Σελίδα 3 από 34 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Σεσημασμενοι. Δεν είναι 3 20 χρονα,είναι εγκληματιες. Αν κάθε φορά που κλεβανε βλεπανε οπλο οι γυφτοι, τωρα δεν θα χρειαζοτανε να γινει τεξας γιατι δεν θα τολμαγε να προσπαθήσει να τους πατησει. Για να βγαλει οπλο πανω απο ενας, ηταν πλεον αναγκαιο.
    Κράτα μικρό καλάθι αγαπητέ. Όταν τον άλλον τον παίρνει να το παίξει μάγκας και εξουσία εφόσον απέναντι έχει τσογλάνια, θα δείξει όλη την αυταρχικότητά του. Για φαντάσου να είχαν απέναντι κανέναν λεφτά ή κάποια προσωπικότητα, το ίδιο θα φέρονταν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afasias Προβολή μηνύματος
    Κράτα μικρό καλάθι αγαπητέ. Όταν τον άλλον τον παίρνει να το παίξει μάγκας και εξουσία εφόσον απέναντι έχει τσογλάνια, θα δείξει όλη την αυταρχικότητά του. Για φαντάσου να είχαν απέναντι κανέναν λεφτά ή κάποια προσωπικότητα, το ίδιο θα φέρονταν;
    Μιλας πολυ σιγουρος για αυτα που παραθέτεις.
    Μηπως ξεχνας τι εγινε με τον Κιμωνα Κουλουρη?
    Τον Καρβελα και την Πανια?
    Τον Σφακιανακη!
    Η εκπαιδευση ειναι για την χρηση του οπλου. Απεναντι σε στοχο που δεν αντιδραει.
    Η υπηρεσια με καθε λογης αποβρασματα που οπλοφορουν η αδιαφορουν για την σωματικη ακεραιοτητα ειναι αλλη "εκπαιδευση".
    Και για να σου λυσω την απορια η Μολοτωφ ειναι οπλο. Απλα οι κυβερνωντες απο το 2015 μεχει 2019 αλλαξανε την νομοθεσια και κανανε την χρηση της πλημμελημα.
    Αναμενεται αν δεν εχει γινει η επαναφορα της σε κακουργημα.
    Εμενα παντως αν με στριμωξουν καλοπαιδα να με καψουν με μολοτωφ...δεν θα σκεφτω αν κανει το ιδιο κακο με τη φουντα.
    Θα ριξω δις στον αερα και αν δεν...οι επιλογες γινανε.
    Αν μπορώ να φυγω εφυγα...
    Αν δεν εχω επιλογη λυπαμαι προειδοποιησα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Μιλας πολυ σιγουρος για αυτα που παραθέτεις.
    Μηπως ξεχνας τι εγινε με τον Κιμωνα Κουλουρη?
    Τον Καρβελα και την Πανια?
    Τον Σφακιανακη!
    Η εκπαιδευση ειναι για την χρηση του οπλου. Απεναντι σε στοχο που δεν αντιδραει.
    Η υπηρεσια με καθε λογης αποβρασματα που οπλοφορουν η αδιαφορουν για την σωματικη ακεραιοτητα ειναι αλλη "εκπαιδευση".
    Και για να σου λυσω την απορια η Μολοτωφ ειναι οπλο. Απλα οι κυβερνωντες απο το 2015 μεχει 2019 αλλαξανε την νομοθεσια και κανανε την χρηση της πλημμελημα.
    Αναμενεται αν δεν εχει γινει η επαναφορα της σε κακουργημα.
    Εμενα παντως αν με στριμωξουν καλοπαιδα να με καψουν με μολοτωφ...δεν θα σκεφτω αν κανει το ιδιο κακο με τη φουντα.
    Θα ριξω δις στον αερα και αν δεν...οι επιλογες γινανε.
    Αν μπορώ να φυγω εφυγα...
    Αν δεν εχω επιλογη λυπαμαι προειδοποιησα...
    Απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι αστυνομικός. Αν είσαι και αναφέρεσαι με παραδείγματα για την αδέκαστη αστυνομία, μπορώ να σου παραθέσω και γω άλλα τόσα που οι αστυνομικοί κάθονται σούζα, με πρώτο και καλύτερο το αβαβα όταν σταμάτησαν τον χρυσοχοίδη για υπερβολική ταχύτητα. Αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Τέλος πάντων νομίζω ότι οι περισσότεροι είμαστε επιφυλακτικοί πλέον για τη δράση της αστυνομίας επειδή ακριβώς η ίδια έχει δώσει δικαιώματα.
    Η συζήτηση για τη μολότωφ τώρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, συνήθως γίνεται όταν υπάρχει ένδεια επιχειρημάτων και κάποιοι το γυρίζουν στο τσάμικο. Εννοείται ότι δε συμφωνώ με τη χρήση τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Τον Χρυσοχοιδη τον σταματησαν...τον ελεγξανε... Δεν εγινε καταδιωξη. Εν ενεργεια Υπουργος και δυστυχως υπαρχει νομοθεσια της μπανανιας μας που τους δινει ασυλο.
    Εγω σου εγραψα παραδειγματα οπου εγινε φασαρια και καταληξανε με μηνυσεις. Ο Κουλουρης μαλιστα επικαλεστηκε Βουλευτικη ασυλια ως ΠΡΩΗΝ βουλευτής και πατησε με το αμαξι εναν αστυνομικο.
    Φυσικα και δεν ειναι αδεκαστη η αστυνομια. Αλλα να καταληγει κυνηγητο σε πυροβολισμους ειναι απλα δυσκολο να το δεχθουμε σαν κοινωνια. Δεχομαστε ομως οτι εχουμε γινει ερμαιο της εγκληματικοτητας η οποια οπλοφορει στο 90%.
    Επισης η Μολότοφ αν σκασει πανω σε ανθρωπο ειναι πλεον σουπερ ενισχυμενη μια τα καλοπαιδα βαζουν μεσα και Φώσφορο οπως και μελι αν υπαρχει το μπατζετ. Κολλαει και τρυπαει κοκκαλο φιλε μου και δεν σβηνει ευκολα.
    Τα συμπερασματα δικα σου για την χρηση της

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Καλα τους κανανε και κριμα που τη γλιτωσε ο 3ος.
    Σκουπιδια της κοινωνιας που τα μεγαλωνουν για να γινονται εγκληματιες απο μονοψηφιο αριθμο ετων.
    Και ζωντανοι να τη γλιτωναν,μετα απο μια βδομαδα θα ηταν εξω και θα κανανε τα ιδια μεχρι να σκοτωναν κανεναν.Τοτε θα βγαινανε να λενε οι πονοψυχοι,οτι που ειναι η αστυνομια...
    Σε καθε θεμα κλοπης,τα σχολια απο κατω λενε για ελλειψη αστυνομευσης και θανατος-καρκινος στα κλεφτρονια.Τωρα που τη φαγανε,αλλαζουμε τροπαρι...
    Αποφασιστε πως θελετε να αντιδρουν και μην αλλαζετε ανα περιπτωση αποψη,για να συμβαδιζετε με το twitter.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Αποφασιστε πως θελετε να αντιδρουν και μην αλλαζετε ανα περιπτωση αποψη,για να συμβαδιζετε με το twitter.
    Να αντιδρούν σωστά και με ασφάλεια για το κοινωνικό σύνολο
    Όχι να ρίχνει μια δυο σφαίρες ένας για να ακινητοποιήσει το όχημα και οι άλλοι επειδή νομίζουν ότι ο πυροβολισμός ήρθε από το αυτοκίνητο να το γαζωνουν…

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mpales-podosfairou.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	6,3 KB 
ID:	431441 ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gipedo-palairou.jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	431442

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Να αντιδρούν σωστά και με ασφάλεια για το κοινωνικό σύνολο
    Όχι να ρίχνει μια δυο σφαίρες ένας για να ακινητοποιήσει το όχημα και οι άλλοι επειδή νομίζουν ότι ο πυροβολισμός ήρθε από το αυτοκίνητο να το γαζωνουν…
    Με ασφαλεια για το κοινωνικο συνολο αντιδρασαν.Μας σωσανε απο σεσημασμενους εγκληματιες που αρκετα πιθανον στο αμεσο μελλον να σκοτωναν καποιο απλο πολιτη.
    Καλυτερα αυτοι,παρα εσυ η εγω.
    Γιατι πρεπει να περιμενουμε να καθαρισουν καποιον για να αντιδρασουμε δηλαδη?

με ασφάλεια πέσανε 30-40 σφαίρες μέσα σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά έχεις δίκιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afasias Προβολή μηνύματος
    Τέλος πάντων νομίζω ότι οι περισσότεροι είμαστε επιφυλακτικοί πλέον για τη δράση της αστυνομίας επειδή ακριβώς η ίδια έχει δώσει δικαιώματα.

Προσωπικά δεν είμαι επιφυλακτικός.
    Έχω αντιληφθεί ότι ουσιαστικά η αστυνομία υπάρχει για να αντιμετωπίζεται η ανεργία.
    Το κέντρο λέει έδωσε εντολή για διακοπή της καταδίωξης γιατί σφάξανε κόκκινα και ήταν επικίνδυνο για τους πολίτες.
    Μήπως το κέντρο είχε και τίποτα διευθύνσεις από καλά καφέ στην περιοχή να προτείνει?
    Το ακούσαμε και αυτό λοιπόν.
    Οι κλέφτες δεν έχουν παρά να σφάξουν προσεκτικά μερικά κόκκινα ώστε να σταματήσει κάθε καταδίωξη....
    Τελικά νομίζω ότι φταίει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που κλείδωσε.
    Αν οι μπάτσοι δεν βλέπαν σπασμένο τζάμι στο αυτοκίνητο δεν θα προχωράγανε σε έλεγχο και δεν θα υπήρχε αυτή η κατάληξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Διάβαζα την είδηση με τη χθεσινή καταδίωξη στο Πέραμα και σκεφτόμουν αυτό το νήμα. Για ένα κλεμμένο αμάξι, σκοτώθηκε ο ένας δράστης, τραυματίστηκε ένας ακόμα δράστης, καθώς και έξι αστυνομικοί.

Μετά από αυτό, τι είδους καταδίωξη για κλεμμένο όχημα θα είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι αστυνομικοί; Να βάλουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους; Να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή πυροβολώντας;

Κοίτα επειδή φόρτωσα και δεν θέλω ν αρχίσω να βρίζω

Καλό το αραλίκι στο δημόσιο καλό να τα ξύνεις όλη μέρα χωρίς να κάνεις τίποτε
    και να πηδάς συνταξιούχους και εργαζομένους για να πληρώνουν το γ... αραλίκι
    αλλά αν δεν σου αρέσει άλλαξε δουλειά
    Έλα εδώ στο κάτεργο να δεις πως βγαίνουν τα 530

Όταν γίνεσαι αστυνομικός ή πυροσβέστης ή νοσοκόμος
    ή στρατιωτικός

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

και ως τώρα δεν τα έχουνε πάει και τόσο καλά
    να ξερς
    ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Με ασφαλεια για το κοινωνικο συνολο αντιδρασαν.Μας σωσανε απο σεσημασμενους εγκληματιες που αρκετα πιθανον στο αμεσο μελλον να σκοτωναν καποιο απλο πολιτη.
    Καλυτερα αυτοι,παρα εσυ η εγω.
    Γιατι πρεπει να περιμενουμε να καθαρισουν καποιον για να αντιδρασουμε δηλαδη?
    Σαν άχρηστοι αντέδρασαν
    Και αυτό δεν είναι δίκη μου άποψη, είναι άποψη που άκουσα από δικό τους που μου είπε ακριβώς τι έγινε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Σαν άχρηστοι αντέδρασαν
    Και αυτό δεν είναι δίκη μου άποψη, είναι άποψη που άκουσα από δικό τους που μου είπε ακριβώς τι έγινε
    Απο το καναπε τους ολοι αποψη εχουν.
    Κατσε εσυ να προσπαθει να σε εμβολισει αυτοκινητο και πιασε τους με παρακαλια.

Η αν ειχαν κανα AK και οι παρεξηγημενοι κακοποιοι,δε θα πρεπε να ριξουν οι αστυνομικοι μην αντι για 30-40 οι σφαιρες γινουν 60.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    με ασφάλεια πέσανε 30-40 σφαίρες μέσα σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά έχεις δίκιο...
    Το οποίο σημαίνει ότι δεν έπρεπε να ασχοληθούν καθόλου ή ότι έπρεπε να πέσει μόνο μία?

Απο το καναπε τους ολοι αποψη εχουν.
    Κατσε εσυ να προσπαθει να σε εμβολισει αυτοκινητο και πιασε τους με παρακαλια.

Η αν ειχαν κανα AK και οι παρεξηγημενοι κακοποιοι,δε θα πρεπε να ριξουν οι αστυνομικοι μην αντι για 30-40 οι σφαιρες γινουν 60.

https://i.gifer.com/13Qe.gif
    Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 24/10/2021 στις 11:03.

Σελίδα 3 από 34 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17