Σελίδα 13 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Alexis72

Αν είσαι γεννημένος το 72 και πιστεύεις ότι βίντεο βλέπεις στο YouTube, φαντάζεσαι πράγματα με βάση αυτό και δεν χρησιμοποιείς την δική σου κρίση και λογική, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συνεχίσουμε την συζήτηση.

Μου θυμίζει πρακτική της γιαγιάς μου "έτσι είναι, το είπε η τηλεόραση".

Το να διώξεις έναν μάρτυρα απλά δεν υφίσταται. Δεν σου λέω ότι μπορείς να πας και να κάνεις καταγγελία. Πάρε τηλέφωνο το Σταρ και πες ότι ήσουν μπροστά. Δέκα κάμερες σε πέντε λεπτά θα είναι έξω από το σπίτι σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι πιστεύεται ότι προσπάθησε να διώξει τον μάρτυρα. Βλέπουμε ένα τροχονόμο που για τον χψ λόγο έκανε( ένα λάθος, το οποίο προκάλεσε ένα σοκαριστικό ατύχημα μπροστά στα μάτια του. Έχει σκοτώσει κανένας από εμάς άνθρωπο κατά λάθος, για να μπει στην θέση του? Μάλλον όχι. Από εκεί και πέρα η όλη συμπεριφορά του είναι καταδικαστέα.

Βέβαια σε ποια σοβαρή χώρα ο μάρτυρας θα απευθυνόταν στην αστυνομία με τον τρόπο που το έκανε, όντας μάλιστα και ο ίδιος παράνομος.....

Αν το ατύχημα το είχε προκαλέσει το βανακι που πηγαίνει τα σάντουιτς στο κυλικείο, δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας. Κάποιοι προσπαθούν να πατήσουν στον τραγικό χαμό ενός νέου ανθρώπου για να δώσουν πολιτική διάσταση στο ζήτημα. Λες και η είπε η Μπακογιάννη στον οδηγό της στρίψε και πάτα τον. Ή είναι υπεύθυνη η κάθε Μπακογιάννη για τις πράξεις του οδηγού της ή τα λάθη της τροχαίας κλπ κλπ.

Κάποιοι δεινόσαυροι της μοτοσυκλέτας, πιο χαμένοι και απολιθώματα βγήκαν από την σπηλιά τους να δείξουν τι? Αστεία πράγματα. Η οικογένεια του παλικαριού χάρισε ζωή σε έξι ανθρώπους και εμείς έχουμε στήσει λαϊκό δικαστήριο και σενάρια του Φώσκολου για συγκάλυψη και αηδιες. Λες και έγινε στο τελευταίο στενό της πόλης χωρίς φώτα, μάρτυρες και κάμερες.

Για αναρωτηθείτε ήθελε κανένας να είναι στη θέση που βρίσκεται? Ήθελε ο Ιάσωνας να μην επιστρέψει σπίτι του; Ο αστυνομικός να χάσει την δουλειά του; Ο τροχονόμος να έχει στην συνείδηση του έναν νεκρό, αν εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στο ατύχημα;

Αλά είπαμε στην Ελλάδα έχουμε 10 εκατομμύρια προπονητές, εισαγγελείς, δικαστές, νομοθέτες, δικηγόρους κλπ.
    + 10000

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Αν παραχώρησε προτεραιότητα ο ταξιτζής σε πράσινο από μόνος του, τότε ο ταξιτζής έχει κάνει παρακώλυση συγκοινωνίας, πάει ΚΑΙ αυτός κατηγορούμενος.
    Αν του εκανε σημα ο βλακοτροχαίος τοτε .........................

Παντως απο την σφοδρότητα της συγκρουσης φαινεται οτι ο "φιλος" πηγαινε με πολλά ή τουλαχιστον με περισσότερα απο οτι επρεπε για τον συγκεκριμενο δρομο και με βαση τον ΚΟΚ και επίσης βιαζόταν να προσπεράσει τον ταρίφα.
    Δεν λεω οτι δεν το κανουμε καποιοι αλλα δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνών οταν τυχει η στραβή.

Το μονο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι ο ΚΟΚ σωζει ζωες, αν τηρουσε τα ορια, δεν εκανε διήθηση αν ο τροχαίος τηρουσε τους κανονες τοτε θα ζουσε.
    Γενικα σε καθε ατυχημα εχουν συμβεί ταυτόχρονα τουλάχιστον 2 λάθη .........

Ζωή σε λογους μας και κουράγιο στους δικούς του !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Νομιζω οτι απο εδω ξεκινανε ολα......εδωσε προτεραιοτητα ο ταξιτζης, χωρις να δεις αριστερα-δεξια τι γινοταν.....
    Το σημειο ειναι παγιδα.....
    εχει μονο μια λωριδα, που γινονται στα 50 μετρα 3, οποτε γινεται ενας μικρος χαμος.
    Κανόνας 200.5=180+20+0,5 το έλεγε παλιά το μάθημα επιβίωσης στην πόλη, του Χούνδρα, δεν ξέρω αν το λένε ακόμα έτσι.

Βασικά πράγματα αυτά για την επιβιωσή μας παιδιά. Σταματημένο για κάποιο λόγο όχημα μπροστά μας, αν δεν δούμε 180 μοίρες πεδίο ΓΙΑΤΙ εχει σταματήσει ΔΕΝ περνάμε. Κι όταν περνάμε, με +20 χλμ/ω το πολύ.

Οσο οδηγικό λάθος και να έκανε ο ταξιτζής ή ο οδηγός του βουλευτικού οχήματος ή ο τροχονόμος που ρύθμιζε ή κι εγώ δεν ξέρω ποιός άλλος, αν ο Ιασων είχε τηρήσει το 180 και το +20, θα ζούσε τώρα.

Ασχετο αυτό με τα νομικά, έτσι; Εγώ εδώ γράφω για την πρακτική επιβίωσης του μοτοσυκλετιστή οδηγού, τα νομικά τα έχουμε ήδη αναλύσει νομίζω.
    Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 18/03/2021 στις 15:12.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    To ότι λέω ότι δεν βγάζει λογική να προσπάθησαν να συγκαλύψουν κάτι που αντικειμενικά δεν είναι δυνατό πως μεταφράζεται στο μυαλό κάποιου ότι είπα ότι αν έχει κάμερες σκότωσε κάποιον και παράτα τον δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν είναι ο κλάδος μου όπως λέει και ο Big αυτό ανήκει στον κλάδο της ψυχιατρικής.
    Το ότι χτύπησε στο πίσω φανάρι είναι προφανές από τις φώτογραφιες που υπάρχουν στον Τύπο , εκτός αν θεωρείτε ότι πρόκειται για άλλο αμάξι και χάριν συγκάλυψης πήρα μια βαριοπούλα και το χτύπησαν για να φανεί έτσι.
    ''Οσο για το πολιτικαλ κορεκτ περι διηθησεων κ λοιπων αλλων σχολιων να ξερεις πως την μοτο σου πρεπει να την οδηγεις πισω απο τα αμαξια... , αλλιως φταις.'' ο φίλος θεωρεί πολιτικαλ κορεκτ ΑΠΟΨΗ την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ¨Αρα τι να απαντήσω και πάλι.
    Ασχολησου με την υποθεση εργασιας σου γιατι απο οδηγηση μοτο δυστυχως (ακομα) δεν το εχεις.
    Το αν καταλαβες η οχι το σχολιο περι πολιτικαλ κορεκτ στις διηθησεις ποσως με νοιαζει.
    Προφανως η διηθηση απαγορευεται δια νομου.

Τελικα εκανε προσπεραση ο μοτοσυκλετιστης ή ειναι πιθανο? Στην αρχη απο τα λεγομενα σου ησουν σιγουρος αλλα μετα εγινε πιθανο.
    Κανενας δεν πολιτικοποιησε την συζητηση.

Αλλα οσοι υποστηριζετε οτι δεν πηγε να θαφτει το θεμα τουλαχιστον μεσω των ΜΜΕ πειτε μας ποτε το μαθατε για το τροχαιο σε σχεση με αλλα τροχαια ατυχηματα/δυστυχηματα που συμβαινουν ανα την επικρατεια.
    (βλεπετε τροχαια στην Κρητη)

Μαλλον οσοι βλεπουν οτι η αστυνομια εχει αναπτυξει ενα διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης γεγονοτων ή ειναι ψεκασμενοι ή συριζαιοι.
    Μακαρι να μην τυχει σε κανεναν αντιστοιχο σκηνικο.
    Ride(s) the wind of change...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Βάσει αυτόπτη μάρτυρα ταξί και κούριερ αυτό είπαν . Είπα πιθανόν γιατί δεν βγήκε το βίντεο ακόμα .
    Αλλά πάλι το γυρνάς σε προσωπική επίθεση για οδηγική ικανότητα δίκη μου λες και έχει κάποια σχέση με το θέμα .
    Επίσης λες για τα μέσα ότι το έθαψαν και κυριολεκτικά από την Δευτέρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα «ρεπορτάζ « για το θέμα .
    Εγώ δεν μίλησα για κόμματα πουθενά . Είπα το προφανές , δεν έχω πολλά θέματα εδώ μέσα για θανατηφόρα βλέπω τώρα όμως που υπάρχει στην εξίσωση αστυνομικός - Μπακογιάννη . Τυχαίο ; Μήπως θάψατε τα υπόλοιπα ; Γιατί και εσείς δεν τα σχολιάζετε οι ίδιοι.

Βάσει αυτόπτη μάρτυρα ταξί και κούριερ αυτό είπαν . Είπα πιθανόν γιατί δεν βγήκε το βίντεο ακόμα .
    Αλλά πάλι το γυρνάς σε προσωπική επίθεση για οδηγική ικανότητα δίκη μου λες και έχει κάποια σχέση με το θέμα .
    Επίσης λες για τα μέσα ότι το έθαψαν και κυριολεκτικά από την Δευτέρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα «ρεπορτάζ « για το θέμα .
    Εγώ δεν μίλησα για κόμματα πουθενά . Είπα το προφανές , δεν έχω πολλά θέματα εδώ μέσα για θανατηφόρα βλέπω τώρα όμως που υπάρχει στην εξίσωση αστυνομικός - Μπακογιάννη . Τυχαίο ; Μήπως θάψατε τα υπόλοιπα ; Γιατί και εσείς δεν τα σχολιάζετε οι ίδιοι.
    Δεν ειναι κακο να μην εχεις εμπειρια στην οδηγηση μοτοσυκλετας κ να εισαι νεος οδηγος. Δεν χρειαζεται να το θεωρεις επιθεση. Ειναι ενα δεδομενο κ γι αυτο εβαλα το ακομα.
    Εγω δεν εχω δει ουτε καταθεσεις (ΔΟΤΑ κλπ ), διαγραμματα μονο οτι ενημερωθηκαμε απο το ιντερνετ. Παντως η λογικη λεει πως αν δεν υπηρχε το αμαξι καθετα μεσα στον δρομο (δεν υπαρχει κανενας λογος) τωρα δεν θα μιλουσαμε εδω μεσα κ το παιδι θα ηταν σπιτι του.
    Προφανως κ μετα την Κυριακη που εγινε ενας χαμος ολα τα καναλια αναγκαστηκα το παιξανε κανονικα. Δεν γινεται να το παιζει ο ενας κ ο αλλος να μην αναφερει τιποτα. Υπαρχουν κ οι μετρησεις που τους καινε.
    Δεν με ενδιαφερει αν ειναι της Μπακογιαννη ή του Τσιπρα η οποιουδηποτε. Κ ενας παππους να ηταν χωρις ιδιοτητα παλι θα εκραζα.
    Με ενοχλει η σταση της αστυνομιας για αρχη κ η γενικοτερη σταση τα τελευταια χρονια σε συνδυασμο με την λειτουργια των ΜΜΕ.
    Δεν ειμαι 16 χρονων...κ πολλοι απο εμας εχουμε παιδια κ ασυναισθητα σκεφτομαστε πως αυτο το παιδι θα μπορουσε να ειναι το δικο μας.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Προφανώς δεν είναι . Όλοι δεν είχαν εμπειρία στην αρχή . Ο ΚΟΚ αδιαφορεί όμως για την εμπειρία , δεν έχει διαφορετικούς κανόνες για τους έμπειρους και τους άπειρους . (Εξαίρεση το Ν στα ΙΧ) . Επομένως και πάλι το σχόλιο είναι άκυρο στο θέμα εμπειρίας . Η λογική λέει ότι αν τηρηθεί ο ΚΟΚ δεν θα έπαιζε το ατύχημα . Και τον ΚΟΚ από ότι φαίνεται τον παραβιάσανε όλοι οι εμπλεκόμενοι . Άλλοι με μεγαλύτερη ευθύνη άλλη με λιγότερη . Ο ΚΟΚ μιλάει και για αμυντική οδήγηση . Ένα από τα βασικά που λένε και στις σχολές . Δες ένα ποστ που είχα κάνει πριν 2 μήνες που έλεγα τα περισσότερα ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί αν εκπαιδευόμαστε να οδηγούμε την μηχανή σωστά και όχι για να πάρουμε δίπλωμα . 2 μήνες πριν . Το αντίστοιχο ισχύει και για το αμάξι το φορτηγό και το αεροπλάνο . Εμένα πάντως ο πατέρας μου από μικρό θυμάμαι να μου χώνει ένα κράνος και να βρίζει τους οδηγούς που έκαναν το μηχανάκι πατίνι πάνω σε πεζοδρόμια σε κόκκινα φανάρια και έμπαιναν σφήνα στις λωρίδες . Οδηγεί μηχανή από το 80’ .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ασχολησου με την υποθεση εργασιας σου γιατι απο οδηγηση μοτο δυστυχως (ακομα) δεν το εχεις.
    Το αν καταλαβες η οχι το σχολιο περι πολιτικαλ κορεκτ στις διηθησεις ποσως με νοιαζει.
    Προφανως η διηθηση απαγορευεται δια νομου.

Τελικα εκανε προσπεραση ο μοτοσυκλετιστης ή ειναι πιθανο? Στην αρχη απο τα λεγομενα σου ησουν σιγουρος αλλα μετα εγινε πιθανο.
    Κανενας δεν πολιτικοποιησε την συζητηση.

Αλλα οσοι υποστηριζετε οτι δεν πηγε να θαφτει το θεμα τουλαχιστον μεσω των ΜΜΕ πειτε μας ποτε το μαθατε για το τροχαιο σε σχεση με αλλα τροχαια ατυχηματα/δυστυχηματα που συμβαινουν ανα την επικρατεια.
    (βλεπετε τροχαια στην Κρητη)

Μαλλον οσοι βλεπουν οτι η αστυνομια εχει αναπτυξει ενα διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης γεγονοτων ή ειναι ψεκασμενοι ή συριζαιοι.
    Μακαρι να μην τυχει σε κανεναν αντιστοιχο σκηνικο.
    1.Εχεις καταλαβει οτι οι δικαστες που θα βγαλουν αποφαση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ετσι?
    2. Βιντεο απο Πρεσβειες-Βουλη-Υπουργεια ξεχαστε το αμεσα. Ο νομος περι προσωπικων δεδομενων και ασφαλειας προσωπων διπλωματικων αποστολων δεν ειναι παιξε γελασε. Ασχετα αν σηκωνουμε κινητο και το ανεβαζουμε κατα το δοκουν στον Σωληνα ως απλοι ιδιωτες. Αν θιγεται καποιος μπλεκουμε κιολας.
    3. Δεν μπορει να γινει καμμια συγκαλυψη για τον οδηγο της Μπακογιαννη. Ισα ισα δεν μιλησε κανεις και απο την αντιπολιτευση παρα μονο περιστασιακα. Εσφαλε...δεν συνεληφθη για καθαρα τυπικους λογους πιστευω καθως παιξανε με τις υποδειξεις του ΕΚΑΒ. Υποπτος φυγης αστυνομικος που μπηκε μεσα στην Βουλη και σε υψηλο προσωπο??? Πολλες ταινιες βλεπουμε παιδια και να ηρεμησουμε λιγο.
    Ισα ισα. Η γαματη νομοθεσια που εχουμε επιτρεπει να σκοτωσεις τον οποιο χρηστη του δρομου της αρεσκειας σου και να πας σπιτι σου με τον τιτλο ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ σβηνοντας καθε ευθυνη.
    4. Ο Τροχονομος δεν γνωριζω αν εδωσε αδεια να περασει το οχημα στην Βουλη αλλα η αντιδραση του ειναι περα για περα απαραδεκτη δρωντας εντελως Επιτελικα. Τι εννοω? Αντεδρασε με οτι γινοταν μετα το δυστυχημα (ακρανωτος ντελιβερας που εκραζε) ενω θα επρεπε να σταματησει τον Ντελιβερα και αφου ηθελε να ειναι τυπικος οπως οφειλε να τον κρατησει στο σημειο για καταθεση.
    Προσεξτε ομως γιατι δεν τα ξερετε ολα και απλα λετε. Απο την στιγμη που σταματαει ο ντελιβερας και ριχνει ευθυνες...ως ακρανωτος θα φαει κληση. Ετσι γινεται.
    Εμενα κοντεψε να με σκοτωσει στο Χιλτον μια κοπελια παραβιαζοντας κοκκινο το 2012 και οταν ηρθε η Τροχαια μου ριξανε προστιμο για γιατι δεν ειχα ταυτοτητα και τα χαρτια μαζι της μηχανης.
    Ειναι το τυπικο μερος ασχετα αν ο αστυνομικος ειναι καραγκιοζης και εχει χασει την μπαλα προφανως και το γυρναει στο τυπικο εντελως.
    Το οτι του λεει να φυγει κιολας ειναι το αποκορυφωμα της ασχετοσυνης του.

Τωρα για εκθεση τροχαιας που διαβαζω οτι διερρευσε πραγματικα κραταω τις επιφυλαξεις μου διοτι ειναι μια διαδικασια που γινεται μετα απο αιτηση των εμπλεκωμενων και ειναι νωρις να βγει ειδικα και στο διαδικτυο. Επιφυλλασομαι για το αληθες αυτης της ειδησης.

Επισης στην κατηγορια οτι η αστυνομια ΚΑΙ ΕΔΩ βλεπει τα πραγματα οπως νομιζουν καλυτερα και τα αντιμετωπιζει χαλαρα αν ειναι εμπλεκωμενος αστυνομικος εχω να πω το εξης.
    Εδω δεν μιλαμε για ΕΔΕ που μπορεις να αμφισβητησεις την εξελιξη της. Μιλαμε για πραγματογνωμοσυνη ενος συμβαντος βασισμενη σε μαρτυριες και στοιχεια και αν επιχειρησει καποιος να εμπλακει με δολο ωστε να αλλοιωσει το αποτελεσμα τοτε με λυπη διαπιστωνει οτι υπαρχει καποιος ανωτερος του που με χαρα θα το ανακαλυψει και θα τον δωσει στεγνα για να εξελιχθει αυτος εις βαρος του. Ειδικα οι τροχαιοι δεν νιωθουν σε κατι τετοια. Ειδικα ο Δκτης Τροχαιας Αττικης που ειναι στην αρμοδιοτητα του.

Δεν θα σε πω ψεκασμενο φυσικα απλα μονο αρνητικα υποψιασμενο λογω αλλων υποθεσεων της Αστυνομιας. Φυσικα δεν σε κρινω...δικο σου θεμα αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ειναι κριμα να τσακωνεστε με χαλί τον χαμο ενος νεου
    κι οσοι θελετε να καυτηριασετε μεσα απο αυτο την επιδραση της καθε μπακογιαννη στη ζωη μας βλεπετε μονο τη μυτουλα απο την κορυφη του παγοβουνου

...
    Ο μονος που εχει παραβιασει τον ΚΟΚ κ ειναι πασιφανες ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου.
    Για την μοτοσυκλετα δεν ξερουμε ακομα.
    Εικασιες γινονται ή μαρτυριες οτι (προσ)περασε (?) τον ταξιτζη που σταματησε την ροη του δρομου ωστε να μπει ενα αμαξι παρανομως καθετα...
    Απ οτι καταλαβαινω ουτε εσυ ξερεις τι εγινε κ υποθετεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    1.Εχεις καταλαβει οτι οι δικαστες που θα βγαλουν αποφαση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ετσι?
    2. Βιντεο απο Πρεσβειες-Βουλη-Υπουργεια ξεχαστε το αμεσα. Ο νομος περι προσωπικων δεδομενων και ασφαλειας προσωπων διπλωματικων αποστολων δεν ειναι παιξε γελασε. Ασχετα αν σηκωνουμε κινητο και το ανεβαζουμε κατα το δοκουν στον Σωληνα ως απλοι ιδιωτες. Αν θιγεται καποιος μπλεκουμε κιολας.
    3. Δεν μπορει να γινει καμμια συγκαλυψη για τον οδηγο της Μπακογιαννη. Ισα ισα δεν μιλησε κανεις και απο την αντιπολιτευση παρα μονο περιστασιακα. Εσφαλε...δεν συνεληφθη για καθαρα τυπικους λογους πιστευω καθως παιξανε με τις υποδειξεις του ΕΚΑΒ. Υποπτος φυγης αστυνομικος που μπηκε μεσα στην Βουλη και σε υψηλο προσωπο??? Πολλες ταινιες βλεπουμε παιδια και να ηρεμησουμε λιγο.
    Ισα ισα. Η γαματη νομοθεσια που εχουμε επιτρεπει να σκοτωσεις τον οποιο χρηστη του δρομου της αρεσκειας σου και να πας σπιτι σου με τον τιτλο ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ σβηνοντας καθε ευθυνη.
    4. Ο Τροχονομος δεν γνωριζω αν εδωσε αδεια να περασει το οχημα στην Βουλη αλλα η αντιδραση του ειναι περα για περα απαραδεκτη δρωντας εντελως Επιτελικα. Τι εννοω? Αντεδρασε με οτι γινοταν μετα το δυστυχημα (ακρανωτος ντελιβερας που εκραζε) ενω θα επρεπε να σταματησει τον Ντελιβερα και αφου ηθελε να ειναι τυπικος οπως οφειλε να τον κρατησει στο σημειο για καταθεση.
    Προσεξτε ομως γιατι δεν τα ξερετε ολα και απλα λετε. Απο την στιγμη που σταματαει ο ντελιβερας και ριχνει ευθυνες...ως ακρανωτος θα φαει κληση. Ετσι γινεται.
    Εμενα κοντεψε να με σκοτωσει στο Χιλτον μια κοπελια παραβιαζοντας κοκκινο το 2012 και οταν ηρθε η Τροχαια μου ριξανε προστιμο για γιατι δεν ειχα ταυτοτητα και τα χαρτια μαζι της μηχανης.
    Ειναι το τυπικο μερος ασχετα αν ο αστυνομικος ειναι καραγκιοζης και εχει χασει την μπαλα προφανως και το γυρναει στο τυπικο εντελως.
    Το οτι του λεει να φυγει κιολας ειναι το αποκορυφωμα της ασχετοσυνης του.

Τωρα για εκθεση τροχαιας που διαβαζω οτι διερρευσε πραγματικα κραταω τις επιφυλαξεις μου διοτι ειναι μια διαδικασια που γινεται μετα απο αιτηση των εμπλεκωμενων και ειναι νωρις να βγει ειδικα και στο διαδικτυο. Επιφυλλασομαι για το αληθες αυτης της ειδησης.

