Σελίδα 21 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Καλά.. Αν το κανε κανείς δίτροχος αυτό, να σταματήσει δηλαδή επειδή ένας μπροστά του (?) βγαίνει αριστερά και σταματάει θα τον περνούσαν όλοι από πάνω. Μια χαρά στη λωρίδα του ήταν ο άνθρωπος και πήγαινε. Κανέναν δεν 'προσπέρασε'.

Άσχετο: υπάρχει όριο απαντήσεων μέλους σε ένα θρεντ και αν ναι, πόσες είναι;
    Φαντάζομαι το όριο μπαίνει σε αυτούς που διαφωνείς. Στείλε μου προσωπικό που θες να σταματήσω αν δεν σου αρέσει η άποψη μου .

Παλαιό μέλος
    Καλά.. Αν το κανε κανείς δίτροχος αυτό, να σταματήσει δηλαδή επειδή ένας μπροστά του (?) βγαίνει αριστερά και σταματάει θα τον περνούσαν όλοι από πάνω. .
    Σωστό αλλα αν δεν ετρεχε το πιο πιθανο ειναι οτι θα την γλύτωνε με μελανίες .............

Μια χαρά στη λωρίδα του ήταν ο άνθρωπος και πήγαινε. Κανέναν δεν 'προσπέρασε'.
    Ο ατυχος μοτοσυκλετιστής έτρεχε, δεν ειδε το αυτοκινητο που παρανόμος έστριβε ενω πηγαινε και αυτος παρανόμως να περασει τον ταρίφα απο δεξια σε λωρίδα μονης (ολο μας διαφεύγει αυτο, ο δρομος δεν οριζεται με την μεζουρα αλλα με τις λωρίδες).

Άσχετο: υπάρχει όριο απαντήσεων μέλους σε ένα θρεντ και αν ναι, πόσες είναι;

εξαρτάται με το αν αρεσουν οι απαντήσεις στους εν υπηρεσια admin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Φαντάζομαι το όριο μπαίνει σε αυτούς που διαφωνείς. Στείλε μου προσωπικό που θες να σταματήσω αν δεν σου αρέσει η άποψη μου .
    Μπα, με πολλούς διαφωνώ, δεν είναι θέμα. Απλά το:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen Shot 2021-03-19 at 12.52.01 μμ.png 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	34,0 KB 
ID:	426472

μου φαίνεται λίγο προβληματικό, σόρι κιόλας.
    safety doesn't happen by accident

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GogosLux Προβολή μηνύματος
    Σωστό αλλα αν δεν εστριβε το αμαξι παρανομως θα την γλύτωνε...

Ο ατυχος μοτοσυκλετιστής έτρεχε, δεν ειδε το αυτοκινητο που παρανόμος έστριβε ενω πηγαινε και αυτος παρανόμως να περασει τον ταρίφα απο δεξια σε λωρίδα μονης (ολο μας διαφεύγει αυτο, ο δρομος δεν οριζεται με την μεζουρα αλλα με τις λωρίδες).
    Δεν προσπερασε κανεναν. Στην θεση του ηταν...ο ταριφας ειναι λαθος. Ολο το μπερδευουμε αυτο...

εξαρτάται με το αν αρεσουν οι απαντήσεις στους εν υπηρεσια admin
    Γι αυτο δεν σχολιαζω...ας μας κοψει ο admin.
    Ride(s) the wind of change...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6

Καντα 34...
    Δεν εχω ξαναματαγραψει τοσα ποστ σε ενα θεμα.
    Ουτε στο legendary λεμε.
    Ride(s) the wind of change...

Moderator

Ενδιαφέρον θέμα (για εμένα και από την επιστημονική του σκοπιά) , πολλές διαφορετικές απόψεις και προσπάθεια εκ μέρους μου να υπερασπιστώ την δική μου, ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΟΓΩ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ( άλλο θέμα και από εκεί) . Τουλάχιστον δεν μονολογώ είναι και αυτό θετικό γιατί με την όλη κατάσταση είμαι κοντά στο να μονολογώ. (περιμένω να γράψω τις εξετάσεις για να γίνω δικηγόρος 1 χρόνο γιατι έχουν ματαιωθεί 2 φορές . )

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk

Ωραιο στατιστικο.Πως εχουμε προσβαση?Πρεπει να εισαι αντμιν?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Τι προβλέπει ο ΚΟΚ όταν προσεγγίζει όχημα σε φαναρι με διάβαση?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Τι προβλέπει ο ΚΟΚ όταν προσεγγίζει όχημα σε φαναρι με διάβαση?
    Αν η διάβαση έχει πεζοφάναρο μόνο για ρυθμίζει την ίδια περνάς με προσοχή . όταν έχεις πράσινο φυσικά
    Αν δεν έχει πεζοφάναρο αλλά την μπλε πινακίδα , ελαττώνεις ταχύτητα και παραχωρείς προτεραιότητα στον πεζό που επιχειρεί να περάσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Ωραιο στατιστικο.Πως εχουμε προσβαση?Πρεπει να εισαι αντμιν?
    Όχι. Κλικ στις απαντήσεις

Όνομα:	Screen Shot 2021-03-19 at 1.03.14 μμ.png 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	426473
    safety doesn't happen by accident

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Σωστό αλλα αν δεν ετρεχε το πιο πιθανο ειναι οτι θα την γλύτωνε με μελανίες .............
    Με μελανιές θα ηταν αν ηταν ευζωνας, το παραμυθι αν πηγαινε με 60 ή 80 δεν θα αλλαζε κατι.

Παράνομα δεν πέρασε κανέναν, το ταξί είναι σε θέση που δεν θα έπρεπε. Δεξιά στην λωρίδα του οδηγούσε όπως διδάσκεται.
    Είχε προτεραιότητα και δεν είχε κανενα λογο να σταματήσει την πορεία του με κίνδυνο να τον κτυπήσουν οι επόμενοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76

Δες μια παρόμοια περιπτωση, οδηγώ σε 2πλη λωρίδα και ειμαι στα δεξια.
    Πισω μου στην αριστερη λωρίδα ερχεται αμαξι "τρεχατο" το οποιο ειναι καποια μετρα πιο μακρυα.
    μπροστα μου εχω διαβαση πεζών που περιμένει μανα με καρότσι (που προηγείται παντα απο εκεινη αφου ξεπροβαλει πρωτο)
    ΑΝ σταματησω να την αφησω να περασει υπαρχει περιπτωση να την βαλω σε κινδυνο αφου ο "τρεχατος" πισω αριστερα δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανει το ιδιο η θα προλάβει ......

ΑΡΑ ενω θα ηθελα δεν σταματω.
    Λαθος σωστο αυτο επραξα σε 1-2 περιπτωσεις που μου εχει τυχει.

ΑΛΛΑ και παλι το λαθος στην εξισωση ειναι η ταχύτητα σε κατοικημενη περιοχή !
    οφφ τοπικ αλλά είναι σημαντικό

Μεγάλο θέμα και αυτό, που αντιμετωπίζω καθημερινά στην περιοχή που μένω. Τα έχω ακούσει χοντρά 2 φορές μάλιστα επειδή - μου είπαν - μπορώ να δημιουργήσω μεγάλο ατύχημα.

Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι ο ΚΟΚ είναι διακοσμητικός και ότι ''πρέπει'' να δρούμε κατά περίπτωση/κρίση μας, κλπ.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Ρε παιδιά, ανεξάρτητα απο το νομικό του θέματος, όταν βλέπεις κάποιον ο οποίος είναι μπροστά αριστερά (ή δεξιά) σου να κόβει (και να σταματάει), κόβεις και εσύ μέχρι να έχεις πλήρη οπτική του τι τον έκανε να κόψει, ανεξάρτητα άν είστε στην ίδια λωρίδα ή όχι.
    Μπορεί να περνάει (παράνομα ή νόμιμα) ένα αυτοκίνητο, ένας πεζός, ένα σκυλί... Σίγουρα κάτι έκανε τον οδηγό του μπροστά αριστερά αυτοκινήτου να κόψει.

Ανεξάρτητα του ποιός θα είχε δίκιο στο νομικό κομμάτι, σαν οδηγοί μοτοσυκλέτας είναι μία τακτική που πρέπει να ακολουθείται πάντα απο εμάς, γιατι οι επιπτώσεις είναι πολύ βαριές για τη σωματική ακεραιότητά μας.

Η προκειμένη περίπτωση είναι τρανταχτό παράδειγμα. Μπορεί το υπηρεσιακό να έκανε παράνομη κίνηση, μπορεί το ταξί να έδωσε προτεραιότητα εκεί που δεν έπρεπε, μπορεί το ταξί να ήταν σε λάθος λωρίδα, όμως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, έπρεπε να ψιλιαστεί οτι κάτι δεν πήγαινε καλά και τουλάχιστον να κόψει και να προσπεράσει το ταξί με πολύ κοντινή ταχύτητα.
    Όπως έγραψα λίγο παραπάνω, θα μπορούσε να περνάει ένας πεζός ή ένας σκύλος και το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο για τον μοτοσυκλετιστή.

