα θα έκλεινα πρώτα οικονομικές τρύπες/υποχρεώσεις, αλλά δεν θα έδινα μεγάλο ποσό για μοτοσυκλέτα.

Πιστεύω ότι ευτυχισμένους μας κάνουν περισσότερο οι άνθρωποι, μετά η εργασία και τέλος τα αντικείμενα. Οπότε θα έβλεπα τα χρήματα σαν ένα τρόπο να αισθάνομαι λιγότερη ανασφάλεια για το μέλλον και θα προσπαθούσα να μην ξοδέψω μεγάλο μέρος τους στην αγορά και τη συντήρηση ενός οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, η τύχη σου θα επιφέρει άνεση σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, αντί να λες "κέρδισα, έκανα μία τρέλα και τέλος τώρα".

Η μόνη διαφορά σε σχέση με αυτά στα οποία συζητούσαμε, πριν μπει η παράμετρος του Τζόκερ, είναι ότι θα κοιτούσα για καινούρια μοτοσυκλέτα.
    Ειμαι με οτι ακριβως ειπε ο νεοσσος
    Ειναι ποσο που θα σου δωσει μια ανασα και μια ευκαιρια να τα δεις τα πραγματα πιο αισιόδοξα. Δεν θα πρότεινα ατασθαλια και yolo φαση.

Για δίκυκλο για να σου φύγει η καψα θα πρόκρινα την ιδεα να παρεις δυο ετσι για την αλλαγη(βεβαια με την πρoυποθεση οτι εχεις καπου χωρο και οχι πανω στο πεζοδρόμιο) με μπατζετ 3-4 χιλ και για τα δυο, μεταχειρισμένα φυσικα (περιπτωσεις οπως το bandit 650 που εφυγε στα 1600e)
    Ενα 125-250 και ενα 500-650 να εχεις να παιζεις και οποιο βαρεθεις σε καποια φαση το στέλνεις.

άντε ρε φίλε,σε καλή μεριά,να πιάσουν τόπο!
    φυσικά κούτα SV650. clicks all the boxes.

εδιτ:
    υγ: στείλε κανα δανεικό
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Έχει κάτι Augusta με 4000-5000€ στο car. Πάρε μια να μας πεις και εμάς πως είναι :-). Καλοφαγωτα. Στη φάση σου θα έπαιρνα μεταχειρισμένο πενταετίας αν υπάρχει κάτι σύγχρονο που σου αρέσει. Αλλιώς το cbf του πρώτου σου post.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...ki-versys-1000

https://www.car.gr/classifieds/bikes...osstourer-1200
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...4998722-indian

Κανε στην ακρη να περασω αποψε θα σε ξεπερασω... Που λεει και η Λαίδη

Παλαιό μέλος
    Ελπιζω να μη τρολλαρει ο φιλος και πραγματικα χαιρομαι που το διαβαζω. Συναδελφε σε καλη μερια, μιας και ειναι ετσι τα πραγματα παρε κατι που να γουσταρεις αλλα μην το παρακανεις (πχ να παρεις μια κανουργια ντουκατι ξερωγω). Τα υπολοιπα καλυψε τις αναγκες σου παρε κανα σπιτι δωσε ενα μικρο ποσο να ξεκινησεις κατι δικο σου ισως, εσυ τα ξες καλυτερα απο μας .

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2015, 15:36
  2. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:
    από SeNNinhA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 10:56
  3. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 23:05