Επισης στην κατηγορια οτι η αστυνομια ΚΑΙ ΕΔΩ βλεπει τα πραγματα οπως νομιζουν καλυτερα και τα αντιμετωπιζει χαλαρα αν ειναι εμπλεκωμενος αστυνομικος εχω να πω το εξης.
    Εδω δεν μιλαμε για ΕΔΕ που μπορεις να αμφισβητησεις την εξελιξη της. Μιλαμε για πραγματογνωμοσυνη ενος συμβαντος βασισμενη σε μαρτυριες και στοιχεια και αν επιχειρησει καποιος να εμπλακει με δολο ωστε να αλλοιωσει το αποτελεσμα τοτε με λυπη διαπιστωνει οτι υπαρχει καποιος ανωτερος του που με χαρα θα το ανακαλυψει και θα τον δωσει στεγνα για να εξελιχθει αυτος εις βαρος του. Ειδικα οι τροχαιοι δεν νιωθουν σε κατι τετοια. Ειδικα ο Δκτης Τροχαιας Αττικης που ειναι στην αρμοδιοτητα του.

Δεν θα σε πω ψεκασμενο φυσικα απλα μονο αρνητικα υποψιασμενο λογω αλλων υποθεσεων της Αστυνομιας. Φυσικα δεν σε κρινω...δικο σου θεμα αυτο.
    Δε με νοιαζει αν ο ντιλιβερας εφαγε κληση η οχι. Αν δεν φορουσε κρανος κακο του καφελιου του.
    Αλλα το να μιλας ετσι σε ενα μαρτυρα επειδη αυτος δεν φοραει κρανος κ λεει οτι το παιδι περασε με πρασινο δειχνει καποιο σκοπο.
    Αν τα εκανε πουτ@να κ φταιει αυτος να πληρωσει, αν φταιει ο οδηγος που εστριψε επειδη του την κ@υλωσε κ μπαινουν ολα τα αμαξια ετσι σε αυτη την πυλη παλι να την πληρωσει.
    Ενας που ΔΕΝ εφταιγε παντως την πληρωσε.

Εγω μονο εναν τροχαιο παραδεχομαι κ του βγαζω το καπελο.
    Αυτον που εδω κ 20 χρονια τον βλεπω Αλεξανδρας κ Κηφισιας κ ενιοτε Κατεχαμη κ Μεσογειων.
    Εχω δει με τα ματια μου να κραζει απο πολιτες που κανουν μλκιες μεχρι ζηταδες κ χοντρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ο μονος που εχει παραβιασει τον ΚΟΚ κ ειναι πασιφανες ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου.
    Για την μοτοσυκλετα δεν ξερουμε ακομα.
    Εικασιες γινονται ή μαρτυριες οτι (προσ)περασε (?) τον ταξιτζη που σταματησε την ροη του δρομου ωστε να μπει ενα αμαξι παρανομως καθετα...
    Απ οτι καταλαβαινω ουτε εσυ ξερεις τι εγινε κ υποθετεις.

Δε με νοιαζει αν ο ντιλιβερας εφαγε κληση η οχι. Αν δεν φορουσε κρανος κακο του καφελιου του.
    Αλλα το να μιλας ετσι σε ενα μαρτυρα επειδη αυτος δεν φοραει κρανος κ λεει οτι το παιδι περασε με πρασινο δειχνει καποιο σκοπο.
    Αν τα εκανε πουτ@να κ φταιει αυτος να πληρωσει, αν φταιει ο οδηγος που εστριψε επειδη του την κ@υλωσε κ μπαινουν ολα τα αμαξια ετσι σε αυτη την πυλη παλι να την πληρωσει.
    Ενας που ΔΕΝ εφταιγε παντως την πληρωσε.
    Οτι φταινει οι 2 αμεσα εμπλεκομενοι (Τροχονομος-Οδηγος αυτοκινητου) ειναι στανταρ δεν το συζηταμε. Το θεμα κολλαει αν υπαρχει παλαιοτερη διαταγη Δκτη Τροχαιας ακομα και απο το ιδιο το Αρχηγειο της Αστυνομιας οπου τοποθετει εκει Τροχονομο προς διευκολυνση οχηματων συνοδειας υψηλων προσωπων....ασχετα αν το κανει και η κουτση Μαρια στην Βουλη πια.

