Σελίδα 81 από 182 ΠρώτοΠρώτο ... 3171767778798081828384858691131181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.201 έως 1.215 από 2722

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Ενταξει παιδια... μια χαρα ειμαι....μη με καψετε αλλο....
    Χαχαχαχα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Ενταξει παιδια... μια χαρα ειμαι....μη με καψετε αλλο....
    Χαχαχαχα
    Εσένα όχι αλλά φωτιά και μπουρλότο στο παρτάλι που έχεις για υπολογιστή, θα βάλουμε...

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έχει αναβαθμίσει κανείς από Windows 10 σε 11, να μας πει εντυπώσεις;...

Banned Το avatar του/της WebD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τα πέρασα σε ένα παλιό Surface go και παρότι επίσημα δεν υποστηρίζεται από τα Windows 11 όλα δουλεύουν μια χαρά

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Προσπάθησα εγώ πριν λίγες μέρες και στον έλεγχο συμβατότητας, μου έβγαλε σε όλα οκ πλην του επεξεργαστή τον οποίο δεν έχουν συμπεριλάβει στην λίστα τους (ίσως να φύγει αργότερα) i3 m-330
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Προσπάθησα εγώ πριν λίγες μέρες και στον έλεγχο συμβατότητας, μου έβγαλε σε όλα οκ πλην του επεξεργαστή τον οποίο δεν έχουν συμπεριλάβει στην λίστα τους (ίσως να φύγει αργότερα) i3 m-330
    Μια μικρή ρύθμιση στην Registry και προχωράει κανονικά το upgrade
    https://www.theverge.com/22715331/ho...gistry-regedit

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Σε 10 gen cpu με όλες τις προυποθέσεις καλυπτόμενες λίγο που τα έπιασα στα χέρια μου όλα μια χαρά φαίνονται.
    Αν και πιο πολύ αισθητική μου κάνει η αναβάθμιση όχι κάτι πραγματικά διαφορετικό...
    Πάντως στο προσωπικό μου pc αν και καλυπτόμενο λέω να περιμένω κανένα 2μηνο γιατί όλο και μερικές λαλακίες θα έχουν κάνει...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WebDevGr Προβολή μηνύματος
    Τα πέρασα σε ένα παλιό Surface go και παρότι επίσημα δεν υποστηρίζεται από τα Windows 11 όλα δουλεύουν μια χαρά
    Σου έσβησε τίποτε αρχεία η αναβάθμιση; Επίσης, γνωρίζεις αν στον browser κρατά τις ανοιχτές σελίδες που ήδη έχεις; Έχω καμιά 25αριά σελίδες ανοιχτές και δε θέλω να τις χάσω μετά την αναβάθμιση. Αυτό είναι που με κάνει να μη προχωρήσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afasias Προβολή μηνύματος
    Σου έσβησε τίποτε αρχεία η αναβάθμιση; Επίσης, γνωρίζεις αν στον browser κρατά τις ανοιχτές σελίδες που ήδη έχεις; Έχω καμιά 25αριά σελίδες ανοιχτές και δε θέλω να τις χάσω μετά την αναβάθμιση. Αυτό είναι που με κάνει να μη προχωρήσω.
    Δυστυχώς δεν έχω απάντηση σε αυτό, καθώς του έβαλα να σβήσει τα πάντα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WebDevGr Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς δεν έχω απάντηση σε αυτό, καθώς του έβαλα να σβήσει τα πάντα
    οκ δεν πειράζει.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Τα 11 και το touchpad του Χ260 δεν είναι ποτέ φίλοι για πολλή ώρα.
    Μετά από καποια ώρα ακινησίας τα 11 λένε στο touchpad δεν σε ξέρω,κάνε επανεκκίνηση να τα ξαναπούμε
    ( Το process πάει για ύπνο κάποια στιγμή αλλά βαριέμαι αφόρητα να το ψάξω,θα περιμένω updated driver από την μαμά)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Σε 10 gen cpu με όλες τις προυποθέσεις καλυπτόμενες λίγο που τα έπιασα στα χέρια μου όλα μια χαρά φαίνονται.
    Αν και πιο πολύ αισθητική μου κάνει η αναβάθμιση όχι κάτι πραγματικά διαφορετικό...
    Πάντως στο προσωπικό μου pc αν και καλυπτόμενο λέω να περιμένω κανένα 2μηνο γιατί όλο και μερικές λαλακίες θα έχουν κάνει...
    Μου εμφάνισε μήνυμα ότι μπορώ να κατεβάσω, λέω κι εγώ να περιμένω κανα δυο μήνες, βάσει ίδιας λογικής μ' εσένα...

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afasias Προβολή μηνύματος
    Επίσης, γνωρίζεις αν στον browser κρατά τις ανοιχτές σελίδες που ήδη έχεις; Έχω καμιά 25αριά σελίδες ανοιχτές και δε θέλω να τις χάσω μετά την αναβάθμιση. Αυτό είναι που με κάνει να μη προχωρήσω.
    Σε Firefox μπορείς να κάνεις δεξί κλικ σε κάποια καρτέλα, να του πεις να τις επιλέξει όλες και κατόπιν να τις κάνεις bookmarks. Πρέπει να το λύσεις αυτό το θέμα, διότι δεν θα μπορείς να κάνεις καν reboot.

