Έχετε κατά νου ότι η φρεσκοστρωμένη άσφαλτος μπορεί και να γλυστράει στην αρχή.
Έχετε κατά νου ότι η φρεσκοστρωμένη άσφαλτος μπορεί και να γλυστράει στην αρχή.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λογικά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ανταπόκριση από επάνω...
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
τα νεα δεν ειναι πολυ ελπιδοφορα...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Μιλάς με γρίφους γέροντα...Γενικά η πρόσφυση θα έρθει με τον καιρό και θα σταθεροποιηθεί μετά από 1-2 χρόνια. Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι αν έχει "σαμαράκια", πρόβλημα στις ενώσεις ή "μαδάει". Εκεί αν συμβαίνουν και συνεχίσουν να συμβαίνουν τα παραπάνω, ναι θα είναι άσχημα νέα για εμάς και φυσικά για την μοναδική αξιόλογη πίστα στην Ελλάδα.
Τελευταία τροποποίηση από DrIoannis; 25/09/2021 στις 06:22.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
ακομα οι πληροφοριες ερχονται με το σταγονομετρο.ναι ακριβως οπως τα λες ειναι με την προσφυση...αλλα αυτο που ακουγεται ειναι για πολλα σαμαρακια...περιμενουμε καποια σωστη ενημερωση απο καποιον αξιοπιστο κριτη βεβαια...απο οτι ειδα ειναι το μοτο πανω με τον συνιωρη για ανταποκριση,οποτε θα μαθουμε σωστα απο αυτους.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 25/09/2021 στις 11:24.
Λειπουν ποστς απο το θεμα?
Ηρεμα ρωταω, γιατι εψαχνα να κανω quote σε ενα μυνημα που ελεγε οτι προτρεχουμε και οτι καποια στιγμη πρεπει να σοβαρευτουμε κτλ κτλ
Τωρα που τα σαμαρακια ειναι πιο πολλα και απο προεκλογικες ιπποσχεσεις, που οι ιππευθυνοι λενε οτι οταν μπουν αυτοκινητα θα στρωσει (....εγω ηξερα οτι το αντιθετο συμβαινει)
μπορω τωρα να τους κραξω?
Ηρεμα ρωταω![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Κ10 , Κ11 είναι μπαλωμένες
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Άρα να μην έχω και ιδιαίτερες ελπίδες για CSS τον Οκτώβρη(αυτό που ήταν να διεξαχθεί στις 4-5 Σεπτέμβρη και ακυρώθηκε)
Καλα εντωμεταξύ προσωπικά σε μένα οι υπεύθυνοι τις πίστας μου έλεγαν ότι θα στρωθεί με μηχάνημα που πιάνει ολόκληρο το πλάτος τις πίστας. Και καλα θα το φέρνανε από το εξωτερικό. Πήγε κουβα.
Στο βίντεο φαίνονται και μπαλώματα. κ10-κ11 σίγουρα. Τι να πω; Ελπίζω να μην είναι αυτό που φαίνεται…
ποσο ερασιτεχνες ρε φιλε;στον εργολαβο με την μεγαλυτερη εκπτωση δωσανε το εργο;μια δουλεια εχουν να κανουν και δεν μπορουν...
Καινουρια αλλά με μπαλώματα σε τουλαχιστον 2 κρισμα σημεία και ποιός ξερει τι αλλο.
Την πατησαμε παλι!!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ειναι η ιδεα μου η εχει σαμαρακια κατα μηκος σχεδον ολη η πιστα?