[QUOTE=νεοσσός;3107927
Εσείς τι κάνετε;[/QUOTE]
Τι να κάνουμε δηλαδή;Χαλάνε και τους αλλάζουμε
Bosch έβαλα και εγώ την τελευταία φορά,μόνο μπροστά νομίζω 20ε.Πολύ καλοί.
[QUOTE=νεοσσός;3107927
Εσείς τι κάνετε;[/QUOTE]
Τι να κάνουμε δηλαδή;Χαλάνε και τους αλλάζουμε
Bosch έβαλα και εγώ την τελευταία φορά,μόνο μπροστά νομίζω 20ε.Πολύ καλοί.
when life gets complicated... i ride.
Εγω πριν 4-5 χρονια παντως εβαλα στο δικο μου ενα ζευγαρι bosch και ακομα καθαριζουν ααψογα..
Εν το μεταξυ, το αμαξι μονιμα στον ηλιο..
Μεχρι και το χιονι καθαρισαν χωρις προβλημα..
Παιζει και να ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εκανα για το αμαξι
για παράδειγμα
https://eshop.wurth.gr/-/-/311030071...but=%255B%255D
είναι για πλαστικά μέταλλα αλλά σε σιλικονουχα λάστιχα πλαστικά χαρίζει ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία απο νερό
εφαρμογη σηκώνεις τα μάκτρα, ψεκάζεις και τέλος, αν παει μικρόποσότητα στο τζάμι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, αν ψεκάσεις το τζάμι αντί τα μάκτρα με ενα πανάκι αφαιρείται εύκολα
you rise you fall you're down then you rise again
Κάποιοι συνιστούν πέρασμα των υαλοκαθαριστήρων με βαζελίνη τους θερινούς μήνες.
Γενικά οι απόψεις που διαβάζω για το σπρέι σιλικόνης διίστανται. Μερικοί αναφέρουν ότι δίνει καλά αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα, αλλά σε βάθος χρόνου ξεραίνει τα ελαστικά πολυμερή.
Κάτι αντίστοιχο με το WD40 που είναι καλό για να ξελασκάρει σκουριασμένη μεταλλική επιφάνεια, αλλά δεν είναι καλό για λίπανση σε βάθος χρόνου. Αντιθέτως, σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστούν σπρέι σιλικόνης για λίπανση.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Κάτι δεν σου μεταφέρουν σωστά, με συντηρητικό σιλικόνης συντηρείς καουτσούκ χωρίς να πολυμερίζεται.
Το WD40 δεν είναι αντίστοιχο και έχει χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την διάβρωση.
Με τους καθαριστήρες έχω αντίστοιχα θέματα, συνήθως τους σώζω με το μικρό αντιηλιακό που καλύπτει μόνο
το παρμπρίζ και αν το θυμηθώ βάζω το συντηρητικό για τα λάστιχα των παραθύρων.
Αυτά θεωρώ πρωτεύοντα για συντήρηση γιατί αν είναι ξερά, "φρενάρουν" λίγο την κίνηση των τζαμιών με αποτέλεσμα
να χαλάνε τα μοτέρ ή να να σπάνε τις αρθρώσεις του μηχανισμού.
Ωραίος.
Εγώ δυστυχώς λόγω απαγόρευσης φωτιάς σε υπαίθριους χώρους δεν μπόρεσα να ανάψω κάρβουνα.
Κουζίνα.![]()
Γιατί έτσι λιτά Βαγγέλη;![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Οι άλλοι τρεις τί φάγανε;
Εμπειρία ρπστμ ο λεουρας, με τη γάστρα του,την πατατουλα του να λιώνει, γεια σου Βαγγλαν μερακλή!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες