Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 80 από 80

Θέμα: Multi tools

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα. Μιας και πιάσατε το θέμα με το συγκεκριμένα εργαλεία να ρωτήσω κι εγώ. Θέλω να βάλω καινουριο ηλεκτρικό πίνακα μεγαλύτερο από τον προηγούμενο. Θα την έκανα την δουλειά με κρουστικό αλλά φοβάμαι γιατί από την άλλη μεριά ο τοίχος έχει παλιά τούβλα και φοβάμαι μην χάσω κανένα με την κρούση. Αυτού του είδους το εργαλείο θα μου κάνει την δουλειά; Θέλω να κόψω σοβά και μισό τουβλο στο περίγραμμα του πίνακα και μετά να τα κόψω μέσα από τον παλιό πίνακα να τα αφαιρέσω. Έχω το παρακάτω εργαλειο.

https://www.skroutz.gr/s/4535423/Dew...15KT-300W.html
    Χρειάζεται δίσκος οπός αυτός στην φώτο για δομικά υλικά, αν βάλεις για ξύλο η για γενικής χρήσης λογικά δεν θα αντέξει, ένα άλλος τρόπος είναι ο τροχός, και εκεί υπάρχουν δίσκοι για δομικάΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20201213_202831.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	57,0 KB 
ID:	423576

Αποστολή, έχω την έκδοσηtop με διάφορα μέσα, αυτό που δούλεψα περισσότερο είναι το τρίγωνο με τα γιαλοχαρτα (πολύ ποιοτικά με μεγάλη αντοχή) Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20201213_202852.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	423577

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δες πολύ καλά για ποια ακριβώς δουλειά είναι το κάθε εξάρτημα και μην τσιγγουνευτεις.
    Έχω στην δουλειά ένα makita και κόβω οτιδήποτε έχει χρειαστεί, από πλαστικό,ξύλο, μέχρι σιδεροσωληνα και μαντέμι για να βαλω ένα διακόπτη one-off.
    Υπομονή χρειάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις και φυσικά δοκιμές (τύπος λάμας και στροφές).
    Πάω βλέποντας το τι έχω να κάνω, είναι ακριβά τα εξατειματα για να τα πάρει κάποιος όλα με το σκεπτικό αν χρειαστεί, ευτυχώς έχω κοντά μου καταστήματα που έχει μεγάλη ποικιλία και είναι εύκολο να βρω αυτό που θέλω

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μεταφερθήκαμε στα multitools..
    Sent from me using a computer.

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Τελικά έγινε η δουλειά όμορφα και ωραία. Με το ειδικό εξάρτημα για σοβάδες μπετό κεραμικά τα πέταξε όλα σαν βούτυρο. Πολύ καθαρές και ευθείες κοπές. Φαίνεται πολύ λεπτοδουλεια αλλά την κάνει πιο εύκολα από ότι φαντάζει. Κόβεις σοβά, τον ξηλωνεις και μετά κόβεις τα τούβλα κατά μήκος στο αδύνατο σημείο. Με ένα ίσιο καλέμι το βάζει; Στην εγκοπή και κάνεις λίγο πάνω κάτω για μοχλό και φεύγει σειρά σειρά. Από ακόμη ότι βγάλουν τα κοψίματα και πέφτει κατευθείαν κάτω. Δεν έχει στροφές σαν το τροχαίο να το πάει παντού. Είχε και υποδοχή σκούπας αλλά δεν δοκίμασα. Λογικά θα κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά. Από θόρυβο είναι ενοχλητικό και θέλει ωτοασπιδες. Από κραδασμούς έτσι κι έτσι. Δεν φανταζομουν όταν το πήρα ότι θα μου είναι τέτοια ευκολία.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Για μερεμέτια και επιδιορθώσεις, αυτά τα εργαλεία είναι οτι καλύτερο.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. OVERCLOCKING TOOLs
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2005, 13:36
  2. Προς ιδιοκτήτες Multi
    από stratospr στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 13:03
  3. MULTI 620 vs S2R 800