:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φοβερή η τύχη μου σου λέω !
Αφού δεν χρειάζομαι κάν να πιω καφέ για να ξυπνήσω το πρωί όταν έρχομαι στη δουλειά !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φοβερή η τύχη μου σου λέω !
Αφού δεν χρειάζομαι κάν να πιω καφέ για να ξυπνήσω το πρωί όταν έρχομαι στη δουλειά !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Πολύ γκρινιάρα ρε παιδί μου...Μου’βγαζε την παναγία...‘Πάλι βόλτα θα μηχανές θα πας με τα ρεμάλια τους φίλους σου..‘ ‘Πάλι στο moto είσαι και γράφεις σ΄αυτόν τον Μπαρτλαλ το Μάκη και τον Τίφο πως τους λένε;!!’ κλπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σιγά να μην περιμέναμε την άνοιξη για τούτο το πλάσμα !![]()
![]()
![]()
Και στο καταχείμωνο το ερωτεύομαι εγώ, δεν έχω πρόβλημα.![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε σου λέω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε £$%¬%$ πάλι για τη θεία μου λες;;!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάλι στην αφεντικίνα μου έρχεται το θρεντ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a37:
Εδώ τώρα με χτύπησες σε εγχειρισμένο σημείο !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πάλι στο moto είσαι και γράφεις σ΄αυτόν τον Μπαρτλαλ το Μάκη και τον Τίφο πως τους λένε![]()
![]()
Λάμπρο στο λόγο μου, καθημερινά την ακούω αυτή τη χαζή ερώτηση !!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άντε ρε, κερνάω μπυράκια που μου το θύμησες !
![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: :a13: :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ρε £$%¬%$ πάλι για τη θεία μου λες;;!![]()
![]()
:a37:
![]()
![]()
Βρε συ, μήπως μπερδεύτηκες και τα΄φτιαξες με την συνονόματη ξαδέρφη της; Αφού η Alessandra γουστάρει μηχανές. Ιδού και η απόδειξη:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πολύ γκρινιάρα ρε παιδί μου...Μου’βγαζε την παναγία...‘Πάλι βόλτα θα μηχανές θα πας με τα ρεμάλια τους φίλους σου..‘ ‘Πάλι στο moto είσαι και γράφεις σ΄αυτόν τον Μπαρτλαλ το Μάκη και τον Τίφο πως τους λένε;!!’ κλπ...
Άσε σου λέω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι γράφεις και συ στον Μάκη;;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ τώρα με χτύπησες σε εγχειρισμένο σημείο !![]()
![]()
Λάμπρο στο λόγο μου, καθημερινά την ακούω αυτή τη χαζή ερώτηση !!:rotflmao: :rotflmao:
Άντε ρε, κερνάω μπυράκια που μου το θύμησες !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγχειρισμένη είσαι μωρή;;; :a53: :a53:
![]()
![]()
(εγώ τα λέω μπυρόνια)
Θα έμπλεξε με μηχανές για παρηγοριά όταν χωρίσαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Βρε συ, μήπως μπερδεύτηκες και τα΄φτιαξες με την συνονόματη ξαδέρφη της; Αφού η Alessandra γουστάρει μηχανές. Ιδού και η απόδειξη:
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα έχω ελεύθερη σχέση με την κοπελιά στο avatar μου...
Mέχρι να τη βαρεθώ κι αυτή....![]()
![]()
![]()
![]()
:a44: :a44:
Εγώ στη θέση σου θα το προχωρούσα το πράγμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τώρα έχω ελεύθερη σχέση με την κοπελιά στο avatar μου...
Mέχρι να τη βαρεθώ κι αυτή....![]()
![]()
![]()
![]()
:a44: :a44:
Δε βαριέσαι καλή κοπέλα δείχνει, δώσ'της μια ευκαιρία..
Μπυρόνια !![]()
![]()
![]()
Θέλετε να σας πω ένα ποιηματάκι για την άνοιξη;;; Ε;;
Ολίγον πονηρόν-πρόστυχον...![]()
![]()
![]()
Αν το έχεις και σε φωτό, καλύτερα επισύναψέ το !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Θέλετε να σας πω ένα ποιηματάκι για την άνοιξη;;; Ε;;
Ολίγον πονηρόν-πρόστυχον...![]()
![]()
![]()
Έχεις ωραίες φωτό εσύ !
Δεν το έχω σε φωτό,αλλά αν το πω θα βρεις εύκολα φωτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν το έχεις και σε φωτό, καλύτερα επισύναψέ το !
Έχεις ωραίες φωτό εσύ !
Τις τελευταίες μέρες λόγω προβλήματος στο δικό μου,γράφω από ‘δημόσιο’ pc οπότε όπως καταλαβαίνεις δύσκολα τα πράματα με τις φωτό...(γιαυτό έχω καιρό να ρίξω φωτό..)![]()
![]()
Κι εμείς στεναχωριώμαστε αν όχι περισσότερο, το ίδιο με σένα για το πρόβλημα του πισί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τις τελευταίες μέρες λόγω προβλήματος στο δικό μου,γράφω από ‘δημόσιο’ pc οπότε όπως καταλαβαίνεις δύσκολα τα πράματα με τις φωτό...(γιαυτό έχω καιρό να ρίξω φωτό..)![]()
![]()
![]()
Μόνο η κυρά Μαρμάγκω χαμογελάει με το πρόβλημά σου. Αυτή η σκύλα που καρτεράει τις φωτό μας κουνώντας τον δείκτη του χεριού της λέγοντάς μας "για κάμ του δώθε..."
Καλά ξεμπερδέματα με το πισί !
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι εμείς στεναχωριώμαστε αν όχι περισσότερο, το ίδιο με σένα για το πρόβλημα του πισί σου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε τη θεία μου...