Σελίδα 33 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Τώρα ρε φίλε ειλικρινά, νομίζεις ότι η ασυδοσία και το να φτάνει κάποιος ένστολος ν νιώθει τόσο πανίσχυρος και πως ότι και να κάνει δε θα τιμωρηθεί, καλλιεργήθηκε μέσα σε μια μέρα;
    Όσο κι αν έχουμε διαφορετικό πρίσμα στις απόψεις μας, για τόσο αφελή δε σε κάνω.
    Η μπάλα προφανώς και έχει χαθεί.
    Γιατί νομίζεις φωνάζουμε;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Τώρα ρε παιδιά ειλικρινά πιστεύετε ότι 7-8 άτομα της Διας ξύπνησαν μια μέρα και είπαν “ρε σεις πως θα περάσει η μέρα σήμερα - πάμε να αδειάσουμε τους γεμιστήρες μας πάνω στον πρώτο γύφτο που θα βρεθεί μπροστά μας ?”
    Κάπου νομίζω ότι έχουμε χάσει την μπάλα...
    Ειλικρινά, είσαι σίγουρος ότι διαβάζεις και κατανοείς όσα γράφτηκαν;
    Η υπόθεση μπάζει απ'οποια πλευρά και να την πιάσεις αλλά εσείς εκεί μην τυχόν και κακολογησουμε τους χωροφύλακες.

Ευτυχισμένο το 1950!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Τώρα ρε φίλε ειλικρινά, νομίζεις ότι η ασυδοσία και το να φτάνει κάποιος ένστολος ν νιώθει τόσο πανίσχυρος και πως ότι και να κάνει δε θα τιμωρηθεί, καλλιεργήθηκε μέσα σε μια μέρα;
    Όσο κι αν έχουμε διαφορετικό πρίσμα στις απόψεις μας, για τόσο αφελή δε σε κάνω.
    Η μπάλα προφανώς και έχει χαθεί.
    Γιατί νομίζεις φωνάζουμε;

Ο καθένας τα βλέπει μέσα από το πρίσμα που έχει προαποφασίσει ότι "έτσι είναι…"

Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι σε καταδιώξεις αποφασισμένων να μην αποδεχθούν την μοίρα τους κακοποιών είναι συχνό φαινόμενο να στραβώνει το πράγμα και να καταλήγουν άσχημα. Συμβαίνει πολύ συχνά και παντού…

Παλαιό μέλος
    Ποιες καταδιώξεις αποφασισμένων κακοποιών ρε παιδιά, τρία 16χρονα ήταν μέσα στο αμάξι, δεν ήταν ο Εσκομπάρ. Χεστήκαν από το φόβο τους μόλις είδαν ότι τους πήραν χαμπάρι και αντέδρασαν όπως αντέδρασαν.
    Ο αφηνιασμένος ματατζής στη Σόλωνος έκανε ό,τι έκανε στο πλαίσιο του καθήκοντος και της προστασίας του έννομου κράτους; Θα πάει στο σπίτι του ο ημίτρελος; Αυτό από ποιο πρίσμα βλέπεται;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afasias Προβολή μηνύματος
    Ποιες καταδιώξεις αποφασισμένων κακοποιών ρε παιδιά, τρία 16χρονα ήταν μέσα στο αμάξι, δεν ήταν ο Εσκομπάρ. Χεστήκαν από το φόβο τους μόλις είδαν ότι τους πήραν χαμπάρι και αντέδρασαν όπως αντέδρασαν.
    Αυτά φίλε τα μαθαίνεις εκ των υστέρων... Εκείνη την στιγμή όταν έχεις ένα κλεμμένο που δεν σταματάει στα σήματα δεν ξέρεις αν μέσα είναι "3 φοβισμένα 16χρονα" ή 3 με ΑΚ47 που έχουν κλέψει το όχημα καθ' οδόν για την επόμενη μπουκα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οσον αφορα τους ματατζηδες ο ημιτρελος δεν θα παει σπιτι του γιατι μονο ημιτρελοι υπηρετουν εκει....κι οποιος δεν ειναι αρκετα τον φτιαχνουν
    αυτο μπορει να σας το βεβαιωσει οποιοσδηποτε κανονικος αστυνομικος σε μια φιλικη συζητηση
    καποια στιγμη οι νεοι ματατζηδες περναγαν στην αρχη απο τα τμηματα για εκπαιδευση
    εκει τους επιαναν οι πιο νορμαλ και τους ελεγαν ξερεις που πας;....με αποτελεσμα να τους αλλαζουν γνωμη
    ετσι σταματησαν να τους περνανε απο τα τμηματα

