Μιλας πολυ σιγουρος για αυτα που παραθέτεις.
Μηπως ξεχνας τι εγινε με τον Κιμωνα Κουλουρη?
Τον Καρβελα και την Πανια?
Τον Σφακιανακη!
Η εκπαιδευση ειναι για την χρηση του οπλου. Απεναντι σε στοχο που δεν αντιδραει.
Η υπηρεσια με καθε λογης αποβρασματα που οπλοφορουν η αδιαφορουν για την σωματικη ακεραιοτητα ειναι αλλη "εκπαιδευση".
Και για να σου λυσω την απορια η Μολοτωφ ειναι οπλο. Απλα οι κυβερνωντες απο το 2015 μεχει 2019 αλλαξανε την νομοθεσια και κανανε την χρηση της πλημμελημα.
Αναμενεται αν δεν εχει γινει η επαναφορα της σε κακουργημα.
Εμενα παντως αν με στριμωξουν καλοπαιδα να με καψουν με μολοτωφ...δεν θα σκεφτω αν κανει το ιδιο κακο με τη φουντα.
Θα ριξω δις στον αερα και αν δεν...οι επιλογες γινανε.
Αν μπορώ να φυγω εφυγα...
Αν δεν εχω επιλογη λυπαμαι προειδοποιησα...
Απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι αστυνομικός. Αν είσαι και αναφέρεσαι με παραδείγματα για την αδέκαστη αστυνομία, μπορώ να σου παραθέσω και γω άλλα τόσα που οι αστυνομικοί κάθονται σούζα, με πρώτο και καλύτερο το αβαβα όταν σταμάτησαν τον χρυσοχοίδη για υπερβολική ταχύτητα. Αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Τέλος πάντων νομίζω ότι οι περισσότεροι είμαστε επιφυλακτικοί πλέον για τη δράση της αστυνομίας επειδή ακριβώς η ίδια έχει δώσει δικαιώματα.
Η συζήτηση για τη μολότωφ τώρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, συνήθως γίνεται όταν υπάρχει ένδεια επιχειρημάτων και κάποιοι το γυρίζουν στο τσάμικο. Εννοείται ότι δε συμφωνώ με τη χρήση τους.
Τον Χρυσοχοιδη τον σταματησαν...τον ελεγξανε... Δεν εγινε καταδιωξη. Εν ενεργεια Υπουργος και δυστυχως υπαρχει νομοθεσια της μπανανιας μας που τους δινει ασυλο.
Εγω σου εγραψα παραδειγματα οπου εγινε φασαρια και καταληξανε με μηνυσεις. Ο Κουλουρης μαλιστα επικαλεστηκε Βουλευτικη ασυλια ως ΠΡΩΗΝ βουλευτής και πατησε με το αμαξι εναν αστυνομικο.
Φυσικα και δεν ειναι αδεκαστη η αστυνομια. Αλλα να καταληγει κυνηγητο σε πυροβολισμους ειναι απλα δυσκολο να το δεχθουμε σαν κοινωνια. Δεχομαστε ομως οτι εχουμε γινει ερμαιο της εγκληματικοτητας η οποια οπλοφορει στο 90%.
Επισης η Μολότοφ αν σκασει πανω σε ανθρωπο ειναι πλεον σουπερ ενισχυμενη μια τα καλοπαιδα βαζουν μεσα και Φώσφορο οπως και μελι αν υπαρχει το μπατζετ. Κολλαει και τρυπαει κοκκαλο φιλε μου και δεν σβηνει ευκολα.
Τα συμπερασματα δικα σου για την χρηση της
Καλα τους κανανε και κριμα που τη γλιτωσε ο 3ος.
Σκουπιδια της κοινωνιας που τα μεγαλωνουν για να γινονται εγκληματιες απο μονοψηφιο αριθμο ετων.
Και ζωντανοι να τη γλιτωναν,μετα απο μια βδομαδα θα ηταν εξω και θα κανανε τα ιδια μεχρι να σκοτωναν κανεναν.Τοτε θα βγαινανε να λενε οι πονοψυχοι,οτι που ειναι η αστυνομια...
Σε καθε θεμα κλοπης,τα σχολια απο κατω λενε για ελλειψη αστυνομευσης και θανατος-καρκινος στα κλεφτρονια.Τωρα που τη φαγανε,αλλαζουμε τροπαρι...
Αποφασιστε πως θελετε να αντιδρουν και μην αλλαζετε ανα περιπτωση αποψη,για να συμβαδιζετε με το twitter.
με ασφάλεια πέσανε 30-40 σφαίρες μέσα σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά έχεις δίκιο...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Προσωπικά δεν είμαι επιφυλακτικός.
Έχω αντιληφθεί ότι ουσιαστικά η αστυνομία υπάρχει για να αντιμετωπίζεται η ανεργία.
Το κέντρο λέει έδωσε εντολή για διακοπή της καταδίωξης γιατί σφάξανε κόκκινα και ήταν επικίνδυνο για τους πολίτες.
Μήπως το κέντρο είχε και τίποτα διευθύνσεις από καλά καφέ στην περιοχή να προτείνει?
Το ακούσαμε και αυτό λοιπόν.
Οι κλέφτες δεν έχουν παρά να σφάξουν προσεκτικά μερικά κόκκινα ώστε να σταματήσει κάθε καταδίωξη....
Τελικά νομίζω ότι φταίει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που κλείδωσε.
Αν οι μπάτσοι δεν βλέπαν σπασμένο τζάμι στο αυτοκίνητο δεν θα προχωράγανε σε έλεγχο και δεν θα υπήρχε αυτή η κατάληξη.
Κοίτα επειδή φόρτωσα και δεν θέλω ν αρχίσω να βρίζω
Καλό το αραλίκι στο δημόσιο καλό να τα ξύνεις όλη μέρα χωρίς να κάνεις τίποτε
και να πηδάς συνταξιούχους και εργαζομένους για να πληρώνουν το γ... αραλίκι
αλλά αν δεν σου αρέσει άλλαξε δουλειά
Έλα εδώ στο κάτεργο να δεις πως βγαίνουν τα 530
Όταν γίνεσαι αστυνομικός ή πυροσβέστης ή νοσοκόμος
ή στρατιωτικός
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
και ως τώρα δεν τα έχουνε πάει και τόσο καλά
να ξερς
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 24/10/2021 στις 11:03.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες