Για μενα πλεον και να το βγαλει,χεστηκα.Και πριν το βγαλει δλδ παλι χεστηκα.Αλλα ειδικα με αυτο το ανθελληνες εχει φαει τελειωτικο ακυρο.Δλδ εγω πχ σαν Βασιλης αν κοιταω τα στραβα στη χωρα μου και τα επισημανω,ωστε να τα αλλαξουμε/διορθωσουμε ειμαι ανθελληνας..Θα πρεπει δλδ οταν βλεπουμε σκατα να λεμε οχι ρε,ολα ειναι τελεια...Μαλιστα.Η συνταγη δλδ ωστε να μην αλλαξει ποτε τιποτε στραβο.Αντε γεια ρε Πανοπουλε,Ελληναρα.
Πατρίδα πουλάει ο άνθρωπος, σε κοινό περιορισμένης απευθύνεται, τι περιμένατε;
''(που μοιάζει με τις καινούριες εγκαταστάσεις μας που κατασκευάζουμε) ''
Ακομα και τις εγκαταστασεις που Θα φτιαχνει το ρημαδι του.ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρε σανιδα βρεγμενη που παει χαμενη.
Του έκατσε καλά η ζωή και την έχει δει, μην τρελαίνεστε, δεν έχει την παιδεία να μαζευτεί.
Είναι δύσκολο να τον κατηγορήσεις για κάτι τέτοιο.
Ο καθένας θα μπορούσε να παρασυρθεί.
Στα νέα της ημέρας, ο Σαρημπαλίδης βγήκε στο ραδιόφωνο και μας είπε συνοπτικά:
-Το αυτοκίνητο το έχω δεί αλλά όχι στη μορφή που βλέπω στις φωτογραφίες
-Το αυτοκίνητο δεν έχει βγεί στο δρόμο για δοκιμές
-Δεν ξέρω αν το έχει βάλει ποτέ μπροστά, δεν έχει γίνει κατι τέτοιο μπροστά μου
Οπότε οριστικά σωστά είχαμε υποθέσει ότι ο άνθρωπος έχει φτιάξει ένα καλούπι στο περίπου (και μάλιστα όχι τώρα, 2 χρόνια πριν) και απλά πετάει νούμερα, υλικά και τεχνολογίες στον αέρα. Όπως ακριβώς θα έκανε κάθε σοβαρή εταιρεία που ζητάει 12.5 εκατομμύρια για το προιόν της
Μη παρεξηγηθώ κιόλας ότι τα γράφω επειδή υπάρχει καμια αμφιβολία περι απάτης ή μή, αυτό είναι πασιφανές. Καθαρά για να γελάμε τα γράφω.