Σελίδα 23 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Πάντως και εγώ νομικός είμαι και λέω ότι φταίει ο μοτοσικλετιστής 100% που έτρεχε και δεν σεβάστηκε τον αστυνομικό που ήθελε να μπει στη βουλή.

ad hominen
    interna corporis
    mea culpa
    erga omnes
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Πάντως και εγώ νομικός είμαι και λέω ότι φταίει ο μοτοσικλετιστής 100% που έτρεχε και δεν σεβάστηκε τον αστυνομικό που ήθελε να μπει στη βουλή.

ad hominen
    interna corporis
    mea culpa
    erga omnes
    Καλή σταδιοδρομία συνάδελφε. Η συνεισφορά σου νομικά στην κουβέντα έκανε την διαφορά. Ο Sancta simplicitas...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Καλή σταδιοδρομία συνάδελφε.
    Έχω καριέρα ήδη

Η συνεισφορά σου νομικά στην κουβέντα έκανε την διαφορά.
    Σε κατάλαβα νεούδι, ήθελες λίγο βοήθεια να τους πείσουμε ότι η αστυνομία έχει πάντα δίκιο.

Ο Sancta simplicitas...
    Ε, καλά!!! δεν είμαι δα, και κανας Καίσαρας!!!!
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Γιατί μιλάμε για μία λωρίδα. Δεν είναι 2 λωρίδες και κινούνταν παράλληλα. Το ταξί μπροστά και η μηχανή από πίσω σε μονή λωρίδα. Για να έρθει η μηχανή μπροστά πρέπει να προσπεράσει το ταξί. Το ταξί βρίσκονταν στο αριστερό άκρο της λωρίδας. Ξαναλέω η λωρίδα είναι φαρδιά αλλά είναι μία.
    Μέχρι το φανάρι είναι μία μετά το πάρκινγκ δύο οπότε είναι λογικό το ενδιάμεσο να κατευθυνθεί ένας προς τη μία κι ο άλλο προς την άλλη, η «προσπέραση» έγινε μετά το φανάρι. Το θέμα είναι ότι έγινε χωρίς καμία προσοχή και με ταχύτητα.
    Επίσης και το οκτάβια που από τι μαρτυρίες είναι το ότι του έδωσε προτεραιότητα το ταξί από το βίντεο δεν φαίνεται έπρεπε να ελέγξει τι γίνεται και μετά το ταξί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν έχω διαβάσει τις δεκάδες σελίδες, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας… Μπήκα στο νόημα
    Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μερικοί το τερματίσατε τελείως (πάλι…)…
    Ώρες-ώρες έχω την αίσθηση ότι πια στο μοτο γράφουν άνθρωποι που δεν έχουν οδηγήσει ποτέ μοτοσυκλέτα στην Αθήνα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ρε παιδιά, ανεξάρτητα απο το νομικό του θέματος, όταν βλέπεις κάποιον ο οποίος είναι μπροστά αριστερά (ή δεξιά) σου να κόβει (και να σταματάει), κόβεις και εσύ μέχρι.....

Αυτο.....τίποτα Άλλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GogosLux Προβολή μηνύματος
    Μα φυσικα εκανε παρανομία ο μαλακας με το αμαξι, ποσως με ενδιαφερει αν ειναι υπηρεσιακος ή οχι.

Λες και οι απλοι πολιτες δεν σφαζουν κοκκινα, πανε αναποδα σε μονοδρομους, κλπ κλπ εχωντας παντα μια δικαιολογία για την καφρίλα τους.

Το ιδιο και τα μηχανακια και τα ποδηλατα, ειναι λαθος να το κατηγοριοποιουμε ανα οχημα

Ρε δοκτωρα, πως ηταν στην θεση του το μηχανακι αφου ηρθε με ταχυτητα απο πίσω, αυτο ειναι ξεκάθαρο !

Να ηταν σε πορεια παράλληλα με τον ταρίφα να το καταλαβω αυτο που λες, που και αυτο απαραγορεύεται σε μονη λωρίδα - αλλα λεμε τωρα.

Τεσπα καλη συνέχεια και προσοχη στους δρόμους !

Έχω την αίσθηση ότι ο ταρίφας, όντας στο ενδιάμεσο κομμάτι μετά τη μία λωρίδα και πριν τις δύο είχε αρχίσει ήδη να ανοίγει αριστερά και να φεύγει. Με βάση την ταχύτητα της μηχανής υποθέτω πώς δεν ξεκίνησε μαζί με το ταξί από φανάρι θα τον είχε περάσει από πιο πριν οπότε το κύριο θέμα ήταν η ταχύτητα και φυσικά η στροφή. Φαντάζομαι στα άλλα βίντεο θα φαίνεται ακριβώς τι έγινε κι οι δικαστές δεν θα κρίνουν με υποθέσεις

Corpse......σε λάθος άνθρωπο έγραψες αυτό στο vroom.

Πιθανότατα οδήγησα στην Αθήνα πιο πολλά χρόνια από όσο είναι η ηλικία σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Τι προβλέπει ο ΚΟΚ όταν προσεγγίζει όχημα σε φαναρι με διάβαση?
    Ό,τι πει το φανάρι

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Corpse......σε λάθος άνθρωπο έγραψες αυτό στο βρούμε.

