Αύριο βγάζει αθόρυβο αεροσυμπιεστή με δεξαμενή 25 λίτρα.
Έχω τον ίδιο από TOROS (αν κρίνω από το φασόν σουλούπι) και έχω να δηλώσω πολύ ευχαριστημένος.
Η στάθμη θορύβου είναι πράγματι χαμηλή (<70dB) και μπορώ να το ανάβω ακόμα και 12 η ώρα το βράδυ σε πολυκατοικία χωρίς παράπονα.
Ίσως οι επιδόσεις του να μην γεμίζουν το μάτι (κυρίως η παροχή) με λίγη υπομονή όμως όλα (τα ερασιτεχνικά) γίνονται.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Ακριβως το ιδιο εχω κανει κι εγω με τον αρχαιο φορτιστη του lidl που εχω χωρις οθονη και φορτιζει κανονικα
Sent from me using a computer.
Σε λίγο θα πεις δεν κάνει ηλεκτροκόληση, άρα δεν είναι φορτιστής.
Κανένας ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ δεν κάνει για να κάνεις ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΚΑΘΕ φορτιστής, τον βάζεις, φορτίζει και αφού φορτίσει, εκκινεί το όχημα με την δύναμη της φορτισμένης μπαταρίας.
Μηχάνημα να εκκινεί το όχημα ΑΜΕΣΑ είναι κάτι τελείως άλλο πράγμα, είναι μεγάλο σε βάρος και όγκο, και μοιάζει με μηχάνημα ηλεκτροκόλησης, ενώ έχει χοντρά καλώδια για να δίνει το ρεύμα της μίζας.
Να καταλαβαίνουμε και λίγο ποιό πράγμα κάνει τι.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Αν η μπαταρία είναι στα τελευταία της λίγα πράγματα τη σώνουν. Ο ctek μου έχει επαναφέρει γερασμένες μπαταρίες ώστε να βγάλουν κάμποσους μήνες παραπάνω, αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις που ενώ η φόρτιση τελείωσε επιτυχώς η μπαταρία δε σήκωνε δεύτερη μιζιά την επόμενη ημέρα. Πάντως έχει χρειαστεί να επαναφέρει μπαταρίες από τα 3-4V πολλές φορές (τις παρασιτικές διαρροές σας μέσα) και το έχει κάνει χωρίς παράπονο και με απόλυτη επιτυχία.
Το κόλπο με τη δεύτερη μπαταρία όταν η πρώτη είναι πολύ πεσμένη για το φορτιστή του Lidl το επιβεβαιώνω κι εγώ. Φαίνεται να λειτουργεί χωρίς αρνητικές συνέπειες.
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 22/02/2021 στις 22:09.
Ο φορτιστής μετά από 3 χρόνια που κάνει προληπτική φόρτιση-συντήρηση σε μπαταρίες μοτό και αυτοκινήτου, είναι μια χαρά.
Αν συγκρίνουμε δε την τιμή του με κάτι επώνυμους, αγοράζεις 4-5 τέτοιους και έχεις έναν για κάθε όχημα.
Από την άλλη περί ορέξεως, ο άλλος θέλει το όνομα ενός σχεδιαστή στο σώβρακο του και ο άλλος απλά ένα κομμάτι ύφασμα να του ζεσταίνει τα @@.
Fun fact: Τα τσακαλάκια που μου διέρρηξαν το σπίτι αφήσαν φωτογραφική και laptop και πήραν τον φορτιστή του lidl, που ήταν στο κουτί του ακόμα.![]()