Λοιπόν αθηναίοι! Μη μας κατηγορείτε άδικα γιατί αν βλέπατε τη βροχή που έβλεπα κι εγώ στο πανεπιστήμιο στις 18:00 χθες το απογευμα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερχόσασταν κι εσείς με τουτου!![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως ήτα γ@μώ! Τι Δέλεαρ και @@ιές! Λαμπρινή 4eva!
Λοιπόν αθηναίοι! Μη μας κατηγορείτε άδικα γιατί αν βλέπατε τη βροχή που έβλεπα κι εγώ στο πανεπιστήμιο στις 18:00 χθες το απογευμα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερχόσασταν κι εσείς με τουτου!![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Για την αποκατάσταση της αλήθειας
Η χθεσινή συνάντηση ήταν τελείως GAY όλοι ήρθαν με αμάξι εκτός από εμένα και τον Γιάννη Vstrommer71 (τελικά τα Suzuki είναι για τους πολύ ΑΝΤΡΕΣ) και καλά οι άλλοι είναι γνωστές οι προτιμήσεις τους, αλλά και ο πρόεδρος, τέτοιος ξεπεσμός τελικά????
Η GAY βραδιά συνεχίστηκε με κάποιους που κυκλοφορούν με δυο κινητά σαν τις πουτ@νες , με κάποιους που ήπιαν ένα ποτήρι κρασί και τελείωσε με κάποιους που στις 1 νύσταξαν και πήραν την απόφαση να πάνε για ύπνο.
Τελείως ροζ η βραδιά και πολύ φοβάμαι ότι μέσα στο GAY BUS έγιναν ακατονόμαστα πράγματα.
![]()
Παρόλα αυτά προτείνω καθιέρωση της βραδιάς τουλάχιστον κάθε 15 μέρες γιατί η παρέα τελικά είναι +10000000000000000000000
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε λες να είμαι και εγώ GAY![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να μιλάςΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Επίσης πάτε με αυτοκίνητα και θέλετε να λέγεστε και μηχανόβιοι??
ουοουουουυουουουουουου
![]()
![]()
![]()
απαράδεκτοι![]()
για τους άλλους εγώ το λέω και το φωνάζω πήγα με την μηχανή και σε κάθε συνάντηση πάω με την μηχανή
![]()
![]()
Aλλοι είναι αυτοί που έρχονται επανειλημμένως με αμάξι, τελικά είναι τελείως GAY οι KAWASAKEOI :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
![]()
![]()
![]()
μην απολογησε ρε Δημητρη....
τι να μας πουν και αυτοι για τα χαλια τους .....
εμεις παντος καθε δευτερη εβδομαδα θα δινουμε το ραντεβου μας
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
τελικά είναι τελείως GAY οι KAWASAKEOI :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ............ΝΑΙ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ρεεε!!! γιατι αυτη η περουκα ειναι ξεφουσκωτη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε φιλε εγω για καλο το κανω για να μην φερω την μηχανη και σας πληγωσω!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Aλλοι είναι αυτοί που έρχονται επανειλημμένως με αμάξι, τελικά είναι τελείως GAY οι KAWASAKEOI
για σκεψου πως θα ειναι το μπουζουκι διπλα στο KAWASAKI!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Όχι!Είναι τα κανονικά μου μαλλιά,είχα μείνει άλουστος για κανα μήνα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρεεε!!! γιατι αυτη η περουκα ειναι ξεφουσκωτη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Λοιπόν έμαθα ότι εσείς οι Πατρινοί δεν έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα οεο ,πάλι καλά που γνωρίζεστε και φατσικά![]()
![]()
:a13: :a13: :a13: :a13: :rotflmao:![]()
Μάγκες όταν ξαναπάτε εκδρομή πείτε ώρα που θα φύγετε να ξεκινήσω κι εγώ με το crazy το supra την ίδια ώρα, αλλά μια μέρα πριν....![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
κατι θα κανουμε........παντως να ερθεις και σε καμια συγκεντρωση που κανουμε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Μάγκες όταν ξαναπάτε εκδρομή πείτε ώρα που θα φύγετε να ξεκινήσω κι εγώ με το crazy το supra την ίδια ώρα, αλλά μια μέρα πριν....![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Όταν μου είπαν τι ήθελαν να τους κάνω κατάλαβα γιατί είχε φιμέ τζάμια το αμάξι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Τελείως ροζ η βραδιά και πολύ φοβάμαι ότι μέσα στο GAY BUS έγιναν ακατονόμαστα πράγματα.
Τώρα που θυμάμαι ο toros όλο έσκυβε και έψαχνε το "λεβιέ"...!!Αλήθεια...!![]()
![]()
:rotflmao: