Πρώην κάτοχος "suzuki bandit 650s 2008'μοντελο" το έδωσα λόγο ανάγκης για λεφτά το είχα λατρέψει το μηχανάκι πολύ καλό γκάζι ήταν και η πρώτη μηχανή έκανα μικρές βόλτες μέχρι 100 χιλιόμετρα.
Μετά αγόρασα λόγο οικονομικών για να μην μείνω χωρίς μηχανή μετά από ένα χρονο ένα transalp 600 98'μοντελο με το οποίο έκανα και ταξιδακι 300+ χιλιόμετρα και τώρα το πουλάω για να ξαναπάρω κάτι της προκοπής..
Το κοιτούσα για bandit 650 πάλι οικονομικό βρίσκω μέχρι 3500 χαλαρά αλλά κοιτάω και άλλες επιλογές.
Εγώ το θέλω για βόλτες σε επαρχιακούς δρόμου και βόλτες πάνω κάτω 100-150 χιλιομέτρων αλλά θα ήθελα να έχω και την δυνατότητα για ταξιδακι με τα βαλιτσακια μου και συνοδηγό. Γενικά οι πλειοψηφία στις βόλτες θα είναι δικαβαλο.
Πιστεύω τα 1000cc είναι υπερβολή για τις ανάγκες μου άσχετα με το αν είναι κοντά στα λεφτά η και στα ίδια με τα αντίστοιχα μικρότερα αδέρφια του 650cc όπως τα v strom .
Vstrom650 μου φαίνεται κάπως άψυχο το έχω οδηγήσει και σε βόλτες 100+ χιλιόμετρα άνετο ωραίο αλλά δύναμη μου φαίνεται πως δε . Κοιτούσα και tdm900 θα ήθελα να μου πείτε προτάσεις σχετικά οικονομικές δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 4000 εκτός αν ήταν κάποια ευκαιρία που λες οκ . Δεν με απασχολεί ο χωματόδρομος θα γίνει πάτημα σε χώμα μία έως καμιά φορά. Θέλω κάτι πιο για τον δρόμο να το απολαύσω δεν με νοιάζει να το παντρεύω το μηχανάκι το είχα σκοπό να το κάνω ούτος η άλλως αν ξανά πάρω bandit αλλά ποτέ δεν ξερεις .