Σελίδα 17 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Νέο μέλος
    Ως εκεινο το σημείο είναι μια λωρίδα κυκλοφορίας. Αλλά ακόμα και με τρεις λωρίδες δεν γίνεται προσπέραση από δεξιά. Έστω ότι οι οδηγοί είχαν ως δεδομένο ότι λόγω μιας λωρίδας κυκλοφορίας δεν μπορεί να προσπεράσει κάποιος το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης πάει στην μηχανή δυστυχώς. Και όπως λέει και ένας παραπάνω λίγη σημασία έχουν όλα αυτά. Ο μοτοσυκλετιστης είναι ευάλωτος δεν μπορεί να βασίζεται στους άλλους. Η προσοχή μας είναι εκατο φορές πάνω από τους οδηγούς ιχ.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Έλεγες αυτό παρεμπιπτόντως.
    Ακριβώς. Εκεί βρέθηκε μετά την πτώση.
    Τα λουλουδαδικα δεν έχουν σχέση.
    Η φωτό που δείχνω είναι διαφωτιστική που έγινε το συμβάν κ φαίνεται κ η θέση των οχημάτων.
    Ride(s) the wind of change...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς. Εκεί βρέθηκε μετά την πτώση.
    Τα λουλουδαδικα δεν έχουν σχέση.
    Η φωτό που δείχνω είναι διαφωτιστική που έγινε το συμβάν κ φαίνεται κ η θέση των οχημάτων.
    Άλλο λέει η θεία μου και άλλο ακουν τα αυτιά μου Δόκτωρα. Εσύ δλδ μιλούσες για το σώμα που βρέθηκε μετά το ατύχημα.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Άλλο λέει η θεία μου και άλλο ακουν τα αυτιά μου Δόκτωρα. Εσύ δλδ μιλούσες για το σώμα που βρέθηκε μετά το ατύχημα.
    Απλά σου τόνισα που έγινε το δυστύχημα γιατί έβαλες στην κουβέντα τα λουλουδαδικα που δεν είχανε καμία σχέση.
    Όσο για την συνυπαιτιοτητα να ξέρεις (που φαντάζομαι θα το ξέρεις) πως κ ένας αστυνομικός αν δεχθεί σφαίρα σε ληστεία τράπεζης κ δεν φορά γιλέκο είναι συνυπαιτιος...
    Καμία επίθεση δεν έκανα. Πρώτος μίλησες για τσιπακια κλπ κλπ. Θυμήσου...
    Καλό βράδυ.
    Τελευταία τροποποίηση από DoctoR_k6; 19/03/2021 στις 01:15.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Τοχω πει και το ξαναλεω στους νεωτερους,επειδη τοχω πληρωσει ακριβα οταν και γω ημουν νεος, και εβραζε το αιμα μου.
    Οδηγειτε αμυντικα
    Σκεφτειτε και προβλεψτε την μαλακια του αλλουνου
    Μην τρεχετε μεσα στην πολη
    Το δικηο ΔΕΝ σας φερνει την ζωη και την υγεια πισω.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Νομικα δεν ξερω τι αποφαση θα βγει αλλα μερες που ζούμε δεν περιμενω και καμια δικαιοσύνη. Το βιντεο παντως ειναι διαφωτιστικο, ο σοφέρ κανε δολοφονική στροφή, ο ταρίφας κλασσικη βλακεια να σταματήσει και ο τύπος ηταν απλα ατυχος να περνάει απο εκει. Τι λωρίδες και ταχυτητες, δεν φταίει καθόλου.

Τσαμπα καιει η λαμπα,που λεει κι ο λαος.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kyriakosrod Προβολή μηνύματος
    Αλλά ακόμα και με τρεις λωρίδες δεν γίνεται προσπέραση από δεξιά.
    Δε το καταλαβαίνω αυτό.
    Τι θεωρείται προσπέραση από δεξιά?
    Σε δρόμο με τρεις λωρίδες, οαυτος που κινείται στη μεσαία θα πρέπει υποχρεωτικά να κινείται πιο αργά από αυτόν στην αριστερή? Και αυτός που κινείται στη δεξιά να πηγαίνει πιο αργά από τον μεσαίο?
    Κι αν στην αριστερή ειναι ταξί που σταματάει για να πάρει πελάτη, πρέπει να σταματήσουν ο μεσαίος και ο δεξιός μεχρι να ξανακινηθει το ταξί?

Πως ακριβως ορίζεται η προσπέραση?