Δυστυχως το παλικαρι χαθηκε απο ανθρωπινο λαθος και μακαρι να ειναι ο τελευταιος.

Παλαιό μέλος
    https://www.kathimerini.gr/society/5...-apo-ti-voyli/

Ξέρω ότι μπορεί να μην είναι αξιόπιστη η πηγή , αλλά το βάζω εδώ
    Το ότι την ευθύνη την έχει ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν αμφισβητείται από κάποιον.
    Επιβεβαιώνεται ότι το ταξί σταμάτησε για να δώσει προτεραιότητα (χωρίς τροχονόμο)

Πολυ καλη κινηση απο τη ΛΕΜΟΤ.
    Κ το σχολιο του ΜΟΤΟ.
    (Δεν εστιαζεται στο οτι ηταν ο οδηγος της Ντορας ή αστυνομικος...αλλα αλλου)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Ξέρετε τι μας διαφεύγει εδώ?

Ακόμα κι αν όλα είχαν γίνει by the book
    με την Ελληνική νομοθεσία του οδηγού θα του κλ.... μια μάντρα.

Μια σκέψη για τον πατέρα που έδωσε άδεια να πάρουν τα όργανα του παιδιού
    και μετά έπαθε έμφραγμα

50 μηχανάκια έξω από τη ΓΑΔΑ στους κόφτες χτες....
    Πίσω όμως δεν γυρίζει το παιδί

Όλα τ άλλα εδώ

https://www.tovima.gr/2021/03/18/opi...15UpREXl2elTxw

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος

Δυστυχως το παλικαρι χαθηκε απο ανθρωπινο λαθος και μακαρι να ειναι ο τελευταιος.
    Δεν θα είναι!
    Όποιος έχει δουλέψει με μηχανάκι εκεί
    έμαθε ότι από αμαξάρες κρατιέσαι μακριά
    Όποιος πρόλαβε να μάθει δηλαδή

Σοφερνάντζες του κ΄.... μου που έχουν τις πλάτες του αφεντικού
    και κάνουν ότι γουστάρουν σε πολίτες 2ης κατηγορίας

Αυτό από μόνο του γεννά αντιδράσεις
    που συχνά φτάνουν στην αυτοδικία
    και όχι αδικαιολόγητα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    Δεν θα είναι!
    Όποιος έχει δουλέψει με μηχανάκι εκεί
    έμαθε ότι από αμαξάρες κρατιέσαι μακριά
    Όποιος πρόλαβε να μάθει δηλαδή

Σοφερνάντζες του κ΄.... μου που έχουν τις πλάτες του αφεντικού
    και κάνουν ότι γουστάρουν σε πολίτες 2ης κατηγορίας

Αυτό από μόνο του γεννά αντιδράσεις
    που συχνά φτάνουν στην αυτοδικία
    και όχι αδικαιολόγητα

Mε συγχωρεις αλλα το εχεις παει πολυ μακρια το σεναριο.

Οταν εισαι σωφερατζα του κωλου οπως περιγραφεις τοτε τα αφεντικα σε πετανε για πλακα στην οργη να σε καταναλωσει προς δικη τους προστασια. Κατι εχεις καταλαβει λαθος.
    Ειδικα πολιτικοι οπως η Ντορα Μπακογιαννη νομιζεις θα κατσει να ασχοληθει με το να γλυτωσει τον οδηγο της? Ουτε καν οδηγος της μαλιστα. Οδηγος συνοδευτικου μια και οι αποκλειστικοι συνοδοι (οδηγος-συνοδος) λογικα ειναι σε αλλο οχημα. Ο υπαιτιος του δυστυχηματος λογικα καποιος απο τη συνοδεια σε θεληματα θα ηταν .
    Καριεριστες πολιτικοι φιλε μου κοιτανε να απαλλαγουνε απο τα βαρη...ειδικα τετοια...συγνωμη για την εκφραση..."ευκολα" βαρη οπως ο οδηγος της.

Σελίδα 13 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 13:24