το πιο επικο σκηνικο ειναι οταν εστειλαν ματ να βαρεσουν αστυνομικους που εκαναν διαδηλωση και αφου τους εριξαν σφαλιαρες μετα οι αλλοι τους ταραξαν στις κλησεις

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δίνετε δικαιώματα στα κατακάθια της κοινωνίας και η ζημιά που κάνουν είναι μεγάλη.
    Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι έχω κάτι με τους αστυνομικούς, δεν έχω "κάτι". Δεν μου αρέσουν σαν άνθρωποι με αυτά που κάνουν.
    Πιστεύουν ότι έχουν δικαιώματα πάνω στους άλλους, είναι άξεστοι εκ πεποιθήσεως, δημιουργούν προβληματικές οικογένειες..

Και μην πεταχτείς ρε συ GM να μου πεις δεν είναι έτσι, ξέρεις καλύτερα απο όλους πόσο προβληματική είναι η παρουσία αυτών των
    ανθρώπων στην κοινωνία σε υπηρεσία ή όχι.
    Προφανώς και δεν είστε όλοι έτσι, το θέμα είναι ότι και εσείς και εμείς δεν έχουμε καταφέρει να τους περάσουμε αξίες αντίστοιχες με τις δικές μας.
    Ακόμα μπορούμε σαν κοινωνία να επιλέξουμε την καταστολή τους.

Μη γελιόμαστε όμως, η ιστορία είναι εκεί και μας δείχνει τους κύκλους της, ένα μικρό βιβλίο απόσταση έχουμε από το σημείο που η καταστολή
    δεν θα είναι στις επιλογές μας.

Και για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεται ότι ήθελε να σπάσει το τζάμι ο βλαχάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Μαλιστα...
    15 ωρες ανακριση βαλε μεσα και 2 καταθεσεις του οδηγου λεωφορειου και μια μαρτυρα που ηταν ιδιες και παρολο αυτα συζηταμε ακομα ποιος φταιει.
    Φταινε οι γονεις των ανηλικων οκ?

Ολη η Αστυνομια ξυπνει το πρωι και χαιδευει το οπλο της για να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο.
    Αυτα τα ανηλικα ανετα παντως θα σας τη μπουμπουνουσαν αν ηταν να σας παρουν κατι με τη βια.

Οσο κι αν καποιοι μυριστηκαν Ρομα Γρηγοροπουλο δεν τους βγηκε.
    Αφου πιασαμε και τα κομματικα με τον Υπουργο... Που ακριβως ειπωθηκε οτι πηρε τηλεφωνο για να απολογηθει?
    Πολιτικος ειναι. Πηρε τηλ τον πατερα να πει οτι θα γινει ερευνα και οτι λυπατοι και μετα πηγε και στους αστυνομικους. Και?
    Ο Τζανακοπουλος που πηγε μεσα στους γυφτους και εταζε καταδικες τι ειναι?

Ρε μαγκες αφηστε το.
    Η πλακα θα ερθει μετα που θα γινει ταυτοποιηση Dna και θα φανει ποιος και τι μεσα στο αυτοκινητο.
    Ξερετε ποιο DNA...
    Που στο ονομα του εκλεισαν το κεντρο προχθες οι Αναρχικοι επειδη αντιδρουν στην ληψη του οταν συλλαμβανονται.
    Δηλαδη η αστυνομια εχει ανιμακτες μεθοδους να δει ποιος και τι αλλα τα καλοπαιδα δεν θελουν. Ζεματαει γιαυτο.

Οι ΔΙΑΣ.... ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ... τα κανανε σωστα.
    Κανονες εμπλοκής και χρηση οπλου.
    Οποιος εχει αντίρρηση να παει μαρτυρας κατηγοριας γιατι καποτε τους ειδε να πινουν καφε στα Εβερεστ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    οσον αφορα τους ματατζηδες ο ημιτρελος δεν θα παει σπιτι του γιατι μονο ημιτρελοι υπηρετουν εκει....κι οποιος δεν ειναι αρκετα τον φτιαχνουν
    αυτο μπορει να σας το βεβαιωσει οποιοσδηποτε κανονικος αστυνομικος σε μια φιλικη συζητηση
    καποια στιγμη οι νεοι ματατζηδες περναγαν στην αρχη απο τα τμηματα για εκπαιδευση
    εκει τους επιαναν οι πιο νορμαλ και τους ελεγαν ξερεις που πας;....με αποτελεσμα να τους αλλαζουν γνωμη
    ετσι σταματησαν να τους περνανε απο τα τμηματα

το πιο επικο σκηνικο ειναι οταν εστειλαν ματ να βαρεσουν αστυνομικους που εκαναν διαδηλωση και αφου τους εριξαν σφαλιαρες μετα οι αλλοι τους ταραξαν στις κλησεις
    Και εδω δεν τα ξερεις καλα. Οι νεοι αστυφυλακες πανε πλεον Αμεση Δραση... ΜΑΤ... ΔΙΑΣ.
    Πολυ λιγοι σε τροχαια και τμηματα. Πααααααρα πολυ λιγοι. Γιαυτο και τα τμηματα ειναι υποστελεχωμενα.

Τα ΜΑΤ ειναι εκει για να κανουν φραγμο. Δεν παει να ειναι και ο Θεος ο ιδιος. Καλα τους κανανε τους συναδελφους και τους ριξανε ξυλο.
    Δεν ειναι το ιδιο για ολους?
    Θελαν να σπασουν τιν φραγμο.... Δεν κανανε πισω...χημικα και γκλοπ αν δεν καταλαβαινουν.

Ο ΜΑΤατζης που εσπασε το τζαμι ειναι καραγκιοζης.
    Τελος.

Doctor John...
    Μαλλον εχω προβληματικη οικογενεια.
    Ο αδερφός μου το ιδιο με 3 παιδια.
    Ο κολλητος μου το ιδιο με 2 παιδια...
    Μετα λετε τους αλλους ρατσιστές και προκατελημμενους.

Το εχουμε δει σε 33 σελιδες ποιοι και τι εδω μεσα.

Δικαιωμα σας φυσικα

κοιτα φιλε....
    αν εγω ειμαι ματατζης 1.90 110 κιλα με πληρη εξαρτηση μεσα σε διμοιρια κι ερθει μια κοπελιτσα και μου φωναζει αν κατσω ακινητος κανω φραγμο
    αν την αρχισω στις κλωτσιες κανω κατι αλλο.....
    δυστυχως ολοι εχουμε δει να γινεται συχνα το δευτερο

Τι να σου απαντησω σε αυτο?
    Απαντησα πιο πανω.

εγω δεν εχω κατι με τους αστυνομικους γενικα
    εχω συνεργαστει στη δουλεια μου με πολλα παιδια
    εχω κολλητους φιλους αστυνομικους
    ουτε θεωρω εκ των προτερων οτι εκαναν λαθος στο περαμα
    ξερω οτι προβλεπεται ερευνα λογω νεκρου και περιμενουμε το αποτελεσμα
    εχω κακη εμπειρια απο ματατζηδες και αναφερθηκα μονο σε αυτους

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Doctor John...
    Μαλλον εχω προβληματικη οικογενεια.
    Ο αδερφός μου το ιδιο με 3 παιδια.
    Ο κολλητος μου το ιδιο με 2 παιδια...
    Μετα λετε τους αλλους ρατσιστές και προκατελημμενους.

Το εχουμε δει σε 33 σελιδες ποιοι και τι εδω μεσα.

Δικαιωμα σας φυσικα
    Είναι ξεκάθαρο όπως το έγραψα, μη με σκας.

Μιας και το αναφέρεις όμως και ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα, το αν έχει παιδιά κάποιος δεν τον κάνει υγιή και αποδεκτό στην κοινωνία.
    Αν τα κάνουν κλέφτες, φονιάδες, φασίστες ή άβουλους να πιστεύουν οτιδήποτε και να πετούν τα δικαιώματα τους, δεν κάνουν καλό ούτε είναι ουδέτερη
    η συμμετοχή τους στην κοινωνία, είναι εναντίον μας όπως και οι ίδιοι..

Και σου ειπα οτι εχεις δικιο.
    Τι αλλο να πω ρε συ?

Σελίδα 33 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5