Σελίδα 253 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 153203243248249250251252253254255256257258263303 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.781 έως 3.795 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kosni Προβολή μηνύματος
    ποσοστα θνησιμοτητας

10 ετών: 0.002% (ή 1: 50,000)

25 ετών: 0.01% (ή 1:10,000)

55 ετών: 0.4% (ή 1:250)

65 ετών: 1.4% (ή 1:71)

75 ετών: 4.6% (ή 1:22)

85 ετών: 15% (ή 1:7)

για ξανακανε την πραξη
    Χμμμμμμμμμμμμ

Σύμφωνα βέβαια με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στα 440872 κρούσματα έχουμε 12778 απώλειες, ήτοι 2.8% θνησιμότητα

Να πούμε ότι είναι διπλάσια τα κρούσματα από τα καταγεγραμμένα ; (που δε νομίζω να είναι)

Πάμε στο 1.5%

Για κάνε εσύ την πράξη τώρα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Χμμμμμμμμμμμμ

Σύμφωνα βέβαια με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στα 440872 κρούσματα έχουμε 12778 απώλειες, ήτοι 2.8% θνησιμότητα

Να πούμε ότι είναι διπλάσια τα κρούσματα από τα καταγεγραμμένα ; (που δε νομίζω να είναι)

Πάμε στο 1.5%

κατι θα ξερεις παραπανω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kosni Προβολή μηνύματος
    κατι θα ξερεις παραπανω
    Ξέρω να κάνω διαίρεση σίγουρα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Χμμμμμμμμμμμμ

Πάμε στο 1.5%

Τα πάμε καλά απο στατιστική βλέπω, σου χωρισε πολύ σωστα τα ποσοστα θνησιμοτητας ανα ηλικιακή ομάδα και τώρα εσύ διαιρείς τα συνολικα κρουσματα με τον αριθμο των
    νεκρών για να βγάλεις ένα πολυ ακριβές ποσοστό που αφορά ποιους?
    Συγκρινω δηλαδή έναν παππού 85+ που μπορει να παει και απο χέσιμο οχι απο κορονοιο με ένα υγιή 15 χρονο?

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Οι επαναστασεις που λες εγιναν απο επανσταστες οχι απο καναπεδατους φοβιτσιαρηδες μην παθει κατι η ζωουλα τους. Σηκωσαν το λαβαρο και βαλανε τα στηθη τους στην φωτια.

Σημερα αυτη ειναι η επανασταση. Να μην μας νικησει ο ιος. Να νικησει η ζωη.

'Εχεις έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να βλέπεις τα πράγματα. Κάποιος ίσως να σου έλεγε οτι ήδη σε έχει νικήσει ο ιός, και οτι *εσύ* έχεις θυσιάσει την ζωή στον βωμό της ιδεοληψίας σου.

Κάποιος ίσως να σου έλεγε οτι οι καναπεδάτοι φοβιτσιάρηδες μη πάθει κάτι η ζωούλα τους δεν είναι αυτοί που νομζεις, αλλα πιθανότατα το ακριβώς αντίθετο.

Το πόσο ανοικτός (ή έστω ανεκτικός) είσαι σε αυτήν την ιδέα λέει πολλά για το "επαναστατικό" status που ισχυρίζεσαι οτι αντιπροσωπεύεις.

Για να μην μιλήσω με πολιτικές ταμπέλες. Καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω.
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Τη στιγμή που σε άλλες χώρες γίνεται της πουτάνας και ο κόσμος είναι στους δρόμους γιατί δεν έχουν εμβόλια και καταρρέουν τα υγειονομικά τους συστήματα.

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Αυτοί λοιπόν όλοι που είναι κατά των εμβολίων
    δεν ανήκουν φυσικά στον Βαρουφάκη

Το χουμε?
    Κάτι τύπους που έχουν αλληλογραφία με το Χριστό ψηφίζουν
    και κάτι στρατηγούς με μπέβατρον
    Με το βαθύ κράτος δηλαδή μιλάς κατ ευθείαν

Κάπου εδώ είναι και το κλειδί
    Δεν φωνάζει ο κόσμος για την καθηστέρηση στον εμβολιασμό
    δεν φωνάζει για τα κρούσματα
    Εγώ λέω να περιμένω λέει ο παππούς να δω τι θα γίνει
    και το κράτος φυσικά κάνει ότι ξέρει πιο καλά
    Κατηγορεί τον πολίτη

Πολύ βολικά για να έχουν γίνει κατά λάθος

Η καρέκλα καρέκλα και η χώρα κατεδαφίζεται

Ξέρω να κάνω διαίρεση σίγουρα
    διαιρεση μπορει να ξερεις, αλλα δεν ξερω αν ξερεις τι διαιρεις

https://link.springer.com/article/10...54-020-00698-1

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Σίγουρα παρενέργεια του μαγνήτη που έβαλες μέσα σου

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Κοριτσα;
    Σας βλέπω ότι αρχινατε να τρωγεστε όσο περνάει η ώρα και το σχολασμα κοντοζυγωνει.
    Θερμή παράκληση, μη γίνει πάλι μαδομουνι.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Τα πάμε καλά απο στατιστική βλέπω, σου χωρισε πολύ σωστα τα ποσοστα θνησιμοτητας ανα ηλικιακή ομάδα και τώρα εσύ διαιρείς τα συνολικα κρουσματα με τον αριθμο των
    νεκρών για να βγάλεις ένα πολυ ακριβές ποσοστό που αφορά ποιους?
    Συγκρινω δηλαδή έναν παππού 85+ που μπορει να παει και απο χέσιμο οχι απο κορονοιο με ένα υγιή 15 χρονο?
    Οκ λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, έχουμε 89 απώλειες στις ηλικίες 18-39 από 143188 κρούσματα

Αυτό είναι 1 στις 10000 ;

Στο 0-17 έχουμε 3 απώλειες στα 37500 κρούσματα

Είναι αυτό 1 στα 50000 ;

Πάμε και σε πιο δημιουργικά μαθηματικά

Στο 40-64 έχουμε 1.15% (1871 στα 171621), δηλαδή σχεδόν το ποσοστό που αναφέρθηκε παραπάνω για τα 65 έτη, και 3πλάσιο του αναμενόμενου για τα 55 έτη, τη στιγμή που αν πούμε ότι υπάρχει μια ψιλό κανονική κατανομή στο 40-64, μιλάμε για 1.15% για μ.ο. ηλικίας 52 ετών

Λίγο πατάτες τα νούμερα παραπάνω ;;;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    Κάπου εδώ είναι και το κλειδί
    Δεν φωνάζει ο κόσμος για την καθηστέρηση στον εμβολιασμό
    δεν φωνάζει για τα κρούσματα
    Εγώ λέω να περιμένω λέει ο παππούς να δω τι θα γίνει
    και το κράτος φυσικά κάνει ότι ξέρει πιο καλά
    Κατηγορεί τον πολίτη
    Ώπα κάτσε ρε φίλε...

Πριν μερικούς μήνες που δεν είχαν όλοι τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, δε φωνάζαμε;

Που είχαμε lockdown;
    Που έπρεπε κλειστούμε σπίτια μας;
    Που βγαίναμε και έπρεπε να το δηλώσουμε με SMS;

Που δεν τα κάναμε και πολύ καλά και πάλι εμάς κατηγορούσαν;

Oh wait!

Και γαμώ τα endless loops !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Λοιπόν για να μη μακρυγορώ. (EDIT: τελικά μακρηγόρησα )

Η σύζυγος μου πάσχει απο αυτοάνοσο νόσημα που πιθανή μεγάλη έξαρση (είναι σχεδον αγνωστα μεχρι σήμερα τα αίτια ) σημαίνει ακόμα και θανατο .
    Πιστεύει κανένας γιατρός η μή οτι δεν θα έπρεπε να είμαστε 2 και 3 φορες σκεπτικοί για το αν θα έπρεπε να εμβολιαστεί η όχι ;
    Πιστεύει κανένας γιατρός οτι υπάρχουν αρκετά δεδομένα για τα αυτοάνοσα (ειδικά για τον Σ.Ε.Λ.) ωστε να έχουμε κατα συνέπεια αρκετα δεδομένα για τον εμβολιασμό; Αν ναι να του κάνουμε ευχαρίστως μια επίσκεψη.
    Αναλαμβάνει κάποιος γιατρος να υπογράψει χαρτί οτι εχει ευθύνη αν πάθει κάτι η συζυγός μου μετα τον εμβολιασμό ; όχι.
    Υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν οτι μακροχρόνια δεν θα επηρεαστεί η σύζυγός μου από το εμβόλιο ; Όχι (υπάρχει για αλλα εμβόλια που δεν εχουν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα και φυσικά τα κάναμε όλα) .
    Υπάρχει μελέτη για το πόσα άτομα με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο χειροτέρευσαν μετά τον εμβολιασμό ; Οχι.
    Υπάρχουν γιατροι που επισημα ή ανεπίσημα μας εχουν συστήσει να μη κάνουμε το εμβόλιο ;Ναι(οι περισσότεροι ανεπίσημα).
    Νομίζει κανένας οτι δεν πληρώσαμε ακριβά λάθος επιλογές προηγούμενων γιατρών γιατι τότε δεν πέρναμε δευτερη ,τριτη ή και τέταρτη γνώμη?
    Νομίζει κανένας πως οτι νέο φάρμακο προτείνεται δεν μας ζητείται να το σκεφτούμε πολυ καλά απο τους ίδιους τους γιατρούς πρίν προχωρήσουμε;

Υπαρχει φυσικα η οδηγία να εμβολιαστεί , με διακοπή της ανοσοκαταστολής (που την προκαλούν μεχρι στιγμής για να καταπολεμήσουν την έξαρση της ασθένειας) και φυσικα σου λένε πως σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδεχόμενο σοβαρης εξαρσης είναι μεν υπαρκτό (που μπορεί να σημαίνει βλαβες σε όργανα , μεταμοσχευση , άλλες επιπλοκες , θανατος κτλ..) , αλλα αυτο δεν πρεπει να μας απασχολει γιατι τα ωφελη απο τον εμβολιασμο είναι μεγαλυτερα...

Απο εκει και πέρα είχα την μητέρα μου με καρκίνο που της διαγνώσθηκε πέρυσι μεσα στο πρωτο lockdown και την χάσαμε πριν απο 3 μήνες , μπορεί ευκολα να καταλάβει κανείς τι τραβήξαμε τόσο καιρό (και ακόμα τραβαμε ) ωστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να νοσήσει κάποιος και με τη σειρά του το μεταφέρει στη συζυγό μου ή στη μητέρα μου, δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομέρειες αλλα φανταστείτε πως ένιωθα κάθε φορά που εβλεπα συνοστισμό με μηδενικά μετρα χωρίς αυριο... (αναφέρομαι μόνο στα του covid , και όχι στο προσωπικό δράμα..)

Και φυσικά αρκετοί (που γνωρίζω) που εμβολιάστηκαν και όλο αυτο το διάστημα ζούσαν σαν να μη υπάρχουν μέτρα η κορωνοιος (αρκετοί ελεγαν φυσικά οτι προκειται για απλη γρίπη....) , τώρα κουνανε το δάχτυλο επιδεικτικά στους ανεμβολίαστους ... αυτοι που μαζευονταν ο ενας πανω στον αλλον σε πλατείες και παραλίες όσο είχαμε lockdown.

Πρίν πει κάποιος οτι είναι ειδική περίπτωση η σύζυγός μου , του προτείνω να μάθει πόσους ανθρώπους έχει η χώρα μας που έχουν κάποιο σοβαρό αυτοάνοσο , πόσους καρκινοπαθής , και πόσους άλλους που είναι "ειδικές περιπτωσεις" ...θα εκπλαγείτε απο τα νούμερα. Πιστέψτε με παρακαλανε για μία λυση οσο αφορά την πανδημία που δεν θα τους κάνει όμως να φύγουν απο αυτο που υποφέρουν ήδη...

Εχετε ακούσει την έκφραση μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα ; Αυτό σκέφτονται όλοι αυτοί και μαζί τους και εμείς . Καλό απόγευμα !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Εάν στον χρόνο που διαθέτουμε για να μπούμε και να κραξουμε σχετικά με το όχι η ναι είτε να μ@λ@κιστουμε στα social τον αφιερωναμε για αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο σχετικά με πληροφορίες για mrna, φαρμακοβιομηχανίες,ανάγνωση πληροφοριών σε σχέση με μετάδοση, κρούσματα,ιοικα φορτία και τόσα άλλα θα γνωρίζαμε τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Ώπα κάτσε ρε φίλε...

Πριν μερικούς μήνες που δεν είχαν όλοι τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, δε φωνάζαμε;

Που είχαμε lockdown;
    Που έπρεπε κλειστούμε σπίτια μας;
    Που βγαίναμε και έπρεπε να το δηλώσουμε με SMS;

Που δεν τα κάναμε και πολύ καλά και πάλι εμάς κατηγορούσαν;

Oh wait!

Και γαμώ τα endless loops !!!
    Εγώ δεν σταμάτησα να δουλεύω οπότε δεν πήρα χαμπάρι από SMS
    Όταν είχαμε κρούσμα όλη η βάρδια σπίτι, απολύμανση και τράμπα άλλοι
    φυσικά η παραγωγή στο ρελαντί
    Κάποιοι συνάδελφοι έφυγαν (κι αυτοί δεν είναι νούμερα αλλά υπαρκτοί άνθρωποι)
    Ένας έμεινε μισός και πάει για αναπηρική

Εγώ λόγω ηλικίας εμβολιάστηκα τελευταίος και δεν χάρηκα καθόλου
    Ούτε γιατί δεν πήγαιναν τα πουρά
    Ούτε γιατί δεν μπορούσα να πάω εγώ στη θέση τους (ή έστω άλλοι)
    Ούτε για τίποτα.
    Κάθε μέρα έρχομαι σε επαφή θέλοντας και μη με πολλούς ανθρώπους
    Τι έντλες λουπ μου λες?
    Έντλες έχουμε κωλόχαρτο στη δουλειά πάντως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν για να μη μακρυγορώ. (EDIT: τελικά μακρηγόρησα )

Η σύζυγος μου πάσχει απο αυτοάνοσο νόσημα που πιθανή μεγάλη έξαρση (είναι σχεδον αγνωστα μεχρι σήμερα τα αίτια ) σημαίνει ακόμα και θανατο .
    Πιστεύει κανένας γιατρός η μή οτι δεν θα έπρεπε να είμαστε 2 και 3 φορες σκεπτικοί για το αν θα έπρεπε να εμβολιαστεί η όχι ;
    Πιστεύει κανένας γιατρός οτι υπάρχουν αρκετά δεδομένα για τα αυτοάνοσα (ειδικά για τον Σ.Ε.Λ.) ωστε να έχουμε κατα συνέπεια αρκετα δεδομένα για τον εμβολιασμό; Αν ναι να του κάνουμε ευχαρίστως μια επίσκεψη.
    Αναλαμβάνει κάποιος γιατρος να υπογράψει χαρτί οτι εχει ευθύνη αν πάθει κάτι η συζυγός μου μετα τον εμβολιασμό ; όχι.
    Υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν οτι μακροχρόνια δεν θα επηρεαστεί η σύζυγός μου από το εμβόλιο ; Όχι (υπάρχει για αλλα εμβόλια που δεν εχουν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα και φυσικά τα κάναμε όλα) .
    Υπάρχει μελέτη για το πόσα άτομα με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο χειροτέρευσαν μετά τον εμβολιασμό ; Οχι.
    Υπάρχουν γιατροι που επισημα ή ανεπίσημα μας εχουν συστήσει να μη κάνουμε το εμβόλιο ;Ναι(οι περισσότεροι ανεπίσημα).
    Νομίζει κανένας οτι δεν πληρώσαμε ακριβά λάθος επιλογές προηγούμενων γιατρών γιατι τότε δεν πέρναμε δευτερη ,τριτη ή και τέταρτη γνώμη?
    Νομίζει κανένας πως οτι νέο φάρμακο προτείνεται δεν μας ζητείται να το σκεφτούμε πολυ καλά απο τους ίδιους τους γιατρούς πρίν προχωρήσουμε;

Υπαρχει φυσικα η οδηγία να εμβολιαστεί , με διακοπή της ανοσοκαταστολής (που την προκαλούν μεχρι στιγμής για να καταπολεμήσουν την έξαρση της ασθένειας) και φυσικα σου λένε πως σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδεχόμενο σοβαρης εξαρσης είναι μεν υπαρκτό (που μπορεί να σημαίνει βλαβες σε όργανα , μεταμοσχευση , άλλες επιπλοκες , θανατος κτλ..) , αλλα αυτο δεν πρεπει να μας απασχολει γιατι τα ωφελη απο τον εμβολιασμο είναι μεγαλυτερα...

Απο εκει και πέρα είχα την μητέρα μου με καρκίνο που της διαγνώσθηκε πέρυσι μεσα στο πρωτο lockdown και την χάσαμε πριν απο 3 μήνες , μπορεί ευκολα να καταλάβει κανείς τι τραβήξαμε τόσο καιρό (και ακόμα τραβαμε ) ωστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να νοσήσει κάποιος και με τη σειρά του το μεταφέρει στη συζυγό μου ή στη μητέρα μου, δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομέρειες αλλα φανταστείτε πως ένιωθα κάθε φορά που εβλεπα συνοστισμό με μηδενικά μετρα χωρίς αυριο... (αναφέρομαι μόνο στα του covid , και όχι στο προσωπικό δράμα..)

Και φυσικά αρκετοί (που γνωρίζω) που εμβολιάστηκαν και όλο αυτο το διάστημα ζούσαν σαν να μη υπάρχουν μέτρα η κορωνοιος (αρκετοί ελεγαν φυσικά οτι προκειται για απλη γρίπη....) , τώρα κουνανε το δάχτυλο επιδεικτικά στους ανεμβολίαστους ... αυτοι που μαζευονταν ο ενας πανω στον αλλον σε πλατείες και παραλίες όσο είχαμε lockdown.

Πρίν πει κάποιος οτι είναι ειδική περίπτωση η σύζυγός μου , του προτείνω να μάθει πόσους ανθρώπους έχει η χώρα μας που έχουν κάποιο σοβαρό αυτοάνοσο , πόσους καρκινοπαθής , και πόσους άλλους που είναι "ειδικές περιπτωσεις" ...θα εκπλαγείτε απο τα νούμερα. Πιστέψτε με παρακαλανε για μία λυση οσο αφορά την πανδημία που δεν θα τους κάνει όμως να φύγουν απο αυτο που υποφέρουν ήδη...

Εχετε ακούσει την έκφραση μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα ; Αυτό σκέφτονται όλοι αυτοί και μαζί τους και εμείς . Καλό απόγευμα !
    Αν η πλειοψηφία των "αρνητών" είχε ανάλογα επιχειρήματα, δεν θα κάναμε αυτή τη κουβέντα. Θα είχαμε εμβολιαστεί αυτοί που μπορούμε
    και έτσι θα προστατεύαμε αυτούς που δεν μπορούνε.

Τα ειλικρινά μου σέβη.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF