Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Είναι δύσκολο όμως ειδικά το καλοκαίρι να ντύνεσαι σαν κρεμμύδι!!!

Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος??????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Aυτο ειναι ατιτουντ !!

Μπραβο μικρε !!!

merci.

Maira δεν είναι έτσι τα πράγματα. μια πτώση με 70-80 χλμ στην καυτή άσφαλτο είναι σοβαρό. Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν και καλοκαιρινά ρούχα με προστασίες. Οκ, μη φοράς δερμάτινο παντελόνι μέσα στην πόλη, αλλά φόρα επιγονατίδες και μπότες. Ναι, ναι, ζεσταίνει το μπουφάν. τι να κάνεις όμως; Δε γίνεται αλλιώς. Είναι ζούγκλα εκεί έξω. Ειδικά το καλοκαίρι ο κόσμος οδηγεί και πιο ηλίθια. Μια η κίνηση, μια η ζέστη, μία ο ήλιος, γίνεται μπάχαλο.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    an kai den exw asxolhthei statistika me to thema,prepei to kalokairi ta atuxhmata na einai perissotera apo to tis alles epoxes tou xronou.ase pou mia ptwsh estw kai me liga xiliometra ta egkaumata apo thn asfalto den einai kai ligo
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    an kai den exw asxolhthei statistika me to thema,prepei to kalokairi ta atuxhmata na einai perissotera apo to tis alles epoxes tou xronou.ase pou mia ptwsh estw kai me liga xiliometra ta egkaumata apo thn asfalto den einai kai ligo
    Είναι σίγουρα πιο πολλά γιατί όλοι θέλουν να πάνε βόλτα με το καινούργιο τους αυτοκίνητο!!!! Μόλις πήραν το δίπλωμα και θέλουν να πάνε για μπάνιο με το αμαξάκι τους!!!!!

Άσε η άσφαλτος καίει πολύ! Έχει περάσει εναμισης χρόνος και ακόμα και μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται λυποθιμία!!!

Δυο χέρια καμένα!!!! Ναι η στολή πρέπει να φοριέται ό,τι καιρό και να κάνει. Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που θα το τηρήσω!!!

Θα προσπαθήσω τουλάχιστων!!!

:wacko:

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    kai polu kala tha kaneis me thn stolh.oloi ligo polu exoume perasei apo asxhmes katastashs kai oi anamnhseis panta me anatrixiazoun.

για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Οταν ζουσε ο πατερας μου καθε φορα που πηγαινα στο Μαραθωνα ερχοτανε μαζυ με την ιατρικη τσαντα με ολες τις βελονες και τα αναισθητικα για να με ραβει !!

Τοτε ητανε οι στολες κατι το περιεργο που μονο στην Αμερικη το ειχανε. Αργοτερα ητανε τοσο ακριβες που και να θελες δεν εβγαιναν τα φραγκα.

Αλλα αν δειτε τι κοσμος χανεται με η χωρις στολες θα καταλαβετε γιατι ειμαστε ολοι (οι γεροι) τοσο απαιτητικοι σε θεματα ασφαλους οδηγησης.

Οδηγειτε αμυντικα και γλεντηστε το μηχανημα που σας αρεσει οπως πρεπει.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που θα το τηρήσω!!!

Θα προσπαθήσω τουλάχιστων!!!

:wacko:

4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Προσεχε μη πεσεις απ' την καρεκλα ετσι που χοροπηδας !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν και δεν έχω εμπειρία από μεγάλα μοτόρια,τα τελευταία 4 χρόνια οδηγώ ένα 100άρι supra στην Πάτρα (φοιτητής) & έχω αντιληφθεί πλήρως πόσο μας υπολογίζουν οδηγοί 4τροχων κλουβιών.Ωστόσο θα συνεχίσω να καβαλάω (και σύντομα θα αγοράσω κάτι πιο μεγάλο) γιατί γουστάρω.Στην τελική εκεί που περιμένεις αστικό αυτό σκάει πάνω στη στάση (έχει συμβεί).Γι αυτό πρέπει στο μπροστινό μέρος του μυαλού μας να έχουμε το :1)όποιος φοβάται πέφτει & κοιμάται..., και στο πίσω το :2)ο φόβος φυλάει τα έρημα...!!!
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Αν και δεν έχω εμπειρία από μεγάλα μοτόρια,τα τελευταία 4 χρόνια οδηγώ ένα 100άρι supra στην Πάτρα (φοιτητής) & έχω αντιληφθεί πλήρως πόσο μας υπολογίζουν οδηγοί 4τροχων κλουβιών.Ωστόσο θα συνεχίσω να καβαλάω (και σύντομα θα αγοράσω κάτι πιο μεγάλο) γιατί γουστάρω.Στην τελική εκεί που περιμένεις αστικό αυτό σκάει πάνω στη στάση (έχει συμβεί).Γι αυτό πρέπει στο μπροστινό μέρος του μυαλού μας να έχουμε το :1)όποιος φοβάται πέφτει & κοιμάται..., και στο πίσω το :2)ο φόβος φυλάει τα έρημα...!!!

Έτσι, έτσι!!! Ειδικά στην Πάτρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα!!!! 4 χρόνια φοιτίτρια!!!! Θέλει μεγάλη προσοχή εκεί γιατί και οι δρόμοι είναι χάλια και οι οδηγοί πολύ άσχετοι!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Ετυχε να διαβασω το συγκεκριμενο θρεντ πριν δυο εβδομαδες, λογικα φανηκαν αυτα που λετε και απ την μια και απο την αλλη πλευρα. Και οτι ειναι επικυνδυνο και οτι εχει μια καποιοα δοση τρεας την οποια ομως ζηταμε στην ζωη μας αλλιως τι νοημα θα ειχε. Προχθες (σαββατο 25/2) πληροφοριθηκα για τον θανατο φιλου με μηχανη, περασαν πολλες σκεψεις απο το μυαλο, εμαθα την τριτη και το πως εγινε το ατυχημα. Ειλικρινα το σαββατο μετα βιας καταφερα να γυρισω σπιτι με την μηχανη, πηρα το αυτοκινητο. Το συγκεκριμενο ατομο ηταν απο τα ατομα που ειχαν ευαγγελιο τους κανονες ασφαλειας, κρανος μπουφαν ΠΑΝΤΑ, και βεβαια ειχε την λογικη να κατεβαινει σε πιστα και να μην κανει βλακειες στο δρομο αμα ηθελε να δωσει γκαζια.
    Το ξαναδιαβαζω το θρεντ σημερα... θελω μηχανη... δεν θελω .... ειναι σιγουρο οτι θα σκοτωθεις δηλαδη; να τις πουλησω και τις δυο και να παρω ενα καλιτερο αυτοκινητο; γιατι με αυτοκινητα δνε σκοτωνονται; Υπαρχει απαντηση; Λαχειο ειναι απο οτι βλεπω, αλλα δεν χρειαζεται να προκαλουμε με παραπανω λαχνους να δουμε αν θα μας κληρωσει.

