ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
δεν ειδα το ποστ σου... Και ημουν στα μερη εκεινα για βολτα την Κυριακη...!
κριμα.
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
den peirazei.
ante kalimera kai kali ebdomada.
tora to psk meta tin kathara deytera.
oikogenoiakes ypoxreoseis klp klp klp
ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ??
Παιδες καλό θα ήταν οι συναντήσεις να ανακοινώνονται σε άλλα section του φόρουμ... κλιεστά 'club΄ δεν είναι επιτρεπτά....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Χαιρετώ τους αξιότιμους CBRFάκιδες συναδέλφους,
+1
1.cbanthropos
2.yiannis600
3.Hotdog ή Xlitos
4.ΣΤΑΥΡΟΣ
5.jimmis77
6.dankannn
7.sniper
8.astaroth2
9.kachius
10.theocbr
11.dimitrism
12.matsamitsou (κατά κόσμον Δημήτρης)
Καταρχήν χαίρομαι που η συμμορία με τα CBR F σχηματίζει άνετα ποδοσφαιρική ομάδα ... είμαστε 2 είμαστε 3 είμαστε 1013 (μαζί με τον επόμενο) και που βρήκα μία ομάδα με τις ίδιες τάσεις για ΦΕΥΓΑ με μένα.
Όσον αφορά τις γνώμες σχετικά με το μηχανάκι μας ... εάν μπορεί φυσικά να θεωρηθεί ότι μιλάμε για την ίδια μηχανή (το δικό μου είναι του '98, με ισχυρή δόση σκονολασπουριάς και δεν έχει πολλή σχέση με τα άλλα ΤΙΓΚΑ μοτόρια που πήρε το μάτι μου σε κάποιο γειτονικό ποστ) ... έχω μόνο να πω ότι όλα είναι υποκειμενικά και ότι για ΕΜΕΝΑ το γκάζι της είναι τουλάχιστον επιεικώς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Φυσικά εάν η προηγούμενη μηχανή μου ήταν ΥΑΗΑ ή ήξερα τις πίστες σαν τη παλάμη μου με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε οδηγικές ικανότητες, το μηχανάκι μου ίσως να μη μου έλεγε τίποτα.
Γενικά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα ατομοκεντρικά και να αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς τύπου "αυτό είναι καλό και αυτό έχει πιο σωστό στήσιμο από το άλλο" φτιάχνοντας έτσι κανόνες. Η γνώση είναι πάντα επιθυμητή και φυσικά πρώτα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ δύναμη, απλά τα συμπεράσματα καλό είναι τα βγάζουμε για τον εαυτό μας. Γι' αυτό και γουστάρω όταν βλέπω άτομα που ισχυρίζονται ότι το ντεντένι τους ανήκει στα ΚΟΡΥΦΑΙΑ της κατηγορίας ή των εποχών, αρκεί να γνωρίζουν ότι απλά στο βάθος ... ζουν μια ψευδαίσθηση ... και καταλήγω ότι όσο έιμαστε στο συγκεκριμένο thread μπορούμε ΑΝΕΤΑ να λέμε ότι η μηχανή μας μ@μ@ει και δέρνει
(όσο και αν είμαστε κατά της χρήσης σωματικής βίας) χωρίς να κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε από τους κυρίους με τα Ζ (idi :wave2: )
Για να μην τα παίρνει ο αξιότιμος μοδεράτορ, ας κανονίσουμε τη συνάντηση μας στο ανάλογο θρέντι.
Και πάλι χάρηκα παίδες και θα χαρώ ακόμη περισσότερο να τα πούμε από κοντά.:wave2:
καλως ηρθες φιλε μας.!
Καμμια φωτο απο το μοτορι σου?
![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
Καλως ηρθες φιλε.
![]()
![]()
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.
Το παρακάτω για να δούμε πότε θα τα πούμε
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=19327
Οι φοτό του μωρού μου εν καιρώ , δλδ αφού της πετάξω ένα πλυσιματάκι το ΣΚ.
Meta apo kairo ypomonhs to phra kai ego to motori.
Kai akolouthontas mia poreia arketon xronon papi - CBR 125R - eftase h ora kai nai exo sta xeria mou apo thn Paraskevh ena CBR 600 F4i 2001 Mavro.
Fovero to mhxanaki den sygkrinetai kai fysika den exo dei akomh tipota (strono ta lastixakia mou kai synithizo tin mhxanh)
H photo thn epomenh fora kathos me tis vrohes den thn exo plynei akomh.
Ante kai kales voltes na exoume.
Opios borei as rixei kai mia matia sto thread pou anoixa gia to "FI led" na mou pei gnomes.
HONDA CBR 600 F4i 2001
γουέλκαμ του γιου του!!!
36ωρο;
Θα έρθει κανείς;
(μπας και τα πούμε κάπου αλλού στην Ελλάδα γιατί
στην Αθήνα δε μας κόβω να τα καταφέρνουμε...)
Ξέρω από βέσπα!
Welcome 2U2
και ναιιιιιι ... γίναμε δεκατρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςς. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Kachius, άμα αποφασίσεις να δηλώσεις συμμετοχή , άνοιξε ένα καινούριο τόπικ (για τα CBR) εδώ. Μπορεί να ακολουθήσω ...
Να ξέρουμε τουλάχιστον πόσα CBRF και CBRRR θα είμαστε. Σε βρίσκω πάντως πολύ τολμηρό , να θέλεις να πας λίμνη Κερκίνη ... δεν ξέρω τι σόι δρόμος παίζει εκεί ...
![]()