έπρεπε να το φανταστω.
πριν καμια δεκαετία ετυχε και δούλεψα για λίγο σε πλοία.
κάπου έχω φωτό να στεκομαι δίπλα σε μια βαλβίδα που μου έριχνε δυοτρια κεφάλια...
έπρεπε να το φανταστω.
πριν καμια δεκαετία ετυχε και δούλεψα για λίγο σε πλοία.
κάπου έχω φωτό να στεκομαι δίπλα σε μια βαλβίδα που μου έριχνε δυοτρια κεφάλια...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αγοράστηκαν τα 30-32-34-36, για αρχή, μαζί με μια δικιλη βαριά και βγάλανε ήδη τα λεφτά τους.
Μαζί και μερικά μεγάλα τρυπάνια Ιζαρ κοβαλτίου.
Μπόνους, η μουσούδα του κοριτσιού μου που ήθελε Sony και ντε να μυρίσει τα πάντα.
Βρήκα και τούτο το νανακι το οποίο παίρνει μύτες και θα μου λύσει τα χέρια σε πολλές στενές περιστάσεις.
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Φαντάσου να ήταν χρωμίου και να τα κοπανάς με τη βαριά!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Στα χτυπητά, το σώμα είναι λιγότερο άκαμπτο, ώστε να αποσβένουν μέρος των χτυπημάτων και να μη σπάνε.
Μια επίστρωση χρωμίου επάνω σε ένα τέτοιο εργαλείο δεν θα άντεχε καθόλου. Θα ξεφτιζε με την πρώτη χρήση.
Η μαύρη εμφάνιση, οφείλεται σε ειδική επεξεργασία του μετάλλου ώστε να γίνει πιο ανθεκτικό στην οξείδωση, δεν πρόκειται για κάποια βαφή η επίστρωση.
Χμμ.. βασικά είναι χημική αντίδραση στο ίδιο το μέταλλο, σε αντίθεση με την ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση που γίνεται στα επιχρωμιωμένα.
Δεν γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο (θερμή ή ψυχρή επεξεργασία) αλλά... χοντρικά χοντρικά.. πρόκειται για ελεγχόμενη οξείδωση του μετάλλου. Το οξειδωμένο μέταλλο είναι περισσότερο ανθεκτικό στην σκουριά. Αυτή η χημική αντίδραση δημιουργεί αυτή τη μαυρη επικάλυψη στην επιφάνεια του μετάλλου, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό απ' την εφαρμογή ματζουνιών επάνω στο μέταλλο για την προστασία του.
Αν εξαιρέσουμε την καλύτερη αντιδιαβρωτική προστασία που προσφέρει το χρώμιο, τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα ανήκουν στην μαύρη οξείδωση. Προσφέρει αμελητέο πάχος, δεν ξεφτίζει, δε γυαλίζει κ.α.. Και αυτά σε κάποιες εφαρμογές είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Πχ σε κοπτικές ακμές, εφαρμογές ακριβείας κ.α.
Δλδ δεν είναι μόνο επειδή δε χρειάζονται μόστρα τα εργαλεία, είναι επειδή έχει πρακτικά πλεονεκτήματα.
Sent from me using a computer.
θα μου επιτραπει να ανοιξω μια παρενθεση και να δειξω με τι εργαλεια αλλαζουν δισκο σε φορτηγο στη μεση του δρομου στο πακισταν
να τονισω το ρεκτιφιε του παλτω.....
https://www.youtube.com/watch?v=Cc86YwtdfSA
Εκτός από το ρεκτιφιέ στο χέρι, όλη τη δουλειά την έβγαλε ο γωνιακός μοχλός με την τετράγωνη μύτη που δούλευαν τα καρυδακια! Μάλλον GEDORE πρέπει να ήταν.
αυτο κοιτουσα πριν λιγες μερες...
https://www.youtube.com/watch?v=HSTGIrdkE_k