Αν πρέπει να μάθουμε κάτι απο αυτό το δυστύχημα εμείς σαν τρίτοι, δεν είναι ούτε οτι οι ταξιτζίδες είναι ζώα, ούτε οτι οι πολιτικοί είναι βόδια, ούτε οτι η αστυνομία φταίει, ανεξάρτητα αν όλα ή κάποια από αυτά είναι αλήθεια.
    Πρέπει να μάθουμε τις συνέπειες του να μη διαβάζει κανείς σωστά το δρόμο.
    Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν οι αρμόδιες αρχές και τα δικαστήρια.
    Το να λέμε εμείς εδώ σε ένα forum αν φταίει, ποιός φταίει και αν υπάρχει συνυπαιτιότητα, δεν έχει κανένα νόημα. Οι αρμόδιοι έχουν και θα έχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες και την εκπαίδευση για να πάρουν τις σωστότερες δυνατές αποφάσεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    αν δεν εστριβε το αμαξι παρανομως θα την γλύτωνε...
    Μα φυσικα εκανε παρανομία ο μαλακας με το αμαξι, ποσως με ενδιαφερει αν ειναι υπηρεσιακος ή οχι.

Λες και οι απλοι πολιτες δεν σφαζουν κοκκινα, πανε αναποδα σε μονοδρομους, κλπ κλπ εχωντας παντα μια δικαιολογία για την καφρίλα τους.

Το ιδιο και τα μηχανακια και τα ποδηλατα, ειναι λαθος να το κατηγοριοποιουμε ανα οχημα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Στην θεση του ηταν...ο ταριφας ειναι λαθος. Ολο το μπερδευουμε αυτο...
    Ρε δοκτωρα, πως ηταν στην θεση του το μηχανακι αφου ηρθε με ταχυτητα απο πίσω, αυτο ειναι ξεκάθαρο !

Να ηταν σε πορεια παράλληλα με τον ταρίφα να το καταλαβω αυτο που λες, που και αυτο απαραγορεύεται σε μονη λωρίδα - αλλα λεμε τωρα.

Τεσπα καλη συνέχεια και προσοχη στους δρόμους !

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Γιατί μιλάμε για μία λωρίδα. Δεν είναι 2 λωρίδες και κινούνταν παράλληλα. Το ταξί μπροστά και η μηχανή από πίσω σε μονή λωρίδα. Για να έρθει η μηχανή μπροστά πρέπει να προσπεράσει το ταξί. Το ταξί βρίσκονταν στο αριστερό άκρο της λωρίδας. Ξαναλέω η λωρίδα είναι φαρδιά αλλά είναι μία.
    Η μηχανή περναει (προσπερνάει) απο δεξια το ταξι πριν η μια λωρίδα γίνουν 3 οποτε εχει λάθος κανει διήθηση που απαγορεύεται ΑΛΛΑ κυρίως ειναι ΧΑΖΗ αφου λιγα μετρα παρακατω θα μπορούσε να περάσει με ασφαλεια αφου η μια λωρίδα γίνονται 3.

Επίσης ενας οδηγος αυτοκινήτου ποιο καθρέπτη κοιτάει στην καλύτερη περιπτωση / πιο συχνά, τον αριστερο ή τον δεξιό?
    Απο που περιμενει οτι θα τον προσπεράσουν ?

Το ζω επικινδύνως εχει και συνέπειες
    Δηλαδή συγνώμη, αν κινούμαι εγώ στο κέντρο μιας λωρίδας σε δρόμο μονής κατεύθυνσης, και ο μπροστά μου την δει yolo και κόψει τιμόνι αριστερά για να πάει να δει το χωράφι του παππού, εγώ πρέπει να σταματήσω επειδή αυτός είναι μπροστά μου ;

Στο σημείο που είναι σταματημένο το ταξί, πως θεωρούμε δεδομένο ότι πρέπει να βρίσκονται οχήματα που κινούνται από Σύνταγμα προς Χίλτον, και όχι το ανάποδο ;

Διαγράμμιση υπάρχει πριν το πρώτο φανάρι, όπου φαίνεται ξεκάθαρα μια λωρίδα κυκλοφορίας, και μετά το 2ο φανάρι, όπου οι λωρίδες γίνονται δύο

Μήπως στο ενδιάμεσο δεν έχει δικαίωμακανείς να αλλάξει θέση ;

Λέω εγώ τώρα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19