Σελίδα 234 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 134184224229230231232233234235236237238239244284334 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.496 έως 3.510 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Παντως τα εμβολια του φθινοπώρου θα περιλαμβάνουν τις μεταλλάξεις. Τα φαρμακα ειναι σε εξέλιξη, εχουν βγει μονο τριτου κλιμακίου σε μεθ. Αν βγουν φαρμακα καταπολέμησης πρωτου επιπεδου όσων νοσούν δηλαδη και ειναι σε οικία, συνδυαστικά και με τα υπολοιπα θα σημαίνει το τελος του χτικιου. Πολλοι λενε οτι το τελος αυτο θα ειναι στο '22.
    Εχουμε δρόμο ακομη αλλα μαλλον δε θα αποφύγουμε την καραντινα του προσεχη Νοεμβρίου

τι γράφεις ρε συ.. και τι είσαι έτοιμος να δεχθείς δηλαδή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Δεν ξαναχει καραντινα.
    Θα πεσει φουλ τηλεδιασκεψη και αυστηρή τήρηση των οποιων μετρων τοτε.
    Αυτος ο Αδωνις σωστα τα λεει...απλα ειναο σιχενος...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Και εγώ δε θα το παιζα εύκολα στοίχημα το καραντίνα Vol 3...

Από τη μία βλέπω ότι πάμε ολοταχώς προς τα εκεί, από την άλλη είναι βέβαιο ότι θα μας πουν και για 3η δόση εμβολίου

Αν βάλουν καραντίνα, και συμπεριλάβουν και τον κόσμο που έχει κάνει εμβόλια (αν δεχτούμε τα νούμερα που δίνουν μιλάμε σχεδόν για τον μισό πληθυσμό), καθώς μιλάμε για καθαρά οριζόντιο μέτρο, ποιος θα πάει να μπολιαστεί πάλι ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Το επόμενο κυμα ερχεται 100%. Και θα περιλαμβάνει κατα κυριο λογο ανεμβολίαστους. Αν και θα ειναι μεγάλο αριθμητικά γιατι υπαρχει μεγάλο ποσο ανεμβολίαστων, η κοινωνία δεν θα δεχθει να κλεισει άλλη μια φορά, ποσο μάλλον για αρνητές και flatearthers. Γιαυτο υπαρχει τρομερή πιεση στους ανεμβολίαστους και κινητρα στους νεους μήπως και μειωθει ο αριθμος τους. Ουτε Κιαμο μπορουνε να πανε.

Πάντως θεωρω ότι οι ανακοινώσεις θα επρεπε να γινονται με διαφορετικο τροπο και όχι του στυλ "30 απωλειες σημερα" ετσι ξερά. Ιδανικά θα ηταν "30 απώλειες εκ των οποιων οι 28 ηταν ανεμβολίαστοι".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    και δεν το ηξερα...παω να τα παρω.
    αστα εκει που ειναι ρε,αμα τα παρεις θα τα κανεις καρτες γραφικων , σκληρους δισκους,και βιντεοπαιχνιδια δηλαδη εργαλεια του διαβολου τεκνον μου
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

ΚΑτι που δεν περιμενε κανεις. Επισης κατι που δεν περιμενει κανεις απο την Ελληνική πλευρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	amartwloi.PNG 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	53,2 KB 
ID:	429312

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    τι γράφεις ρε συ.. και τι είσαι έτοιμος να δεχθείς δηλαδή..
    Δεν σε πιανω γιατροτζωνη?
    Ρωτας τι δέχομαι εγω? Σε σχεση με τι? Την καραντίνα? Πολύπλοκο θεμα εχουν αναλωθεί πολλες σελιδες πισω
    Ανέπτυξε ομως τον συλλογισμό σου να κανουμε διάλογο

Πολύς κόσμος εμβολιάζεται, τα στοιχεία που έχουμε από χώρες χωρίς καραντίνα είναι θετικά
    η αγορά είναι χάλια σε σημείο χωρίς επιστροφή, οι "αρμόδιοι" εμφανώς ταγμένοι σε συμφέροντα άλλων από εμάς..

Εντάξει, είδαμε την πρόταση τους δυο χρόνια, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ξανά.
    Τώρα θα πρέπει να αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες του και να ξανακτίσουμε όπως μπορούμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Δεν σε πιανω γιατροτζωνη?
    Ρωτας τι δέχομαι εγω? Σε σχεση με τι? Την καραντίνα? Πολύπλοκο θεμα εχουν αναλωθεί πολλες σελιδες πισω
    Ανάπτυξε ομως τον συλλογισμό σου να κανουμε διάλογο
    φιξεντ
    (ειχα καιρο να χτυπησω)
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    αστα εκει που ειναι ρε,αμα τα παρεις θα τα κανεις καρτες γραφικων , σκληρους δισκους,και βιντεοπαιχνιδια δηλαδη εργαλεια του διαβολου τεκνον μου
    Μπα...κάνα παπάκι θαπερνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dr.Monty Προβολή μηνύματος
    η κοινωνία δεν θα δεχθει να κλεισει άλλη μια φορά
    Η κοινωνία θα κάνει ό,τι της πουν· αν της πουν να κλείσει, θα κλείσει. Έγινε στο παρελθόν, γιατί όχι και στο μέλλον. Εξάλλου, "κι ένα δεύτερο λοκνταουν θα ήταν καταστροφικό για την κοινωνία και την οικονομία", αλλά έγινε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Η κοινωνία θα κάνει ό,τι της πουν· αν της πουν να κλείσει, θα κλείσει. Έγινε στο παρελθόν, γιατί όχι και στο μέλλον. Εξάλλου, "κι ένα δεύτερο λοκνταουν θα ήταν καταστροφικό για την κοινωνία και την οικονομία", αλλά έγινε.
    Γενικα έχεις δικιο. Αλλα νομίζω στο συγκεκριμένο, δεν ειναι τοσο on/off τα πραγματα κατα τη γνωμη μου.
    Το πρώτο ήταν πραγματικό lockdown και το σεβάστηκε το 90% του πληθυσμου. Το δευτερο ηταν παρωδία και στο τέλος του δεν υπήρχε καν.
    Το τρίτο πιστεύω ότι δεν μπορει να σταθει. Δεν μιλαω μονο για το οικονομικο της υπόθεσης. Πολυ δυνατα πλεον παιζει στο τραπέζι το θέμα της ψυχικής υγειας. Και των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών. ΚΑι αυτο θα το λάβουν πολυ σοβαρα υπόψη τους πλέον. Μπορει οι θάνατοι/ΜΕΘ/νοσηλειες να ειναι τα μονο μετρησιμα στοιχεία, αλλα τα θέματα της ψυχικής υγείας θα φανουν στο εγγυς μέλλον.

Για παράδειγμα
    https://www.capital.gr/diethni/35212...on-autoktonion

Αν αρχισει κατι τέτοιο, δεν μαζεύεται με τιποτα.

Εγω προσωπικα που τηρησα ευλαβικά και τα δυο δεν ειμαι σε θέση να υποστω ακομα ένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dr.Monty Προβολή μηνύματος
    Γενικα έχεις δικιο. Αλλα νομίζω στο συγκεκριμένο, δεν ειναι τοσο on/off τα πραγματα κατα τη γνωμη μου.
    Το πρώτο ήταν πραγματικό lockdown και το σεβάστηκε το 90% του πληθυσμου. Το δευτερο ηταν παρωδία και στο τέλος του δεν υπήρχε καν.
    Το τρίτο πιστεύω ότι δεν μπορει να σταθει. Δεν μιλαω μονο για το οικονομικο της υπόθεσης. Πολυ δυνατα πλεον παιζει στο τραπέζι το θέμα της ψυχικής υγειας. Και των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών. ΚΑι αυτο θα το λάβουν πολυ σοβαρα υπόψη τους πλέον. Μπορει οι θάνατοι/ΜΕΘ/νοσηλειες να ειναι τα μονο μετρησιμα στοιχεία, αλλα τα θέματα της ψυχικής υγείας θα φανουν στο εγγυς μέλλον.

Για παράδειγμα
    https://www.capital.gr/diethni/35212...on-autoktonion

Αν αρχισει κατι τέτοιο, δεν μαζεύεται με τιποτα.

Εγω προσωπικα που τηρησα ευλαβικά και τα δυο δεν ειμαι σε θέση να υποστω ακομα ένα.
    Οπως τα λες, δεν θα σταθει. Ομοιως τηρησα και τα δυο.Πλεον ειμαι εμβολιασμενος πληρως και εχω υποτιθεται πληρη ανοσια ( δεν εχω κανει τεστ αντισωματων, εξ ου κι το υποτιθεται ). Γιατι να μην δουλευω;
    Γιατι να κατσω μεσα αφου δεν κινδυνευω;
    Γιατι να στερηθω βολτες και επαφες με φιλους αφου ολοι ειναι εμβολιασμενοι;

Οποιος δεν θελει, ας υποστει τις συνεπειες. Δεν μπορει να λεει "δεν ηξερα". Οχι μετα απο 1,5 χρονο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Οπως τα λες, δεν θα σταθει. Ομοιως τηρησα και τα δυο.Πλεον ειμαι εμβολιασμενος πληρως και εχω υποτιθεται πληρη ανοσια ( δεν εχω κανει τεστ αντισωματων, εξ ου κι το υποτιθεται ). Γιατι να μην δουλευω;
    Γιατι να κατσω μεσα αφου δεν κινδυνευω;
    Γιατι να στερηθω βολτες και επαφες με φιλους αφου ολοι ειναι εμβολιασμενοι;

Οποιος δεν θελει, ας υποστει τις συνεπειες. Δεν μπορει να λεει "δεν ηξερα". Οχι μετα απο 1,5 χρονο
    Συμφωνω 100%

Αν εννοείς των συνταγματικών του δικαιωμάτων με προσωπικό ρίσκο της υγείας του, ναι.
    Οτιδήποτε άλλο ενάντια στο σύνταγμα δεν υφίσταται.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF