Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Οδηγος αυτοκινητου για μαπες(πολλες ομως)

Και τέλος όσο υπάρχουν ασυνείδητοι που δίνουν διπλώματα σε κάθε καθυστερημένο και ……… κάθε είδους άτομα που το μόνο που ξέρουν από αυτό που οδηγάνε είναι το πόσο κάνει ………… εμείς δυστυχώς θα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα και η δικαιολογία είναι απλή ………..
    ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕ….
    :a53: :a53: :a53: :a53: :a57: :a57:
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    file zolota (exeis kai nick politikou) an kamia fora ertheis athina pame gia mia mpuritsa na ta poume,spame kai to magazi na goustaroume.
    (to deutero htan plaka etsi! )

me to grapto logo akrh den tha vroume
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    αρα θα πρεπει να πανε φυλακη γιατι με την πετρα μπορει να σκοτωνε εναν ανθρωπο.....ε και αυτον που πιανουν σουρωμενο στο τιμονι θα πρεπει να τον κλεισουν μεσα γιατι μπορει να σκοτωνε και αυτος που παραβιασε το στοπ ......μεσα κι αυτος.

ΕΤΣΙ όμως μετά ποίοι θα μείνουν έξω??????????????????
    javra............r6.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
    ΕΤΣΙ όμως μετά ποίοι θα μείνουν έξω??????????????????

TO KRATOS OOEEEOOOOOOOO!!!

to xerete oti

Κανένα όχημα της αστυνομίας και γενικότερα του κράτους δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και δεν είναι ασφαλισμένο????????
    Και ότι αν κάποτε τρακάρετε με ένα από αυτό την έχετε γ@@@@@@
    Δυστυχώς ένα φιλαράκι μου την έπαθε και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.
    Ένα μπατσικό εκεί που πήγαινε έκανε ξαφνικά αναστροφή ( διπλή διαχωριστική ) με αποτέλεσμα αυτός να καρφωθεί επάνω του και να περάσει και αυτός και η κόρη του ένα φανταστικό μήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε διπλανά κρεβάτια του νοσοκομείου … ( δεν υπήρχε φάρος αναμμένος ούτε σειρήνα )
    javra............r6.

…………

se ola ta epaggelmata uparxoun oi :a31:
    ola ta daxtula den einai idia.to kako einai otan kanoume kataxrhsh eksousias.(pantou)

στην εξουσια συμφερει να πλακωνομαστε μεταξυ μας ωστε αυτοι να την περνανε ζαχαρη........αφου οταν περνανε κλεινουν οι δρομοι(αν περνανε και δεν ειναι στην καρεκλα τους)
    Καπως ετσι φιλε...

Anyway

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλημερα.

Η αποψη μου συνοψιζεται σε μια φραση αμερικανικη μεν, αλλα ολα τα λεφτα.

MONEY TALKS AND BULLSHIT WALKS!!!!

Εχεις λεφτα περνας με κοκκινο σκοτωνεις πληρωνεις αντε γεια.

Τωρα θα μου πεις εσυ δεν το κανεις αυτο επειδη δεν εχεις λεφτα? ΟΧΙ βεβαια, εγω εχω και κοινωνικη συνειδηση.

Νομιζω ολοι οσοι καβαλανε μηχανακια εχουν.
    Δεν λεω για τους περιστασιακους, λεω για τους συνειδητοποιημενους μοτοσυκλετιστες.

Και τελος, δεν νομιζω οτι για ολα φταιει το κρατος, φταιμε και εμεις για πολλα. Πρωτο και καλυτερο οτι τους ψηφιζουμε......

Ξεχασα να ξορκισω το κακο (ΟΥΣΤ ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Καλημερα.

Η αποψη μου συνοψιζεται σε μια φραση αμερικανικη μεν, αλλα ολα τα λεφτα.

Εχεις λεφτα περνας με κοκκινο σκοτωνεις πληρωνεις αντε γεια.

Τωρα θα μου πεις εσυ δεν το κανεις αυτο επειδη δεν εχεις λεφτα? ΟΧΙ βεβαια, εγω εχω και κοινωνικη συνειδηση.

Νομιζω ολοι οσοι καβαλανε μηχανακια εχουν.
    Δεν λεω για τους περιστασιακους, λεω για τους συνειδητοποιημενους μοτοσυκλετιστες.

Και τελος, δεν νομιζω οτι για ολα φταιει το κρατος, φταιμε και εμεις για πολλα. Πρωτο και καλυτερο οτι τους ψηφιζουμε......

SWSTOOOSSSSSSSSSSSSSS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

1) πολυ καλο!

