Σελίδα 285 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 185235275280281282283284285286287288289290295335 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.261 έως 4.275 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Υπομονή και για να πάς σούπερμάρκετ πάλι ραπιντ θα χρειάζεσαι.

Κοίτα, δε ξέρω πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι. Εγώ διαδικτυακό καφενείο το βλέπω οπότε ο καθένας λέει την άποψη του άσχετα αν είναι σκουπιδιάρης ή νευροχειρούργος.
    Ούτε πόντους μαζεύω ούτε πληρώνομαι.

Ψυχανεμίζομαι την κατάσταση, διαβάζω τις δηλώσεις που πετάγονται δεξιά και αριστερά και βγάζω την πρόβλεψη μου.

Αυτά που έγραψα παραπάνω τα έχουν πεί ήδη αν δεν τα έχεις πάρει χαμπάρι.
    Δεν πάω σουπερμάρκετ. 2021 έχουμε.

Κοίτα, ούτε εγώ είμαι νευροχειρουργός, αλλά δεν προτείνω στον καθένα αβίαστα να κάνει ένα εμβόλιο για το οποίο δεν έχουν αρκετά δεδομένα ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες, επειδή εγώ το έκανα ή επειδή με βολεύει ή επειδή νομίζω ότι από αυτό εξαρτάται το μέλλον του έθνους. Κράτα και μια πισινή. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και άλλοι για τους οποίους το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο του οφέλους.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς αυτό!
    Έλεος ρε παιδιά με τις γενικεύσεις μερικών. Ούτε εγώ ούτε κανένας εμβολιασμένος που ξέρω δεν τριγυρνά παντού χωρίς μάσκα, ούτε βήχουμε πάνω σε ανεμβολίαστους για να δείξουμε πόσο κινδυνεύουν. Και ξέρω και ανεμβολίαστους που προσέχουν και δεν πιστεύουν σε τσιπάκια και αλλοίωση DNA.
    Ειναι κακες οι γενικευσεις τωρα? Οποιος δεν κανει εμβολιο ομως ειναι χαμηλού iq ψεκασμενος κομουνιστης υποστηρικτης του τράμπ και ενημερώνεται μόνο απο το fb.

Δεν γενικεύουμε, αυτο που βλέπουμε λεμε. Παιζει πολυ επίδειξη απο τους εμβολιασμενους εξω. Επειδη ομως δεν τους ρωταει κανενας, βγαζουν την μασκα για να απαντήσουν "εκανα εμβολιο". Σημερα το πρωι αλλο ενα ιδιο περιστατικο. Ολοι βεβαια μεγαλης ηλικιας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν πάω σουπερμάρκετ. 2021 έχουμε.

Κοίτα, ούτε εγώ είμαι νευροχειρουργός, αλλά δεν προτείνω στον καθένα αβίαστα να κάνει ένα εμβόλιο για το οποίο δεν έχουν αρκετά δεδομένα ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες, επειδή εγώ το έκανα ή επειδή με βολεύει ή επειδή νομίζω ότι από αυτό εξαρτάται το μέλλον του έθνους. Κράτα και μια πισινή. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και άλλοι για τους οποίους το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο του οφέλους.
    Για τα ραπιντ δεν θα το γλυτώνεις για πολύ. Θα το δείς
    Πρόσεχε απο την υπερπροσπάθεια μήν έχεις παρενέργειες

Δεδομένα αρκετά υπάρχουν.
    Πάνω απο 200εκ δόσεις έχουν γίνει στην Αμερική.
    Πότε άλλοτε υπήρχε τόσο μεγάλη μελέτη εμβολίου?

Να μιλούσαμε για τον 01/2021 οκ να το δεχτώ. Τώρα έχουμε κλείσει ένα χρόνο απο όσους εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά.

Έχεις δεδομένα ότι το ρίσκο είναι μεγαλύτερο απο το όφελος για κάποιους ή παραπληροφορείς?

Εγώ βλέπω ότι ακόμα και για 12 χρονών είναι ασφαλέστερο το εμβόλιο απο τον ιό
    https://www.cdc.gov/coronavirus/2019...-BioNTech.html
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Έχεις δεδομένα ότι το ρίσκο είναι μεγαλύτερο απο το όφελος για κάποιους ή παραπληροφορείς?

Ασφαλέστερο από τον ιό μπορεί να είναι. Και πάλι με επιφυλάξεις αφού υγιείς άνθρωποι το περνάνε με 0 συμπτώματα. Αλλά μπορείς κάλλιστα να μην κολλήσεις τον ιό, κι αυτό είναι σίγουρα ασφαλέστερο του εμβολίου.
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Αλλά μπορείς κάλλιστα να μην κολλήσεις τον ιό, κι αυτό είναι σίγουρα ασφαλέστερο του εμβολίου.
    Aν αντέχεις για 2-3 χρόνια να μην έχεις την παραμικρή συναναστροφή με άνθρωπο, σίγουρα είναι ότι πιο ασφαλές

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Ασφαλέστερο από τον ιό μπορεί να είναι. Αλλά μπορείς κάλλιστα να μην κολλήσεις τον ιό, κι αυτό είναι ασφαλέστερο του εμβολίου.
    Ναί είναι και αυτό επιλογή.
    Σε κάποιο νησί ή στην επαρχεία μακριά απο όλο τον κόσμο.

Αλλά με έναν ιό που ακόμα και με 40 βαθμούς κατακαλόκαιρο μεταδίδεται ταχύτατα σε μία πόλη είναι θέμα χρόνου. Όχι πιθανοτήτων.

Που αν συγκρίνεις τις πιθανότητες παρενεργειών των εμβολίων ειδικά των νέων με άλλες δραστηριότητες τότε πραγματικά είναι για να γελάει κανείς με την κουβέντα μας
    https://www.statistics.gr/documents/...a-309fd85d4871

Πίνακας 4 σελίδα 5

Πόσοι έχουν πεθάνει στην Ελλάδα απο τα εμβόλια?
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.

Ναί είναι και αυτό επιλογή.
    Σε κάποιο νησί ή στην επαρχεία μακριά απο όλο τον κόσμο.

Αλλά με έναν ιό που ακόμα και με 40 βαθμούς κατακαλόκαιρο μεταδίδεται ταχύτατα σε μία πόλη είναι θέμα χρόνου. Όχι πιθανοτήτων.

Που αν συγκρίνεις τις πιθανότητες παρενεργειών των εμβολίων ειδικά των νέων με άλλες δραστηριότητες τότε πραγματικά είναι για να γελάει κανείς με την κουβέντα μας
    https://www.statistics.gr/documents/...a-309fd85d4871

Πίνακας 4 σελίδα 5

Πόσοι έχουν πεθάνει στην Ελλάδα απο τα εμβόλια?
    Αν εσύ είσαι η μία στο εκατομμύριο, δε σε νοιάζει αν οι πιθανότητες είναι μόνο μία στο εκατομμύριο.

Σε κάθε περίπτωση, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε και αφήστε και τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Αν ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός, θα ήταν υποχρεωτικός. Όσο δεν είναι, δε σας πέφτει λόγος.
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Αν εσύ είσαι η μία στο εκατομμύριο, δε σε νοιάζει αν οι πιθανότητες είναι μόνο μία στο εκατομμύριο.

Σε κάθε περίπτωση, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε και αφήστε και τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Αν ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός, θα ήταν υποχρεωτικός. Όσο δεν είναι, δε σας πέφτει λόγος.
    Καλά ρε συ, δε σε κυνηγάμε να σε καρφώσουμε με το ζόρι

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Για τα ραπιντ δεν θα το γλυτώνεις για πολύ. Θα το δείς
    Πρόσεχε απο την υπερπροσπάθεια μήν έχεις παρενέργειες

Δεδομένα αρκετά υπάρχουν.
    Πάνω απο 200εκ δόσεις έχουν γίνει στην Αμερική.
    Πότε άλλοτε υπήρχε τόσο μεγάλη μελέτη εμβολίου?

Να μιλούσαμε για τον 01/2021 οκ να το δεχτώ. Τώρα έχουμε κλείσει ένα χρόνο απο όσους εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά.

Ρε μεγάλε τι δεδομένα έχεις θα μας τρελάνεις.
    Μιλάμε για εμβόλια (ο θεος να τα κανει) με προσωρινή άδεια προ εξαμήνου,των οποιων οι κλινικές μελέτες τους τελειωνουν το 2023.
    Εκτος αυτου εγώ οταν έκανα το εμβολιο του τετανου δεν μου ειπε ο γιατρος, ξες υπάρχει μικρή πιθανοτητα να νοσήσεις απο τετανο αν εκτεθεις στο κλωστηριδιο του τετανου και πολυ μικρότερη να πεθάνεις απο αυτό.
    Εδώ τώρα κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
    Πρώτα μας λεγαν καντε για να μην κολλησετε μετα μας λεγαν καντε για να μην νοσησετε σοβαρα και τωρα μας λενε καντε για να μην πεθανετε μεχρι χθες που διαβασα οτι πεθανε ενας πληρως εμβολιαμενος.
    Εγω παντως στο χωριο μου ηξερα οτι τα εμβολια παρεχουν ανοσια αν ειναι να τζογαρω καλυτερα να παιξω τζοκερ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    γι αυτο μην ταξιδευετε με αεροπλανο, που μπορει οι πιθανοτητες να εχετε ατυχημα να ειναι ενα εκατομυριο φορες λιγοτερο απο την μοτοσυκλεττα που καβαλατε,διοτι ΟΤΑΝ το παθετε το ατυχημα σιγουρα θα σκοτωθειτε,ενω με το μηχανακι μπορει και να την γλυτωσετε.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Καλά ρε συ, δε σε κυνηγάμε να σε καρφώσουμε με το ζόρι

Nah, δεν έχω τέτοια θέματα. Απλά δεν καταλαβαίνω κάποιους που είναι τόσο σίγουροι και προτείνουν εμβολιασμό στον οποιονδήποτε ανεξαιρέτως. Εγώ θα λάβω υπόψη την ιατρική και κοινωνική κατάσταση κάποιου πριν του δώσω μια συμβουλή. Όχι σαν ειδικός, φυσικά, δεν είμαι γιατρός, αλλά σαν σκεπτόμενος άνθρωπος που λαμβάνει τα πάντα υπόψη. Και το αστείο είναι ότι είμαι 100% υπέρ του εμβολιασμού, ακόμα και υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, γιατί καταλαβαίνω ακριβώς τι θα γινόταν αν κάποια εμβόλια δεν ήταν υποχρεωτικά (ναι, ο κόσμος είναι ηλίθιος κατά βάση), αλλά αυτό εδώ είναι άλλο φρούτο και το αντιμετωπίζω διαφορετικά. Προς το παρόν, βάσει των προσωπικών μου συνθηκών, δε βρίσκω λόγο να το κάνω. Όπως δεν έχω κάνει ποτέ μου εμβόλιο γρίπης. Αλλά αν νιώσω ότι χρειάζεται κάποια στιγμή, θα το κάνω. Ωστόσο, στους γονείς μου, που δεν έχουν τη δική μου υγεία και μπαίνουν σε ΜΜΜ κτλ, πρότεινα να το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη και φυσικά το έκαναν.

Μην τσουβαλιάζετε. Αυτό.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    γι αυτο μην ταξιδευετε με αεροπλανο, που μπορει οι πιθανοτητες να εχετε ατυχημα να ειναι ενα εκατομυριο φορες λιγοτερο απο την μοτοσυκλεττα που καβαλατε,διοτι ΟΤΑΝ το παθετε το ατυχημα σιγουρα θα σκοτωθειτε,ενω με το μηχανακι μπορει και να την γλυτωσετε.
    Ναι οταν καβαλας το μηχανακι σου η ταξιδευεις με αεροπλανο ξερεις οτι μπορει να γινει η στραβη κανεις δε σου ειπε οτι ειναι απολυτα ασφαλες.
    Εκτος αυτου δεν σε υποχρεωνει κανεις να το καβαλησεις ουτε βγαινεις σε αναστολη αν δεν θελεις να το καβαλησεις,οποτε το παραδειγμα ειναι το πλεον ατυχες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Ναι οταν καβαλας το μηχανακι σου η ταξιδευεις με αεροπλανο ξερεις οτι μπορει να γινει η στραβη κανεις δε σου ειπε οτι ειναι απολυτα ασφαλες.
    Εκτος αυτου δεν σε υποχρεωνει κανεις να το καβαλησεις ουτε βγαινεις σε αναστολη αν δεν θελεις να το καβαλησεις,οποτε το παραδειγμα ειναι το πλεον ατυχες.
    Το παραδειγμα το ανεφερα για το ποσοστο των πιθανοτητων ΟΧΙ για τα υπολοιπα.Τα υπολοιπα ειναι ΑΛΛΗ μεγαλη κουβεντα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    @πλιτσερ
    Ας πούμε 1/1.000.000 για το εμβόλιο.
    Τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που έχουν 10-50-100/1.000.000 να πεθάνεις.
    Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις.

@βροχομιχάλη
    πολλά δε σου είπε ο γιατρός σου για τα εμβόλια που έχεις κάνει
    αν το ψάξεις (όχι στο fb) θα καταλάβεις ότι έχουμε μια χαρά εμβόλιο
    πότε στην ιστορία ξαναλέω ένα εμβόλιο δοκιμάστε τόσο πολύ και με τόση προσοχή απο όλον τον πλανήτη ταυτόχρονα

Συγνώμη δεν έχω άλλο χρόνο.
    Πάω να κλείσω τα εισιτήρια των διακοπών μου
    Έτσι και αλλιώς δεν έχει νόημα η κουβέντα.

@πλιτσερ
    Ας πούμε 1/1.000.000 για το εμβόλιο.
    Τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που έχουν 10-50-100/1.000.000 να πεθάνεις.
    Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις.
    Άλλες δραστηριότητες με ευχαριστούν και επιλέγω να τις κάνω γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το να τρυπιέμαι με σύριγγες δε με διασκεδάζει ιδιαίτερα. Αναρωτιέμαι αν πραγματικά δε βλέπετε τις διαφορές σε όλα αυτά τα εκπληκτικά επιχειρήματα.
    Life begins at 45°.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF