Για εμενα το θεμα εχει ληξει απο εδω και μπρος ειστε να ελευθεροι να κανετε οτι θελετε.
Trip master offline!
moderator offline!
Για εμενα το θεμα εχει ληξει απο εδω και μπρος ειστε να ελευθεροι να κανετε οτι θελετε.
Trip master offline!
moderator offline!
KAI NA ΣKEΦTEI KANEIΣ OTI OΛA AYTA ΓINANE ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ.............![]()
![]()
![]()
ΡΕ, ΔΕ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΔΙΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ......
ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ????
ΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Τι λέει....; Να αγαπάτε;
ρε συ NLS αυτό ήταν το καλυτερο!!!
Κάν'το "Σας αγαπάω" και θα τα ξεχάσουμε όλα!
![]()
Θάνος..
Βασικα παω να βγαλω τη βεφα να παω καμια βολτα γιατι θελω να ηρεμησω........
θα τα πουμε αυριο.
Μήπως γουστάρεις σκληρό mountain bike στον Υμηττό;Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Βασικα παω να βγαλω τη βεφα να παω καμια βολτα γιατι θελω να ηρεμησω........
θα τα πουμε αυριο.
Θάνος..
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ......
ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΡΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Hornet πάντα διαβαζω τον άλλον πριν γράψω κάτι. Πιστεύω ότι φαίνεται αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Φιλε sas διαβασε καλα τι εγραψα και αν σου αρεσει ετσι η δημοκρατια εγω παω πασο.
Από την άλλη δεν ειναι το πως μου αρέσει η δημοκρατία, γιατί αν σ' εμένα αρέσει έτσι, σε κάποιον άλλο αρέσει διαφορετικά. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε - και αυτό είναι δεκτό - γιατί ο καθένας μας την καταλαβαίνει προφανώς διαφορετικά την έννοια αυτή. Εξαρτάται μάλλον από το σε ποιά πλευρά βρίσκομαστε κάθε φορά που μιλάμε για αυτή και την επικαλούμαστε.
Μπορεί σε κάποια άλλη περίπτωση να την έβλεπα διαφορετικά.
Τεσπα, όπως είπες και σε παραπάνω post το θέμα θεωρείται λήξαν. Τέλος αυτά που γράφω δεν έχουν σκοπό να αντιμαχήσω μα κάποιον, παρά να εκφράσω τις απόψεις μου και μόνο.
Φιλιά στη μαμά, στο μπαμπά, στη γιαγιά, στο παππού, στα αδέρφια μου, τα ξαδέρφια μου και τους λοιπούς συγγενείς.![]()
![]()
![]()
"Γιατι δεν μπορεις να βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου και να μην ανοιξεις το στομα σου και μας εκνευρισεις περισσοτερο γιατι αυτο κανεις απο καιρο σε καιρο και στα χω ξαναπει αλλα με γραφεις κανονικα."
μας ?
απο την μία είναι ο nls και από την άλλη είμαστε εμείς? και εσύ είσαι ο νόμιμος αντιπρόσωπος μας δηλαδη?
στα χω ξαναπει αλλα με γραφεις κανονικα ????
τι να πω για αυτό? καλε μου φίλε... η εξουσία και τα δασκαλιλικια θέλουν @@ που δεν βλέπω να έχεις...
οταν σου καιγεται το σαμαρι δεν είσαι και ainstain. αν εγώ βλέπω μόνο 2 κατηγορίες ανθρώπων α) έξυπνοι β) βλακες, τότε αυτόματα αυτός που του καιγόταν το σαμάρι είναι βλάκας. και αφού είστε μερικοί τόσο μάγκες και φιλόσοφοι εδω μέσα... αποφασίστε ποτε λέμε κάποιον βλάκα... όταν κάνει βλακία? ή οταν δεν κάνει αλλά έχει στο ιστορικό του βλακίες... αλλά πάλι, και ποιός δεν έχει στο ιστορικό του βλάκείς, ακόμα και ο ainstain... οπότε είμαστε όλοι βλακες...οπότε που είναι το πρόβλημα... (?)
αν δεν είμαστε όλοι βλακες σημαίνει πως ειπάρχει ένα όριο στις βλακίες που έχουμε κάνει στην ζωή μας που καθιστα εμάς βλάκες ή μη-βλακες... ξέρει κανείς πιο είναι αυτό το όριο...??? είναι συγκεκριμένο και αντικειμενικό? αποκλείεται... οπότε το θέτει ο καθένας μας... οπότε δεν βγάζεις άκρη ούτε απο εδώ... οπότε....??? ονμάζω βλάκα όποιον θέλω εγω και δεν ρωτάω και γνώμες...
οταν "τρεχεις" κινδυνεύεις είτε ειναι 200χλμ στην εθνική είτε 100 μέσα στην αθήνα... συνεπώς παίρνεις το ρίσκο σου... αν εγώ θεωρώ το ρίσκο βλακεία, καλα κάνω, και δεν ρωτάω και γνώμες...
και στα @@ μου κιολας αν έχει πεθάνει... σε αυτό θα με κρινει μόνο ο θεος -αν υπάρχει . τον έχω ζήσει το θάνατο και εγώ όσο όλοι μας... δεν χρειάζομαι δάσκαλο...
λέει ο δικηγόρος του διαβόλου....
και ο monstermind απαντάει
"δεν τα λες και άσχημα αν και διαφωνώ κάθετα σε κάποια σημεία... Όπως και να έχει όμως, μάλλον χάνεις το σάλιο σου, καθώς ώς γνωστών.... κανείς ποτέ δεν άλλαξε άποψη (και κατεπέκταση στάση ζωής) μετά απο φιλοσοφική συζήτηση"
![]()
Signwmh re paliakaria alla ti exei kanei pia aftos o NLS kai oloi ton krazete?Epeidh eipe ton allo blaka pou tou peire fotia h balitsa?Ee den htan kai toso spoudaio.Exallou eipe o antrhopos oti etrexe na ton boithisei, den ton egrapse sta @@ tou.
Ayto pou nomizw egw omws oti symbainei einai oti oti kai na pei o NLS einai akrita katakriteo, kai ennoo oti yparxei mia prokatalhpsh gia oti kai na pei o NLS.Kai sugnomh ayto den einai Dhmokratia...
Ayta eixa na pw egw paides, kai ayta katalaba diabazontas ta post sas, den xerw kanenas sas proswpika kai den milisa gia kanena prwsopika.Episis thewro anwrimo na xarakthrizeis ena atomo (NLS) kai na tou thigeis thn prosopikothta tou mesa bash tis apopseis tou pou ekthetei se ena forum sto Internet...
Naste kala![]()
![]()
To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Και ουτε τελικα βαν θα σε κανουμε αμα ειναι αποφασισε μονος τι θα κανεις εδω ειλικρινα.Μεγαλο παιδι εισαι οικογενεια εχεις η συντομα θα εχεις αλλα πρεπει να βαλεις φρενο σε αυτα που λες η τουλαχιστον βουτα τη ψηφιακη γλωσσα σου στο μυαλο σου και μετα γραψε
Και λεωνιδα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει εαν ειναι ενας ευαισθητος ανθρωπος.
Και τελος μην τσαμπουναμε τα τις δημοκρατιας και τα λοιπα εδω μεσα και ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να γραφει οτι θελει διοτι απλα δεν το εχει.Τελεια και παυλα
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΩ;
Είναι δύσκολο να βρεις
άνθρωπο να μιλήσεις.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ;
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΣΩΣΤΟ;
ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ POSTARO ΟΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΧΑ.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ -ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ- ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ;
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΛΙ.
Είναι δύσκολο να βρεις
άνθρωπο να μιλήσεις.
Socos,μπορείς να γράφεις ότι θέλεις εκτος απο συγνώμη!
Είναι κατοχυρομένη λέξη από τον Jimbar και θυμώνει πολύ όταν την χρησιμοποιεί άλλος χωρίς έγκριση!
Always made to mean nothing
Ρε παιδιά μην επικαλείστε συνέχεια τη δημοκρατία... την έχετε ξεσκίσει πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από socos
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Εδώ προφανώς μιλάμε για ελευθερία λόγου και έκφρασης όπου και πάλι όμως υπάρχουν κάποια όρια. Μπορείς να λες ό,τι θέλεις όσο δεν προσβάλεις και δεν θίγεις κανέναν ή δεν περιορίζεις την ελευθερία του.
Μην το ισοπεδώνουμε όλα...
Θάνος..
Αφού και ο Φοίβος όταν έγραψε τραγούδι στην Έλλη Κοκκίνου με το τίτλο «συγγνώμη», αναγκάσθηκε να το κάνει «Μωρό μου sorry» γιατί πήγε ο jimbar και το έκανε το μαγαζί του “American bar”Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Socos,μπορείς να γράφεις ότι θέλεις εκτος απο συγνώμη!
Είναι κατοχυρομένη λέξη από τον Jimbar και θυμώνει πολύ όταν την χρησιμοποιεί άλλος χωρίς έγκριση!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: