Σελίδα 22 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή συγνώμη, αν κινούμαι εγώ στο κέντρο μιας λωρίδας σε δρόμο μονής κατεύθυνσης, και ο μπροστά μου την δει yolo και κόψει τιμόνι αριστερά για να πάει να δει το χωράφι του παππού, εγώ πρέπει να σταματήσω επειδή αυτός είναι μπροστά μου ;

Στο σημείο που είναι σταματημένο το ταξί, πως θεωρούμε δεδομένο ότι πρέπει να βρίσκονται οχήματα που κινούνται από Σύνταγμα προς Χίλτον, και όχι το ανάποδο ;

Διαγράμμιση υπάρχει πριν το πρώτο φανάρι, όπου φαίνεται ξεκάθαρα μια λωρίδα κυκλοφορίας, και μετά το 2ο φανάρι, όπου οι λωρίδες γίνονται δύο

Μήπως στο ενδιάμεσο δεν έχει δικαίωμακανείς να αλλάξει θέση ;

Λέω εγώ τώρα...
    Δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει στο απάντησα πιο πριν. Απλά εγώ υποστηρίζω πως βρίσκεται μέσα στα όρια της λωρίδας προέλευσης στο άριστερό όριο της. Θα φανεί πιο καθαρά (Πιστεύω) από την κάμερα που βρίσκεται μετά την διάβαση που θα φαίνεται η προέλευση των οχημάτων.

Νέο μέλος Το avatar του/της jimpap
    1. Κακώς μπαίνουν στη βουλή απο εκεί, το ατύχημα ήταν απλά θέμα χρόνου, και ήταν δυστύχημα, δυστυχώς...
    2. Το ταξί έκανε μαλ@κία, παραχωρώντας προτεραιότητα σε μια παρανομία, εκτός αν έλαβε σήμα από τον τροχονόμο
    3. Το παλικαράκι ήταν άπειρο, με παραπάνω χλμ, δεν προλάβαινε να αντιδράσει ως εκ τούτου. Τσάμπα πήγε...
    4. Λόγω ιδιότητας του αυτοκινήτου και του οδηγού γίνεται τεράστια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης, δεν πρέπει.

Συμπέρασμά μου: Θα μπορούσε να τύχει στον καθένα, απλά κάποιος με μεγαλύτερη πείρα/περισσότερα χλμ στη ζωή του, μπορεί να έβλεπε τον κίνδυνο νωρίτερα, και να μην γκάζωνε. Η προσπάθεια για πολιτική εκμετάλλευση είναι φτηνή. Αν ήταν οδηγός βουλευτή άλλου κόμματος, δεν θα συζητούσαμε καν για το θέμα.

Τι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει;
    -Απόταξη του τροχονόμου
    -Ποινική δίωξη στον οδηγό ΚΑΙ στον τροχονόμο

Ας είναι ελαφρύ το χώμα....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Με μελανιές θα ηταν αν ηταν ευζωνας, το παραμυθι αν πηγαινε με 60 ή 80 δεν θα αλλαζε κατι.

Παράνομα δεν πέρασε κανέναν, το ταξί είναι σε θέση που δεν θα έπρεπε. Δεξιά στην λωρίδα του οδηγούσε όπως διδάσκεται.
    Είχε προτεραιότητα και δεν είχε κανενα λογο να σταματήσει την πορεία του με κίνδυνο να τον κτυπήσουν οι επόμενοι.
    Ωραια τοτε, πες του να βρει το δικιο του ...................... που θα τον αναστήσει .................

Μοναδικη αξια του συγκεκριμενου thread ειναι να μαθει ο νεος οδηγος τι να προσέχει.
    Οχι να του λεμε εχεις δίκιο αλλα εισαι σε κασα.

Οτι ναναι ...................

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά, ανεξάρτητα απο το νομικό του θέματος, όταν βλέπεις κάποιον ο οποίος είναι μπροστά αριστερά (ή δεξιά) σου να κόβει (και να σταματάει), κόβεις και εσύ μέχρι να έχεις πλήρη οπτική του τι τον έκανε να κόψει, ανεξάρτητα άν είστε στην ίδια λωρίδα ή όχι.
    Μπορεί να περνάει (παράνομα ή νόμιμα) ένα αυτοκίνητο, ένας πεζός, ένα σκυλί... Σίγουρα κάτι έκανε τον οδηγό του μπροστά αριστερά αυτοκινήτου να κόψει.

Ανεξάρτητα του ποιός θα είχε δίκιο στο νομικό κομμάτι, σαν οδηγοί μοτοσυκλέτας είναι μία τακτική που πρέπει να ακολουθείται πάντα απο εμάς, γιατι οι επιπτώσεις είναι πολύ βαριές για τη σωματική ακεραιότητά μας.

Η προκειμένη περίπτωση είναι τρανταχτό παράδειγμα. Μπορεί το υπηρεσιακό να έκανε παράνομη κίνηση, μπορεί το ταξί να έδωσε προτεραιότητα εκεί που δεν έπρεπε, μπορεί το ταξί να ήταν σε λάθος λωρίδα, όμως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, έπρεπε να ψιλιαστεί οτι κάτι δεν πήγαινε καλά και τουλάχιστον να κόψει και να προσπεράσει το ταξί με πολύ κοντινή ταχύτητα.
    Όπως έγραψα λίγο παραπάνω, θα μπορούσε να περνάει ένας πεζός ή ένας σκύλος και το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο για τον μοτοσυκλετιστή.

Αν πρέπει να μάθουμε κάτι απο αυτό το δυστύχημα εμείς σαν τρίτοι, δεν είναι ούτε οτι οι ταξιτζίδες είναι ζώα, ούτε οτι οι πολιτικοί είναι βόδια, ούτε οτι η αστυνομία φταίει, ανεξάρτητα αν όλα ή κάποια από αυτά είναι αλήθεια.
    Πρέπει να μάθουμε τις συνέπειες του να μη διαβάζει κανείς σωστά το δρόμο.
    Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν οι αρμόδιες αρχές και τα δικαστήρια.
    Το να λέμε εμείς εδώ σε ένα forum αν φταίει, ποιός φταίει και αν υπάρχει συνυπαιτιότητα, δεν έχει κανένα νόημα. Οι αρμόδιοι έχουν και θα έχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες και την εκπαίδευση για να πάρουν τις σωστότερες δυνατές αποφάσεις.

ΥΓ
    Την απεραντη μοναξια που θα αισθανεσαι ως σκεπτομενος ανθρωπος, πως την αντιμετωπιζεις?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimpap Προβολή μηνύματος
    1. Κακώς μπαίνουν στη βουλή απο εκεί, το ατύχημα ήταν απλά θέμα χρόνου, και ήταν δυστύχημα, δυστυχώς...
    2. Το ταξί έκανε μαλ@κία, παραχωρώντας προτεραιότητα σε μια παρανομία, εκτός αν έλαβε σήμα από τον τροχονόμο
    3. Το παλικαράκι ήταν άπειρο, με παραπάνω χλμ, δεν προλάβαινε να αντιδράσει ως εκ τούτου. Τσάμπα πήγε...
    4. Λόγω ιδιότητας του αυτοκινήτου και του οδηγού γίνεται τεράστια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης, δεν πρέπει.

Συμπέρασμά μου: Θα μπορούσε να τύχει στον καθένα, απλά κάποιος με μεγαλύτερη πείρα/περισσότερα χλμ στη ζωή του, μπορεί να έβλεπε τον κίνδυνο νωρίτερα, και να μην γκάζωνε. Η προσπάθεια για πολιτική εκμετάλλευση είναι φτηνή. Αν ήταν οδηγός βουλευτή άλλου κόμματος, δεν θα συζητούσαμε καν για το θέμα.

Τι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει;
    -Απόταξη του τροχονόμου
    -Ποινική δίωξη στον οδηγό ΚΑΙ στον τροχονόμο

Ας είναι ελαφρύ το χώμα....
    Αυτό . Συμφωνώ απόλυτα.

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή συγνώμη, αν κινούμαι εγώ στο κέντρο μιας λωρίδας σε δρόμο μονής κατεύθυνσης, και ο μπροστά μου την δει yolo και κόψει τιμόνι αριστερά για να πάει να δει το χωράφι του παππού, εγώ πρέπει να σταματήσω επειδή αυτός είναι μπροστά μου ;
    Αν στριψει σε παραδρομο / χωράφι/ κλπ ποσως σε ενδιαφερει, συνεχίζεις την πορεια σου.

Αλλα αν ειναι εντος της λωρίδας τοτε οφείλεις να σταματησεις εκτος και αν δεν προλαβαινεις οποτε θα βγεις εσυ στα χωράφια

Τελος ο καθενας κανει οτι καταλαβαίνει και με το αναλογο ρισκο

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Ψιτ φιλαράκι, για τη Σοφοκλέους πάω, έχεις καμία καλή πληροφορία;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει στο απάντησα πιο πριν. Απλά εγώ υποστηρίζω πως βρίσκεται μέσα στα όρια της λωρίδας προέλευσης στο άριστερό όριο της. Θα φανεί πιο καθαρά (Πιστεύω) από την κάμερα που βρίσκεται μετά την διάβαση που θα φαίνεται η προέλευση των οχημάτων.
    Είναι σε νόμιμη θέση ναι ή όχι ;

Δε καταλαβαίνω τι γράφεις, πραγματικά

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GogosLux Προβολή μηνύματος
    Αν στριψει σε παραδρομο / χωράφι/ κλπ ποσως σε ενδιαφερει, συνεχίζεις την πορεια σου.

Αλλα αν ειναι εντος της λωρίδας τοτε οφείλεις να σταματησεις εκτος και αν δεν προλαβαινεις οποτε θα βγεις εσυ στα χωράφια

Τελος ο καθενας κανει οτι καταλαβαίνει και με το αναλογο ρισκο

το λέω για πολλοστή φορά, μήπως αυτά τα 50 μέτρα μέχρι από μία να γίνουν 2 οι λωρίδες είναι "no man's land" ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δυνατή άποψη. Εγκατάλειψη (αν και δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία) . Τόσο είστε κύριοι (που διαφωνείτε μαζί μου) . Ανέβηκες Level μοτοσυκλετιστή.
    Παρεμπιπτόντως η εγκατάλειψη είναι αυτεπάγγελτως διωκόμενο αδίκημα. Γιατί δεν έχει κινηθεί η ποινική του δίωξη?
    Α) Συγκάλυψη σε ένα καταγεγγραμένο δυστύχημα με χρεωμένο το όχημα σε συγκεκριμένο οδηγό κατά την στιγμή του τροχαίου ?
    Β) Δεν υπάρχει εγκατάλειψη.
    Γιατί είναι μπάτσος και οδηγός της σακαφιόρας, γιαυτόοοοοοο!
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Είναι σε νόμιμη θέση ναι ή όχι ;

Δε καταλαβαίνω τι γράφεις, πραγματικά
    Ειπαμε 4μ το μηκος του Octavia + 1.5-1.7μ του ταξι αυτα ειναι μια λωριδα.
    Τοτε ναι ο ταριφας ειναι νομιμος.
    Ride(s) the wind of change...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Ψιτ φιλαράκι, για τη Σοφοκλέους πάω, έχεις καμία καλή πληροφορία;
    να κρατάς αντίγραφο αυτού https://www.newyorker.com/science/ma...nt-to-be-right να πουλήσεις πνεύμα μην μείνεις σκέτος.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    το λέω για πολλοστή φορά, μήπως αυτά τα 50 μέτρα μέχρι από μία να γίνουν 2 οι λωρίδες είναι "no man's land" ;
    Kαλα γι αυτη την πινακιδα δεν λεμε κ πολλα...2+1. Ουτε για τις κλουβες που ειναι παρανομως ΠΑΝΤΑ σταθμευμενες εκει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture1111.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	79,1 KB 
ID:	426474
    Ride(s) the wind of change...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Kαλα γι αυτη την πινακιδα δεν λεμε κ πολλα...2+1. Ουτε για τις κλουβες που ειναι παρανομως ΠΑΝΤΑ σταθμευμενες εκει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture1111.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	79,1 KB 
ID:	426474
    Παιδιά παντού χαμός γίνεται. Στην κηφισίας δεν παρκάρουν όπου θέλουν και όπως θέλουν ? Μια ηλικιωμένη τις προάλλες ενώ ήμουν στην δεξία λωρίδα για να στρίψω στο επόμενο στενό δεξία με φλας και όλα αποφάσισε να κοκκαλώσει το αμάξι χωρίς αλάρμ χωρίς τίποτα για να αφήσει μια φίλη της σε ένα σουπερμαρκετ. Αν δεν πήγαινα σαν κότα και δεν είχα ABS θα ήμουν συνοδηγός της. Με έσωσε το ότι δεν έτρεχα , το ABS και το ότι είχα αφήσει απόσταση και όχι την νόμιμη αλλά δεν κόλλαγα κιόλας. Συν ότι ακόμα οδηγώ σαν χεσμένος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Με μελανιές θα ηταν αν ηταν ευζωνας, το παραμυθι αν πηγαινε με 60 ή 80 δεν θα αλλαζε κατι.

Παράνομα δεν πέρασε κανέναν, το ταξί είναι σε θέση που δεν θα έπρεπε. Δεξιά στην λωρίδα του οδηγούσε όπως διδάσκεται.
    Είχε προτεραιότητα και δεν είχε κανενα λογο να σταματήσει την πορεία του με κίνδυνο να τον κτυπήσουν οι επόμενοι.
    Πας πίσω στο ποστ μου Νο182 και ξαναδιαβάζεις τι γράφω. ΝΑΙ, θα ζούσε, πολύ πιθανό δεν θα είχε συγκρουστεί καν.

Ο λόγος που ''δεν είχε κανένα λόγο'' είναι να μείνει σώος και αβλαβής, ο πιο μεγάλος λόγος από όλους. Αυτό που γράφουν και άλλοι εδώ και ώρα.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5