Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ζητήματα που αφορούν την αστυνομία και το δικαστικό σύστημα, θα πρέπει να παίρνουν τέτοια δημοσιότητα και να απασχολούν την κοινή γνώμη.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ζητήματα που αφορούν την αστυνομία και το δικαστικό σύστημα, θα πρέπει να παίρνουν τέτοια δημοσιότητα και να απασχολούν την κοινή γνώμη.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Γιατί η αστυνομία κάνει επικοινωνιακό show ενίοτε με μεταγωγές με ελικόπτερα, επιλεκτικές "διαρροές" σε ΜΜΕ για πιθανά και απίθανα σενάρια, έκτακτες συνεντεύξεις τύπου και ανακοινωθέντα...
Οι δράστες έκαναν ένα μοιραίο λάθος, η ίδια συμμορία είχε ληστέψει πριν ένα χρόνο τον εκπαιδευτή του πιλότου, πιάσανε ένα Γεωργιανό που προσπαθούσε να διαφύγει, ο σύζυγος αναγνώρισε τη γλώσσα που συνεννοούνταν οι δράστες και είναι αλβανικές λέξεις, η αστυνομία ξέρει τον κοντό από τους δράστες... εδώ ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ ασχολείται με αυτό, δεν θα ασχοληθεί η κυρα Κατίνα και ο κυρ Μήτσος στη γειτονιά και στο καφενείο;...
Αυτή η υπόθεση μου άφησε μια αηδία στο στόμα.
Αηδία για το τέρας που σκότωσε την μάνα του παιδιού του και την γυναίκα του.
Αηδία που θεωρούμε ΟΚ το να κάνει σχέση 27 χρονος με 15χρονη . (δεν το σχετίζω με τον φόνο απλά και αυτό ως στοιχείο ενώ είμαι 27 χρονών μου φαίνεται άρρωστο)
Αηδία που ενώ πήρε μια ζωή είχε το σθένος να σκοτώσει στα καπάκια τον σκύλο του και να κάνει όλο το θέατρο.
Αηδία για το όλο πανηγύρι με τους μετανάστες που στοχοποιήθηκαν ανευ λόγου.
Αηδία που πριν λίγες ώρες έπαιρνε αγκαλιά και παρηγορούσε την μάνα του θύματος.
Αηδία που ευχονται στον δολοφόνο να του κάνουν οι άλλοι στην φυλακή τα χειρότερα λες και αυτό κάτι θα φτιάξει. Ηρωοποιούν άλλα τέρατα να κάνουν αντίστοιχες πράξεις με αυτές που σοκάρονται το οποίο πέρα από ανήθικο είναι εντελώς ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ για την κοινωνία μας.
Μακάρι το παιδάκι να φύγει για υιοθεσία και να του σφραγίσουν τον φάκελο να μην μάθει ποτέ τις φρικαλεότητες του πατέρα του γιατί δεν ξέρω πως μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει με αυτό.
Μιλάς σωστά αλλά το χάνεις στο θέμα της ηλικίας.
Ο πατέρας μου 30 χρόνων πήρε τη μανα μου 18 χρόνων και έκαναν 4 παιδιά και είναι ακόμα μαζί. Και μπορώ να σου πω ότι ακόμα φαίνεται πως αγαπιούνται αφού ότι και να κάνουν είναι συνέχεια μαζί.
Κατά τα άλλα έχουμε ξαναπεί ότι η κοινωνία είναι πολύ ελαστική όσο αφορά τέτοια εγκλήματα. Ο μάγκας θα περάσει τα υπόλοιπα χρόνια του στη φυλακή τρώγοντας και πίνοντας και κλαιμαιν ενώ κατέστρεψε τόσους ανθρώπους.
καθε μερα ...νεα μερα.
Πρεπει να εισαι τελείως τουφέκι για να πιστευεις ότι το 2021 θα κανεις προμελετημένο εγκλημα και θα ξεγελάσεις κόσμο. Δεν μιλάω για επαγγελματίες. Όταν διαβασα ότι δεν υπαρχει DNA σε μια μάνα που παλευε για το παιδί της.... Νταξει παιδια η αστυνομια πρεπει να ηξερε απο το πρωτο λεπτο
Εγω πιστευω ότι δεν ηταν προμελετημένο. Πανω στα νευρα του σε κανα καβγά που θα εφευγε η γυναικα του με το παιδι την έπνιξε. Γιαυτο το λόγο είπε την ιστορία ΚΑΡΜΠΟΝ του εκπαιδευτη του. Γιατι ήταν το μονο που ειχε στο μυαλό του τοσο κοντα σε εγκλημα και φυσικά το εχει ακουσει και συζητήσει χιλιάδες φορές.
Την ψυχραιμία του στις κάμερες αρχικά την απέδωσα στο ότι ειναι πιλότος. Λέω "αυτος θα πετάει κανα Φ16" και πραγματικα αυτοι οι ανθρωποι έχουν καποια ιδιαίτερα traits. Μετα έμαθα ότι πετουσε playmobil. Και η μοναδική και συνεχής μου απορία ήταν πως αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι στα πατώματα και βγαινει και κανει δηλώσεις.
Τεσπα. Κριμα.
Επιθεωρητές Κλουζώ, υποθέτω.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα αλλά η ηλικία καθαυτή . Άλλο κεφάλι στα 14 άλλο στα 16 και άλλο στα 18 .
Παίδες στο καφενείο είμαστε, αν δεν εξυπηρετεί για αυτό που είναι (και πρέπει να μετράμε και να κρίνουμε την κάθε κουβέντα) και χαλιόμαστε τότε ας μην υπάρχει.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Αν οι μισοι απο εμας (λεμε τωρα) θεωρουσαμε εξ αρχης οτι αυτος το ειχε κανει η αστυνομια πρεπει να ηταν σιγουρη.
Απλα πιστευω πως για αλλους λογους το τραβηξανε προς τα πισω.
Σιγουρα χρειαστηκανε λιγο χρονο να δεσουν την υποθεση αλλα 30+ μερες δεν τους πηρε.
Ride(s) the wind of change...
Πως διάβαζα προχθές αράζοντας το βράδυ παλιά θέματα του forum.
Και πετύχα μερικά απο τα θέματα αυτού του τρολλ ονόματι FZR μιλάμε έκλασα στο γέλιο.
Ολα τα θέματά του ήταν ένα και ένα χαχαχα,οι παλιοί ίσως θυμούνται περισσότερο
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=33141