ξερει κανεις πως λεγεται το μαγαζι του ανθρωπου η μηπως εχει καποια πινακιδα απ'εξω για να του κανουμε μια επισκεψη???![]()
ξερει κανεις πως λεγεται το μαγαζι του ανθρωπου η μηπως εχει καποια πινακιδα απ'εξω για να του κανουμε μια επισκεψη???![]()
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
βρηκες τηλεφωνο τελικα του καταστηματος με τα bagster;Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
ευχαριστω!!!
παιδια ο βικτωρας υπαρχει ακομα και κανει τις καλυτερες δουλειεσ που εχω δει εγω τουλαχιστον. εχω φτιαξει σελες για hayabusa και για blackbird και βγηκαν ακριβως οπως του ζητησα. το τηλεφωνο του ειναι 6944680660
Έχω την ζωή στην σέλα μου γραμμένη!!!
νικο θα παει ο αδερφος μου να βαλει σε ενα vstrom....υπαρχει κανα συνθηματικο η παει στο ετσι?
two beer or not two beer?
Mετά από τόσο χρόνια πήγα για κάλυμα σέλας και...χειροποίητο όλο...
πολύ ωραίο!!
ποσο κοστίζει ένα τέτοιο?
you rise you fall you're down then you rise again
Ρε παιδιά με συγχωρείτε! Διάβασα το νημα από την αρχη απο περιέργεια και ειδα οτι μπαίνει κατω απο τη ταπα της βενζίνης! Απ'όσο ξέρω τα μπαγκστερ πρεπει να βγαίνουν απο τη μηχανή για αερισμόστο τεποζητο και να φεύγει η υγρασία που εγκλωβίζεται εκει μέσα! Πηγα να χασω το ντεπόζιτο στ τιντιεμ!
Ετσι κατω απο τη ταπα πως θα βγαίνει?Ταλαιπωρία δεν ειναι?
καθε μερα ...νεα μερα.
Eγώ πάντως σαν κλασσικός τεμπελχανάς έπαθα πλάκα όταν έβγαλα το bagster από το hornet μετά από 6-7 χρόνια (και είχαν μεσολαβήσει και κάμποσα πλυσίματα), περιέργως (και ευτυχώς !) ήταν σε άψογη κατάσταση το τεπόζιτο
Βασικά δε βλέπω και την χρησιμότητα ενός τέτοιου bagster, αν δεν μπορείς να βάλεις tankbag
Στην τελική, βάζεις ένα αυτοκόλλητο στο επικίνδυνο σημείο (εκεί που ακουμπάνε τα κάκαλα που θα λεγε και ο γαύρος) και τελειώνεις
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το αυτοκόλλητο δεν μπαίνει λόγω για τα σκληρά κακαλα ωρε Αριστο. Για να μη γρατζουνισουν το ντεπόζιτο, τα φερμουάρ από το μποφαν μπαίνει.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες