6 φίλοι κάνουν(; ) το γύρο της Τασμανίας
https://www.wideofthemark.com.au/
Πληροφοριακα μην μεινετε απο μπαταρια σε ''πασσο'' στην Ελβετια.
Εμεινε χτες ο γαμπρος μου ,και η οδικη που ηρθε του πηρε 600 ευρω,για απλη επανεκινηση.Απο την ασφαλεια του θα παρει 150.Πηρε τοπικη της περιοχης.Η ασφαλιστικη που επικοινωνησε του ειπε πως καλυτερα που πηρε ''τοπικη'' γιατι αν εψαχνε η ασφαλιστικη για συμβεβλημενη ''ακομα εκει θα ηταν''μεσα στην ομιχλη και την βροχη.(τετοιο καιρο ειχε στα 2500 μετρα χτες).
Εγω παντως του ειπα οτι θα την εσπρωχνα στην κατηφορα μεχρι Ιταλια που εχει το 1/3 της τιμης.Βεβαια αυτος με ηλικια στα 68 και με την αδερφη μου επανω στα 64,και με το πανγιουροπεαν 1300 με 500 κιλα κατω απ τα ποδια του , πληρες φορτιου και με βροχη και ομιχλη, ΔΕΝ το εκανε (και καλα εκανε) κι ετσι τα πληρωσε.
Τελευταία τροποποίηση από panavour; 29/07/2021 στις 18:22.
Από τη λεωφόρο Ποσειδώνος ξεκίνησε η Περιφέρεια Αττικής τη δοκιμαστική λειτουργία του πρώτου συστήματος εντοπισμού παραβίασης του ερυθρού σηματοδότη.
Η πιλοτική εφαρμογή και ο έλεγχος λειτουργίας των συστημάτων θα ολοκληρωθεί σύντομα, προκειμένου στη συνέχεια να παραδοθούν προς χρήση από την Ελληνική Αστυνομία.
Πηγή
Δε νομιζω πως υπαρχει φαναρι στην αθηνα στο οποιο να μην περνανε με κοκκινο τουλαχιστον 3 αυτοκινητα σε καθε αναμμα
Δε χρειαζονται ιδιαιτερα συστηματα εντοπισμού
Σύμφωνοι αλλά επειδή δεν υπάρχει Τροχαία σε κάθε φανάρι, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αποδεικνύεται και να βεβαιώνεται η παράβαση για να σταλεί το πρόστιμο στο σπίτι(ή στη φορολογική δήλωση) του εκάστοτε κατόχου, αν τελικά φτάσει μέχρι εκεί το πράγμα.
δεν υπαρχει τροχαια γενικώς. μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, οπως λεει ο toyar δεν χρειαζόμαστε κανένα συστημα. σε 2 ώρες που ειμαι στο δρομο βλέπω 20-30 παραβάσεις χοντρες, τουλάχιστον 10 που έπρεπε να τους παρουν το δίπλωμα για επικίνδυνη οδήγηση και 100 παράνομα παρκαρισμένα. Οι κάμερες μας μαράνανε για να λέμε οτι κάνουμε κατι. Κάτσε σε μια διασταυρωση χωρίς το περιπολικό στα 2 μέτρα και 5 άτομα γυρω του με διακριτικά γιλέκα που φωνάζει "ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕΕΕΕΕΕ" και θα τελειώσεις το μπλοκάκι πριν το μεσημέρι. Το κράνος δεν το συζητάμε καν, στα δυτικά πιο πιθανό ειναι να σε σταματήσουν αμα φοράς κράνος γιατι μάλλον κουβαλας ναρκωτικα και το παιζεις προβλεπέ.
Όντως τα μηχανάκια έχουν ξεφύγει. Προχθές κατέβαινα την Πατησίων νομίζω και σε ένα πορτοκάλι σταμάτησα. Ένας παπαρούλης με παπι, αρκετά μεγαλύτερος από μένα σταμάτησε ελάχιστα δίπλα μου και μου έκανε την χειρονομία του μαλάκα. Προφανώς με έβριζε αλλά φορούσε κρανος και δεν ακουγόταν. Του έκανα κωλοδαχτυλο με απάθεια καθότι το να με δειρει θα ήταν το μικρότερο πρόβλημα μου από τη στιγμή που ήμουν ήδη 2 ώρες στους δρόμους με 40 βαθμους. Συνέχισε με βαθύ κόκκινο.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Κακια παντου Bulmont.Με θλιβει παρα πολυ να βλεπω ζωα χτυπημενα που δεν φταινε σε τπτ απλα και μονο επειδη καποιοι ειναι παρτακηδες και διασκεδαζουν με τον πονο των αλλων..Ειδικα αυτες τις μερες εχω βαρεθει να βλεπω δεξια-αριστερα χτυπημενες αλεπουδες,κουναβια,νυφιτσες,γατες,σκυλια κτλ..Απο αυτοκινητα βεβαια οχι απο σφαιρα αλλα παλι δεν εχει να λεει.
Γρήγορη ερώτηση
https://www.car.gr/classifieds/bikes...aha-tracer-900
Αξίζει?
Το σκεπτικό είναι να δώσω το ΜΤ-07 του 2018 €5.000 και €3.000 μετρητά.
Σε δύο χρόνια το tracer 900 δεν θα φεύγει τουλάχιστον στα ~€7000?
Εναλλακτικά κοιτάζω το καινούργιο NC750X στα ~€8.900 αλλά νομίζω με το tracer θα χάσω λιγότερα μελλοντικά.
(αν είναι να ανοίξω νέο θέμα πείτε μου, το αποφεύγω για να μήν φτάσω τις 40 σελίδες)
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου χρώμα/σχέδιο σε Tracer 900, μετά το μπλε GT της μεθεπόμενης χρονιάς.
Αυτό συγκαταλέγεται στα κουνιστά (για αναβάτη άνω των 80 κιλών σε ταχύτητες 160+ km/h).
Με εξαίρεση τα θέματα της αξιοπιστίας, ποιότητας κατασκευής και κατανάλωσης, θεωρώ ότι είναι σχεδόν σε όλα καλύτερο από το NC.
Τσέκαρέ το σε μηχανικό και πάρε το. Έχει μπόλικα έξτρα παρελκόμενα. Μόνο η εξάτμιση με χαλάει που αυξάνει το θόρυβο και την κατανάλωση. Η κατανάλωση είναι τουλάχιστον 30% πάνω σε σχέση με το MT-07 σου, όπως και το κόστος συντήρησης. Είναι όμως άλλη κατηγορία, σε ποιότητα και επιδόσεις. Δες και το βάρος στατικά, αν σε βολεύει σε επιτόπιους ελιγμούς.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 02/08/2021 στις 09:14.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Έχεις δίκιο για το κούνημα το είχα ξεχάσει.
ΟΚ, δεν πάω >160 συχνά αλλά μάλλον θα με κάνει να ξενερώσω.
Σίγουρα θα του έβαζα σχάρα και top case οπότε θα γίνει και χειρότερο.
Σε όλα έχεις δίκιο. Κάνουμε παρόμοια χρήση περίπου αν και το πατάω+στρίβω λίγο περισσότεροκαι έχουμε παρόμοιο τρόπο σκέψης.
Δεν είναι αγορά της λογικής σίγουρα.
Αυτό που εξετάζω είναι αν η αγορά του έστω για δοκιμή θα κοστίσει πολύ.
Μή θελήσω να το δώσω σε 1 έτος και δεν φεύγει ούτε στα €7000.
Δεν έχω ξανα-αγοράσει μεταχειρισμένο οπότε τώρα αρχίζω να τα σκέφτομαι.
Θα κάνω μία ερώτηση να δώ αν θέλει λάστιχα/αλυσιδογράναζα/σερβις μπας και γλιτώσω κάτι γιατί το ΜΤ07 είναι με νέα λάστιχα και μεγάλο σερβις άρα €500 έξτρα.
Είμαι σε έναν κύκλο
Δεν χρειάζομαι αλλαγή -> Να το δώσω γιατί έχει γεμίσει σκουριές και όσο περνάει ο καιρός θα ζητάει (λίγο θέλει να αρχίσουν οι τσιμούχες στα αμορτισέρ να βρίσκουν σε σκουριά-λακούβα)
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/