Εγω παιδιά απο τοτε που προέκυψε η εμβοη στο αριστερό αυτί δεν βγαίνω πότε σε μεγάλο δρόμο χωρίς ωτοασπίδες.
μεσα στη πολη μικροαποστασεις εντάξει κομπλε.
αλλα δρομοι τυπου Συγγρού ή αττική οδός πάντα ωτοασπίδα, τις εχω μόνιμα στο κουβά (σκουτερ γαρ) 5-6 ζευγάρια σφουγγαρενιες και στο μπρελόκ μου εχω τις alpine οταν βγω κανα ταξιδάκι.
ειναι κατι που συνηθίζεται (οι εμβοες) και αν συμβει συνήθως σε ακολουθεί φορέβα. Ωτοασπίδα λοιπόν και όλα καλα.
Τον πρωτο καιρο ψιλοβαριέσαι τα βαλε-βγαλε αλλα μετα γίνεται μερος της ρουτίνας, πως βαζεις πχ κρανος, γάντια, μπουφάν καθε μέρα;
ε πρόσθεσε και την ωτοασπίδα εκει που επιβάλλεται.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Παιδιά σας ακουω 2 3 μέρες να λέτε για κατι που δε γνωρίζω τι είναι.
Τι σημενει η λεξη εμβοη?Τι νιώθεις?
καθε μερα ...νεα μερα.
Κατω κατω στη σελιδα πατα το play.
Ride(s) the wind of change...
Μα ακριβως ομως!!
Εχω κι εγω εμβοες οι οποιες προκληθηκαν απο συνδυσαμο θορυβου στην δουλεια και θορυβωδους κρανους το οποιο πεταξα μεν, αφου τις αποκτησα δε.
Και πηρα κι εγω HJC RPHA 70 To οποιο ειναι πολυ καλο αλλα θορυβωδες επισης και ο κατω αεραγωγος δεν εχω καταλαβει να λειτουργει και ποτε! Με οποιο συνδυασμο δεν αισθανομαι να περνα αερας
Το φοβερο με αυτες ειναι οταν ξυπναω, για ενα-δυο δευτερολεπτα δεν υπαρχουν και μετα ξεκινα η εκπομπη , οπως και οτι αλλαζουν λιγο συχνοτητα.
Μιας και έχουμε μαζευτεί αρκετοί πάσχοντες, αν έχετε ένα λεπτό δοκιμάστε το παρακάτω. Στους περισσότερους σταματάει τις εμβοές για κάποια δευτερόλεπτα-λίγα λεπτά.
https://youtu.be/2yDCox-qKbk
χάνουν σε ελλαστικότητα και γενικα δεν είναι ίδιες με όταν τις πρωτο βάζεις.
Είχε ανοίξει και ο ptc θέμα πριν καιρό με ωραίες απόψεις/πληροφορίες.
Εγω χρησιμοποιώ της hansaplast (αλλά όχι πάντα).
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.