Σελίδα 6 από 34 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Οτι εγραψες...εντελως το αντιθετο σκεφτομαι για σενα και τεσπα δεν μπορω να κανω συζητηση με σενα. Εχουμε λογοφερει πολλες φορες.
    Ναι εχω παει στο Περαμα. Νικαια εμενα. Την επομενη φορα θα τους πεταξουνε λουλουδια οι συναδελφοι
    Εχεις και εσυ και κάμποσοι ακόμα εδω μέσα, τεράστιο πρόβλημα κατανόησης.
    τη μπάλα μόνιμα στην εξέδρα στέλνετε.
    Δεν είπε κανείς να τους πετάνε λουλούδια.
    Απο το σου πετάω γαρύφαλλά μέχρι το σε σκοτώνω, υπάρχει μια χαοτικά μεγάλη απόσταση που όσοι δεν την αντιλαμβάνεστε, δεν πρόκειται να συνδιαλλαχτείτε ποτέ νορμάλ με αλλους συνομιλητές.
    Σας λένε ασπρο και απαντάτε πέντε.
    Κουβέντα έτσι δεν γίνεται.
    ούτως ή άλλως το χάσμα είναι υπαρκτό αλλά λες μηπως και ρε παιδί μου.
    Δεν είναι δυνατόν σε πολιτισμένη χώρα, οι οριοθετημένοι απο το Νόμο να φέρουν όπλα για την αστυνόμευση, να δρουν ΜΟΝΟ με το θυμικό τους έξω απο κάθε πλαίσιο έννομης δράσης αλλά και λογικής!
    Αν το θέλετε διαφορετικά, αναπολείτε άλλες εποχές που δεν σας τιμάνε καθόλου.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    «Όποιος ζει με το σπαθί, από σπαθί πεθαίνει».

Κλοπές, ληστείες, κ λοιπές παραβατικές συμπεριφορές, είναι επικίνδυνα σπορ. Αυτό έπρεπε να το γνωρίζει ο τύπος, καθώς και οι γονείς του που μεγάλωσαν εγκληματία κ τώρα κλαίνε κ οδύρονται.

Κατά τη γνώμη μου, σωστά έπραξαν οι αστυνομικοί, για να προστάτευσαν τη ζωή τους.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Μερικοί μερικοί δεν βλέπετε ούτε την μύτη σας από την ''αντιμπατσίλα-αριστερίλα-συριζίλα-αναρχοκατουραναφύγουμε'' φάση σας.

Ντροπή λίγο.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Μέλος
    Οι σφαίρες έπεσαν ως ύστατη λύση, με στόχο τα λάστιχα ή τον κινητήρα του αυτοκινήτου για να σταματήσει η καταδίωξη; Ή άνοιξαν πυρ 7 άτομα μέσα στον πανικό τους επειδή πήγε να πέσει πάνω τους το αυτοκίνητο, και όποιον πάρει ο χάρος; Αν είμαστε στην 2η περίπτωση, προφανώς και έχουν ευθύνες οι αστυνομικοί.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Rac3rX Προβολή μηνύματος
    Οι σφαίρες έπεσαν ως ύστατη λύση, με στόχο τα λάστιχα ή τον κινητήρα του αυτοκινήτου για να σταματήσει η καταδίωξη; Ή άνοιξαν πυρ 7 άτομα μέσα στον πανικό τους επειδή πήγε να πέσει πάνω τους το αυτοκίνητο, και όποιον πάρει ο χάρος; Αν είμαστε στην 2η περίπτωση, προφανώς και έχουν ευθύνες οι αστυνομικοί.
    Να το ξαναγράψω για Τρίτη φορά μπας και καταλάβουν κάποιοι
    Πυροβόλησε ένας για να ακινητοποιήσει το όχημα και οι υπόλοιποι νόμιζαν ότι δέχονταν πυρά από το όχημα με αποτέλεσμα πυρ κατά ριπάς προς το αυτοκίνητο
    Όσοι δεν ρίχνουν ευθύνες στους αστυνομικούς για αυτή την εντελώς λανθασμένη αντίδραση πρέπει να το δουν λίγο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Εχεις και εσυ και κάμποσοι ακόμα εδω μέσα, τεράστιο πρόβλημα κατανόησης.
    τη μπάλα μόνιμα στην εξέδρα στέλνετε.
    Δεν είπε κανείς να τους πετάνε λουλούδια.
    Απο το σου πετάω γαρύφαλλά μέχρι το σε σκοτώνω, υπάρχει μια χαοτικά μεγάλη απόσταση που όσοι δεν την αντιλαμβάνεστε, δεν πρόκειται να συνδιαλλαχτείτε ποτέ νορμάλ με αλλους συνομιλητές.
    Σας λένε ασπρο και απαντάτε πέντε.
    Κουβέντα έτσι δεν γίνεται.
    ούτως ή άλλως το χάσμα είναι υπαρκτό αλλά λες μηπως και ρε παιδί μου.
    Δεν είναι δυνατόν σε πολιτισμένη χώρα, οι οριοθετημένοι απο το Νόμο να φέρουν όπλα για την αστυνόμευση, να δρουν ΜΟΝΟ με το θυμικό τους έξω απο κάθε πλαίσιο έννομης δράσης αλλά και λογικής!
    Αν το θέλετε διαφορετικά, αναπολείτε άλλες εποχές που δεν σας τιμάνε καθόλου.
    Καμμια σχεση. Καμμια μπαλα στην εξεδρα.
    Εξηγησα τι συμβαινει και μου απαντας τι επρεπε να γινει κατα τη γνωμη σου.
    Ομως απλα δεν ειναι ετσι.
    Επισης αν εδωσε το κέντρο εντολη να σταματησει η καταδιωξη...παει κατηγορουμενος.
    Αυτο να το γνωριζεις χωρις καμμια διαθεση ειρωνείας.
    Η καταδιωξη εφτασε στο τελος της οταν εγκλωβίστηκε το οχημα.
    Εφοσον χαραξε πορεια συγκρουσης βγαινει ο οπλισμος.
    Αυτα.

Αυτα κανουν οι κανονικοι αστυνομικοι.

Ανηψακια και καναπεδακηδες αστυνομικοι με 20+ χρονια στην ΔΙΑΣ(Η ΔΙΑΣ εχει 10 χρονια που ιδρυθηκε ενημερωτικα) να κατσουν εκει που ειναι. Σπιτι τους.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Προσωπικά στεναχωριέμαι για τα παιδιά των Ρομά και με εξοργίζει το ότι πληρώνουν τις αμαρτίες των γονιών τους που αντί να εξελιχθούν και να εναρμονιστούν συνεχίζουν σε αυτό το μοντέλο ζωής που όπως και να το κάνουμε είναι αντικοινωνικό.
    Μην ακούσω ότι η κοινωνία μας δεν τους αποδέχεται και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα γιατί βαριέμαι τις εκθέσεις Γ λυκείου και τα γραφικά τσιτάτα . Αν η κοινωνία μας προσπαθούσε να τους αφομοιώσει με άλλον τρόπο από ότι το κάνει μέχρι τώρα θα λέγαμε για πολιτισμικό βιασμό και λοιπά.

Για το συγκεκριμένο συμβάν, δεν φέρω άποψη γιατί δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη από έγκυρες πηγές , ωστόσο αν μιλάμε για αυτά που ειπώθηκαν από αστυνομία και δεν είναι άλλη μία περίπτωση Ν. Σμύρνης με ράδιο αρβύλα(κρατάω τις επιφυλάξεις μου) , τότε δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε. Τα όπλα ,οι αστυνομικοί , δεν τα φέρουν διακοσμητικά πάνω τους. Η εξουσία που ασκούν πηγάζει απευθείας μέσα από το σύνταγμα και τον Νόμο . Είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να καταστείλουν βίαια όσους διαταράσσουν την δημόσια τάξη .
    Αν κάποιος αντιδρά με τέτοιο τρόπο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια η αντίδραση του στα όργανα του κράτους.
    Καλός ο Πασιφισμός , δεν λειτουργεί πάντα.

Υ.γ. Δεν παίρνω θέση για τις ευθύνες ή όχι μέχρι να βγει η βαλλιστική. Αν οι άλλοι γάζωσαν το αυτοκίνητο με πυρ κατά βούληση , ενέχουν ευθυνών και θα τους αποδοθούν αυτές υπό το πρίσμα του ότι δεν ήταν ψύχραιμοι και επαγγελματίες , όχι υπό το πρίσμα ότι θέλανε να γίνουν Καουμπόιδες και ότι πουλήσανε μαγκιά , μην τρελαθούμε κιόλας.
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Να το ξαναγράψω για Τρίτη φορά μπας και καταλάβουν κάποιοι
    Πυροβόλησε ένας για να ακινητοποιήσει το όχημα και οι υπόλοιποι νόμιζαν ότι δέχονταν πυρά από το όχημα με αποτέλεσμα πυρ κατά ριπάς προς το αυτοκίνητο
    Όσοι δεν ρίχνουν ευθύνες στους αστυνομικούς για αυτή την εντελώς λανθασμένη αντίδραση πρέπει να το δουν λίγο
    Δεν ξερω αν καταλαβαινεις... Αλλα δεν υπαρχει συννενοηση... "ριχνω εγω μαγκες μονο".

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εκεί το όπλο το έχουν για να υπερασπίζονται τους πολίτες.
    Εδώ για αυτοάμυνα.
    Δηλαδή η ζωή των ΔΙΑΣ είναι μικρότερης αξίας από τη ζωή των πολιτών?

Όταν κινδυνέψει η ζωή σας, όταν σας κλέψουν, όταν σας παρενοχλήσουν την κόρη, θα ζητάτε την αστυνομία και θα γίνετε ένας άλλος Κούνδουρος.

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=...288298&cid=122

Κάπως έτσι λοιπόν...
    η κατάσταση με τους Ρομά, έχει ξεφύγει πανελλαδικά...
    Τελευταία τροποποίηση από maniatiakos; 24/10/2021 στις 12:24.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    «Όποιος ζει με το σπαθί, από σπαθί πεθαίνει».

Κλοπές, ληστείες, κ λοιπές παραβατικές συμπεριφορές, είναι επικίνδυνα σπορ. Αυτό έπρεπε να το γνωρίζει ο τύπος, καθώς και οι γονείς του που μεγάλωσαν εγκληματία κ τώρα κλαίνε κ οδύρονται.

Κατά τη γνώμη μου, σωστά έπραξαν οι αστυνομικοί, για να προστάτευσαν τη ζωή τους.
    Την δική σου ζωή αν βρισκόσουν στο δρόμο τους, ποιος θα την προστατεύσει?

Ανηψακια και καναπεδακηδες αστυνομικοι με 20+ χρονια στην ΔΙΑΣ(Η ΔΙΑΣ εχει 10 χρονια που ιδρυθηκε ενημερωτικα) να κατσουν εκει που ειναι. Σπιτι τους.
    Φίλε μου Τζον Γουέιν, να προσέχεις λίγο όταν διαβάζεις, η επιδερμική ανάγνωση οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα

20+ χρόνια στον ΔΡΟΜΟ έγραψα, όχι 20+ χρόνια στην ΔΙΑΣ

Υπήρχε και υπάρχει η ΑΔ, σε περίπτωση που το ξεχνάς

Και το να μεταφράζεις τα δικά μου γραπτά λάθος δεν πειράζει, τα προβλήματα ξεκινάνε όταν ερμηνεύεις λάθος άλλα πράγματα που διαβάζεις, π.χ. μια αναφορά συμβάντος, τις ειδήσεις, τους νόμους (που εσύ καλείσαι να εφαρμόσεις) κτλ...

Δεν ξερω αν καταλαβαινεις... Αλλα δεν υπαρχει συννενοηση... "ριχνω εγω μαγκες μονο".
    Σοβαρά τώρα τα λες αυτά ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

AristidiZ παλικαρι μου δεν παιζει αυτο που γραφεις. Δεν υπαρχει πυροβολισμος μονο απο εναν μετα απο συννενοηση.
    Τα γραφω σοβαρα γιατι αυτα ισχυουν.
    Δεν παιζουμε "Πολεμικο" φιλε μου να κανουμε απλα "Παου παου σε σκοτωσα βγαινεις εξω"
    Ειδικα το εριξε ο ενας και μετα οι υπολοιποι γιατι νομιζαν... Νταξει ειναι για γελια και αυτος που στα λεει αυτα για δεσιμο.
    Τζων Γουεην δεν με λες ευκολα... Δεν εχω κανει ποτε χρηση οπλου και ευχομαι να μην κανω ποτε.
    Βρες κατι αλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Για το συγκεκριμένο συμβάν, δεν φέρω άποψη γιατί δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη από έγκυρες πηγές , ωστόσο αν μιλάμε για αυτά που ειπώθηκαν από αστυνομία και δεν είναι άλλη μία περίπτωση Ν. Σμύρνης με ράδιο αρβύλα(κρατάω τις επιφυλάξεις μου) , τότε δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε. Τα όπλα ,οι αστυνομικοί , δεν τα φέρουν διακοσμητικά πάνω τους. Η εξουσία που ασκούν πηγάζει απευθείας μέσα από το σύνταγμα και τον Νόμο . Είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να καταστείλουν βίαια όσους διαταράσσουν την δημόσια τάξη .
    Αν κάποιος αντιδρά με τέτοιο τρόπο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια η αντίδραση του στα όργανα του κράτους.
    Καλός ο Πασιφισμός , δεν λειτουργεί πάντα.
    Να μην μπλεχτώ στα οικόπεδά σου μιας και είσαι ειδικός.
    Αλλά έπρεπε να φτάσουν στο ΠΕΡΑΜΑ για να πράξουν τα νόμιμα?
    Όταν με σταματήσαν παλιότερα και με σημάδευαν με το mp5 υπέθεσα ότι είχαν πρόθεση να με σκοτώσουν στην περίπτωση που δεν
    σήκωνα τα χέρια ψηλά.
    Μπορούσα να την κοπανήσω σαν κύριος και να περιδιαβαίνω τους δρόμους ώς ότου τους έδιναν εντολή από το κέντρο να σταματήσουν την επικίνδυνη για τους πολίτες καταδίωξη?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Να μην μπλεχτώ στα οικόπεδά σου μιας και είσαι ειδικός.
    Αλλά έπρεπε να φτάσουν στο ΠΕΡΑΜΑ για να πράξουν τα νόμιμα?
    Όταν με σταματήσαν παλιότερα και με σημάδευαν με το mp5 υπέθεσα ότι είχαν πρόθεση να με σκοτώσουν στην περίπτωση που δεν
    σήκωνα τα χέρια ψηλά.
    Μπορούσα να την κοπανήσω σαν κύριος και να περιδιαβαίνω τους δρόμους ώς ότου τους έδιναν εντολή από το κέντρο να σταματήσουν την επικίνδυνη για τους πολίτες καταδίωξη?
    Καταδιωξη με μοτο εναντιον αυτοκινητου. Νικαει το αμαξι γιαυτο και οταν ακούς καταδιωξη δεν σημαινει ακολουθουν διπλα στο παραθυρο του οδηγου. Η μοτο πεφτει για πλακα. Οι αστυνομικοι καταδιωξαν απο τετοια αποσταση ωστε να μην τους ριξει εν κίνηση η τους πυροβολησουν γιατί δεν ξερανε και αν φερανε οπλα.
    Στο Περαμα κατεληξε λογω επιλογης του οδηγου και εγινε οτι εγινε. Εγκλωβιστηκε. Του βαλανε τις μοτο μπροστα και επελεξε να περασει απο πανω τους.
    End of story

AristidiZ παλικαρι μου δεν παιζει αυτο που γραφεις. Δεν υπαρχει πυροβολισμος μονο απο εναν μετα απο συννενοηση.
    Τα γραφω σοβαρα γιατι αυτα ισχυουν.
    Δεν παιζουμε "Πολεμικο" φιλε μου να κανουμε απλα "Παου παου σε σκοτωσα βγαινεις εξω"
    Ειδικα το εριξε ο ενας και μετα οι υπολοιποι γιατι νομιζαν... Νταξει ειναι για γελια και αυτος που στα λεει αυτα για δεσιμο.
    Τζων Γουεην δεν με λες ευκολα... Δεν εχω κανει ποτε χρηση οπλου και ευχομαι να μην κανω ποτε.
    Βρες κατι αλλο...
    Άρα αν ακούσουμε έναν πυροβολισμό ρίχνουμε ότι έχουμε πάνω μας και δε τρέχει και μια, σωστός

Τώρα ποιος είναι σοβαρός, ο δικός μου ή εσυ, δε ξέρω
    Εγώ πάντως με όσα καταλαβαίνει το μυαλό μου και επειδή μιλαω για άνθρωπο που τον ξέρω σχεδόν 30 χρόνια, μια χαρά σοβαρό τον θεωρώ, άρα συνεπαγωγικά, φαντάζομαι καταλαβαίνεις που το πάω…

Και είπε ότι οι συνάδελφοι σας έκαναν λάθος, δεν είπε ότι καλώς τους πήγαν στον εισαγγελέα ή ότι καλώς δεν σταμάτησαν την καταδίωξη
    Αν δεν το δέχεσαι, δικαίωμα σου

Σελίδα 6 από 34 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!