Εγω βλεπω να ψοφαμε ολοι και η Κινεζοι να κατακτούν τον πλανητη...
Εγω βλεπω να ψοφαμε ολοι και η Κινεζοι να κατακτούν τον πλανητη...
Έχασα τέτοιο Show σήμερα ...
Βέβαια η παράσταση είναι μισή γιατί περίμενα τις βαθιές γνώσεις περί μαγνητισμού και εμβολίων ενός ακόμα θαμώνα που δεν μας τίμησε μέχρι τώρα...
Υπό αυτό το σκεπτικό και εφόσον όλοι είναι πουλημένοι στο σύστημα δε θα πρεπε να προσάπτουμε σε κανέναν μομφή που δε πάει να ψηφίσει αλλά απεναντίας να κάνουμε και μεις το ίδιο μ' αυτόν.
you rise you fall you're down then you rise again
Τελικά μάθαμε ότι εδώ εκτός από μαγαζί της Ντόχα και της Φάκο'μ (άλλος το'πε αυτό),η Φαϊζερ βγάζει και δυναμοκλειδα..
Επειδη ειμαι 61,και το κοντερ οπου ναναι τερματιζει, και ΔΕΝ με βλεπω για πολυ ακομα να καβαλαω σελλα,και οχι μονο, ΔΕΝ θα εναντιωθω πρακτικα σε κανεναν.Εκεινο που κοιταω τωρα ειναι να προλαβω να κανω χιλιομετρα.
Αφηνω λοιπον στους νεους οπως εσεις,να εναντιωθειτε και πρακτικα επαξια και για μας τους ηλικιωμενους.
Εγω θα εναντιωθω μονον θεωρητικα![]()
Τελευταία τροποποίηση από panavour; 08/07/2021 στις 09:44.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (του παλιού του ορθόδοξου)
και το ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα ηπιότερες από τις κυβερνήσεις της δεξιάς.
Τα οικονομικά τους αποτελέσματα ήταν πάντα καλύτερα.
(υπάρχει και γράφημα του ΔΝΤ)
Φυσικά κι εγώ θα ήθελα περισσότερα πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο που δυστυχώς δεν έγιναν
αλλά εχτές πλάκωναν επιβάτες τα τηλεοπτικό συνεργεία του ΣΚΑΙ
και πήραν νοσοκόμα στο αυτόφωρο γιατί δεν τους έκανε τα χατηράκια
Με δεδομένο λοιπόν ότι η Ελλάδα ανήκει στη δύση
και ο μέσος Έλληνας μπατριώτης είναι αυτός που διαδήλωνε υπέρ ΔΝΤ
όταν η πατρίδα του διαπραγματεύονταν με το Βαρουφάκη
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι διαφωνώ και ότι αυτό που λέμε δεξιά
στην Ελλάδα ούτε σχέση με τον φιλελευθερισμό έχει ούτε καν με τον... καπιταλισμό!!!!
Απ αυτά που διαθέτουμε λοιπόν εγώ προτιμώ την κέντρο αριστερά.
-δεν περιμένω να συμφωνείς-
συμφωνω απολυτα οτι η πολιτικη και οι πολιτικοι ειναι βρωμικοι κι πως ακομα κι αν βρεθει καποιος σωστος το συστημα η τον αφομοιωνει η τον ξερναει
ομως αυτο που δεν μπορω να αντεξω σε αυτο που λεγεται δεξιος χωρος ειναι ο ελιτισμος και του κουνημα του δαχτυλου προς τους ασθενεστερους
κατι που δεν προκυπτει συγκυριακα αλλα ειναι κεντρικη ιδεολογια η οποια καμουφλαρεται πισω απο δηθεν αριστους αξιολογησεις αποδοτικοτητες κλπ
αυτο ειναι το συμπερασμα που εχω βγαλει παρακολουθωντας ενεργα πολιτικη σκηνη απο την εποχη του μπαμπα μητσοτακη
Το Greek Dream ήταν είναι και θα είναι μια επιχείρηση που θα επενδύσεις 10 , θα βγάλεις 100000 και θα δουλεύεις 0.
Για αυτό και βλέπεις τόσα πιστόλια σε εφορίες/συναλλαγές κλπ.
Στην Ελλάδα ΌΛΟΙ γεννηθήκαμε επιχειρηματίες, γνωρίζοντας τα πάντα και πραγματοποιώντας το τίποτα.
Στην προηγούμενη γενιά κάπως βγήκε το μοντέλο (που έσκασε το 2008-2009) . Ακόμα θυμάμαι το πρόβλημα του καλοκαιριού να είναι ότι στα περίπτερα πουλάγανε τα νερά σε τουρίστες 2-3 ευρώ .
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.