Πιθανότατα οδήγησα στην Αθήνα πιο πολλά χρόνια από όσο είναι η ηλικία σου.
    Σαρκαστικά το έγραψα , σχετικά με σχόλιο του παραπάνω.

Πάσο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή συγνώμη, αν κινούμαι εγώ στο κέντρο μιας λωρίδας σε δρόμο μονής κατεύθυνσης, και ο μπροστά μου την δει yolo και κόψει τιμόνι αριστερά για να πάει να δει το χωράφι του παππού, εγώ πρέπει να σταματήσω επειδή αυτός είναι μπροστά μου ;

Στο σημείο που είναι σταματημένο το ταξί, πως θεωρούμε δεδομένο ότι πρέπει να βρίσκονται οχήματα που κινούνται από Σύνταγμα προς Χίλτον, και όχι το ανάποδο ;

Διαγράμμιση υπάρχει πριν το πρώτο φανάρι, όπου φαίνεται ξεκάθαρα μια λωρίδα κυκλοφορίας, και μετά το 2ο φανάρι, όπου οι λωρίδες γίνονται δύο

Μήπως στο ενδιάμεσο δεν έχει δικαίωμακανείς να αλλάξει θέση ;

Λέω εγώ τώρα...

Στο ενδιάμεσο θα έπρεπε να υπάρχει διαγράμμιση που να ορίζει πώς να κινούνται τα οχήματα.
    Θα έπρεπε...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Oλα καλα κ σωστα αυτα που λετε/λεμε με την ταχυτητα, τον ΚΟΚ, την απειρια κ την εμπειρια του μοτοσυκλετιστη.
    Αλλα στο overall μου κανει οτι προσπαθουμε να βγαλουμε ''απο τη μυγα ξυγκι'' ωστε σε αυτο το τραγικο γεγονος ''πρεπει'' να παρει κ μια ευθυνη η μοτοσυκλετα.
    Μην την παρει ολη πανω του ο οδηγος λες κ αν φταει 100% ή 80% εχει τεραστια διαφορα.

Τελοσπατων επειδη τραβηξε πολυ (ειδικα απο μερους μου) να ευχηθουμε οχι αλλα τετοια δυστυχη γεγονοτα κ προσοχη.
    Καλους δρομους σε ολους κ εκτος απο το κρανος (δεν το συζηταμε) να το ασφαλιζετε κ σωστα!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αν η διάβαση έχει πεζοφάναρο μόνο για ρυθμίζει την ίδια περνάς με προσοχή . όταν έχεις πράσινο φυσικά
    Αν δεν έχει πεζοφάναρο αλλά την μπλε πινακίδα , ελαττώνεις ταχύτητα και παραχωρείς προτεραιότητα στον πεζό που επιχειρεί να περάσει.
    Το φαναρι που πέρασε η μοτοσυκλέτα είχε διάβαση?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Oλα καλα κ σωστα αυτα που λετε/λεμε με την ταχυτητα, τον ΚΟΚ, την απειρια κ την εμπειρια του μοτοσυκλετιστη.
    Αλλα στο overall μου κανει οτι προσπαθουμε να βγαλουμε ''απο τη μυγα ξυγκι'' ωστε σε αυτο το τραγικο γεγονος ''πρεπει'' να παρει κ μια ευθυνη η μοτοσυκλετα.
    Μην την παρει ολη πανω του ο οδηγος λες κ αν φταει 100% ή 80% εχει τεραστια διαφορα.

Τελοσπατων επειδη τραβηξε πολυ (ειδικα απο μερους μου) να ευχηθουμε οχι αλλα τετοια δυστυχη γεγονοτα κ προσοχη.
    Καλους δρομους σε ολους κ εκτος απο το κρανος (δεν το συζηταμε) να το ασφαλιζετε κ σωστα!!
    Προσωπικά αυτό που με νοιάζει δεν είναι ποιος φταίει, δεν έχει σημασία όταν χάνεται μια ζωή. Καμιά ποινη ή αποζημίωση δεν θα φέρει το παλικαρι πισω.

Με νοιάζει μόνο πως θα μπορούσε να αποφευχθεί ο χαμός της. Και αυτό θα γινόταν αν δεν έτρεχε ο νέος.

Όλοι οι άλλοι θα έκαναν αυτό που κάνουν συνήθως. Ο ταρίφας να σταματήσει για να δώσει προτεραιότητα, ή να παρει κουρσα, ή οτιδήποτε.
    Και ο αστυνομικός να στριψει παρανομα αφού το κάνει κάθε μέρα πολλές φορές.

Δεν έχει σημασία αν φταίει λιγότερο, πληρωσε το βαρυτερο τίμημα. Όλοι εμείς που καβαλαμε μηχανή αυτό πρεπει να έχουμε στο νου μας αφού ρισκάρουμε περισσοτερα.
    Στο κλεινόν άστυ η ταχύτητα σκοτώνει!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 13:24