Δλδ τον Κούγια τον πληρώνουν από τσέπη τους?
Δλδ τον Κούγια τον πληρώνουν από τσέπη τους?
Sent from me using a computer.
Στον στρατό, δεν μπορείς να αγοράσεις δικό σου όπλο, αλλά μπορείς να αγοράσεις εξαρτήματα όπως διόπτρες κλπ.
Και φυσικά εξοπλισμό μάχης, γιλέκα, πλάκες κράνη κλπ.
ειχαν ΚΛΑΠΕΙ 17 (δεκαεπτα) hyundai accent 1300 απο περιοχη πειραιά κ κυριως απο ρεντη κ τα χρησιμοποιούσαν για εγκληματικες ενεργειες κ μετα τα πηγαιναν στο σχιστό κ τα εκαιγαν ,κ λογικα ηταν οι 3 ανωτερω επιβατες μπλεγμενοι κ του εδω accent σε παρομοιες κλοπες αν οχι κ στις 17 ...οποτε ειχε δοθει εντολη σε αστυνομικους να ελεγχουν αυτο το μοντελο στους δρομους αν συναντούσαν hyundai accent 1300 ...οπως εγινε κ εδω κ ειδαν κ το σπασμενο μικρο τζαμι στις πισω θεσεις οποτε μπαμ εκανε οτι ηταν κλεμμενο ...οι γυφτοι ειναι οι ΜΟΝΟΙ που κλεινουν δρομους γεφυρες κλπ πετροβολούν αυτοκινητα κ ΔΕΝ τους ακουμπαει με εντολη της πολιτικης ηγεσιας η αστυνομια η δικαιοσυνη κλπ ,οι υπολοιποι αστυνομικοι κ δικαιολογημενα απο εδω κ μπρος θα λενε στα παπάρια μου ,οπότε αποχή απο καταδιωξεις κ τετοια παρομοια περιστατικα ,απορια... ο κνιτης υπουργος προ-πο γιατι επικοινωνησε με τον πατερα του νεκρου γυφτου ??? λογικα για ψηφαλάκια...υποθετω
ακραιο σεναριο αλλα παίζει να έχουν κάλυψη μέσα απο το κέντρο της ΕΛΑΣ και να ξέρουν οτι συγκεκριμένη μερα και ώρα ο "δικός" τους θα τραβήξει πίσω τα πληρώματα σε περίπτωση καταδίωξης? έχουμε φτάσει σε τέτοιο οργανωμένο εγκλημα?
ειναι τραγικό να δίνει εντολές το κέντρο για να σταματήσει η καταδίωκη σε μια εγκληματική ενέργεια που είναι σε εξέλιξη. μεσα στο αμαξι μπορεί να ειχαν καλασνικοφ, μπορεί να ήταν η νεα 17Ν, ο παλαιοκώστας, οποισδήποτε. τι σκατα εντολή ήταν αυτη?
Το διάβασα κι εγώ κι η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση... Τι στο διάολο ιδιαίτερο έχει το accent και το προτιμούν τόσο πολύ για "δουλειές" ?
Το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι ότι λόγω πολύ χαμηλής αξίας πλέον είναι εντελώς απίθανο κάποιο να είναι εφοδιασμένο με κανένα κρυφό gps που θα μπορούσε να τους κάνει καρφωτή ζημιά...
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 26/10/2021 στις 16:37.