All started from here.... Το avatar του/της phantomas
    Δυστυχώς είναι όλα θέμα πιθανοτήτων....Όσες περισσότερες ώρες καβαλάς τόσο πιο επιρεπής γίνεσαι στο ατύχημα....Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα το πάθεις!
    Οι έλληνες γενικότερα χαρακτηριζόμαστε από την έντονη προσωπικότητά μας και το ελεύθερο πνεύμα μας,στοιχεία που μας καθιστούν ναι μεν τους καλύτερους όλων,αλλά δυστυχώς και τους πιο απερίσκεπτους!!
    Είμαι νέος στο άθλημα παρόλαυτα πρόλαβα και κινδύνεψα σοβαρά 2 φορές μέχρι στιγμής,χώρις να φταίω αλλά χωρίς να με ενδιαφέρει κιόλας...η ουσία ήταν μια!!!Συνειδητοποιείς όσα πρόκειται να χάσεις και βλέπεις ότι είναι πολλά περισσότερα απ όσα σου προσφέρει ένα και μόνο μηχάνημα,είναι πολλά περισσότερα απ όσα κέρδισες με αυτό το μηχάνημα,είναι η ίδια η ζωή...είναι οι άνθρωποι που αγαπάς και δε θα ξαναδείς αλλά και δε θα σε ξαναδούν(ας μην είμαστε μόνο εγωιστές),είναι η ανατολή και η δύση του ηλίου(γεγονός που απλά δεν το εκτιμάμαι και δε διακρίνουμε την ομορφιά του),είναι όλα όσα θα γευτείς σε μια γεμάτη πορεία σου στο χρόνο και θα σε κάνουν να φτάσεις στο σημείο εκείνο όπου θα θες να φύγεις άσυχα και ωραία...
    Οι περισσότεροι απ ότι διαπιστώνω σκέφτεστε απαισιόδοξα..."και που ξέρεις ότι δε θα μου συμβεί τίποτ άλλο..να με πατήσει αεροπλάνο π.χ...."
    Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα!Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται ν απογίνει,κανείς δεν προφητεύει το μέλλον,όλοι μας όμως αφήνουμε καθημερινά το σημάδι μας και διαμορφώνουμε την πορεία τόσο τη δικιά μας όσο και των γύρω μας!!!
    Η ζωή είναι ένα δώρο που μας δώθηκε όχι μια υποχρέωση...και για όσους τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θελάν...πάντα υπάρχει το αύριο...αρκεί να προσέχουμε- "από την εμπειρία να πέρνουμε μονάχα τη γνώση και εκεί να σταματάμε...(κομφούκιος)"

Μην παρεξηγηθώ...συνεχίζω και καβαλάω μηχανή και θα το κάνω όσο μπορώ!!Θα προσπαθήσω όμως να το κάνω με σύνεση και όχι "ξύνοντας γόνατα και μαρσπιέ",γιατί τελικά τι αξίζει μια πανέμορφη βόλτα κάτω από το πανέμορφο φως του ελληνικού ήλιου αν αυτή τη διαδεχτούν κλάματα και πόνος...
    :

Ας έχουμε όλοι ησυχες πανέμορφες βόλτες,με προσοχή και σύνεση για να μπορέσουμε να το κάνουμε μια ζωή....
    Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Sumfono apoluta me ton Leipsippos.kapoios bgike me ena motopodilato 10 metra exo apo to spiti tou.Bgike enas asiniditos me ena fortigaki apo dexia,me taxitita se steno milame tora, me apotelesma na skotothei to paidi .17 xr.

Anyway, apo tetoies istories oloi dystixos exoume arketes.

Nomizo omos pos ayth sizitisi prepei na apostallei se forum ton aytokinitiston.

H akoma kalutera , as ginei epitelous tropos zois ..h agogi k o sebasmos.

As ginei mathima se paidia dimotikou h kukloforiaki agogi.( ti leo tora e?)

San goneis , theioi , khdemones as metaferoume ta sosta minimata sta paidia pano sto thema odigisi .
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αυτή η συζήτηση δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει σε κάποιο συμπέρασμα!!! Όλοι έχουν τις εμπειρίες τους και με βάση αυτές διατυπώνουν τις απόψεις τους!!!!

Ή ζωή μου για μια μηχανή????

Η μηχανή για μια ζωή!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    se forum ton aytokinitiston.

δλδ αυτοι μαζευονται καμια δεκαδα αυτοκινητα ,παιρνουν γυναικες ,γριες και γερους και μια σουβλα στα μπαγαζια και βγαινουν στρατα? καλη φαση........

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42