Τις πήρατε όλες ρε? Δεν προλάβαμε ουτε κοκαλάκι να παραγγείλουμε !
Τις πήρατε όλες ρε? Δεν προλάβαμε ουτε κοκαλάκι να παραγγείλουμε !
Άρτι αφιχθείσα και η πένσα της Knipex. Πρώτες εντυπώσεις, κλασικά Knipex, δηλαδή άριστες...
Εργαλείο για όλους, μηχανικούς, υδραυλικούς, μαστροχαλαστες, οδοντογιατρους κεντρικής Αφρικής και όχι μόνο. Λεπτή κατασκευή, μανετζεβολη, το μόνο που δεν κάνει είναι να κόβει σύρματα.
Πιάνει σταθερά βίδες, σωληνάκια και χαλκοσωληνα μέχρι 1/2" και τα εξαρτήματα της στη ανάγκη όπως μια κοινή βρύση κήπου. Είναι το μικρό αδερφάκι της knipex Cobra.
Με ένα τέτοιο πακέτο εργαλείων ο ερασιτέχνης είναι καλυμμένος για κατασκευές και επισκευές σωλήνων στο σπίτι.
![]()
Ρε σεις, ειλικρινα..
Εχετε πετυχει καμμια γκαζοταναλια (ασχετως μαρκας και προελευσης) που να ΜΗΝ "μασαει" τις φωλιες του αξονα ρυθμισης ανοιγματος σιαγόνων..??
Υ.Γ.
Μονο μια Pastorino εχω που εχει επιβιωσει αξιοπρεπως για πανω απο 30 χρόνια..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εμένα μια Hazet έχει αντέξει περίπου 60 χρόνια ερασιτεχνικης χρήσης.
Ειναι το ευαίσθητο σημείο τους, που σιγά σιγά τρώγεται δημιουργοντας τζόγους μέχρι να γλυστραει και να αχρηστευθει το εργαλείο.
Γιαυτό μου αρέσει το σύστημα της cobra με τα δόντια, χώρια η γρήγορη ρύθμιση.
Σημείωση : στην φώτο με τα 5 εργαλεία παραπάνω το πλαγιοκοφτακι αριστερά δεν είναι και πολύ απαραίτητο στα υδραυλικά και η μεσαία 25αρα cobra δεν είναι η κλασσική του υδραυλικού αλλά κυρίως για μηχανουργικες δουλειές (ξεχωρίζει από τις λεπτότερες σιαγονες).
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 11/11/2021 στις 14:02.
έχει κανείς σας την XXL Cobra;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Μιλάμε για την παρακάτω;
https://www.skroutz.gr/s/11976768/Kn...m-8701560.html
Τέτοιο θηρίο μόνο για επαγγελματίες...
Οι ερασιτέχνες αντε μέχρι 2".
Ναι ντε, δε το θέλω για να αλλάζω ρακορακια στη βρύση του λάστιχου στο μπαλκόνι.
Η ερώτηση μου, μιας και δε το εχω πετύχει κάπου λαηβ, είναι αν αντικαθιστά τον κάβουρα των 24";
Ή ο κάβουρας παραμένει το go to εργαλείο για τέτοιες μεγάλες εφαρμογές
Ο Σωληνοκαβουρας ίσως αντέξει και καμμια σφυριά στα ζόρια, η cobra είναι πιο ντελικάτη.
Πολύ ενδιαφέρουσες και των δύο σας οι γνώμες, σας ευχαριστώ.
Δεν κρύβω ότι περίμενα η ζυγαριά να γέρνει υπέρ της κόμπρα.
Οι εφαρμογές που σκέφτομαι δεν είναι καν (κατά βάση) για σωλήνες αλλά για μεγάλα μεγέθη παξιμαδιων σε πρεσαριστό ρακόρ σε σωλήνες υψηλής πίεσης σε υδραυλικά συστήματα. Τώρα φυσικά, όλο και κάπου προκύπτει η ανάγκη να μαγκανισεις και κάνα σωλήνα, αλλά δεν σκέφτομαι την αγορά του για χρήση σε σωλήνες.
Έχω την 250 & την 300 και μου αρέσει εξαιρετικά το πώς τα δόντια αγκαλιάζουν τα παξιμάδια σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Για αυτό και πίστευα ότι και στα xxl νούμερα θα υπερτερούσε του κάβουρα.