Εντυπώσεις από την πίστα;;;
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Δεν ειμαι εγω,αν αυτο καταλαβεςΔεν εχω μπει ποτε σε πιστα βασικα.Απλα το βρηκα στο γιουτιουμπ και ειπα να το ανεβασω μιας και ειναι φρεσκο βιντεο στον νεο ασφαλτοταπητα
Να πατε και να περασετε ομορφα!και αν πας κανε μας μια περιγραφη για την κατασταση της πιστας!![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Α ρε να μην μένουμε πουθενά κοντά να φχαριστιομασταν και εμείς καμία σοβαρή πίστα,με τα συν και τα πλην,
Δεν μπορώ να χωνέψω ότι σε πρωτεύουσα-πολη 5εκ κατοίκων δεν υπάρχει πίστα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Κανεις δεν μπορει. πιστευα οταν πρωτομπήκα πιστα που ήμουν 21-21 οτι θα προλάβω να οδηγαω νέος σε μια πιστα καλη στην αθηνα. ακουγα τοτε για f1, για αναθέσεις, για έτοιμα σχεδια, για λεφτα που ηδη εχουν προγραμματιστεί για πιστα, ενα καρο μ@λ@κιες απο κάθε υπουργο και αλλες τοσες απο τα περιοδικα. μπορεί να μπαινω στα 60 μου με κανένα ηλεκτρικο κλασσικο πλεον.
Η πιστα μια χαρα ειναι τελικα.
Εχει καποια κουνηματα κλπ σε καποια σημεία αλλά σε γενικες γραμμές ειναι ΟΚ.
Οχι μονο για εμας τους κοινούς θνητους αλλά και για τους πραγματικά γρήγορους.
Στο Legends που πηγαμε το ΠΣΚ 5,6,7/11 οι χρονοι ηταν πολυ καλοί, εως και 1.21 γραφτηκε.
Φαινεται να τρωει τα λαστιχα πιο πολύ απο πριν αλλά κι αυτό μπορεί να εχει να κανει με το οτι ειναι καινουρια η ασφαλτος.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957