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Όπως τα λες δεν έχουν σημασία οι λωρίδες και η ταχύτητα . Οδηγά μηχανή ... τι σημασία έχει ο ΚΟΚ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexis72 Προβολή μηνύματος
    αδελφε ...δεν τα ξερεις καλά ....καθολου καλά μάλιστα ,
    τα ποσα που εγραψα τα εχω δει με τα μάτια μου κ οχι καποιος καπου καποτε μου ειπε ...
    οπως κ συγγενης μου ταξιαρχος στην αστυνομια με 2 παιδια κ 30 χρονια υπηρεσία περιπου ,καθαρίζει 3400 καθε μηνα καθαρά +εχει δωρεαν αυτοκινητο ιχ ολο το 24ωρο στην κατοχή του απο την υπηρεσια του (γιατι δεν του παραχωρεί η υπηρεσια του για λογους οικονομιας οδηγο κ ασφαλιτικο η περιπολικο για την μετακινηση του ενω πριν που ηταν αστυνομικος διευθυντης ειχε αυτη την δυνατοτητα) οπότε κατι ξερω που τα εγραψα....
    Μαλλον δεν καταλαβες καλα. Εν ενεργεια μιλαμε να εισαι σε προσωπο. Οχι υπευθυνος ασφαλειας του οπως φανταζομαι θα ειναι ο Αποστρατος φιλος σου. Αυτα τα ποσα παιζουν και οσο θελει ο καθενας δινει. Αλλα μετα την αστυνομια. Ταξιαρχος εν ενεργεια δεν υπαρχει αποσπασμενος σε στοχο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Δε το καταλαβαίνω αυτό.
    Τι θεωρείται προσπέραση από δεξιά?
    Σε δρόμο με τρεις λωρίδες, οαυτος που κινείται στη μεσαία θα πρέπει υποχρεωτικά να κινείται πιο αργά από αυτόν στην αριστερή? Και αυτός που κινείται στη δεξιά να πηγαίνει πιο αργά από τον μεσαίο?
    Κι αν στην αριστερή ειναι ταξί που σταματάει για να πάρει πελάτη, πρέπει να σταματήσουν ο μεσαίος και ο δεξιός μεχρι να ξανακινηθει το ταξί?

Πως ακριβως ορίζεται η προσπέραση?
    Η απαγόρευση προσπέρασης από δεξιά νοείται στην εθνική οδό. Στο κέντρο, σε λεωφόρους όχι...
    Αν όντως είναι μια η λωρίδα στο σημείο αυτό, (το αν γίνεται 3 η 4 10 μέτρα πιο κάτω δεν ενδιαφέρει καθόλου...) Τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα, πρόκειται περί διήθησης, ασχέτως εάν το πλάτος του δρόμου χωράει 2 οχήματα.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Επίσης από την στιγμή που δεν υπάρχει κάθετη ή οριζόντια σήμανση για το αν απαγορεύεται η αριστερή στροφή εκεί και χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό και το λέω με κάθε επιφύλαξη το σημειώνω είναι πιθανό και ο ελιγμός να μην είναι παράνομος. Πρέπει να αναζητήσω το πως ορίζεται εκεί η οδός βασ. Σοφίας πράγμα που δεν έχω κάνει (κακώς) ακόμα.
    Δεν είναι οδός η Βασ. Σοφίας. Τουλάχιστον δεν το έχω ακούσει ποτέ σε τέτοιο βαθμό που να μην μου ταιριάζει όταν το γράφεις.
    Οι πολεοδομικοί, κυκλοφορικοί, ηλεκτρολογικοί κ.λπ. κανόνες που διέπουν την περιοχή αλλάζουν αν αλλάξει ο χαρακτηρισμός.

Ο Άρειος Πάγος λέει ξεκάθαρα πως για να ορίσουμε την διήθηση πρέπει το όχημα να κινείται ανάμεσα σε λωρίδες κυκλοφορίας
    δηλαδή να μην κινείται εντός της δικής του λωρίδας.
    Όπως βλέπουμε, δεν αλλάζει λωρίδα, οδηγεί δεξιά άρα συνετά για τον Άρειο Πάγο και δεξιά του έχει πεζοδρόμιο που αποκλείει τον ορισμό κίνησης ανάμεσα
    σε λωρίδες κυκλοφορίας.

Αν είναι κάποιος εκτός της λωρίδας είναι το ταξί που δεν έχει κάν δικαίωμα να παραχωρήσει προτεραιότητα κάνοντας παρακώληση κυκλοφορίας σε λεωφόρο
    για να εξυπηρετήσει κάποιον που θέλει να παρανομήσει.

Η ταχύτητα με την οποία κινείται πόσο (σε ποσοστό) είναι μεγαλύτερη από το όριο κίνησης;

Σε απώλεια σήμανσης ισχύουν οι κανόνες που διέπουν την κυκλοφορία έτσι και αλλιώς.
    Δεν στρίβεις αριστερά σε λεωφόρο χωρίς λωρίδα με την αντίστοιχη σήμανση και ο δεξιά έχει προτεραιότητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Δεν στρίβεις αριστερά εκει
    Για κανένα λόγο και με κανένα τροπο
    Είναι τα γνωστά παραθυράκια στους κανονες που χρησιμοποιούμε όλοι μας κάθε μερα
    Και η αίσθηση του δεν θα με γραψουν
    Τζάμπα πήγε το παιδί για ένα μέτρο γιατί βρήκε στην ουρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Η ανοδος σε εκεινο το σημείο ειναι μονης λωριδας. Ασχετα αν εμεις οι Ελληναρες διαπιστώσαμε ότι χωρανε 2 στριμωγμενα.
    Το παλικαρι δυστυχως ειχε και καμποσα χλμ... Παραπανω απο 60 οπως γραφτηκε.

Και απο την ταχυτητα που εχει, φαινεται οτι δεν ηταν σταματημενος στο φαναρι ,και αναψε πρασινο και ξεκινησε,αλλα ειχε ηδη αναπτυξει ταχυτητα απο πριν,η οποια απ οτι φαινεται ηταν μεγαλυτερη του ορισμενου οριου για την περιοχη.
    Τα υπολοιπα περι κρανους δεν φαινονται στο βιντεο.
    Ασχετο επισης αλλα στην φορτωση της μηχανης στο φορτηγο της τροχαιας ΔΕΝ ειδα -ορατη τουλαχιστον-νομιμα τοποθετημενη πινακιδα κυκλοφοριας στην μοτο, πραγμα που δευτερευοντως μπορει να επηρρεασει την αντιμετωπιση του δικαστηριου.

Σελίδα 17 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 13:24