Ουχί αγαπημένε μου. Στον πόλεμο μεταξύ SW vs ST π.χ., είμαι ορκισμένος υπέρ της Ομοσπονδίας.
Απλά αν δεις το πρώτο ποστ αυτού του νήματος, θα δεις ότι το SW είναι ο λόγος που αγάπησα
την ΕΦ (καλά, το SW είναι σκέτη φαντασία, you know what I mean).
Από εκεί και πέρα, τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
Το Mandalorian γμει και δέρνει, this is the way εξάλλου.
Η ομοιότητα δε με την MCU είναι προφανής (Favreau γαρ), όλα αυτά από το Iron Man ξεκινήσανε εξάλλου.
Όσο για το Loki, μόλις έκανες έναν εχθρό
Μπορώ να σου γράψω αναλύσεις επί αναλύσεων για αυτά, αλλά βαριέμαι.
Το νόημα δεν είναι να σε πείσω, άμα δεν καταλαβαίνεις το πρόβλημα είναι δικό σου
Υ.Γ. τι να πει και η γυναίκα, που έχει υποχρεωθεί να κάνει rerun ΟΛΟ το Star Trek franchise μιας
που το βλέπουμε με τον γυιο μου![]()
Ωραίος!Πριν λίγες ημέρες τελείωσα ένα μεγάλο μαραθώνιο προβολών,είδα ξανά όλα τα ST+τις ταινίες και καπάκι BSG :-D
DS9 και τα μυαλά στα κάγκελα!!
when life gets complicated... i ride.
Είμαστε τώρα στα DS9 και Voyager (τα βλέπουμε με σειρά προβολής +τις TNG ταινίες), έχουμε αρχίσει και το ST Prodigy (καλά, παιδικό αυτό)
και αναμένουμε την 4η σαιζόν του Discovery (από εκεί κόλλησε και ήθελα να τα δει όλα) και το Strange New Worlds φυσικά.
BSG έχει πάρει αναβολή, πρέπει να τελειώσουν τα βασικά πρώτα
Τι είναι αυτό το σεχ; Κάπου έχω ξανακούσει να μιλάνε για αυτό![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Είδα χθες το Dune.
Πολύ ωραία ταινία, μου άρεσε! Με ενοχλεί βέβαια λίγο που έχει το ίδιο στυλ με τις περισσότερες ταινίες του είδους "Star Wars" (έρημοι και πολιτισμοί που προσομοιάζουν αραβικά κράτη, πομπώδης ενδυμασίες και εκδηλώσεις σε βαθμό αστειότητας, περίεργα οχήματα με μάλλον μηδαμινή πρακτικότητα κτλ). Παρόλα αυτά, εντυπωσιακά καλογυρισμένο, με ωραίο καστ, ωραία μουσική, θα το ξαναέβλεπα άνετα. Ελπίζω το 2ο μέρος να μην γίνει σούπα, η σκηνή στο τέλος _-edit μήπως κάνω spoiler- ήταν λίγο "κάπως". Θα μου πείτε, αν έτσι έχει γραφτεί στο βιβλίο τότε έτσι θα γίνει και στη ταινία.
Να γράψω εδώ ότι θεωρώ κορυφαία ταινια ΕΦ (τουάχιστον mainstream μιας και δεν είμαι πολύ ενημερωμένος) το Arrival, είχε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Αυτό πρέπει να το ξαναδώ, όταν το είχα πρωτοδει ενώ σαν σενάριο ήταν ενδιαφέρον, σαν ταινία δεν με κράτησε, μου φάνηκε παρωχημένη. Η επιτυχία του Arrival έγκειται στο ότι ενώ είναι mainstream καλογυρισμένη ταινία, έχει και δυνατό σενάριο, πρωτότυπη προσέγγιση στο τι και πως μπορεί να είναι μια επαφή με εξωγήινα όντα.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...