Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Σ’έχω λέμεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Όχι γιατι είμαι γλήγορος αλλά γιατι είσαι ΚΟΥΛΌΣ
    παππούληηηηηηηηηηηηηηηη τράβα πάρε τα χάπια σου ρεεεεεεεεεεεεεεεε..............εγώ μπορεί να είμαι κουλός αλλά εσύ είσαι γεροπορνοδεινόσαυρος κοψιδοφάγος............ :rotflmao: :rotflmao:

κάτσε να κατεβάσω το πατίνι απ'το πατάρι να τα πάμε μια..............ουουουου ποπ γκόου χόμ.........
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Re: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Γενικώς σε όλες τις κατηγορίες:
    Supersport 1000:CBR 1000RR vs GSXR 1000K5 0-1
    Touring 1000:VARADERO vs V-STROM 1000 0-2
    Μεσαία On - Off:TRANSALP vs V-STROM 650 0-3
    Supersport 600:CBR 600 vs GSXR 600 0-4
    CBF 600 vs BANDIT 600S 1-4
    Sport Touring: CBR 1100XX vs GSX1300R 1-5

Αυτές είναι κατηγορίες που υστερεί η χόντα ΜΟΝΟ απο μια συγκεκριμένη εταιρία(που να αναφέρω τις υπόλοιπες!)Oρμώμενος απο thread περι ''κόντρας'' μοντέλου honda με μοντέλο της suzuki,είπα να πώ μερικές αλήθειες.Οπως έχω πει και σε άλλα πόστ μου,το μόνο που μένει στη χόντα,είναι η...''φήμη'' αξιοπιστίας που έχει αλλά που και αυτή σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν(εάν παραμήνει στη συντηρητική πολιτική της)καθώς η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά κατά της.Συμφωνώ οτι έδειξε τον δρόμο,άνοιξε τους ορίζοντες και μύησε πολλούς αλλά σήμερα,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
    Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.
    Μπάς και πουλάς suzuki???
    Λέμε τώρα
    Πάμε για άλλα...

Χαχαχαχαχα ο καθε πικραμενος βγαινει με τα μοντελακια του να τη πει με οτι ναναι!!
    συνεχιστε εχετε πλακα

Οντως!Βγαίνει ο καθένας με ότι να'ναι και λέει ότι θέλει!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

o ruhl exei simetria Το avatar του/της lopi

Αυτές είναι κατηγορίες που υστερεί η χόντα ΜΟΝΟ απο μια συγκεκριμένη εταιρία(που να αναφέρω τις υπόλοιπες!)Oρμώμενος απο thread περι ''κόντρας'' μοντέλου honda με μοντέλο της suzuki,είπα να πώ μερικές αλήθειες.Οπως έχω πει και σε άλλα πόστ μου,το μόνο που μένει στη χόντα,είναι η...''φήμη'' αξιοπιστίας που έχει αλλά που και αυτή σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν(εάν παραμήνει στη συντηρητική πολιτική της)καθώς η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά κατά της.Συμφωνώ οτι έδειξε τον δρόμο,άνοιξε τους ορίζοντες και μύησε πολλούς αλλά σήμερα,εάν ρωτήσεις ένας πιτσιρικά,που δεν ξέρει ιστορία ή οποιοδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο την κατάσταση σήμερα,θα σου πεί πολλά μηχανάκια πλήν χόντα.Επομένως όταν ακούω κάποιον να λέει και να δηλώνει χοντάκιας,αυτομάτως του δίνω προφίλ συντηρητισμού στο μυαλό μου.Της...''σίγουρης'' λύσης,κάτι το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την έννοια του μοτοσυκλετισμού γενικότερα
    Σε κατηγορίες,δε,που δεν αναφέρω παραπάνω,υπάρχουν και άλλες εταιρίες με πολύ πιο αξιόλογα μηχανήματα απο την χόντα.
    SIGEDROSOUUUUUUUUUUUUUU..... min leme kai oti 8eloume....ston tomea pou stoxeuei i honda i suzuki gia paradeigma PAIRNEI TON #@
    o arnold htan to mono teras me simetria"""

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lopi
    SIGEDROSOUUUUUUUUUUUUUU..... min leme kai oti 8eloume....ston tomea pou stoxeuei i honda i suzuki gia paradeigma PAIRNEI TON #@
    ναι στα παπια και στα xr125, cbf250 κανει παταγο η HONDA 90% της αγορας εχει :rotflmao: :rotflmao:

α και τα VFR γαμανε στην Αγγλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    το FMX πηγε να το παρει ο BBKoς και του ειπαν εξαντληθηκε .... λιστα αναμονης 3 μηνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αναγκαστηκε να στραφει αλλου το παιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το FMX πηγε να το παρει ο BBKoς και του ειπαν εξαντληθηκε .... λιστα αναμονης 3 μηνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αναγκαστηκε να στραφει αλλου το παιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Esi profanos epikinoneis me to perivallon.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

Φίλε έχεις οδηγήσει κανένα από τα παραπάνω Honda???
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger

SOSTOSSSSSSS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Transalp
    Cbf 600s
    Cbr 1100xx
    Για πές και εσύ?!

Και,αλήθεια,που στοχεύει η HONDA τα τελευταία χρόνια?!Στα παπιά στα ρομποτάκια και στις μηχανές του γκαζόν?!

Και,αλήθεια,που στοχεύει η HONDA τα τελευταία χρόνια?!Στα παπιά στα ρομποτάκια και στις μηχανές του γκαζόν?!

MIxani tou gazon tis HONDA skizei TO GSXR-k5...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    cbf600S-bandiτ600S 1-4 .....OYTE ME ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!!!
    Ακομα και το καινουργιο bandid to 650 ειναι ο ουραγος της κατηγοριας , η πιο φθηνη λυση αν δεν σε παιρνει για ολα τα υπολοιπα 600-650 που ειναι σαφως ανωτερα.... αεροελαιοψυκτο , με περιφερειακα που κανουν απλως την δουλεια τους, και με αισθητικη απο την ζωνη του λυκοφωτος , δεν εχει καμια απολυτως τυχη απεναντι στον ανταγωνισμο.... ουστ!!

Για ολα τα υπολοιπα συμφωνω , τα μοντελα της suzuki ειναι πολυ ανωτερα απο αυτα της honda που αναφερεις.
    Το μονο θεμα με την suzuki (προσωπικη αποψη) ειναι οτι ειναι μακραν τα ασχημοτερα μηχανακια του κοσμου.....μιλαμε για χαλι μαυρο , πιστευω οτι λογω αυτου , δεν πουλανε οσο πραγματικα αξιζουν.....απο που να αρχισει κανεις....v-strom? , hayabusa? , bandit? , gsxf? (ειδικα αυτο...) , ακομα και τα burgman στα scooter ειναι τελειως ανεμπνευστα , συμβατικα και χοντροκομενα.....μοναδικη εξαιρεση η σειρα gsxr αλλα τα τελευταια μοντελα , γιατι οσο θυμαμε πως ηταν εκεινος ο απαραδεκτος κοκοβιος-μπαλονι με πιανουν τα γελια...ασε δε η μασκα τους που ηταν του στυλ σχεδιαζουμε κατι βιαστικα και οτι βγει....γενικα και παλιοτερα χαλια ηταν σχεδιαστικα τα μηχανακια της suzuki , dr650/800big κ.τ.λ......αν λαβουμε υπ οψιν μας και τα προτοτυπα (stratosphere....) το μελλον προβλεπετε ζοφερο.....
    Αυτρ το με το οποιο πρεπει να ασχοληθουν ειναι το λογοτυπο....ελεος!!!! αυτο το suzuki , με την συγκεκεριμενη γραμματοσειρα , μου θυμιζει εξωλεμβιες δεκαετιας....

Βαση καθαρα αντικειμενικων κριτηριων , απο τις Γιαπωνεζικες εταιριες , ΜΙΑ!!! ειναι μακραν μπροστα των αλλων ........
    ΥΑΜΑΗΑ κυριοι!!!! Γιατι :

-Eιναι η εταιρια που εχει τις περισσοτερες νικες σε gp ...
    -Ειναι μονη που δειχνει τον δρομο στους αλλους παρουσιαζοντας μηχανακια οπως : tdr , tdm , gts κτ.λ.
    -Με τα μοντελα της εχει φερει επανασταση και εχει αλλαξει την παγκοσμια μοτοσυκλετιστικη ιστορια.....ενδεικτικα αναφερω :

xt500....ουσιαστικα η πρωτη on-off , εμπασε πολυ κοσμο στα χωματα και στην περιπετεια

fzr 1000 (genesis concept) ss για τον λαο , ευκολοδηγητες , προσιτες και με τεχνολογια

yzf r1 μολις ειδε οτι η κατηγορια που στην ουσια η ιδια δημιουργησε ειχε βαλτωσει , ξανεφερε τα πανω-κατω!!! μοτοσυκλετα-δυναμιτης με σχεδιαστικη αντιληψη και αποδωση που εκανε τους αλλους να ψαχνονται....η μηπως νομιζετε οτι τα gsxr , zx και cbr , θα υπηρχαν σημερα με αυτην την μορφη?

tdm850 πριν απο πολλα χρονια , μονο η yamaha ειχε την προνοητικοτητα και την τολμη να παρουσιασει μια μοτοσυκλετα που προηγουταν πολυ της εποχης της.....δειτε απλα που οδευει η κατηγορια των mega on-off σημερα και θα καταλαβετε ... (σιγα μην ειναι καινοτομια το multistrada!!!)

yz400f καποιος επρεπε μετα τον θανατο των διχρονων , να ασχοληθει σοβαρα με τα τετραχρονα και να τα κανει ανταγωνιστικα η και καλυτερα....guess who...

t-max500 σε καμια περιπτωση scooter , μια αυτοματη μοτοσυκλετα μας προϊδεαζει για τα πραγματα που θα ερθουν....

και σαν να μην εφταναν ολα αυτα , συνεχιζει να παρουσιαζει φρεσκιες προτασεις...mt-01 , mt-03 , tricker , bulldog και αλλες που ειμαι σιγουρος πως θα ερθουν.

Ποτε δεν εχει αντιγραψει , και οταν θελει να παρουσιασει κατι σε μια κατηγορια , το κανει με τον δικο της ξεχωριστο τροπο ...π.χ.
    fazer1000 , trx850 , fjr 1300 ...

Σε ολες τις κατηγοριες ειναι η εταιρια που εχει αν οχι τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ , τουλαχιστον ακρως ανταγωνιστικα μηχανακια.

-Mονοκυλινδρα : xt660 (πριν αρχισουν οι συγκρισεις με τα ευρωπαϊκα ας αναλογιστουμε οτι ουσιαστικα ο ανταγωνισμος ειναι dr , klr , fmx)

-Enduro / Mx : wr / yzf 450/250 .... ναι τωρα ξυπνησαν και οι υπολοιποι Ιαπωνες....

-Naked / semi nakend : fz6 , fazer1000 (το καινουργιο fz1 ακομα δεν...)

-all around : tdm900 , fz600 fazer.

-ss : r1 , r6

-touring : fjr1300

αυτα τα ολιγα....δεν ειμαι πορωμενος αν καποιος εχει ενστασεις ευχαριστως να τις ακουσουμε....

....και στην τελικη φτιαχνει και κανα κιθαρονι , synth , τυμπανα κ.ο.κ.....

De xrreiazetai na sai poromenos gia na les tin alitheia...+1000000000

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

Re: Re: Re: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Transalp
    Cbf 600s
    Cbr 1100xx
    Για πές και εσύ?!
    Αυτές που είχα/έχω (Transalp και Vara)

To Transalp πως σου φάνηκε;

Όσον αφορά το Vara, πιστεύω οτι όποιος το οδηγήσει έστω και για ένα test drive (το έχει ο Μπαξεβάνης) ..αλλάζει γνώμη!..
    Το λέω γιατι έχει αρχίσει να μου τη δίνει να ακούω άτομα να επικρίνουν το Vara (είναι της μόδας) επειδή το έκριναν με το μάτι και φυσικά χωρίς να το έχουν οδηγήσει..

Και με την ευκαιρία να πώ οτι ως ένα σημείο είχα κι εγώ επειρεαστεί.. μέχρι να το οδηγήσω βέβαια..

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να Πω Και Εγω?
    από bm_gr στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 10:30
  2. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 12:50