2)πολυ σωστο.
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
    Δεκτο και κατανοητο οτι ολοι τρεχουμε και εχουμε αγχος αλλα ας μου απαντησει οποιος θελει σε ενα ερωτημα, "Οταν εχετε κανει μαλα.... που δε χωρα αμφιβολια και ο αλλος σας ζητησει το λογο, θα τον βρισετε,θα τον προκαλεσετε?"
    Απλα πειτε μου αυτο.
    Γιατι δεκτη η οποια κατασταση αντιμετωπιζει ο καθενας και ολοι εχουμε αγχος αλλα πρεπει να υπαρχει και λιγο σεβασμος γιατι αν ειναι ετσι να βγουμε ολοι στο δρομο και να σκοτωθουμε.Πρεπει να φοβομαστε τις συνεπειες του νομου ή να σεβομαστε ο ενας τον αλλο? Με το δευτερο πιστευω γλιτωνουμε πολλα, παρα πολλα.
    Φιλε Kawa-Z δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και ενας οδηγος μηχανης που να μην εχει αντιμετωπισει κατασταση παρομια με την δικη σου.
    Εγω εχω καταληξει οτι με ατομα σαν αυτον που σου ετυχε δεν βγαζεις ακρη. Ειναι ο ιδιος τυπος ανθρωπου που σε εχει γραμμενο στα @ρχιδια του ετσι και αλλιως και εκτος δρομου, και πανω απο ολα δεν καταλαβαινει απο λογια (πιθηκας). Αν του ζητησεις τον λογο μονο που θα καταφερεις ειναι να σπασεις τα νευρα σου και οχι τα δικα του, για αυτο εγω προσωπικα τους στελνω στο "καλο" και συνεχιζω. Αλλωστε αυτος που θα σου κανει την μ@λ@κι@ και εχει λιγο πετσα πανω του θα σταματησει να σου πει ενα sorry.

ax Ellada s' agapw....... Το avatar του/της Busa71
    οταν το ιδιο τα κρατος σου πουλαει φουμαρα και προσπαθει να σε κλεψει με διαφορους τροπους......σε εξωθει στην παρανομια ειτε στη δουλεια σου και καταληγει στους δρομους...........

οταν ο μπαγλαμας που εχει ενα "ονομα" η ειναι φραγκατος περναει με στοπ και τον προσκυνανε κιολας(αντε και του εδωσαν κληση ,νομιζεις θα πληρωσει?) .............εγω γιατι να μην περασω ? ξερω οτι αν με πιασουν την γ@μησα αλλα θα το προσπαθησω.
    8a simfoniso me ton Zolota kai sthn prwth anafora tou jia tis mhtropoleis. Paides zoume mesa sto "MATRIX". Jia kalh mas tyxh mas "prosferoun" Motorcycle Simulators.
    Einai wraia h Zwh.....alla ta exei me allon.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    file zolota (exeis kai nick politikou) an kamia fora ertheis athina pame gia mia mpuritsa na ta poume,spame kai to magazi na goustaroume.
    (to deutero htan plaka etsi! )

me to grapto logo akrh den tha vroume
    ναι το nick ειναι σκετη μ@λακια αλλα ετσι με φωναζουν τα κολοπαιδα ,μεχρι και σε κοριτσακια ετσι συστηνομαι.....ασε ρομπα γιναμε.........

καλη ιδεα για μπυρες.......ναι ....και αν δεν μας αρεσει το μαγαζι το σπαμε :smilea:

ναι οκ τα λεγομενα για την καφετερια καλυτερα.................ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ............

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
    Φιλε Kawa-Z δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και ενας οδηγος μηχανης που να μην εχει αντιμετωπισει κατασταση παρομια με την δικη σου.
    Εγω εχω καταληξει οτι με ατομα σαν αυτον που σου ετυχε δεν βγαζεις ακρη. Ειναι ο ιδιος τυπος ανθρωπου που σε εχει γραμμενο στα @ρχιδια του ετσι και αλλιως και εκτος δρομου, και πανω απο ολα δεν καταλαβαινει απο λογια (πιθηκας). Αν του ζητησεις τον λογο μονο που θα καταφερεις ειναι να σπασεις τα νευρα σου και οχι τα δικα του, για αυτο εγω προσωπικα τους στελνω στο "καλο" και συνεχιζω. Αλλωστε αυτος που θα σου κανει την μ@λ@κι@ και εχει λιγο πετσα πανω του θα σταματησει να σου πει ενα sorry.
    Αυτο λεω ακριβως, λιγη τσιπα, τιποτα αλλο.Αν ησουν απο μια μερια και εβλεπες το περιστατικο θα τα επαιρνες με το τυπο μονο και μονο για το θρασος. Η πλακα ειναι οτι στην αρχη δε μιλουσε και οταν τσατιστηκε με την επιμονη μου τοτε κατεβασε το παραθυρο να μιλησει, δηλαδη ειχε ολο το χρονο να σκεφτει και να πραξει, ε μαθατε ολοι τι εκανε....
    Απιστευτος κοσμος τι να πεις.

ναι το nick ειναι σκετη μ@λακια αλλα ετσι με φωναζουν τα κολοπαιδα ,μεχρι και σε κοριτσακια ετσι συστηνομαι.....ασε ρομπα γιναμε.........

καλη ιδεα για μπυρες.......ναι ....και αν δεν μας αρεσει το μαγαζι το σπαμε :smilea:

ναι οκ τα λεγομενα για την καφετερια καλυτερα.................ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ............

:a53: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οδηγός μεγέθους για γαντια Alpinestars
    από zzr2005 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2009, 17:11
  2. Οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200.
    από effieee στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 00:19
  3. νεος οδηγος ρωτα για xt660x
    από tik στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 15:54
  4. κλωτσιά στο typhoon. Ώρα για παπί. ποιο όμως..?
    από Lux Aeterna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 00:32
  5. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 10:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