Όταν ο φίλος σου μαθαίνει οτι πήρες Honda!
https://www.youtube.com/watch?v=Rv2nMrdVgeA&t=1s
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Εξίσου καλό και δοκιμασμένο σετ αδιάβροχων, το black Knight μοντέλο από την Stop ΑΕΒΕ, στη μισή τιμή του ανορακ.
Με έδρα σχεδόν δίπλα στο λιμάνι, η πλειοψηφία των ντελιβεραδων στην περιοχή το προτιμά!
Είχα και το προηγούμενο μοντέλο τους και ήταν όντως σκύλος μαύρος.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πήγα να επισυνάψω εικόνα κάποιου που κατουράει στο παρμπριζ για να δείξω ότι λύσεις υπάρχουν, αλλά γκουγκλάροντας "pissing on windshied" δεν είχα τα αποτελέσματα που περίμενα![]()
Εμένα μου έχουν κολλήσει αρκετές φορές, σε πολλούς τύπους και έψαχνα για βενζινάδικα...
Δεν θα έλεγα ότι είναι οπωσδήποτε μύθος, άμα ανοίξεις τους υαλοκαθαριστήρες ενώ έχουν κολήσει μπορεί να έχεις πρόβλημα.
Έχω δει αρκετούς να σηκώνουν υαλοκαθαριστήρες και αρκετούς επίσης να βάζουν ηλιοπροστασία επάνω στο τζαμι για να μην παγώσει.
Προσωπικά δεν κάνω τίποτα. Φυσικά δεν τους ανοίγω αν δεν έχω ξεχιονίσει εντελώς το τζάμι. Το πρωί φουλ ανεμιστήρας στο ξεθάμπωμα του τζαμιού (σε αυτή τη θεση ανάβει και το AC) και όση ώρα δουλεύει καθάρισμα το τζάμι με ξύστρα. Σε 2-3 λεπτά έχει αρχίσει να λιώνει ο πάγος στα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων. Αλλιώς σπάσιμο του πάγου με την ξύστρα γύρω από τον υαλοκαθαριστήρα και ξεκολάνε πάλι χωρίς να πληγωθεί το λάστιχο.
Είναι μια διαδικασία που τρώει χρόνο και κουράζει οπότε ίσως η λύση με την ηλιοπροστασία να είναι και η πιο αποτελεσματική.
Το πρόβλημα νομίζω είναι αν πας να τους τραβήξεις ή εκκινήσεις, ενώ είναι κολλημένοι. Χρήσιμο είναι να καθαρίσεις το αμάξι σου από το χιόνι τη μέρα που χιονίζει, διαφορετικά την επόμενη μέρα θα χάσει πολύ περισσότερη ώρα με το παγωμένο χιόνι.
Θεωρώ ότι αύριο το πρωί με τον πάγο, η κατάσταση θα είναι πιο επικίνδυνη από σήμερα.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Το πρόβλημα με τους υαλολαθαριστήρες είναι το βράδυ μετά το χιόνι και η παγωμένη βροχή. Αν πιάσει πάγος και κολλήσουν μετά δε ξεκολλάνε με τίποτα και αν είναι οι απλοί τότε πας σίγουρα για αλλαγή.
Στην Αθήνα πολύ σπάνια να χρειαστεί να σηκώσεις υαλοκαθαριστήρες, στο Ohio που μπορεί να είμασταν στην κατάψυξη και 3 συνεχόμενους μήνες, μπορεί και να χρειαζόταν.