Μου θύμισες ένα φίλο που έχει τεράστιο πρόβλημα με τα updates, διότι δεν μπορεί να κάνει reboot στον υπολογιστή του. Ο λόγος είναι ο τρόπος που "οργανώνει" τα αρχεία του. Αν και πολύ καλός και πετυχημένος επιχειρηματίας, εφαρμόζει τον πιο ανορθόδοξο τρόπο που έχω γνωρίσει:
    Όταν αποκτά νέο πελάτη, ανοίγει ένα ένα αρχείο docx ή xlsx και περνάει σε αυτό όλα τα στοιχεία. Όσους μήνες ασχολείται με αυτόν τον πελάτη, το αρχείο παραμένει ανοικτό (ενεργό, έστω minimized). Όταν κλείνει η υπόθεση, τότε το αποθηκεύει και το κλείνει.

Τα αρχεία όλων των πελατών είναι χύμα σε ένα φάκελο και ξεχωρίζει τους δεκάδες ενεργούς πελάτες από τα ανοικτά tabs στο taskbar. Έχω αφιερώσει χρόνο για να τον πείσω τι θα πει οργάνωση καταλόγων και αποθήκευση αρχείου, καθώς και για τη σπουδαιότητα των update και του reboot, αλλά δουλεύει έτσι χρόνια και δεν αλλάζει. Είναι ό,τι πιο παράξενο έχω ακούσει ως προς τη χρήση υπολογιστή.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Σε Firefox μπορείς να κάνεις δεξί κλικ σε κάποια καρτέλα, να του πεις να τις επιλέξει όλες και κατόπιν να τις κάνεις bookmarks. Πρέπει να το λύσεις αυτό το θέμα, διότι δεν θα μπορείς να κάνεις καν reboot.

Μου θύμισες ένα φίλο που έχει τεράστιο πρόβλημα με τα updates, διότι δεν μπορεί να κάνει reboot στον υπολογιστή του. Ο λόγος είναι ο τρόπος που "οργανώνει" τα αρχεία του. Αν και πολύ καλός και πετυχημένος επιχειρηματίας, εφαρμόζει τον πιο ανορθόδοξο τρόπο που έχω γνωρίσει:
    Όταν αποκτά νέο πελάτη, ανοίγει ένα ένα αρχείο docx ή xlsx και περνάει σε αυτό όλα τα στοιχεία. Όσους μήνες ασχολείται με αυτόν τον πελάτη, το αρχείο παραμένει ανοικτό (ενεργό, έστω minimized). Όταν κλείνει η υπόθεση, τότε το αποθηκεύει και το κλείνει.

Τα αρχεία όλων των πελατών είναι χύμα σε ένα φάκελο και ξεχωρίζει τους δεκάδες ενεργούς πελάτες από τα ανοικτά tabs στο taskbar. Έχω αφιερώσει χρόνο για να τον πείσω τι θα πει οργάνωση καταλόγων και αποθήκευση αρχείου, καθώς και για τη σπουδαιότητα των update και του reboot, αλλά δουλεύει έτσι χρόνια και δεν αλλάζει. Είναι ό,τι πιο παράξενο έχω ακούσει ως προς τη χρήση υπολογιστή.
    Σήκωσέ τον στο 365 και-βουαλά!- μπορεί να έχει πρόσβαση από ένα σκασμό συσκευές και να επεξεργάζεται το αρχείο από οπουδήποτε.
    Τον αντιλαμβάνομαι,δύσκολα κάνεις κάποιον που δουλεύει με έναν στραβο τρόπο(αλλά κάνει την δουλειά του) να αλλάξει.
    Τον πείθεις ΜΟΝΟ όταν του προτείνεις κάτι ευκολότερο,με περισσότερα πλεονεκτήματα και εν τέλει φτηνότερο σε χρόνο και χρήμα,για να αλλάξει γνώμη.
    (Δες επικουρικά και πιθανή εφαρμογή κάποιας Power App για να αυτοματοποιήσεις την εργασία του.Ωραίο προτζεκτάκι,αν είναι καλός πελάτης σου και έχεις διάθεση να τον εξυπηρετήσεις)
    Τελευταία τροποποίηση από Vstrommer71; 26/10/2021 στις 12:04.
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό του... καινούριου, και έκανα την αναβάθμιση σε Windows 11. Όπως ανέφερε κι ο THEOD παραπάνω, όντως περισσότερο αισθητική (αλλά όχι πετυχημένη, κατά τη προσωπική μου γνώμη) μοιάζει η αλλαγή, με αρκετά "φάουλ" από πλευράς χρηστικότητας - βλ. taskbar και notifications area. H όλη διαδικασία έγινε από το windows update κι υπήρξε υποδειγματική κι απροβλημάτιστη.

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2018, 15:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2017, 09:58
  3. Μια βοήθεια από androidάδες....
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2016, 11:46
  4. μια βοηθεια απο τοπογραφους....