Σελίδα 17 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δύσκολες καταστάσεις για όλες τις πλευρές. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να έχουμε θάνατο ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα το αν είναι εγκληματίας ή όχι. Τέτοια πράγματα δεν θα πρέπει να συμβαίνουν σε σύγχρονες κοινωνίες. Τα βαθύτερα αίτια δεν θα τα βρούμε εύκολα και πρέπει να κοιτάξουμε πολλά χρόνια πριν. Το τι έγινε ακριβώς δεν το γνωρίζω και νομίζω δεν το γνωρίζει κανείς από εμάς, παρά μόνον όσοι ήταν εκεί. Ο οδηγός έκανε κάποιες πολύ κακές επιλογές, πολύ πριν ξεκινήσει η καταδίωξη, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να βάλει σε κίνδυνο πολύ κόσμο. Οι αστυνομικοί θα πρέπει να εξεταστεί αν είχαν άλλες επιλογές και αν αντέδρασαν όπως ορίζει το γράμμα του νόμου. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω απόφαση, αλλά είναι κρίμα να χαθεί μία ζωή. Αντίστοιχα, δεν μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα ή να διστάζει όταν ΠΡΕΠΕΙ να δράσει, η αστυνομία.
    Πόσοι άραγε απλοί πολίτες μπήκαν σε κίνδυνο από τους δράστες και ενδεχομένως από τους αστυνομικούς; Δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο...δυστυχώς.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Δε νομίζω να σε αποκάλεσα πουθενά χασοδικη,μη με χρεώνεις άδικα.
    Για την ταμπακιέρα πάλι όμως δε λες τίποτα.
    Μόνο δημιουργείς κλίμα, τέτοιο που να βρισκουν χώρο οι ανύπαρκτοι να δηλώσουν την ανυπαρξία τους.
    Αυτό λέγεται και flame post στα φόρα και ξέρεις, τιιμωρείται.
    Δεν μου φαίνεσαι για τόσο χαζός ώστε να μην καταλαβαίνεις τι λέω.
    Επίσης παραποιείς τα γραπτά μου προσθέτοντας πράγματα τα οποία υποθέτεις (στην καλύτερη), προκειμένου να φέρεις την κουβέντα εκεί που σε βολεύει (και που τυγχάνει να είναι μακριά από το θέμα).
    Αν αυτό δεν είναι πέσιμο, τότε κάτι καταλαβαίνεις λάθος.
    Να σε καπελωσω γιατί; Την επαγγελματική σου ιδιότητα την έχεις προτάξει εσυ. Και τα τερτιπια των ποστ σου, την αναδεικνύουν. Αυτό θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.
    Τέλος πάντων, καταφέρατε παλι ορισμένοι (ηθελημένα ή όχι) να στρέψετε άλλου το νόημα του θρεντ.

Όταν έκανα το διαχωρισμό χθες το πρωί,θα μου ήταν πανευκολο να πω ότι όχι άλλες μανουρες,τα σβήνουμε όλα και προχωράμε. Δεν είναι αυτή η θέση μας όμως. Μέχρι να μπεις εσύ ( και κάνα δυο ακόμα πικραμένοι που μόνο αυτό τους έχει μείνει), ακόμα και με το τζιιεμ που διαφωνώ διαμετρικά, συζητούσαμε στοιχειωδως πολιτισμένα. Δεν χαιδευομαστε αλλά συζητούσαμε.

Μετά το πμ σου συμπληρώνω: ψάξε σε παρακαλώ να δεις τον ορισμό του φλεημ.
    Αυτά από μένα.
    Άνθρωπέ μου , είχα γράψει την άποψη μου για το θέμα προτού καν μπεις στο Post. Μπήκα στην διαδικασία να απαντάω στα ποστ σου όταν έκανες παρατήρηση για ρατσισμό ενώ 2 κλικς πίσω δήλωνες με υπερηφάνεια πως έχεις σοβαρή προκατάληψη απέναντι στους αστυνομικούς , φωνάζοντας τους μπάτσους. Από εκείνη την στιγμή και μετά αναλωνόμαστε στο αν η προκατάληψη σου είναι βάσιμη ή όχι και φέρνεις παραδείγματα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Κάνεις ότι και οι ακροδεξιοί όταν τους λέμε ρατσιστές που βρίζουν τους πακιστανούς και μετά αρχίζουν να λένε για την Μυρτώ και τα λοιπά περιστατικά .
    Την κουβέντα από το περιστατικό εσύ την γενίκευσες σε θέμα μπάτσοι vs πολίτες όχι εγώ.
    Επίσης επειδή βλέπω κρίνεις έντονα τους αστυνομικούς που δεν τηρούν τους κανόνες/νόμους,
    Εσύ ως διαχειριστής (ήτοι αστυνόμος του Forum) δεν τηρείς τους κανόνες λειτουργίας του (ήτοι Ρατσιστικές εκφράσεις κλπ) ,δεν είναι λιγάκι οξύμωρο?
    και είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό όσο εγώ είμαι εδώ.
    Ανασκεύασε ή άλλαξε τους κανόνες .
    Ειδάλλως οι υπόλοιποι διαχειριστές θα έπρεπε να σε ξηλώσουν.
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 25/10/2021 στις 11:56.
    The Dirty Harry

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    17 σελίδες σε 2 μέρες! Παλιό καλό μοτο.γρ έστω και για λάθος λόγους.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Υπαρχουν ανυπαρκτοι στο φανταστικο κοσμο
    του γαυρου και θελουν πως κ πως να βρουν
    χωρο και υπαρξη
    ναι Αγγελικουλα μου ναι
    Θελουμε να κλεψουμε λιγο απο το μεγαλειο σου

Υ.Γ. Κανεις μηπως ιδιαιτερα μαθηματα αν ειναι να
    ξανακατσουμε στα θρανια βρε δασκαλε
    Τελευταία τροποποίηση από FotisFz1; 25/10/2021 στις 12:00.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αγαπητε Vstrommer71 εμενα μου εκανε καταγγελια στον Υπουργο συναδελφος οπου εχτισε κολονακια τσιμεντενια για να κλεισει δρομο που με τις πλάτες του Δημου ηταν και πεζοδρομος.
    Έκανα ερωτημα για να απομακρυνθουν και ο Δημος με το στανιο 73 μερες μετα τα γκρεμισε. Μετα μου γρατσουνισαν το αυτοκινητο και τους ταραξα στην κληση.
    Ο συναδελφος δεν φαινεται πουθενα αλλα η συζυγος του συνεταξε την καταγγελια και εγραψε οτι εκβιασα-απειλησα υπαλληλο του Δημου για να γκρεμιστουν νομιμα κολονακια που εγω ειχα απαντηση με πρωτόκολλο οτι ηταν παρανομα. Νομιζαν οτι θα με βγαλουν διαθεσιμοτητα αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Στο κολπο και γειτονες εκει που προφανως θελανε ιδιωτικο παρκινγκ.
    Τεσπα για ολα ειχα επισημα χαρτια και στην ΕΔΕ βγηκα εντελως λαδι. Τωρα τους έχω μηνυση και αγωγη για 136.000€ ετσι για να μαθουν οτι δεν παιζουμε.
    Που θελω να καταληξω...
    Οτι εγω αντεδρασα σε αυτα που αλλοι θεωρουσαν βοσκοτοπια τους.
    Αλλοι δεν το κανουν γιατι αφηνουν την ατιμωρησια και φοβουνται μηπως τους κανουν οτιδηποτε οπως εκει στην Κρητη που το παιζουν ολοι λεβεντες με ξενα @@ και Καλασνικοφ.
    Εχω χασει σειρα μου εκει στα Ζωνιανα. Τον Λαζαριδη οποιος θυμαται.
    Αν απαντουσε οπως επρεπε η ΤΑΕ τοτε θα μετρουσαμε περισσοτερους νεκρους κι απο τον Εμφυλιο.
    Ομως εχεις δικιο. Ειναι συνεχης και κληρονομικο δικαιωμα η ανοχη στην παραβατικοτητα.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    O κόσμος ανησυχεί μη γίνουν τα ευτράπελα που βλέπουμε στην αμερική και όπως όλα τα υπόλοιπα
    οι γνωστοί "εγώ κάνω την δουλειά μου" τα μεταφέρουν και εδώ.

Να μην δούμε θύματα ζευγάρια, εθισμένους, ζώα κ.λπ.

Το να απαντήσουν όταν τους ρίχνουν μου φαίνεται σωστό.
    8 νοματέοι να ρισκάρουν αστικό περιβάλλον για να πιάσουν κλεμμένο όχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Ευτυχως ο νομος περι οπλων εχει αλλαξει και πλεον δεν περιμενει ο αστυνομικος να του ριξουν για να απαντησει. Αν δει προτεταμενο οπλο ακομα και ψευτικο να ειναι...μπορει να ριξει.
    Ξαναλεω... Το οπλο ηταν το αυτοκινητο.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FotisFz1 Προβολή μηνύματος
    Υπαρχουν ανυπαρκτοι στο φανταστικο κοσμο
    του γαυρου και θελουν πως κ πως να βρουν
    χωρο και υπαρξη
    ναι Αγγελικουλα μου ναι
    Θελουμε να κλεψουμε λιγο απο το μεγαλειο σου

Υ.Γ. Κανεις μηπως ιδιαιτερα μαθηματα αν ειναι να
    ξανακατσουμε στα θρανια βρε δασκαλε
    Κάτσε μια βδομάδα πάγκο και τα λέμε πάλι.
    Να προσέχεις πως μιλάς.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Άνθρωπέ μου , είχα γράψει την άποψη μου για το θέμα προτού καν μπεις στο Post. Μπήκα στην διαδικασία να απαντάω στα ποστ σου όταν έκανες παρατήρηση για ρατσισμό ενώ 2 κλικς πίσω δήλωνες με υπερηφάνεια πως έχεις σοβαρή προκατάληψη απέναντι στους αστυνομικούς , φωνάζοντας τους μπάτσους. Από εκείνη την στιγμή και μετά αναλωνόμαστε στο αν η προκατάληψη σου είναι βάσιμη ή όχι και φέρνεις παραδείγματα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Κάνεις ότι και οι ακροδεξιοί όταν τους λέμε ρατσιστές που βρίζουν τους πακιστανούς και μετά αρχίζουν να λένε για την Μυρτώ και τα λοιπά περιστατικά .
    Την κουβέντα από το περιστατικό εσύ την γενίκευσες σε θέμα μπάτσοι vs πολίτες όχι εγώ.
    Επίσης επειδή βλέπω κρίνεις έντονα τους αστυνομικούς που δεν τηρούν τους κανόνες/νόμους,
    Εσύ ως διαχειριστής (ήτοι αστυνόμος του Forum) δεν τηρείς τους κανόνες λειτουργίας του (ήτοι Ρατσιστικές εκφράσεις κλπ) ,δεν είναι λιγάκι οξύμωρο?
    και είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό όσο εγώ είμαι εδώ.
    Ανασκεύασε ή άλλαξε τους κανόνες .
    Ειδάλλως οι υπόλοιποι διαχειριστές θα έπρεπε να σε ξηλώσουν.
    Έγινε ρε συ.
    Δεν υπάρχει επαφη.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Έγινε ρε συ.
    Δεν υπάρχει επαφη.
    Συνημμένο 431442

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...[/QUOTE]
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    O κόσμος ανησυχεί μη γίνουν τα ευτράπελα που βλέπουμε στην αμερική και όπως όλα τα υπόλοιπα

Σε αυτο που λες, αν και πρεπει να γραφτηκε πιο πισω, οι μοτοσυκλετες δεν κανουν καταδιωξη. Λογω αυξημενου κινδυνου τραυματισμου των αναβατων παρακολουθουν απο καποια αποσταση και κατευθυνουν τις δυναμεις με τα αυτοκινητα στο να εγκλωβισουν τον υποπτο. Αυτο δεν εγινε στην περιπτωση αυτη. Γιατι δεν συνεδραμαν περιπολικα αυτοκινητα θα το βρουν στην ΕΔΕ. Αν παρακουσαν εντολη του κεντρου, επισης. Αν τηρηθηκαν οι κανονες εμπλοκης και χρησης οπλου, το ιδιο.

Η ουσια ειναι μια. ΔΕΝ θελουμε να γινουμε Αμερικη που πρωτα πυροβολουν και μετα ρωτανε. Δεν θελουμε περιστατικα θανατου απο αστυνομικη αυθαιρεσια, εχουμε βιαιοπραγιες, βασανισμους, μεχρι εκει και ο στοχςο ειναι να εξαλειφθουν.

Για εναν ακομα λογο απο οσους σκεφτομαστε. Γιατι οδηγαμε μηχανες και ειναι πολυ ευκολο να μας παρεξηγησει καποιος και το μαυρο μπουφαν, η διπλωμενη πινακιδα, η δυνατη εξατμιση, η οδηγικη συμπεριφορα να εκληφθουν ως παρανομη πραξη εν εξελιξει με δυσαρεστες συνεπειες. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω την προλαβα την εποχη που καθε ενας με μηχανη θεωρουταν αλητης, παρανομος, κοντρακιας, ολα αυτα μαζι και η συμπεριφορα ηταν αναλογη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παιδιά ..παιδιά ..λίγο την λογική.
    Που είδατε ότι οι Δίας στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν καουμπόηδες;
    Που είδατε ότι βγάλανε τα κουμπουρια και πρώτα βαραγαν και μετά ρωταγαν;
    Ξεχάσατε πόση ώρα τους καταδίωκαν;
    Ρε πουστη μου θα τρελαθώ.
    Λίγο λογική ρε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος

Δεν θέλω να πάρω θέση αλλά θα κάνω ένα ερώτημα και ένα σχόλιο , ξέρεις αν το "κλεμμένο" έχει κανένα κοριτσάκι έπειτα από απαγωγή στο πορτπαγκάζ ; Ξέρεις αν είναι ύποπτο για ληστεία που εμπλέκεται ανθρωποκτονία ; Η απάντηση είναι δεν ξέρεις, ούτε εσύ , ούτε εγώ .
    Υπάρχουν όμως κινήσεις και ρίσκα απο την πλευρά των καταδιωκόμενων που μπορεί να δίνουν ενδείξεις υποψίας για πολλά πράγματα , το αν ήταν αρκετές ώστε να δικαιολογήσουν καταδίωξη κτλ δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το κρίνουμε πάρα μόνο ο εισαγγελέας που θα έχει συνολική εικόνα και στοιχεία στη διάθεσή του .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Υπάρχει μια μια μαγική λέξη που λέγεται εκπαίδευση.

Υπάρχει άκομα μία που λέγεται εντολές.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δει ο εισαγγελέας. Και την περίπτωση να ήταν όπλο το αυτοκίνητο, και την περίπτωση οι 38 κάλυκες που μάζεψαν και "δείχνουν ότι δεν είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν" να ήταν σημάδι αυξημένης πίεσης και να είχαν να ρίξουν απο τη σχολή.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Ζώντας στη Δυτική Αττική, μαζί με ρομά, με ότι αυτό συνεπάγεται...καθημερινή τριβή, κλοπές, ληστείες και παραβατική συμπεριφορά από τον πιο μικρό 8-9 χρόνων μέχρι τόσο όσο, ένα έχω να γράψω: δεν πυροβολείς για να σκοτώσεις.

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2